10.Djalma Campos
- aspromaura ioannina
Re: 10.Djalma Campos
Δεν ξερω αν το γνωριζεις αλλα οι αποψεις ειναι παραγωγα της ανθρωπινης σκεψης. Οταν χαρακτηριζεις μια αποψη αστεια τοτε αυτοματα...
-
Dimg4
Μπα οχι φιλε, δεν εχω σκοπο να απαντησω σε οτι κι ποσταρει. Ειπα το αυτονοητο, τωρα αν το πηρε ως προσωπικο χαρακτηρισμο δεν μπορω να κανω κατι.
Ον τοπικ, μακαρι να ειναι ευστοχος αυριο οπως στην φιορεντινα
Ον τοπικ, μακαρι να ειναι ευστοχος αυριο οπως στην φιορεντινα
- aspromaura ioannina
εγω μαλλον δεν σε διεψευσα Barlow
..
Dim Η σελιδα αφορα τον Καμπος και οχι προσωπικες διενεξεις. το σταματαω εδω.
Dim Η σελιδα αφορα τον Καμπος και οχι προσωπικες διενεξεις. το σταματαω εδω.
- aspromaura ioannina
- aspromaura ioannina
- aspromaura ioannina
ο Barlow διετελεσε χρεη διαιτητη μη τα μπερδευεις. Και μοιρασε και τα κουκουτσια ακομη
Τέλος
Είστε και οφφ. Θα σβηστούν πιο μετά όλα η θα πάνε σε κάνα προβλήματα η καφενείο αλλά φτάνει
Είστε και οφφ. Θα σβηστούν πιο μετά όλα η θα πάνε σε κάνα προβλήματα η καφενείο αλλά φτάνει
Στο εχω ξαναπει.Αν δειχνατε μια μεγαλυτερη ευαισθησια στις ανουσιες παραθεσεις ολα θα ηταν καλυτερα.Εξαιτιας καποιων κοψαμε το chat μην κοψουμε και το φορουμ...(θα το ηθελαν πολλοι)pgetsos έγραψε:Τέλος
Σας προλαβαίνουμε; δες πόσα γράφτηκαν σε μια ώρα που έκανα να γυρίσω από σχολή Από το πουθενά (πάλι)
Όλο χαζοί καυγάδες και ειρωνείες ενώ είχαμε ηρεμήσει κάνα μήνα...
Και θα πω, ακόμα μια φορά: σας θίγει κάτι; Αναφορά, όχι βρισιμο
- aspromaura ioannina
Ρε αδερφε ειπα οτι σταματω τη συζητηση και αναγνωρισα το λαθος μου. Εσυ πεταχτηκες και τροφοδοτησες την ανουσια αντιπαραθεση με το : ''ειπε αυτος που το ξεκινησε''.joshua έγραψε:Στο εχω ξαναπει.Αν δειχνατε μια μεγαλυτερη ευαισθησια στις ανουσιες παραθεσεις ολα θα ηταν καλυτερα.Εξαιτιας καποιων κοψαμε το chat μην κοψουμε και το φορουμ...(θα το ηθελαν πολλοι)pgetsos έγραψε:Τέλος
Δεν ειναι θεμα του αν θιγεται κανεις.Υπηρξε μια συζητηση για τον Καμπος,με συμφωνιες με διαφωνιες,χωρις τσακωμους,συζητηση οντοπικ και ξαφνικα πεταγονται γνωστοι αγνωστοι και αρχιζουν τα γνωστα αγνωστα σχολια με τα οποια δεν εχετε ασχοληθει ποτε και παλυ εκτροχιαστηκε το τοπικ.pgetsos έγραψε:Σας προλαβαίνουμε; δες πόσα γράφτηκαν σε μια ώρα που έκανα να γυρίσω από σχολή Από το πουθενά (πάλι)