Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Να περιμένουμε να στραβώσει κάτι στην ομάδα για να δικαιωθουμε είναι τραγικό και αντιΠΑΟΚ..... Κριτικάρε όσο θες αλλά η λαχτάρα να γκελαρει η ομάδα πόσο ΠΑΟΚ είναι;
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχεις θεματακια. Τι σου φταιει ο άνθρωπος, που τσακωνεσαι όλη μερα, ειρωνεύεσαι τους πάντες, χλευαζεις την ομάδα και περιμένεις στη γωνία να γίνει η μαλάκια για να βγεις στη επιφάνεια.Dimg4 έγραψε:Κι ολα αυτα για εναν προπονητη που δεν ξερει τι του γινεται. Τωρα που εφυγε ο παστελωτης να σε δω πως θα εμφανισεις εναλλακτικα συστηματχαχαχααχ
Δεν είσαι το κέντρο του κόσμου.
Βρες κάτι άλλο να ασχοληθείς.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
συστημαααχαχαχαχααχαχαχαχαDimg4 έγραψε:Κι ολα αυτα για εναν προπονητη που δεν ξερει τι του γινεται. Τωρα που εφυγε ο παστελωτης να σε δω πως θα εμφανισεις εναλλακτικα συστηματχαχαχααχ

Εσυ συνεχισε στο συννεφακι σου. Ο Λουσεσκου πανω απο τον ΠΑΟΚ ειπαμε για σενα. Μαλλον δε σε χαλασε που χασαμε ε?eorptol1 έγραψε:Περιμένουμε γκελα γελώντας..... Όπως ο άλλος έβαλε χέρι σε παοκτσηδες που πανυγηρισαν το γκολ καρελη....
Ας αποδειξει οτι εχει προπονησει την ομαδα να ανταπεξελθει. Κυριακη κοντη γιορτη, ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ. Αυτο μην ξεχνατε καποιοι.
Χαιρομαι που καποιοι πιανετε και λιγο το χαβαλε. Ε δε θα κατσω να διευκρινισω ρε μιρλα σε καποιους οτι τρελαινομαστε οταν χανει ο ΠΑΟΚ.mirlas έγραψε:συστημαααχαχαχαχααχαχαχαχαDimg4 έγραψε:Κι ολα αυτα για εναν προπονητη που δεν ξερει τι του γινεται. Τωρα που εφυγε ο παστελωτης να σε δω πως θα εμφανισεις εναλλακτικα συστηματχαχαχααχ![]()
![]()
ελα ρε μλκ και εσυ κανεις σαν να παρακαλας να χασουμε για να κραξεις τον ρουμανο ...
Όλοι μας αγαπάμε και θέλουμε το καλό του ΠΑΟΚ μας.
Αλλά το δείχνουμε , το εκφράζουμε με ένα τρόπο που είναι μοναδικα εγωιστικός , υποκειμενικος και ταυτόχρονα πολύ ανθρώπινος.
Όλοι μας θέλουμε να φτάσουμε στην κορυφή αλλά ο καθείς θέλει εγωιστικά να ακολουθήσουμε το δικό του μοναδικό μονοπάτι .
Είναι δύσκολο το ΕΓΩ να γίνει ΕΜΕΊΣ τι να κάνουμε;
Γι'αυτό ας μην χαλιόμαστε έτσι γινόταν και έτσι θα συνεχίσει . Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο πιο πολύ θα χαρούμε τις επιτυχίες που έρχονται...
Καλή ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ χρονιά!
Αλλά το δείχνουμε , το εκφράζουμε με ένα τρόπο που είναι μοναδικα εγωιστικός , υποκειμενικος και ταυτόχρονα πολύ ανθρώπινος.
Όλοι μας θέλουμε να φτάσουμε στην κορυφή αλλά ο καθείς θέλει εγωιστικά να ακολουθήσουμε το δικό του μοναδικό μονοπάτι .
Είναι δύσκολο το ΕΓΩ να γίνει ΕΜΕΊΣ τι να κάνουμε;
Γι'αυτό ας μην χαλιόμαστε έτσι γινόταν και έτσι θα συνεχίσει . Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο πιο πολύ θα χαρούμε τις επιτυχίες που έρχονται...
Καλή ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ χρονιά!
τι ωρα εχει εκπομπη ο τσοχος???giapas έγραψε:Πέρα από το τρολάρισμα , είναι θλιβερό.
- paok re niamou
Τραβαει καιρο αυτη η κοντρα εδω μεσα.
Οσοι λοιπον υποστηριζουν τα ασχημα που συμβαινουν και φαινονται ηδη απο Τον Σεπτεμβριο ειναι κακοπροαιρετοι, δεν ειναι τοσο ΠΑΟΚ, ενω οι αλλοι που βρεξει χιονισει, με παρα πολλες κακες εμφανισεις, που εχουν στο απυροβλητο και στην ασυλια τον Λουτσε και την διοικηση, ειναι καλοι ΠΑΟΚτσηδες και θελουν περισσοτερο το πρωταθλημα.
Οσο εσεις υποστηριζετε την ασυλια ετσι και καποιοι θελουν να αλλαξουν πραγματα εγκαιρα, για να μην χαθει ο κοινος στοχος που ειναι το πρωταθλημα.
Οσοι λοιπον υποστηριζουν τα ασχημα που συμβαινουν και φαινονται ηδη απο Τον Σεπτεμβριο ειναι κακοπροαιρετοι, δεν ειναι τοσο ΠΑΟΚ, ενω οι αλλοι που βρεξει χιονισει, με παρα πολλες κακες εμφανισεις, που εχουν στο απυροβλητο και στην ασυλια τον Λουτσε και την διοικηση, ειναι καλοι ΠΑΟΚτσηδες και θελουν περισσοτερο το πρωταθλημα.
Οσο εσεις υποστηριζετε την ασυλια ετσι και καποιοι θελουν να αλλαξουν πραγματα εγκαιρα, για να μην χαθει ο κοινος στοχος που ειναι το πρωταθλημα.
Όλοι το ίδιο θέλουμε το πρωτάθλημα τέλος με αυτό το πιπίλισμα. Πες όμως και εσύ ρε παιδί μου τι πρέπει να αλλάξει έγκαιρα ώστε να μη χαθεί το πρωτάθλημα; Έτσι όπως το αναφέρεις ο καθένας μπορεί να καταλάβει διάφορα και διαφορετικά πράγματα.
Δε θα εξηγησουμε και την εληνικη γλωσσα σε καποιους που εχουν τον λουτσεσκου πανω απο τον ΠΑΟΚ.
Δε θελουμε να χανει ο ΠΑΟΚ ουτε στο σκακι. Το οτι ο λουτσεσκου δεν κανει για τον ΠΑΟΚ το αποδεικνυει με το οτι η ομαδα παιζει τραγικα.
Αυτο δε σημαινει οτι θελω να φυγει τωρα. Τωρα να κατσει να φερει το πρωταθλημα οπως οφειλει. Αλλα μην περιμενετε να λεμε και μπραβο οταν ΒΛΕΠΟΥΜΕ τη γκελα να ερχεται. Το οτι βλεπουμε τα ασχημα δε σημαινει οτι θελουμε να ερθει η γκελα. Ποσο χαμηλο iq πρεπει να εχει καποιος και δεν καταλαβαινει τα αυτονοητα?
Δε θελουμε να χανει ο ΠΑΟΚ ουτε στο σκακι. Το οτι ο λουτσεσκου δεν κανει για τον ΠΑΟΚ το αποδεικνυει με το οτι η ομαδα παιζει τραγικα.
Αυτο δε σημαινει οτι θελω να φυγει τωρα. Τωρα να κατσει να φερει το πρωταθλημα οπως οφειλει. Αλλα μην περιμενετε να λεμε και μπραβο οταν ΒΛΕΠΟΥΜΕ τη γκελα να ερχεται. Το οτι βλεπουμε τα ασχημα δε σημαινει οτι θελουμε να ερθει η γκελα. Ποσο χαμηλο iq πρεπει να εχει καποιος και δεν καταλαβαινει τα αυτονοητα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Τετ 09 Ιαν 2019, 16:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paok re niamou
Ρε Χουλιγκαν 100αδες φορες εχει γραφει απο πολλους. Πιο ορθολογικη διαχειρηση με παικτες να κρατιουνται ζεστοι με αγωνιστικα λεπτα, και να παιζουν στις θεσεις τους.
Το πιο απλο παραδειγμα ο Ακπομ. Ουτε ρυθμο εχει ουτε την ψυχολογια αυτη την στιγμη να πεσει στα βαθια, αν και θελω πολυ να με βγαλει ψευτη και να τον στειλουμε και αυτον σε 2 χρονακια με μεγαλη ρητρα
Το πιο απλο παραδειγμα ο Ακπομ. Ουτε ρυθμο εχει ουτε την ψυχολογια αυτη την στιγμη να πεσει στα βαθια, αν και θελω πολυ να με βγαλει ψευτη και να τον στειλουμε και αυτον σε 2 χρονακια με μεγαλη ρητρα
Καμία ασυλία δεν έχει κανένας άνθρωπος.paok re niamou έγραψε:Τραβαει καιρο αυτη η κοντρα εδω μεσα.
Συμφωνώ και εγώ ότι αρχίζει και είναι μονότονη η ομάδα χωρίς νεύρο. Αλλά αυτό τι σημαίνει ότι δεν θα τη στηρίξω;Ότι θα γκρινιάζω μέρα-νύχτα? και θα ειρωνεύομαι τους πάντες?Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν αυτή τη δουλειά και έχουν φέρει αυτή την ομάδα σε αυτή τη θέση.
Λες και όταν χάνει ο ΠΑΟΚ εμας δεν μας πιάνει τρελά.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βρες μου ένα ποστ που να διαφωνώ με αυτό που γράφεις... Μα δεν το πάω εκεί ρε ΑΔΕΡΦΕ. Ας φέρει το πρωτάθλημα εφόσον αυτός είναι ο προπονητής μας και ας πάει στο καλό. Δεν με ενδιαφέρει ο Λουτσέσκου, δεν με ενδιαφέρει ο Πρίγιοβιτς δεν με ενδιαφέρει κανένας. Αυτοί είναι σήμερα, αύριο όχι, εγώ θα όμως θα πεθάνω ΠΑΟΚ. Σκέψου με αυτά που γράφεις να είσαι στην κερκίδα και να τα λες συνέχεια στον πάγκο εκεί και πες μου έναν @αμημένο λόγο που αυτό θα βοηθήσει την ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα. Πες μου έναν @αμημένο λόγο που θα σε ακούσουν και θα κάνουν αυτά που λες. Είμαι στο +8 και θέλω να πάρω το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Είναι πολλά τα χρόνια!!! Το Καλοκαίρι αν με το καλό πάρουμε το πρωτάθλημα θα δω πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Στα μάτια μου ο ΠΑΟΚ πάντα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ αλλά τότε ίσως ξεφύγω εντελώς. Δεν θα θέλω Λουτσέσκου και θα θέλω Κλοπ. Τώρα όμως θέλω το πρωτάθλημα και με μισό γκολ και ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ. Όμως θέλω ένα 6άρι ΧΘΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ και μετά ας πάρουν και επιθετικό και εξτρέμ και μπακ και δεν ξέρω τι άλλο αλλά αυτή την στιγμή με ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΒΟΥΝΟ 6άρι θα ηρεμήσω!!!