χαχαχαkass4 έγραψε:Αδέρφια, ας το πει κάποιος στον Πάμπλο, αλλά με τρόπο :
Ούτε την Κυριακή θα έρθει ο Φιόγκος στην Τούμπα... συμπλήρωσε κάρτες λέει...
5.Pablo Gabriel García Pérez
Re: Pablo Garcia
Έπρεπε πάντως αύριο να είναι στον πάγκο.Κι ας μην παίξει.
Και μόνο η παρουσία του θα μέτραγε ψυχολογικά.

Και μόνο η παρουσία του θα μέτραγε ψυχολογικά.
- thanasisp04
Η φημη που βγηκε απο sentra fm και μου μεταφερθηκε απο φιλους αθηναιους ειναι οτι (κρατηθειτε) ΠΑΟΚ και οσφπ συμγωνησαν να μην παιζουν μαζι Ντιογκο και Γκαρσια...
Ασχετα που ο δικος μας ειναι τραυματιας, ασχετα που δεν μπορω να καταλαβω σε τι εξυπηρετει αυτο τον ΠΑΟΚ, ασχετα που και ο Γκαλετι δεν παιζει με ΠΑΟΚ...
Τι να πεις, φτασανε σε τετοιο σημειο για να διακιολογησουν τον Βαλβερδε και γενικα τον οσφπ για την δευτερη συνεχομεη απουσια του Ντιογκο απο την Τουμπα...
Ασχετα που ο δικος μας ειναι τραυματιας, ασχετα που δεν μπορω να καταλαβω σε τι εξυπηρετει αυτο τον ΠΑΟΚ, ασχετα που και ο Γκαλετι δεν παιζει με ΠΑΟΚ...
Τι να πεις, φτασανε σε τετοιο σημειο για να διακιολογησουν τον Βαλβερδε και γενικα τον οσφπ για την δευτερη συνεχομεη απουσια του Ντιογκο απο την Τουμπα...
-
gate4mitsos
- PAOKSaLoNiCa
- Pegasus1589
Θα αρκούσε να λείπει μόνο ο ένας. Την Κυριακή αν λείψουν και οι δύο, τι γίνεται; Άλλωστε όπως είπες εμείς δεν έχουμε λόγο να το κάνουμε.Tetradje έγραψε:Η φημη που βγηκε απο sentra fm και μου μεταφερθηκε απο φιλους αθηναιους ειναι οτι (κρατηθειτε) ΠΑΟΚ και οσφπ συμγωνησαν να μην παιζουν μαζι Ντιογκο και Γκαρσια...
Honor y gloria a Pablo Garcia!
- aspromauri
- Athanasiadhs
Μ'αρέσει που συγκαταλέγαμε στα θετικά της απουσίας του Garcia το γεγονός ότι θα μέναμε μέχρι το τέλος με 11 παίκτες.. 
Τώρα βλέπω τι έκανε και γιατί ο Γκαρσία στον Πουστόγκο...του εύχομαι να έρθει στην Θεσσαλονίκη και να τον ξαπλώσουν σε χαντάκι τον μυξοπαρθενιάρη
Τώρα βλέπω τι έκανε και γιατί ο Γκαρσία στον Πουστόγκο στον πρώτο γύρο...του εύχομαι να έρθει στην Θεσσαλονίκη και να τον ξαπλώσουν σε χαντάκι τον μυξοπαρθενιάρη
παντως αν επαιζε χθες ο Παμπλο χαλαρα θα ειχε αφησει κανα δυο παιχτες του γαβρου παραλυτους
- paoki_sweden
Μιλούσα με τον αδερφό μου και ακριβώς το ίδιο λέγαμε. Κρίμα που δεν έπαιξε γαμώτο! Τον θέλω παρα πολύ την κυριακή για να ανεβούνε και οι άλλοι!