Μάκης Χάβος

xrisitsapa

Re: Μάκης Χάβος

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Μακηηηη έχω μια λέξη για σένα. ROTATION.
Ο μεγάλος προπονητής φαίνεται ΚΑΙ στη διαχείριση . Ο Γκαρσια πρέπει να πέσει κάτω για να του δώσεις ανάσες ;ο Βιερινια μήπως ;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

οντως πολλες αλλαγες να γινουν με καβαλα.......
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των δικαστών η κατώτερη ποινή ήταν 2 μήνες. Σωστά??

Ξαφνικά η ποινή πέφτει στις 20 μέρες... Ω, θαύμα μπαμπά!!! Και τι σύμπτωση, στις 2 του μηνός παίζουμε ημιτελικό κυπέλλου με άεκ.

Σε λέει βολεύτηκε ο γαύρος, θα πετάξουμε και την 2η θέση στο ζέλο να έχει κάτι να παίζει. Η κούλα που δε βλέπεται, θα μείνει αδικημένη??

Όχι εντάξει, είμαι φαντασιόπληκτος και συνομωσιολάγνος.

ΠΑΟΚΑΡΑ μου παίξε την μπάλα που ξέρεις.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καθε φορα που παω να σκεφτω κατι καλο γι'αυτον και να πω οτι αξιζει μια ευκαιρια ξαφνικα μου τα γκρεμιζει ολα.Αν την κυριακη αποφασισει να παει παλυ σε 4-4-2, με τον σκασμενο γκαρσια στο κεντρο, απεναντι σε μια ομαδα με γρηγορο και δυνατο αξονα τι να πω, ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω.Δεν το πηρε τελικα το μαθημα του απο το παιχνιδι στη ρωσια,κριμα.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

D.A.A.T. έγραψε:ο Ζ.Β. παρακολουθει συνεχως τα τελευταια 3 χρονια εναν πραγματικο προπονητη..Εαν ειχε και την εξυπναδα να κραταει πραγματα απο τους προπονητες που ειχε στο εξωτερικο εκει οπου γνωρισε διαφορες φιλοσοφιες ποδοσφαιρου,συντομα θα μιλαμε για εναν ολοκληρωμενο προπονητη.
Συμφωνώ απόλυτα.
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

οφ τοπικ...υποστηριζε καποιος το Νιομπλια ως μεγαλη μορφη προπονητη? να ξερω ποτε να γελασω γιατι πηρε κατι το ματι μου! 8-)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δλδ;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

στο 4 33 ελεγα οτι δε μ αρεσει που στη θεση του ενος εξτρεμ βαζει χαφ///

και τωρα και 4 4 2 με 2 καθαρα εξτρεμ////////////

οτι να ναι ωρες ωρες....και κανει συνεχεια το ιδιο λαθος φορτωνει με επιθετικους και στα χαφ δε μπορουμε να παρουμε μπαλα.......

Σημερα του τη χρεωνω την ηττα...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

σημερα το ματς ηαν προπονηση αντεπιθεσεων της καβαλας
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Οσοι εχουν παιξει η εστω βλεπουν τοπι καταλαβαινουν εδω και καιρο οτι ο Μακης δεν ειναι ο Προπονητης που θελει ο ΠΑΟΚ.
Σημερα, μολις 10 μερες μετα τα εγκληματα με ΤΣΣΚΑ ξανα απιστευτα λαθη!

Οσο απλα αντιγραφει το Σαντος ειναι ολα (λιαν) καλα. Με το που παει να παρει πρωτοβουλιες τα κανει μουσκεμα.

Εγκλημα, Μακη μου, το 442 σημερα με την ομαδα ψοφια που αφησε την ομαδα διχως κεντρο...Εγκλημα η χρησιμοποιηση και σημερα του Γκαρσια που εχει πεθανει...Εγκλημα επισης το οτι τον θες μεθαυριο φρεσκο στο σημαντικοτατο ματς κυπελου ρεεεε! Τωρα θα σερνεται απλα ΚΑΙ την τεταρτη εκτος απο σημερα....Εγκλημα που δε δινεις ανασες στον Σαλπιγγιδη και το Βιερινια....Εγκλημα οι αλλαγες που εκανες βγαζοντας ξεκουραστους και οχι τους μπουκωμενους...

Εχεις μεγαλο μεριδιο στην πορεια Ευρωπης (οπου ακολουθησες Σαντος και απλα εστησες λαθος την ομαδα σε ενα ματς).
Εχεις ομως τεραστιο μεριδιο στο οτι κινδυνευει ο ΠΑΟΚ να μεινει ακομα και εκτος πλευ-οφ!!!!!!

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΓΕΛΟΥΣΑΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΑ ΠΡΙΝ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕ ΤΟΣΟ ΗΣΥΧΟΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ!
ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΥΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΒΟΡΙ! ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΣΚΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ...ΤΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ!
Γιατι αν χασουμε με οποιδηποτε σκορ κατα 90% τελειωσε το πραμα...με τετοιες εμπνευσεις προπονητη και με την ΑΕΚ μανουλα στα εκτος εδρας με Χιμενεθ το χασες το παιχνιδι.

Τυφλα να χει ο κανταφι , μακη μου.............................
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Άπο έναν μέτριο προπονητή όπως ειναι ο χαβος το μόνο που περιμένω ειναι μια νορμαλ διαχείρηση του υλικού .σημερα παιζαμε με μια ομάδα που έχει μπροστά 3-4 παίχτες σαιτες και έπαιξε με ένα αμυντικό χαφ. Αν δε σταματήσει τα πειράματα που εχει ξεκίνησει εδώ και δυο μήνες όχι κυπελο ούτε europa league δε θα βγουμε.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Τρομερη διαχειρηση υλικου και αγωνα σημερα. Εδωσε ρεσιταλ.
Και τη νικη πηραμε και ξεκουραστηκαν οι παικτες και πηραν ευκαιριες παικτες που δεν επαιξαν μεχρι τωρα.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Τραγικος!Ειναι δυνατον τον γκαρσια βασικο 90 λεπτα?! :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
αντε να δουμε τωρα την τεταρτη πως θα παιξει..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

σημερα δεν ξερω αν θα μπορουσε να κανει περισσοτερα λαθηη απο το στησιμο τις αλλαγες........ολα ηταν αστα να πανε............................
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Επειδη πανω στην τρελα μου τα ξεχασα......

Που ειναι ο Σακελαριου Μακη μου.....που ειναι ο Κουτσια...που ειναι ο Αριας?
Αν σ'αυτα τα ματς δεν τους υπολογιζεις που χρειαζεται η ομαδα ανασες τι τους εχουμε? Το Σακελαριου που εδειχνε καλα στοιχεια τον εξαφανισες για μυστηριο λογο, τον Κουτσια ειπες οτι τον πιστευεις και τον εχεις εκτος 18αδας και τον Αριας φανταζομαι οτι θα τον δεχτηκες πριν ερθει.......Γουαι, Μακη μ'?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”