Μη δουλευομαστε και μεταξυ μας τωρα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Eμεις θ'ακουσουμε εσυ θα πεις.
Σωστόςdesperando έγραψε:καλα και ο ματα το δεξι το χει μονο για να στηριζεται αλλα ειναι παικτουρα,αυτο δεν λεει τιποτα.
στο δια ταυτα με χαλασε πολυ η ειδηση για πιαττι.τετοιες ειδησεις θελω να βγαινουν οταν ειναι κλεισμενες.δεν εχω την υπομονη να περιμενω καποιες μερες για το αν ο παικτης τελικα κλεισει στον ΠΑΟΚ.μονο στην ιδεα οτι μπορει να ερθει μια τετοια παικτουρα δεν με αφηνει δε ησυχια.θελω πολυ να δω αυτη την τριαδα με στοχ-πιαττι-λουκας τα μυαλα μου πονανε δεν αντεχω αλλο
Ο Σωστότεροςobanebane έγραψε:Eμεις θ'ακουσουμε εσυ θα πεις.
ΥΓ: Χίτμαν, αν είναι έτσι να τον στείλουμε μια βόλτα από Δενδροπόταμο ξέρω γω να κλείσει σίγουρα και με μισό συμβόλαιο
κακη η συζητηση για πιθανη κινηση τετοιου μεγεθους σε πιθανη προκριση......περαν οτι ειμαστε αουτσαιντερ...δε χρειαζεται τζαπα απογοητευση
- navigator11
Η όλη υπόθεση του Αργεντίνου μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο ποικίλης διαχείρισης αναλόγως κατάληξης του αγώνα της Τρίτης.Ποιός μπορεί να αποκλείσει την έλευση του παίχτη,και να αποκλειστούμε ακόμα,σαν κίνηση με "νόημα" απέναντι στον ερυθρόλευκο μπούλη από μέρους Σαββίδη (που μπορεί να'ναι και "πριζωμένος" απ'την επίθεση Πούτιν συν τοις άλλοις
);
Επίσης,το να βγήκε πρός τα όξω το θέμα,χωρίς οι πιθανότητες για θετική έκβαση να'ναι περισσότερες των αντίστροφων,δε νομίζω πως πολυστέκει.Κοντός ψαλμός εν πάση.Σε μερικές εκατοντάδες ώρες
θα ξεύρουμε.
Υγ Παίχτουρας ΦΑΙΝΕΤΑΙ μπάϊ δε γουέϊ.
Επίσης,το να βγήκε πρός τα όξω το θέμα,χωρίς οι πιθανότητες για θετική έκβαση να'ναι περισσότερες των αντίστροφων,δε νομίζω πως πολυστέκει.Κοντός ψαλμός εν πάση.Σε μερικές εκατοντάδες ώρες
Υγ Παίχτουρας ΦΑΙΝΕΤΑΙ μπάϊ δε γουέϊ.
απλα δεν ξερουμε αν το βγαλε η παε....ή απλα ειναι ενα απο τα ονοματα που συζηταμε και αν ειναι......
Οταν παντως διαβαζεις οτι σημαντικο ρολο παιζει η συντροφος τοτε τα πραγματα σκουραινουν με την κατασταση που επικρατει στη χωρα και την εικονα μας προς τα εξω.Επιπλεον εγω τον παικτη δεν τον γνωριζω δεν εχω καποια ιδιαιτερη αποψη για τις ικανοτητες του,απο τα βιντεο και μονο μοιαζει με δευτερο επιθετικο-εξτρεμ και εγω προσωπηκα διαφωνω με τους φιλους που δεν δινουν ιδιαιτερη σημασια στη θεση παρα μονο στις ικανοτητες.Η ομαδα χρειαζεται επιτελικο και τετοιος δεν μοιαζει να ειναι,εντελως φιλολογικα, μιας και τους παικτες τους ξερω μονο απο βιντεακια, ο Ασαιτι μου φαινεται οτι ειναι πιο κοντα σε αυτο που ψαχνουμε.
νομιζω εως την τεταρτη τζαπα τα συζηταμε....και γω δεν τον ξερω...τεσπα..μπορει να σκασει απο αλλου...θα δουμε μακαρι να περασουμε/////
- PAPA TSIBIKOS
Νομίζω ότι η ουσία είναι ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε πρόταση για αγορά του παίκτη και όχι για δανεισμό .
Αυτό με δείχνει ότι ο Ιβάν είναι πολλή "καυτός" για να κάνει τα μπαμ 'ωστε να πάρει το πρωτάθλημα
Αυτό με δείχνει ότι ο Ιβάν είναι πολλή "καυτός" για να κάνει τα μπαμ 'ωστε να πάρει το πρωτάθλημα
Ελληνες και ξενοι ΑΡΔ συμφωνουν στο οτι η συμφωνια θα ολοκληρωθει μονο αν προκριθουμε...obanebane έγραψε:El Paok griego puede ofrecer tres millones por Piatti
La oferta depende de que el equipo se clasifique para la fase de grupos de Liga de Campeones
Μεγαλη μ@λακια αν γινει ετσι, παρτον φετος και μεσω πρωταθληματος πανε ομιλους κατευθειαν του χρονου...
Ελάτε ρε που δε θα περάσουμε. Για πλάκα. Και μεγάλη του τιμή θα είναι να έρθει στον αστεράτο ΠΑΟΚ.
ρε παιδια γιατι οπως λενε να ξοδεψουμε 3εκ για PIATTI;
και να μην τα δωσουμε το καλοκαιρι για να αγορασουμε εστω 5εκ τον STOCH με οψιον που ειναι πολύ καλύτερος...
αν δώσεις 3εκ για πιατι και αφήσεις τον Stoch να φυγει ειναι ανοησια...
χιλιες φορες να πανε τα λεφτα στον Stoch πολυ καλυτερη επιλογη-επενδυση
και να μην τα δωσουμε το καλοκαιρι για να αγορασουμε εστω 5εκ τον STOCH με οψιον που ειναι πολύ καλύτερος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Boksic4 την Σάβ 24 Αύγ 2013, 14:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
πλακα με κανεις ?απο που και ως που καλυτερος ο στοχ?Boksic4 έγραψε:ρε παιδια γιατι οπως λενε να ξοδεψουμε 3εκ για PIATTI;
απο τα δειγματα μεχρι τωρα στις καριερες τους στην ευρωπη... την αξια τους στο ποδοσφαιρικο χρηματιστηριο κτλ...
στην τελικη απο που κ ως που καλυτερος ο πιατι;
στην τελικη απο που κ ως που καλυτερος ο πιατι;