και πως καταλαβες οτι ειναι απο το σπορτζον? αφου δεν εχει διακριτικαjibbie έγραψε:παντως φευγοντας τις προαλλες απο το γηπεδο, ειδα 2-3 καφε στην αγιας μαρινας να χουν το παιχνιδι απο το sportzone. τραγικο.
PAOK TV & PAOK New Media
-
Re: PAOK TV
Πραγματικα,αν τσιγκουνευετε καφετερια το 5ευρω για να δειξει το ματς σε ανθρωπινη αναλυση για τους θαμωνες και στηνουν πειρατικα λινκ,η γυφτια δεν εχει οριο.icue έγραψε:Τις καφετεριες που δειχνουν με sportzone τις δινεις στεγνα χωρις δευτερη σκεψη. Τον οποιονδηποτε δεν εχει/δεν θελει να δωσει 5 ευρω και το βλεπει σπιτι του δεν μπορεις να τον κανεις τιποτα. Αλλα τις καφετεριες δεν υπαρχει μα και μου γιατι βγαζουν λεφτα απο αυτο το πραγμα.
Αν αντιμετωπιστει η πειρατια με μεγαλο ποσοστο αποτελεσματικοτητας,τοτε τα ντερμπι που θα ναι πολλα φετος,μπορουν να αποφερουν σιγουρα πανω απο 500 χιλιαρικα το καθεναstanilas14 έγραψε:τα ντερμπι εχουν δυναμικη για εσοδα ακομα και 1 εκ ανα ματς , μονο απο τα ντερμι θα βγαλουμε οσα δινει η νοβα για πλακα
-
-
το ματς με παναιτολικο ειχε 45000 κοσμο, στα ντερμπι μπορει να παμε ευκολα 100.000 και η τιμη δεν θα ειναι 4.99 κανα 7 σιγουρα... βαλε διαφημισεις κτλ παει ευκολα κοντα στο 1εκ. εχουμε και πολλα ντερμπι λογο πλειοφ...Alastor έγραψε:Πραγματικα,αν τσιγκουνευετε καφετερια το 5ευρω για να δειξει το ματς σε ανθρωπινη αναλυση για τους θαμωνες και στηνουν πειρατικα λινκ,η γυφτια δεν εχει οριο.icue έγραψε:Τις καφετεριες που δειχνουν με sportzone τις δινεις στεγνα χωρις δευτερη σκεψη. Τον οποιονδηποτε δεν εχει/δεν θελει να δωσει 5 ευρω και το βλεπει σπιτι του δεν μπορεις να τον κανεις τιποτα. Αλλα τις καφετεριες δεν υπαρχει μα και μου γιατι βγαζουν λεφτα απο αυτο το πραγμα.
Αν αντιμετωπιστει η πειρατια με μεγαλο ποσοστο αποτελεσματικοτητας,τοτε τα ντερμπι που θα ναι πολλα φετος,μπορουν να αποφερουν σιγουρα πανω απο 500 χιλιαρικα το καθεναstanilas14 έγραψε:τα ντερμπι εχουν δυναμικη για εσοδα ακομα και 1 εκ ανα ματς , μονο απο τα ντερμι θα βγαλουμε οσα δινει η νοβα για πλακα
Το θέμα με τις εκπτώσεις σε διάφορες κοινωνικές ομάδες έχει καταντήσει πλέον αηδία.
Έιναι ευπαθής κοινωνική ομάδα οι συνταξιούχοι και δεν ο 4ωρος των 400€. Μόνο στην Ελλάδα....
Το ετήσιο πακέτο έχει αμφίδρομα οφέλη αλλά αν πουν αντί για 5*16=80 να το κάνουν 72 στους μισούς θα φανεί κοροϊδία γιατί στο μυαλό τους έχουν 30% έκπτωση.
Υπάρχει καφέ που ρισκάρει να μην δουν ματς οι πελάτες για 5€? Τι τζίρο κάνει? 4€?
Στο paoktv και να κολλήσει η λύση είναι εύκολη. Είναι μαλακές εκεί στην ΠΑΕ, τι να κάνω ρε παιδιά κτλ.
Έιναι ευπαθής κοινωνική ομάδα οι συνταξιούχοι και δεν ο 4ωρος των 400€. Μόνο στην Ελλάδα....
Το ετήσιο πακέτο έχει αμφίδρομα οφέλη αλλά αν πουν αντί για 5*16=80 να το κάνουν 72 στους μισούς θα φανεί κοροϊδία γιατί στο μυαλό τους έχουν 30% έκπτωση.
Υπάρχει καφέ που ρισκάρει να μην δουν ματς οι πελάτες για 5€? Τι τζίρο κάνει? 4€?
Στο paoktv και να κολλήσει η λύση είναι εύκολη. Είναι μαλακές εκεί στην ΠΑΕ, τι να κάνω ρε παιδιά κτλ.
Την απάντηση την έδωσε προσεχτικά. Στην αλλαγή stream καραφαίνεταιstanilas14 έγραψε:καραseriouslyjibbie έγραψε:seriously?![]()
δεν βλεπω να εχεις απαντηση....

-
αμα ηταν μια καφετερια ναι , αυτος το ειδε λεει σε 2-3 καφετεριεςseaman έγραψε:Την απάντηση την έδωσε προσεχτικά. Στην αλλαγή stream καραφαίνεταιstanilas14 έγραψε:καραseriouslyjibbie έγραψε:seriously?![]()
δεν βλεπω να εχεις απαντηση....

grg80 έγραψε:Το σημερινό ματς αν κ αγορασμένο πιθανότατα δε θα μπορεσω να το δω λογω κοινωνικής υποχρέωσης
Μπορω να το δω το βραδάκι στο PAOKtv κονσέρβα ?
Ειμαι ασχετος με αυτά
Η βλακεια σε αυτο ειναι οτι εχουν το σκορ φορα παρτιδα με το που μπαινεις.
Την Τεταρτη αγορασα πακετο τη Σλοβαν και το Νιονιο, αλλα την Πεμπτη ειχα δουλεια και δεν μπορεσα να δω το ματς. Φροντισα να μη μαθω το σκορ για να απολαυσω το ματς σπιτι μου το βραδυ. Παω λοιπον περιχαρης κατα τις 12 να απολαυσω την προκριση (οπως πιστευα) και με το που μπαινω στο PAOK TV βλεπω το σκορ και τρωω το ξενερωμα. Βεβαια στην συγκεκριμενη περιπτωση μαλλον καλο μου εκανε, με ταϊσε την ψυχρολουσια και δεν με αφησε να ταλαιπωρηθω βλεποντας το ματς, ομως αν τελικα ειχαμε προκριθει θα μου ειχε κανει μεγαλη χαλαστρα.
Έκανα ένα εκτεταμένο γκαλοπ ρωτώντας 2 πολύ κοντινά πρόσωπα. Που δεν παρακολουθούν συστηματικά τους αγώνες, μπορεί να πανε στο γήπεδο μια δύο φορές. Δεν πληρώνουν τώρα. Δε θέλουν. Δεν καταλα αι ουν το νόημα. Ο πιο άσχετος μου είπε και ότι ο γαύρος τα χειρίζεται τα πράματα καλύτερα κλπ. Αυτό που αναπαραχθηκε και εδώ μέσα για το συγχαρητήρια από ουεφα για το ffp. Fake knews. Η προπαγάνδα χει και βασιλεύει..
- invincible
Καλά σίγουρα η αλήθεια είναι ότι όποιος ψάχνει βρίσκει ... υπάρχουν πάρα πολλά ... cosmo,nova κτλ όλα μαζί πακέτο... αλλά το θέμα είναι ότι υπάρχει και κόσμος που αν θέλει να πάει να δει ταινία νοικιάζει DVD ή πάει σινεμά ή αν θέλει να δει αθλητικά πληρώνει συνδρομές ή πληρώνει καφετέριες (και δεν πάει κούτρα στα ΠΡΟΠΟτσιδικα) κτλdonpablo έγραψε:και τα σπασμενα boxακια πλεον εχουν ολα σχεδον PAOK TV
Και ευτυχώς που υπάρχει και αυτός ο κόσμος γιατί αν δεν υπήρχε θα είχαν καταρρεύσει όλα.
Είναι μαθηματικά επιβεβαιωμένο ότι αυτός που έψαχνε κούτρα να δει ΠΑΟΚ στο νοβα και κοσμοτε μέχρι χθες... αργά ή γρήγορα θα ψάχνει λύση και για PAOK TV. Αλλά δεν είναι όλοι έτσι ευτυχώς.
Εγώ περιμένω να δω το ματσάκιον όπως και προχθές. Χωρίς κολλήματα κλπ, με hdmi στη tv.
Σε κάθε αγώνα στην καφετέρια (στην καλύτερη), παίρνω 1 καφέ και μία μπύρα, περίπου δλδ 7-8 ευρώ.
Με τα ίδια λεφτά τσίμπησα το πακετάκι.
Σε κάθε αγώνα στην καφετέρια (στην καλύτερη), παίρνω 1 καφέ και μία μπύρα, περίπου δλδ 7-8 ευρώ.
Με τα ίδια λεφτά τσίμπησα το πακετάκι.
- constadine
Αυτό με τα συγχαρητήρια από την UEFA για το ffp το έγραψε μια εφημερίδα .trouman έγραψε:Έκανα ένα εκτεταμένο γκαλοπ ρωτώντας 2 πολύ κοντινά πρόσωπα. Που δεν παρακολουθούν συστηματικά τους αγώνες, μπορεί να πανε στο γήπεδο μια δύο φορές. Δεν πληρώνουν τώρα. Δε θέλουν. Δεν καταλα αι ουν το νόημα. Ο πιο άσχετος μου είπε και ότι ο γαύρος τα χειρίζεται τα πράματα καλύτερα κλπ. Αυτό που αναπαραχθηκε και εδώ μέσα για το συγχαρητήρια από ουεφα για το ffp. Fake knews. Η προπαγάνδα χει και βασιλεύει..
Δεν βρήκα πουθενά αλλού τέτοια αναφορά για τέτοιο γεγονός .
Το μόνο που βρήκα ήταν άρθρο του sportime ότι ο Μαρινάκης που ήταν στην κλήρωση είχε συζήτηση με αξιωματούχους της UEFA και του έδωσαν συγχαρητήρια που κέρδισε τρεις αντιπάλους και είναι στους ομίλους .
Σε οποιοδήποτε ομάδα αυτό δεν έκαναν της UEFA από ευγένεια .
Και πολύ σωστά γράφεις ότι προπαγάνδα χει και βασιλεύει..
-
Παλικάρια σε ποιον πάροχο είστε; Εγώ σε ΟΤΕ 24 άρα με 19800 συγχρονισμό και ping 8 είμαι μια χαρά.
Μήπως να κάνουμε ένα πολ να δούμε ποιος πάροχος είναι πιο οκ;;;
Μήπως να κάνουμε ένα πολ να δούμε ποιος πάροχος είναι πιο οκ;;;