44. Anderson Esiti
Re: 24. Anderson Esiti
Απο τους καλυτερους στο ματσ μεχρι τωρα, για μενα βαζει υπψηφιοτητα για βασικος, γενικα αν συνεχισει ετσι, μου φαινεται αρχισε να πασαρει καλυτερα. Και στα πλευ οφφ ηταν καλος.
Γενικα ανεβαίνει σε αντιθεση με τον Σβαμπ.
Γενικα ανεβαίνει σε αντιθεση με τον Σβαμπ.
Γιατι δεν εχεις φυσικη κατασταση ρε Αντυ? Ενα ημιχρονο εχεις παιξει, το μισο περπατας και στα κοντινα φαινεσαι πιο λαχανασμενος και απο εμενα στο τελος διωρου 5χ5.
- thanos-xanthi
Ζηταμε απο τον Εσιτι να γινει Παμπλο και επειδη δεν μπορει τον κατηγορουμε. Αυτοι ειμαστε
- bersekeros
Εντάξει ο παίκτης είναι για ρολίστας.
Δεν τον στοχοποιώ. Δεν θέλω.
Το πρόβλημα, όπως το έχω ξαναπεί...είναι ο μισθός και το κόστος κτήσης.
Ένας μαύρος Σάκφοφ. Ένας τίμιος εργάτης, αλλά ως εκεί...ρολίστας.
Όχι για το συμβόλαιο που έχει. Είναι τεράστιο.
Δεν τον στοχοποιώ. Δεν θέλω.
Το πρόβλημα, όπως το έχω ξαναπεί...είναι ο μισθός και το κόστος κτήσης.
Ένας μαύρος Σάκφοφ. Ένας τίμιος εργάτης, αλλά ως εκεί...ρολίστας.
Όχι για το συμβόλαιο που έχει. Είναι τεράστιο.
Γιατί τρώει μπινελίκι πάλι;
Επειδή έκανε κάποια λάθη;
Ο Σβαμπ δεν έκανε; ο Γιαννούλης;
Ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα παραμάζωμα τους πήρε. Δήθεν θα κινδυνεύαμε εξαιτίας του.
Επειδή έκανε κάποια λάθη;
Ο Σβαμπ δεν έκανε; ο Γιαννούλης;
Ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα παραμάζωμα τους πήρε. Δήθεν θα κινδυνεύαμε εξαιτίας του.
Παιδια ενταξει με τον παικτη συμβαινει το εξης. 'Η ειμαστε τυφλοι εμεις που τραβαμε τα μαλια μας που παιζει καποιος σαν αυτον στον ΠΑΟΚ ή ειναι τυφλοι οι αλλοι που πιστευουν οτι παιζει και καλα. Δεν υπαρχει κατι ενδιαμεσο να συζητησουμε. Μονο ο χρονος θα δειξει. Οποτε ας το αφησουμε.
- ΑποστόληςΑ
Μια χαρά εμφάνιση σήμερα. Όπως το μεγαλύτερο κομμάτι της ομάδος. Άλλο κριτική άλλο εμμονή απέναντι σε ποδοσφαιριστές.
Τυφλός δεν είσαι απλά είσαι εγκάθετος απέναντί του.icue έγραψε:Παιδια ενταξει με τον παικτη συμβαινει το εξης. 'Η ειμαστε τυφλοι εμεις που τραβαμε τα μαλια μας που παιζει καποιος σαν αυτον στον ΠΑΟΚ ή ειναι τυφλοι οι αλλοι που πιστευουν οτι παιζει και καλα. Δεν υπαρχει κατι ενδιαμεσο να συζητησουμε. Μονο ο χρονος θα δειξει. Οποτε ας το αφησουμε.
Για ποιο λόγο του έκραξε μου σήμερα?
Για ένα λάθος control?
Για μία λάθος πάσα?
Γιατί?
Ο παρτενέρ του ήταν τρεις φορές χειρότερος.
Το ότι έχουμε πάρει ένα παίκτη τον έχουμε μετακινήσει 20 30 μέτρα πιο μπροστά, τον έχουμε βάλει να κάνει πράγματα τα οποία δεν τα έχει κάνει ποτέ στην καριέρα του και δεν είναι και ο ρόλος του αυτός... Και τα ακούει και από πάνω είναι τραγικό.
το βασικό σου οχτάρι σήμερα δεν έδωσε τίποτα ούτε από δημιουργικής πλευράς ούτε από εκτελεστικής... Αλλά εμείς να κράξουμε τον νιγηριανό
-
Ο παίκτης είναι εξάρι σ' ένα 4-3-3 δηλαδή να έχει μπροστά του δύο οχτάρια. Είναι για να παίζει δηλαδή στα πίσω μέτρα και να εξασφαλίζει όταν θα χάνεται η μπάλα ότι δεν θα φάμε αντεπίθεση. Εμείς του ζητάμε να γίνει οχτάρι, να παίξει πιο μπροστά και να δημιουργήσει κι' όλας, ενώ εάν χαθεί η μπάλα να τρέξει γρήγορα για επανάκτηση της. Δεν τα έχει αυτά τα χαρακτηριστικά.
Είναι ένας ρολίστας που κάνει συγκεκριμένα πράγματα και δεν θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερο συμβόλαιο από 300χιλ και όχι 700χιλ που έχει σ' εμάς (να μην αναφέρω τα 3,5εκ αγορά).
Σήμερα δεν είχε απέναντι του χαφ γρήγορα που θα τον πίεζαν με ένταση. Παρόλα αυτά στη φάση του γκολ της κούλας δεν μπαίνει στη φάση στο κέντρο και αφήνει ανενόχλητο το λιβάγια με το στήθος να πασάρει στο τάνκοβις που τη δίνει στον ανσαριφάντ.
Επίσης μπορεί να μην έκανε τα πολλά λάθη αλλά η ανικανότητα του να προωθήσει το παιχνίδι και να ψάχνει συνεχώς πλάγια ή πίσω πάσα για ασφάλεια, έδινε ανάσες και άνεση στην κούλα να μας περιμένει με την ησυχία της.Επίσης τακτικά τον άφηναν μόνο του γιατί ήξεραν ότι δεν κινδυνεύουν από αυτόν δημιουργικά και έκλειναν το Σβάμπ ή εξωθούσαν το παιχνίδι μας στα άκρα, όπου με ντουμπλαρίσματα το εξουδετέρωναν σχετικά εύκολα και όλα αυτά γιατί δεν είχαμε καθόλου παιχνίδι από τον άξονα...λόγω Εσίτι αλλά και κλεισίματος του Σβάμπ.
Τώρα γιατί είναι στην ομάδα η απάντηση είναι ο χρόνιος κακός μας μεταγραφικός σχεδιασμός που πέρσι ήταν ναυάγιο κυριολεκτικά και ο Εσίτι ήταν το κερασάκι σε αυτήν την "τούρτα"...
Είναι ένας ρολίστας που κάνει συγκεκριμένα πράγματα και δεν θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερο συμβόλαιο από 300χιλ και όχι 700χιλ που έχει σ' εμάς (να μην αναφέρω τα 3,5εκ αγορά).
Σήμερα δεν είχε απέναντι του χαφ γρήγορα που θα τον πίεζαν με ένταση. Παρόλα αυτά στη φάση του γκολ της κούλας δεν μπαίνει στη φάση στο κέντρο και αφήνει ανενόχλητο το λιβάγια με το στήθος να πασάρει στο τάνκοβις που τη δίνει στον ανσαριφάντ.
Επίσης μπορεί να μην έκανε τα πολλά λάθη αλλά η ανικανότητα του να προωθήσει το παιχνίδι και να ψάχνει συνεχώς πλάγια ή πίσω πάσα για ασφάλεια, έδινε ανάσες και άνεση στην κούλα να μας περιμένει με την ησυχία της.Επίσης τακτικά τον άφηναν μόνο του γιατί ήξεραν ότι δεν κινδυνεύουν από αυτόν δημιουργικά και έκλειναν το Σβάμπ ή εξωθούσαν το παιχνίδι μας στα άκρα, όπου με ντουμπλαρίσματα το εξουδετέρωναν σχετικά εύκολα και όλα αυτά γιατί δεν είχαμε καθόλου παιχνίδι από τον άξονα...λόγω Εσίτι αλλά και κλεισίματος του Σβάμπ.
Τώρα γιατί είναι στην ομάδα η απάντηση είναι ο χρόνιος κακός μας μεταγραφικός σχεδιασμός που πέρσι ήταν ναυάγιο κυριολεκτικά και ο Εσίτι ήταν το κερασάκι σε αυτήν την "τούρτα"...
Μονο το οτι θεωρειτε καλο οτι δεν εκανε λαθη νομιζω τα λεει ολα δεν χρειαζεται να πω κατι εγω. Μηδεν θετικες ενεργειες, αλλα αφου δεν εκανε λαθη ολα καλα. Συνεχιζουμε.
Και ναι ειμαι εγκαθετος, με ξεσκεπασες. Εχω προσωπικα με παικτη του ΠΑΟΚ πρωτη φορα εδω και τριαντα χρονια. Θα μπω με αλλο νικ τωρα για να τον κραξω μην με παρουν χαμπαρι και οι υπολοιποι που δεν ειναι τοσο τσακαλια σαν εσενα.
Και ναι ειμαι εγκαθετος, με ξεσκεπασες. Εχω προσωπικα με παικτη του ΠΑΟΚ πρωτη φορα εδω και τριαντα χρονια. Θα μπω με αλλο νικ τωρα για να τον κραξω μην με παρουν χαμπαρι και οι υπολοιποι που δεν ειναι τοσο τσακαλια σαν εσενα.
Για τα δεδομένα του καλή εμφάνιση σαν 8αρη, αν εξαιρέσεις ότι εκτέθηκαν με τον Σβαμπ στο 1-0.
Αλλά από την άλλη με το που βγήκε και μπήκε ο Νινούα, η αεκ στα χαφ ανέβηκε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αλλά από την άλλη με το που βγήκε και μπήκε ο Νινούα, η αεκ στα χαφ ανέβηκε.
Sent from my iPhone using Tapatalk