Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
makispaspartou

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από makispaspartou »

Από τα λίγα video φαίνεται κοψιά Ελ Καντουρί , έχοντας καλή τεχνική με καλή πρώτη επαφή και passing game.. Έχει σίγουρα καλύτερη ταχύτητα και επιτάχυνση από Ομάρ, ισάξια κάθετη πάσα, ένα κλικ κάτω σε τεχνική κατάρτιση αλλά φαίνεται να πατάει καλύτερα περιοχή. Είναι 23 με δυνατότητα μελλοντικής αξίας πάνω από 10 εκ αν κάνει μία καλή χρονιά με εμφανίσεις σε Ευρώπη.. Αν πωλείται σε τιμή κάτω από 2 εκ είναι λαβράκι , αν μένει ελεύθερος δεν το συζητώ καν. Πάντως η ένσταση έγκειται στο ότι ταιριάζει σε συστήματα 4-3-3, 4-5-1 οπότε δεν ξέρω αν ο Φερέιρα τον θέλει σίγουρα..
makispaspartou

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:
Nikos 74 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Ο φερειρα ωστόσο θέλει 2 6αρια και αυτήν την στιγμή έχουμε μονο εσιτι
Ήθελε 2 εξάρια όταν ήρθε. Μετά προτίμησε το σύστημα με τα 2 οχτάρια.
Εσιτι ποδοσφαιριστης πράγματι ΔΕΝ υπάρχει! Υπάρχει όμως κάποιος ονόματι Βερνμπλουμ, τον οποίο θέλω πολύ ρε γαμωτο μου να τον δω να παίζει μέσα...!!! Αν είναι γερός, θα είναι σούπερ μεταγραφή! Δεν μπορεί να ξέχασε το τόπι ο Βερνμπλουμ που ξέραμε...!!!
Ένας από τα καλύτερα χαφ της δεκαετίας του ρωσικού πρωταθλήματος σίγουρα δεν ξέχασε καμιά μπάλα.. Αλλά τα χρόνια πέρασαν και ο τραυματισμός που έπαθε δεν αφήνει περιθώρια ελπίδας.. Δυστυχώς δεν μας έκατσε η μεταγραφή του κι ας ήταν μια πολύ μεγάλη μεταγραφή όταν πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλες περγαμηνές...
Για τον μαροκινό 23χρονο Ελ Καντουρί ευσεβής πόθος ή όντως ισχύει??
Εγώ θα τον ήθελα πακέτο με Τσίμιροτ και ας τους δίναμε πακέτο Εσίτι και Ελ Καντουρί..
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:
Nikos 74 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Ο φερειρα ωστόσο θέλει 2 6αρια και αυτήν την στιγμή έχουμε μονο εσιτι
Ήθελε 2 εξάρια όταν ήρθε. Μετά προτίμησε το σύστημα με τα 2 οχτάρια.
Εσιτι ποδοσφαιριστης πράγματι ΔΕΝ υπάρχει! Υπάρχει όμως κάποιος ονόματι Βερνμπλουμ, τον οποίο θέλω πολύ ρε γαμωτο μου να τον δω να παίζει μέσα...!!! Αν είναι γερός, θα είναι σούπερ μεταγραφή! Δεν μπορεί να ξέχασε το τόπι ο Βερνμπλουμ που ξέραμε...!!!
Ο Εσιτι είναι πολυτέλεια για ομάδες που παίζουν ταμπούρι και στήνονται πίσω ..
Στην Κούλα πχ θα ήταν ταμάμ.

Για ομάδα όπως εμάς με επιθετικό προσανατολισμό δεν χωράει..
Για αυτό κ θεωρώ πως πρέπει με κάποιο τρόπο να τον ξεφορτωθούμε.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Στα ανταλλάγματα να προσθέσουμε και πληρωμένο Βέρνμπλοουμ για συνέχιση της αποθεραπείας του.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Σε έναν ιδανικά πλασμένο (ποδοσφαιρικό) κόσμο,"ξεφορτωνόμασταν" τα συμβόλαιά των Zivkovic-Varela-Matos-Rodrigo-Esiti-El Kaddouri-Mauricio-Wernbloom-Biseswar-Stoch και τους αντικαθιστούσαμε με Bruno Varela-Castelletto η Mihojevic-Nahuel Molina-Sergio Oliveira-Tapia η Imbulla-Amallah- Andrjia Zivkovic συν επαναφορά των Λυρατζη-Μπαλογιαννη και Μελισσα ως 3ο τερματοφύλακα.Δανεικους 8 πιτσιρικάδες και μόνο που πιστεύουμε πραγματικά στο εξωτερικό (Παπαδόπουλος-Διαμάντης-Τσαουσης-Τσιγγαρας-Χατζηστραβος-Τζολης-Γαιτανιδης-Γκαργκαλατσιδης) σε Βελγιο-Πορτογαλια-Ολλανδια-Γερμανια.Τεσπα ...ευσεβείς πόθοι που δεν περιμένω να συμβούν!Ας ελπίσουμε να κινηθούν έξυπνα αυτή την φορά οι υπεύθυνοι μας
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Η λέξη ξεφορτωνόμαστε δίπλα στα ονόματα των Ματος,Βαρέλα,Μαουρίσιο,Μπίσεσβαρ δεν μου καθεται καλά στο μάτι. Δεν τους αξίζει...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Μια πιθανή ανταλλαγή του γνώριμου στους Βέλγους Εσίτι με τον Τσίμι θα ήταν λουκούμι.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πολύ καλό παιχνίδι το μάνατζερ αλλά έχει προκαλέσει πολλά κακά
makispaspartou

Imbula κυκλοφορεί ελεύθερος οπότε μία χαρά θα ήταν εφόσον μπορούσαμε να πουλήσουμε Esiti που και λόγω ηλικίας κάτι θα πιάνει.
Zivkovic σαν δανεικός με option είναι τρομερή περίπτωση, καθώς ταιριάζει και στα θέλω του προπονητή. (αριστεροπόδαρο extrem να παίζει από δεξιά). Υπάρχει και πιο προσιτή περίπτωση ο Tamari του ΑΠΟΕΛ. Βεβαίως αυτό προυποθέτει μάλλον πώληση Λημνιού...
Μη ανανέωση Mauricio με παράλληλη απαλλαγή από το συμβόλαιο του Wernbloom εξοικονομεί αρκετά χρήματα οπότε και η προσθήκη Sergio Oliveira θα ήταν ταμάμ.
Selim Amallah θα ήταν αναβάθμιση στη θέση του El Kadoouri , βέβαια πρέπει να πωληθεί τόσο ο Omar όσο και να παραχωρείται σε τιμή ευκαιρίας ο Amallah..
Η παραχώρηση του Stoch είναι μονόδρομος και θα ανοίξει συνάμα το δρόμο για την πολύ ποιοτική προσθήκη του Wilson Eduardo που κυκλοφορεί ελεύθερος.
Τέλος Varela , Biseswar θεωρώ ότι χρειάζονται στο ρόστερ και σίγουρα έχουν προσφέρει ήδη πολλά αλλά διαθέτουν και την ποιότητα που απαιτείται..
Ο Μάτος κατά τη γνώμη μου πρέπει να ανανεώσει..
boogeyman77
Επικοινωνία:

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Η λέξη ξεφορτωνόμαστε δίπλα στα ονόματα των Ματος,Βαρέλα,Μαουρίσιο,Μπίσεσβαρ δεν μου καθεται καλά στο μάτι. Δεν τους αξίζει...
Γι'αυτό φίλε μου την έβαλα μέσα σε εισαγωγικά.Τα παραπάνω τα αναφέρω με ψυχρή ποδοσφαιρική λογική.Δεν ήθελα να παρεξηγηθώ.
boogeyman77
Επικοινωνία:

renegade έγραψε:Πολύ καλό παιχνίδι το μάνατζερ αλλά έχει προκαλέσει πολλά κακά
Δεν έχω παίξει ποτέ μάνατζερ.....Εν αντιθέσει με αυτούς που κάνουν τους τεχνικούς διευθυντές στην ομάδα μας.Καλή η ειρωνεία αλλά να καταλαβαίνουμε και τι διαβάζουμε.Ευσεβείς πόθοι γράφω.....
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Οτι και να συζηταμε για το ροστερ (καλως βεβαια και ειναι και επικοδομιτικο) αν ο προπονητης δεν ξερει τι υλικο εχει και πως να το χρησιμοποιησει δεν κανουμε τιποτα. Οποιος κιαν ερθει οποιος κιαν φυγει αν δεν χρησιμοποιεις τα καλα χαρακτιριστικα των παικτων και να βοηθας μεσα απο την ομαδικη λειτουργια τις αδυναμιες του καθενα ξεχωριστα τοτε δεν πας πουθενα.
Σαν να εχεις τον κριστιανο στην ομαδα, η αντιπαλη ομαδα να εχει αμυντικους του 1.75 υψους και εσυ να παιζεις με χαμηλες σεντρες. Τιποτα δεν θα κανεις.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

boogeyman77 έγραψε:
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Η λέξη ξεφορτωνόμαστε δίπλα στα ονόματα των Ματος,Βαρέλα,Μαουρίσιο,Μπίσεσβαρ δεν μου καθεται καλά στο μάτι. Δεν τους αξίζει...
Γι'αυτό φίλε μου την έβαλα μέσα σε εισαγωγικά.Τα παραπάνω τα αναφέρω με ψυχρή ποδοσφαιρική λογική.Δεν ήθελα να παρεξηγηθώ.
Καμία παρεξήγηση,κατάλαβα πως το εννοείς. Νομιζω ομως οτι είναι απαραίτητοι και στον ΠΑΟΚ του αυριο. Eκτός από τον Μαου κατά τη γνώμη μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Σάβ 09 Μάιος 2020, 10:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Εγώ πάλι επιμένω πως η πρώτη και σημαντικότερη μεταγραφή που πρέπει να γίνει, είναι του αθλητικού διευθυντή.

Αν ισχύει ότι κινούμαστε για Rebbe τότε είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

ΡΟΣΤΕΡ 44 (*) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ του ΠΑΟΚ την 1η Ιουλίου 2020

- Τερματοφύλακες (6): 1) Alexandros Pashalakis, 2) Živko Živković, 3) Rodrigo Rey, 4) Nikos Melissas, 5) Symeon Papadopoulos, 6) Nikos Bourganis.

- Δεξιοί αμυντικοί (3): 1) Léo Matos, 2) Lefteris Lyratzis, 3) Rodrigo Soares.

- Κεντρικοί αμυντικοί (7): 1) Fernando Varela, 2) José Ángel Crespo, 3) Sverrir Ingi Ingason, 4) Enea Mihaj, 5) Giannis Michailidis, 6) Apostolos Diamantis, 7) Marko Mihojević.

- Αριστεροί αμυντικοί (3): 1) Dimitris Giannoulis, 2) Andre Vieirinha, 3) Marios Tsaousis.

- Ανασταλτικοί μέσοι (8): 1) Pontus Wernbloom, 2) Douglas Augusto, 3) Anderson Esiti, 4) Ergys Kaçe, 5) Thibault Moulin, 6) Konstantinos Balogiannis, 7) Theocharis Tsingaras, 8) Serafim Maniotis.

- Δημιουργικοί χαφ (4): 1) Josip Mišić, 2) Jose Maurício, 3) Omar El Kaddouri, 4) Zisis Chatzistravos.

- Δεξιοί χαφ - εξτρέμς (2): 1) Léo Jabá, 2) Dimitris Limnios.

- Επιτελικοί μέσοι (2): 1) Diego Biseswar, 2) Dimitris Pelkas.

- Αριστεροί χαφ - εξτρέμς (4): 1) Lazaros Lamprou, 2) Amr Warda, 3) Miroslav Stoch, 4) Anastasios Meletidis.

- Σέντερ φορς (5): 1) Karol Świderski, 2) Chuba Akpom, 3) Antonis Gaitanidis, 4) Illya Markovskyy, 5) Alexandros Gargalatzidis.

(*) Υπάρχει και ο Φασίδης που είναι δανεικός στην Ξάνθη, αλλά ο δανεισμός του λήγει στις 30-06-2021.

Ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι θα χρειαστεί ποιοτική ενίσχυση. Πιθανόν μάλιστα πέντε (5) ποδοσφαιριστών (αριστερού αμυντικού, ανασταλτικού μέσου, αριστερού χαφ - εξτρέμ, επιτελικού μέσου και σέντερ φορ), οπότε ο αριθμός θα αυξηθεί στους 49 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές! Με δεδομένο ότι ο τελικός αριθμός παικτών με τους οποίους θα δουλέψει ο Άμπελ Φερέιρα είναι ο αριθμός 28, πέστε μου ποιοι θα πρέπει να ΜΗΝ είναι στο ρόστερ της επόμενης περιόδου, αποχωρώντας είτε με δανεισμό, είτε με πώληση, είτε τέλος με αποδέσμευση…
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”