Η

hasio_john έγραψε:.......chrisg4 έγραψε:Για μένα μετα την εικόνα του 33χρονου Ρατ να προσπαθεί να προλάβει τον Γιαννιωτα και ο Τζαβέλας να μασάει τσίχλα και να κοιτάει εχει τελειώσει σαν παίχτης του ΠΑΟΚ. Το παλικάρι δεν εχει απλά εικόνα παλαίμαχου ειναι και προκλητικά αδιάφορος και επικίνδυνος.
Aureliano Buendia έγραψε:Ήσουν από τους παίκτες που ντρεπόμουν να σε βλέπω με τη φανέλα μας.
Έκανες όλα τα πράγματα που με εκνεύριζαν σε ποδοσφαιριστή.
Δεν θα μου λείψουν διόλου οι αγκαλίτσες, οι μανούρες, το τάχα μου πάθος.
Ακόμη κι όταν έβαλες το γκολ στη Λιβαδειά και το πανηγύρισα, όταν η κάμερα σε έδειξε σε ριπλέι
να φωνάζεις "εγώ τους γάμησα, εγώ" ή κάτι τέτοιο, μια αναγούλα μου ήρθε στο στομάχι.
Ήρεμα μεγάλε, φοβόμαστε μήπως μας πέσει το σαπούνι στο μπάνιο με σένα...
Αυτά περί άνευ όρων σεβασμού σε όποιον φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ, τα ακούω βερεσέ.
Το ότι είναι ιερή η φανέλα δεν σημαίνει ότι καθαγιάζει και αυτόν που τη φορά.
Σημαίνει το αντίστροφο, ότι επειδή είναι ιερή, αυτός που τη φορά πρέπει να τη σέβεται ΠΑΝΤΑ.
Όσο για την υποτιθέμενη τρύπα που δημιουργείται στο ρόστερ, σιγά μην βάλουμε και τα κλάματα.
Αν επιτέλους παρθεί σέντερ μπακ, θα έχουμε για πρώτη φορά μετά από χρόνια 4 κανονικούς
κι όσο για τη θέση του αναπληρωματικού αριστερού μπακ, χίλιες φορές Σκόνδρας με το ανάποδο πόδι.
Περί προσφοράς, πάλι με πιάνουν τα γέλια.
Ως αριστερός μπακ, ασύγκριτα χειρότερος τόσο από Λίνο όσο και από Ρατς.
Ως στόπερ, εύλοκα κι αναμενόμενα κακός, ποτέ πρώτος στην μπάλα και επιρρεπής σε κάρτες.
Ας όψονται η λειψανδρία και η ευπιστία μας στις αλχημείες του Στέφενς.
Το ποτήρι για όλους μας ξεχείλισε στην Τρίπολη και καλώς ξεχείλισε.
Ορθή απόφαση, ακόμη κι αν βγάλει μάτια στον επόμενο σταθμό του.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kourdos έγραψε:hasio_john έγραψε:.......chrisg4 έγραψε:Για μένα μετα την εικόνα του 33χρονου Ρατ να προσπαθεί να προλάβει τον Γιαννιωτα και ο Τζαβέλας να μασάει τσίχλα και να κοιτάει εχει τελειώσει σαν παίχτης του ΠΑΟΚ. Το παλικάρι δεν εχει απλά εικόνα παλαίμαχου ειναι και προκλητικά αδιάφορος και επικίνδυνος.
εισαι πολυ φαουλ αδερφεhasio_john έγραψε:Ναι αδερφέ Κούρδε ..., καλά τα παραθέτεις και όπως είπα και γω τον έχω σιχαθεί και έχω νευριάσει, ΑΛΛΑ δυστυχώς ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ λέω τον χρειαζόμαστε! Μην γίνουμε και μεις σαν τον Άγγελο που με τις εμμονές του μας έφερε εδώ που είμαστε! (ΔΕΝ φταίει μόνο αυτός φυσικά, αλλά είναι άλλου παπά ευαγγέλιο αυτό)
Τέλος πάντων, δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιον! Εξάλλου γνώμες λέμε και η δικιά μου είναι πως (δυστυχώς) τον χρειαζόμαστε!
Εγώ παιδιά σορρυ κιόλας...αν τον ξαναδώ στο γήπεδο με φανέλα του ΠΑΟΚ θα τον γιουχάρω...Kourdos έγραψε:hasio_john έγραψε:.......chrisg4 έγραψε:Για μένα μετα την εικόνα του 33χρονου Ρατ να προσπαθεί να προλάβει τον Γιαννιωτα και ο Τζαβέλας να μασάει τσίχλα και να κοιτάει εχει τελειώσει σαν παίχτης του ΠΑΟΚ. Το παλικάρι δεν εχει απλά εικόνα παλαίμαχου ειναι και προκλητικά αδιάφορος και επικίνδυνος.
Χίλιες φορες Σκόνδρα αριστερό μπακ για να μη πω χίλιες φορες Σαλπιγκίδη αριστερό μπακ παρα να δείξω σαν ομάδα ότι κρέμομαι από έναν παίχτη σαν τον Τζαβέλα και γενικά οποιονδήποτε παίχτη έχει δείξει την αδιαφορία που έδειξε ο Τζαβέλας.hasio_john έγραψε:Ναι αδερφέ Κούρδε ..., καλά τα παραθέτεις και όπως είπα και γω τον έχω σιχαθεί και έχω νευριάσει, ΑΛΛΑ δυστυχώς ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ λέω τον χρειαζόμαστε! Μην γίνουμε και μεις σαν τον Άγγελο που με τις εμμονές του μας έφερε εδώ που είμαστε! (ΔΕΝ φταίει μόνο αυτός φυσικά, αλλά είναι άλλου παπά ευαγγέλιο αυτό)
Τέλος πάντων, δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιον! Εξάλλου γνώμες λέμε και η δικιά μου είναι πως (δυστυχώς) τον χρειαζόμαστε!
Φιλε "Αθηναιε" πιστευω οτι τον τζαβελλα μονο για να τρεχει να φερνει τις μπαλες να τον βαλεις θα σκασει!!!Athens έγραψε:ο Τζαβελλας κεντρικος αμυντικος
ο Τζιολης το ιδιο
ο Κλαους στην γραμμη του αραουτ
ο Σαλπι δεξι χαφ
ο Σπυροπουλος αμυντικο χαφ
ο Σκονδρας αριστερο μπακ
ο Περειρα αριστερο χαφ...
δεν θελω πολλα, να παιξουν ολοι στην φυσικη τους θεση και να κριθουν εκει...ο Τζαβελλας απετυχε σαν στοπερ, απο δω και στο εξης ας παιξει αρ μπακ να τον δουμε και αν δεν κανει να παει στο καλο....
απετυχε μεχρι τωρα παιζοντας σαν στοπερ...ελεος...δεν ειναι στοπερ, μην τον κρινουμε ετσι