Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ace79grpaok έγραψε:Ρουληδες όταν το 2010 με έκοβες το πρωτάθλημα και έλεγες γεμάτος ικανοποίηση "εγώ σε έκοψα το πρωτάθλημα" που να φανταζόσουν οτι 5 χρονια μετά θα είχες μόνο 2 επιλογές ,να γίνεις ΠΑΟΚ γ η γαυρος ω ,επηδει έχει πολλά παραρτήματα ,αν αυτό δεν είναι θεία δικγια εκείνη την ημέρα τωτε τι ειναι?αν ήμουν ο Ιβάν θα πριμοδοτούσα οποια ομάδα ήταν να ανεβει μαζί σου και θα σε κρατούσα μόνιμα στην γ μέχρι να διαλύσεις και να κάνω το σκουλικαου βοηθητικό.
Για να μη τα μπερδευουμε κανενας ρουλης δε μας εκοψε τιποτα .Ο σπαναθας ναι εκτος κι αν λεμε οτι καθε χρονο μας κοβει το πρωταθλημα ο Πλατανιας και η Λειβαδια.
Ηταν κι εκεινο το παιχνίδι με την κουλα...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Και το λεωφορείο με τους παίκτες που το κρατούσαν ακινητοποιημένο επί 45 λεπτά, χωρίς η αστυνομία να επέμβει; Αυτό τι ήταν;
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Καπετάνιος έγραψε:Η γρια εκλεισε χορηγια με turkish airlines. Νομιζω ομως για πινακιδες ματριξ και αιθουσα τυπου, οχι για τη φανελα
Τουρκικές αερογριές.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Το ότι οι της κούλας θεωρούν ότι με Djeebour, Αραβίδη, Πλατέλα κτλ. χτυπάνε πρωτάθλημα και εμάς μας έχουν για να μαχόμαστε για να μπούμε playoff με ξεπερνά...
Το σόι της γυναίκας μου είναι όλοι τους κουλοfan και μου τα έχουν πρήξει... με αποκορύφωμα το "Έλα μωρέ τώρα με τον 35χρονο Berbatov. Τίποτα δεν έκανε στην Manchester. Ότι έκανε έκανε πριν χρόνια στην Tottenham. Δεν είναι κάτι το τόσο ιδιαίτερο."... :shock:
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Εμένα πάλι, αυτή η απαξίωση προς τον ΠΑΟΚ μου αρέσει. Και μου αρέσει η πίστη τους ότι έχουν ομάδα που χτυπάει πρωτάθλημα. Έτσι, όταν έρθουν οι στραβές, θα τις δεχτούν άσχημα.

Τη δουλειά μας εμείς. Να προλάβουμε να δέσουμε σαν ομάδα και τα υπόλοιπα όμορφα θα τα δούμε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Η ομάδα που κάθε 10 χρόνια σβήνει χρέη εκατομμυρίων χωρίς να δώσει φράγκο είναι πρωταθλητές σε αυτό και όταν μας έχουν ανάγκη γινόμαστε ξαδερφια αλλιώς μας φέρονται πουστικα σε κάθε επίπεδο
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

απο βικιπαιδεια.....Εξαιτίας ένστασης του Άρη στο ΑΣΕΑΔ για αντικανονική διεξαγωγή του πρωταθλήματος, ο τίτλος επικυρώθηκε το Μάιο του 2015.[5] μιλάμε για μπέιζμπολ μ@λ@κες! για μπέιζμπολ!!! μέχρι και εκει ενστάσεις και κόλπα@@@ δεν παίζονται ρε..
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

GiorgosAtha έγραψε:Το σόι της γυναίκας μου είναι όλοι τους κουλοfan και μου τα έχουν πρήξει... με αποκορύφωμα το "Έλα μωρέ τώρα με τον 35χρονο Berbatov. Τίποτα δεν έκανε στην Manchester. Ότι έκανε έκανε πριν χρόνια στην Tottenham. Δεν είναι κάτι το τόσο ιδιαίτερο."... :shock:
Οταν το ακουσεις απλα του δειχνεις αυτο.. δεν χρειαζεται τιποτα λιγοτερο.. τιποτα περισσοτερο..

The moment he became a Manchester United legend

By scoring this ridiculous over-head kick as part of a hat-trick against fierce rivals Liverpool…

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Το ξέρω ρε slidar...
Με εκνευρίζει ότι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι όταν έχεις τον Djebbour, τον Αραβίδη και τον Chrisantus είναι ιεροσυλία να την λες σε κάποιον που έχει τον Berbatov! :shock:
Ο Βούλγαρος στα 80 του με Π είναι καλύτερος και από τους 3 μαζί!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

eorptol έγραψε:Η ομάδα που κάθε 10 χρόνια σβήνει χρέη εκατομμυρίων χωρίς να δώσει φράγκο είναι πρωταθλητές σε αυτό και όταν μας έχουν ανάγκη γινόμαστε ξαδερφια αλλιώς μας φέρονται πουστικα σε κάθε επίπεδο
Να διαβάζεται κάθε 15 του μηνός από αυτούς που... Κουλοφερνουν

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χαίρομαι που οι άλλοι δεν μας θεωρούν τίποτε σπουδαίο, λόγω κακού ξεκινήματος, στο πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Σωστός! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Το CAS δικαίωσε την Tigres και όχι τον γκέι, για την Πουλιάδα λέω, μπας και το ξεχάσατε!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΩΧ! ΩΧ! ΩΧ!
Κανονικά και γκέι και κομποτιακός πρέπει να έχουν κυρώσεις! ;)
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ελαααά και ξαναρχίζει το σήριαλ!

Τίγκρες: «Το CAS μας δικαίωσε για Πουλίδο»!

Σε ανακοίνωσε που εξέδωσε η Τίγκρες, αναφέρεται πως το CAS γνωστοποίησε την οριστική του απόφαση, δικαίωνοντας την ομάδα για την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο! Ξανά στη FIFA η υπόθεση.

Η υπόθεση του διεθνούς Μεξικανού κρατάει εδώ και πάρα πολύ καιρό... Εκείνος προσπαθούσε να μείνει ελεύθερος από την Τίγκρες, με την τελευταία όμως να τονίζει πως οι Αρχές στο Μεξικό έβγαλαν αποφάσεις υπέρ της, σχολιάζοντας (εκ νέου) πως ο παίκτης δεσμεύεται με έγκυρο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2016. 

Πουλίδο: «Δεν έφυγα από την πίσω πόρτα...

Ο Πουλίδο, όπως συνεχίζει η ανακοίνωση, έκανε αίτημα στις 29 Ιανουαρίου, να του δοθεί προσωρινή άδεια για να αγωνιστεί, δίχως να γίνεται δεκτό. Το ίδιο αίτημα όμως έγινε αποδεκτό από τη FIFA, η οποία άναψε το πράσινο φως για την εγγραφή του στο Λεβαδειακό.

Λίγο καιρό μετά, κατέληξε στον Ολυμπιακό, όπου ήταν ο αρχικός προορισμός του, πάλι όμως έχοντας προσωρινό δελτίο στην κατοχή του.

Η Τίγκρες αποφάσισε να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης ώστε να δικαιωθεί, κάτι που τελικώς έγινε! Η μεξικανική ομάδα ανακοίνωσε πως ενημερώθηκε από το CAS πως η οριστική απόφαση του τελευταίου, την δικαίωσε! Πλέον, αναφέρει πως θα ενημερώσει τη FIFA για τη σχετική εξέλιξη, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει μια και καλή αυτή η υπόθεση...

Ένα είναι το βέβαιο: κανείς δεν ξέρει που ακριβώς θα καταλήξει το συγκεκριμένο σίριαλ...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

slidar έγραψε:
GiorgosAtha έγραψε:Το σόι της γυναίκας μου είναι όλοι τους κουλοfan και μου τα έχουν πρήξει... με αποκορύφωμα το "Έλα μωρέ τώρα με τον 35χρονο Berbatov. Τίποτα δεν έκανε στην Manchester. Ότι έκανε έκανε πριν χρόνια στην Tottenham. Δεν είναι κάτι το τόσο ιδιαίτερο."... :shock:
Οταν το ακουσεις απλα του δειχνεις αυτο.. δεν χρειαζεται τιποτα λιγοτερο.. τιποτα περισσοτερο..

The moment he became a Manchester United legend

By scoring this ridiculous over-head kick as part of a hat-trick against fierce rivals Liverpool…

Εικόνα
Πρώτος παίκτης της Γιουνάιτεντ που έκανε χατ τρικ κόντρα στην Λίβερπουλ μετά από 64 χρόνια έγινε ο killer σε αυτό το ματς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”