ΠΑΟΚτσήδικη Τέχνη
- blackeagle4
Re: ΠΑΟΚτσηδικη Τεχνη
Ένα μπράβο στους καλλιτέχνες των γραφικών. Έχετε "ντύσει" πολλούς ΠΑΟΚτσήδικους υπολογιστές με τα σχέδια σας!!
- blackeagle4
- blackeagle4
- blackeagle4
- blackeagle4
- fofanaserres
Αδέρφια ξεκίνησα κι εγώ σιγά σιγά να παλεύω με το photoshop.Για αρχή μου φαίνεται πολύ παλούκι....
Σας παρουσιάζω και το πρώτο μου έργο....χεχεχεχεχεχε...

Σας παρουσιάζω και το πρώτο μου έργο....χεχεχεχεχεχε...

- fofanaserres
Η αρχή έγινε.....
Ο Φοφανά μετά απο πολύ καιρό ανακάλυψε την καλλιτεχνική του πλευρά κ βάλθηκε να τρελλάνει το Παννελήνιο με της δημιουργίες του...
+1 ΦΟΦΑΝΑ ξες εσύ...
Ο Φοφανά μετά απο πολύ καιρό ανακάλυψε την καλλιτεχνική του πλευρά κ βάλθηκε να τρελλάνει το Παννελήνιο με της δημιουργίες του...
+1 ΦΟΦΑΝΑ ξες εσύ...
ρε φοφανα που πηγες στο photoshop και το εκανες αυτο γιατι δε μπορω να βγαλω ακρη.

Καλή αρχή fofana, όμορφη δημιουργία και δε μοιάζει καθόλου για αρχάριου. Είχα ιδέες για κάτι παρόμοιο , μετά το τέλος των ευρωπα'ι'κών παιχνιδιών.
Ευχαριστώ τον blackeagle4 γιατί πολλές φορές οι δημιουργίες του στόλισαν τον Η.Υ. μου. Όμως την τελευταία του famagusta με τον Πάμπλο-δεν πάω πουθενά-εδώ θα μείνω, θα την κρατήσω για πολύ-πολύ καιρό.
- fofanaserres
Ρε φίλος κι εγώ αλλιώς το ήθελα αλλά δεν πολυξέρω να το χειρίζομαι.Κι αυτό με 1000 ζόρια το έκανα.Κάνε κι εσύ η και τα άλλα παιδιά κανένα παρόμοιο.Και πιο γαμάτοaxilleas4 έγραψε:Καλή αρχή fofana, όμορφη δημιουργία και δε μοιάζει καθόλου για αρχάριου. Είχα ιδέες για κάτι παρόμοιο , μετά το τέλος των ευρωπα'ι'κών παιχνιδιών.
- blackeagle4
kass4 έγραψε:Ευχαριστώ τον blackeagle4 γιατί πολλές φορές οι δημιουργίες του στόλισαν τον Η.Υ. μου. Όμως την τελευταία του famagusta με τον Πάμπλο-δεν πάω πουθενά-εδώ θα μείνω, θα την κρατήσω για πολύ-πολύ καιρό.
αδερφέ kass4 χαίρομαι που μπορούμε από μεριά μας να σας κάνουμε να χαιρόσαστε με τα Wallpaper!
αδερφικά τάκης!