Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Ανυπομονώ να δω Άγγελο και Πάμπλο μαζί στον πάγκο μέσα στο τηγάνι. Και αν κάνει κανα τρελό και φέρει κανα ΠΑΟΚτσάκι από μπουντεσλίγκα μεριά ο Ιβάν, θα πεθάνω από γκαύλα.
- sourmenetes
- Moderator
Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
Ποσο πιο κατω θα πεσεις για να ξεφτιλισεις καποιον???fn1m έγραψε:Ένας παίκτης άρχισε να τον αποκαλεί πατέρα ενώ κάποιος άλλος του έκανε δώρο μια εικόνα. Άρχισαν να τον παίρνουν στο ψιλό και τα παιδάκια, χαχα.
- The_Stalker
Το ρεπορτάζ τα λέει αυτά, όχι εγω.sourmenetes έγραψε:Ποσο πιο κατω θα πεσεις για να ξεφτιλισεις καποιον???fn1m έγραψε:Ένας παίκτης άρχισε να τον αποκαλεί πατέρα ενώ κάποιος άλλος του έκανε δώρο μια εικόνα. Άρχισαν να τον παίρνουν στο ψιλό και τα παιδάκια, χαχα.
- paokovios1974
χαχαχαχαχαχα πραγματικα εισαι πολυ αστειος και εχεις φοβερη αισθηση του χιουμορfn1m έγραψε:Ένας παίκτης άρχισε να τον αποκαλεί πατέρα ενώ κάποιος άλλος του έκανε δώρο μια εικόνα. Άρχισαν να τον παίρνουν στο ψιλό και τα παιδάκια, χαχα.
fn1m έγραψε:Το ρεπορτάζ τα λέει αυτά, όχι εγω.sourmenetes έγραψε:Ποσο πιο κατω θα πεσεις για να ξεφτιλισεις καποιον???fn1m έγραψε:Ένας παίκτης άρχισε να τον αποκαλεί πατέρα ενώ κάποιος άλλος του έκανε δώρο μια εικόνα. Άρχισαν να τον παίρνουν στο ψιλό και τα παιδάκια, χαχα.
Το ρεπορταζ κυριε μπορει να λεει για το πατερα και την εικονα... ομως το οτι δεν ειναι εγκαρδιες κινησεις αλλα ειναι οτι "τον πηραν στο ψιλο" βρισκεται στο δικο σου αρρωστο ή υποπτο μυαλο το οποιο δεν εχουμε και πολυ διαθεση να το τρωμε στη μαπα οπως ισως θα εχεις καταλαβει...
Το θεμα με τις θρησκευτικες εμμονες του Αγγελου με απασχολουσε λιγο κι εμενα πριν ερθει, καθως δεν ειμαι θρησκος. Ομως μεχρι στιγμης δεν εχει δημιουργησει το παραμικρο θεμα στην ομαδα οποτε δεν μου πεφτει κανενας λογος και δεν εχω κανενα δικαιωμα να το σχολιαζω.
Να ρωτήσω ο Άρης ή ομάδα της καρδιά σου. Β θα παίξει; η Γ; Αν πάλι παίξει Γ θα χρειαστεί το δώρο της εικόνας. Αν πάλι παίξει Β θα χρειαστεί το δώρο της εικόνας. Εσύ αποφασίζεις.fn1m έγραψε:Ένας παίκτης άρχισε να τον αποκαλεί πατέρα ενώ κάποιος άλλος του έκανε δώρο μια εικόνα. Άρχισαν να τον παίρνουν στο ψιλό και τα παιδάκια, χαχα.
enough saidThe_Stalker έγραψε:Τι πόσο πιο κάτω; Αφού έχει την ικανότητα να σκάβει..
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
Τώρα έφυγαν και ο Μανιάς με τον Κύργια. Τετέλεσται.Realcon έγραψε:Να ρωτήσω ο Άρης ή ομάδα της καρδιά σου. Β θα παίξει; η Γ; Αν πάλι παίξει Γ θα χρειαστεί το δώρο της εικόνας. Αν πάλι παίξει Β θα χρειαστεί το δώρο της εικόνας. Εσύ αποφασίζεις.fn1m έγραψε:Ένας παίκτης άρχισε να τον αποκαλεί πατέρα ενώ κάποιος άλλος του έκανε δώρο μια εικόνα. Άρχισαν να τον παίρνουν στο ψιλό και τα παιδάκια, χαχα.
Έχει μήνες που ψάχνω δουλειά και δε βρίσκω.. Λέω να πιάσω δουλειά στον Άρη ως center back με 650/μήνα, μια χαρά..
το @@@@@@@ το κρατάμε για να σπάμε πλάκα? έχει γίνει καμιά τέτοια συμφωνία και με έχετε κρατήσει στην απέξω?
χαρά στην υπομονή σας παλικάρια
χαρά στην υπομονή σας παλικάρια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Δευ 21 Ιούλ 2014, 22:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
........
Τι μ@λ@κιες ειναι αυτες...
Μια μερα για μπανακι..
sourmenetes
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τι μ@λ@κιες ειναι αυτες...
Μια μερα για μπανακι..
sourmenetes
Sent from my iPhone using Tapatalk