31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Re: 3.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Ελπιζω να μην ξαναπαιξεις ουτε δευτερολεπτο με την φανελα μας. Το οτι εφυγε ο Αγγελος δεν σημαινει οτι παιρνεις αφεση αμαρτιων..εχεις συμμετοχη σε τουλαχιστον 2 απολυσεις προπονητων και με εμφανισεις προκλητηκοτατες .

Η :redcard: ισχυει ακομα και το ιδιο ελπιζω να ισχυει απο την ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Και γω έχω νευριάσει με τον συγκεκριμένο, ΑΛΛΑ νομίζω πως πήρε το μάθημά του και πλέον θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα! ΔΕΝ έχουμε υλικό στην ομάδα και ΚΑΘΕ παίχτης είναι χρήσιμος και αναγκαίος!
Το να πέσει γιούχα στον γήπεδο αν τον δούμε μέσα ΔΕΝ νομίζω να βοηθήσει την ομάδα ή εμάς!
Ας γυρίσει με το καλό και στο τέλος θα κρίνουμε! Μην τα ισοπεδώσουμε και όλα!
Καλώς να γυρίσει, αλλά τον θέλουμε να βγάλει φωτιές από παντού!
Γιώργο επειδή το ξέρω πως παρακολουθείς καθημερινά τον Paokmania, πρόσεχε κακομοίρη μου την πορεία σου! ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΑΓΓΑΛΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

hasio_john έγραψε:
chrisg4 έγραψε:Για μένα μετα την εικόνα του 33χρονου Ρατ να προσπαθεί να προλάβει τον Γιαννιωτα και ο Τζαβέλας να μασάει τσίχλα και να κοιτάει εχει τελειώσει σαν παίχτης του ΠΑΟΚ. Το παλικάρι δεν εχει απλά εικόνα παλαίμαχου ειναι και προκλητικά αδιάφορος και επικίνδυνος.
....... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Aureliano Buendia έγραψε:Ήσουν από τους παίκτες που ντρεπόμουν να σε βλέπω με τη φανέλα μας.
Έκανες όλα τα πράγματα που με εκνεύριζαν σε ποδοσφαιριστή.
Δεν θα μου λείψουν διόλου οι αγκαλίτσες, οι μανούρες, το τάχα μου πάθος.
Ακόμη κι όταν έβαλες το γκολ στη Λιβαδειά και το πανηγύρισα, όταν η κάμερα σε έδειξε σε ριπλέι
να φωνάζεις "εγώ τους γάμησα, εγώ" ή κάτι τέτοιο, μια αναγούλα μου ήρθε στο στομάχι.
Ήρεμα μεγάλε, φοβόμαστε μήπως μας πέσει το σαπούνι στο μπάνιο με σένα...
Αυτά περί άνευ όρων σεβασμού σε όποιον φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ, τα ακούω βερεσέ.
Το ότι είναι ιερή η φανέλα δεν σημαίνει ότι καθαγιάζει και αυτόν που τη φορά.
Σημαίνει το αντίστροφο, ότι επειδή είναι ιερή, αυτός που τη φορά πρέπει να τη σέβεται ΠΑΝΤΑ.
Όσο για την υποτιθέμενη τρύπα που δημιουργείται στο ρόστερ, σιγά μην βάλουμε και τα κλάματα.
Αν επιτέλους παρθεί σέντερ μπακ, θα έχουμε για πρώτη φορά μετά από χρόνια 4 κανονικούς
κι όσο για τη θέση του αναπληρωματικού αριστερού μπακ, χίλιες φορές Σκόνδρας με το ανάποδο πόδι.
Περί προσφοράς, πάλι με πιάνουν τα γέλια.
Ως αριστερός μπακ, ασύγκριτα χειρότερος τόσο από Λίνο όσο και από Ρατς.
Ως στόπερ, εύλοκα κι αναμενόμενα κακός, ποτέ πρώτος στην μπάλα και επιρρεπής σε κάρτες.
Ας όψονται η λειψανδρία και η ευπιστία μας στις αλχημείες του Στέφενς.
Το ποτήρι για όλους μας ξεχείλισε στην Τρίπολη και καλώς ξεχείλισε.
Ορθή απόφαση, ακόμη κι αν βγάλει μάτια στον επόμενο σταθμό του.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Ναι αδερφέ Κούρδε ..., καλά τα παραθέτεις και όπως είπα και γω τον έχω σιχαθεί και έχω νευριάσει, ΑΛΛΑ δυστυχώς ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ λέω τον χρειαζόμαστε! Μην γίνουμε και μεις σαν τον Άγγελο που με τις εμμονές του μας έφερε εδώ που είμαστε! (ΔΕΝ φταίει μόνο αυτός φυσικά, αλλά είναι άλλου παπά ευαγγέλιο αυτό)
Τέλος πάντων, δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιον! Εξάλλου γνώμες λέμε και η δικιά μου είναι πως (δυστυχώς) τον χρειαζόμαστε! ;)
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Kourdos έγραψε:
hasio_john έγραψε:
chrisg4 έγραψε:Για μένα μετα την εικόνα του 33χρονου Ρατ να προσπαθεί να προλάβει τον Γιαννιωτα και ο Τζαβέλας να μασάει τσίχλα και να κοιτάει εχει τελειώσει σαν παίχτης του ΠΑΟΚ. Το παλικάρι δεν εχει απλά εικόνα παλαίμαχου ειναι και προκλητικά αδιάφορος και επικίνδυνος.
....... Εικόνα
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Τεράστιο λάθος αν επιστρέψει ο Τζαβέλας στην ομάδα. Δε με νοιάζει κι ας είναι ο καλύτερος παίχτης την ομάδας από δω και πέρα. Ο Τζαβέλας από τον ΠΑΟΚ πρέπει να τελειώσει οριστικά...
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

hasio_john έγραψε:Ναι αδερφέ Κούρδε ..., καλά τα παραθέτεις και όπως είπα και γω τον έχω σιχαθεί και έχω νευριάσει, ΑΛΛΑ δυστυχώς ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ λέω τον χρειαζόμαστε! Μην γίνουμε και μεις σαν τον Άγγελο που με τις εμμονές του μας έφερε εδώ που είμαστε! (ΔΕΝ φταίει μόνο αυτός φυσικά, αλλά είναι άλλου παπά ευαγγέλιο αυτό)
Τέλος πάντων, δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιον! Εξάλλου γνώμες λέμε και η δικιά μου είναι πως (δυστυχώς) τον χρειαζόμαστε! ;)
εισαι πολυ φαουλ αδερφε
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

Kourdos έγραψε:
hasio_john έγραψε:
....... Εικόνα
Εγώ παιδιά σορρυ κιόλας...αν τον ξαναδώ στο γήπεδο με φανέλα του ΠΑΟΚ θα τον γιουχάρω...
το παραπάνω βίντεο γι αυτούς που ξεχνάνε είναι δείγμα αδιαφορίας εως στησίματος...
κ κάτι τελευταίο...αφου έκανε προπονήσεις με την κ-20,πώς γίνεται να έρχεται απο Αθήνα κ γενικά όλο το τελευταίο διαστημα οτι ανεβάζει στο ίντερνετ είναι απο Αθήνα μεριά???
γιατί κάποιοι μας περνάνε για χαζούς...
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

hasio_john έγραψε:Ναι αδερφέ Κούρδε ..., καλά τα παραθέτεις και όπως είπα και γω τον έχω σιχαθεί και έχω νευριάσει, ΑΛΛΑ δυστυχώς ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ λέω τον χρειαζόμαστε! Μην γίνουμε και μεις σαν τον Άγγελο που με τις εμμονές του μας έφερε εδώ που είμαστε! (ΔΕΝ φταίει μόνο αυτός φυσικά, αλλά είναι άλλου παπά ευαγγέλιο αυτό)
Χίλιες φορες Σκόνδρα αριστερό μπακ για να μη πω χίλιες φορες Σαλπιγκίδη αριστερό μπακ παρα να δείξω σαν ομάδα ότι κρέμομαι από έναν παίχτη σαν τον Τζαβέλα και γενικά οποιονδήποτε παίχτη έχει δείξει την αδιαφορία που έδειξε ο Τζαβέλας.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Έλα :o :o :o :o
Δεν φταίει ο Άγγελος που τον παρόπλισε;;; :shock: :shock:

Ρε Νικόλα... κατανοώ την αγανάκτηση σου αλλα δεν υπάρχει λόγος για ειρωνία...
k_geo
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ο Τζαβελλας κεντρικος αμυντικος
ο Τζιολης το ιδιο
ο Κλαους στην γραμμη του αραουτ
ο Σαλπι δεξι χαφ
ο Σπυροπουλος αμυντικο χαφ
ο Σκονδρας αριστερο μπακ
ο Περειρα αριστερο χαφ...
δεν θελω πολλα, να παιξουν ολοι στην φυσικη τους θεση και να κριθουν εκει...ο Τζαβελλας απετυχε σαν στοπερ, απο δω και στο εξης ας παιξει αρ μπακ να τον δουμε και αν δεν κανει να παει στο καλο....
απετυχε μεχρι τωρα παιζοντας σαν στοπερ...ελεος...δεν ειναι στοπερ, μην τον κρινουμε ετσι
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν νομίζω -πλέον- να μπορεί να αποδώσει στα αριστερά. ειναι πολύ βαρύς για τη θέση..... :roll:

γενικά, είναι ο παίχτης που με εχει απογοητεύσει πιο πολύ απο όλους, ειδικά φέτος.....
ntalipaok

Δημοσίευση από ntalipaok »

Athens έγραψε:ο Τζαβελλας κεντρικος αμυντικος
ο Τζιολης το ιδιο
ο Κλαους στην γραμμη του αραουτ
ο Σαλπι δεξι χαφ
ο Σπυροπουλος αμυντικο χαφ
ο Σκονδρας αριστερο μπακ
ο Περειρα αριστερο χαφ...
δεν θελω πολλα, να παιξουν ολοι στην φυσικη τους θεση και να κριθουν εκει...ο Τζαβελλας απετυχε σαν στοπερ, απο δω και στο εξης ας παιξει αρ μπακ να τον δουμε και αν δεν κανει να παει στο καλο....
απετυχε μεχρι τωρα παιζοντας σαν στοπερ...ελεος...δεν ειναι στοπερ, μην τον κρινουμε ετσι
Φιλε "Αθηναιε" πιστευω οτι τον τζαβελλα μονο για να τρεχει να φερνει τις μπαλες να τον βαλεις θα σκασει!!! :lol: Τι να κρινεις??? Μονο για μπυρες ειναι ο τυπος.. και για selfie!!! Προτεινω να εξαντλησει το υπολοιπο συμβολαιο ως ... φωτογραφος της ομαδας.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μεγαλο τρυπημα αν ξαναπαιξει μπαλα με την φανελα του ΠΑΟΚ αυτος και το φιλαρακι του...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”