5.Fernando Lopes dos Santos Varela
- Μπαρκαρούτσος
Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Είχε φάει 5, αλλά οι 3 ήταν εξαγοράσιμες έναντι 12 μήνες ban στον Dimg4.
- Μπαρκαρούτσος
Dimg4 έγραψε:μασας
Μην με προκαλείς. Διότι αν το κάνω, θα στέλνεις Facebook.
- The_Stalker
Μου προξενεί εντύπωση ότι δεν έχει γίνει ακόμη πρόταση ανανέωσης στον Βαρέλα. Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να φύγει και να αντικατασταθεί από κάποιον ξέρετε ποιον και γιατί.
The_Stalker έγραψε:Μου προξενεί εντύπωση ότι δεν έχει γίνει ακόμη πρόταση ανανέωσης στον Βαρέλα. Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να φύγει και να αντικατασταθεί από κάποιον ξέρετε ποιον και γιατί.

''Ποιον να λεει...ποιον να λεει...βρε ποιον λεει θα σκασω...''
Μπράβο βρήκατε στιγμή να αρχίσετε τις θεωρίες συνομωσίας.
Συγχαρητήρια
Συγχαρητήρια
και γιατι να μην αντικατασταθει απο αυτον τον καποιον ο κρεσπο?The_Stalker έγραψε:Μου προξενεί εντύπωση ότι δεν έχει γίνει ακόμη πρόταση ανανέωσης στον Βαρέλα. Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να φύγει και να αντικατασταθεί από κάποιον ξέρετε ποιον και γιατί.
Να σαι καλά αδερφέ.Η αναγνώριση σας μας κάνει όλους εμάς να παίρνουμε δύναμη και να συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή.Συνεχίζουμε.
Το σκέφτηκα το ξανασκέφτηκα αλλά μόνο αυτό με ήρθε κατά νου...agios έγραψε:The_Stalker έγραψε:Μου προξενεί εντύπωση ότι δεν έχει γίνει ακόμη πρόταση ανανέωσης στον Βαρέλα. Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να φύγει και να αντικατασταθεί από κάποιον ξέρετε ποιον και γιατί.
''Ποιον να λεει...ποιον να λεει...βρε ποιον λεει θα σκασω...''

- The_Stalker
@ Alastor
Γιατί φίλε μου ο Κρέσπο παίζει αριστερά και αν παραστεί ανάγκη τη θέση του καλύπτει ο Τόσκα (ο οποίος έπαιζε δίδυμο με Βαρέλα στον μπεκάλι). Ο "άλλος" παίζει ξεκάθαρα δεξιά.
Κατά τα λοιπά:

Γιατί φίλε μου ο Κρέσπο παίζει αριστερά και αν παραστεί ανάγκη τη θέση του καλύπτει ο Τόσκα (ο οποίος έπαιζε δίδυμο με Βαρέλα στον μπεκάλι). Ο "άλλος" παίζει ξεκάθαρα δεξιά.
Κατά τα λοιπά:

- Sick Bastard