Άντε να οργανωθούμε για κανένα 5X5.
Re: Άντε να οργανωθούμε για κανένα 5X5.
Εσυ κοίτα την άλλη φορά να βλέπεις το τέρμα και άσε τους άλλους.......έξι.!!

Ναι αλλά για την ασίστ με τακουνάκι στο Στάλιον για το 2ο μας γκολ μούγκα έτσι;;;; 
αφου μπερδεψαν τα μπουτια τους οι αλλοι και σου ηρθε η μπαλα ρεεεεεεε
αν δεν εκανες και αυτο ήσουν για .....ξυλο..!!
Άσε ρε.. Μου δίνει τη μπάλα κάποιος, δεν θυμάμαι ποιος, κάνω κοντρόλ, σουτάρω, αποκρούει ο τερματοφύλακας τους και στο καπάκι -αφού έχω βγάλει τον τερματοφύλακα από το τέρμα- με τακουνάκι, στέλνω τη μπάλα παράλληλα με το τέρμα στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Στάλιον είχε μείνει μόνος του χωρίς καν τον τερματοφύλακα και το βαλε σ' άδειο τέρμα..!!
Αν το έκανε αυτό ο Παπάζογλου, σούπερ στάρ θα ήτανε.... Επειδή δεν έχω ξανθό μακρύ μαλλί δηλαδή, τι; Δεν αξίζω;;;
Αν το έκανε αυτό ο Παπάζογλου, σούπερ στάρ θα ήτανε.... Επειδή δεν έχω ξανθό μακρύ μαλλί δηλαδή, τι; Δεν αξίζω;;;
Εδω δεν θυμοσουν ποιος σου εδωσε την μπαλα, θυμασαι ολα τα υπολοιπα..?
θυμασαι μηπως τι εχασες που μου θες και δοξες ε .?
υγ. οχι τιποτα αλλο εσπειρε την διχονοια αυτος ο μπιπ μπιπ ο teacher στην ομαδα μας ..

θυμασαι μηπως τι εχασες που μου θες και δοξες ε .?
υγ. οχι τιποτα αλλο εσπειρε την διχονοια αυτος ο μπιπ μπιπ ο teacher στην ομαδα μας ..
Μιλάς εσύ με τα σου αλά Τσιρίλο;;;; Που κάθε φορά που σούταρες φοβόμουν μην βγει η μπάλα έξω και την κηνυγάμε στα χωράφια;;;;;;
Και σιγά, τρεις ευκαιρίες έχασα... Δηλαδή ο Σάλπι που παίρνει και 800 χιλιάρικα γιατί χάνει παραπάνω;;; Θέλω και γω τον Τίμο μου...
Και σιγά, τρεις ευκαιρίες έχασα... Δηλαδή ο Σάλπι που παίρνει και 800 χιλιάρικα γιατί χάνει παραπάνω;;; Θέλω και γω τον Τίμο μου...
1 πηγε ψηλα και 2 περασαν διπλα ρε ψευτηηη...
Τι να κανω αφου δεν ειδα χαιρι με τα τετ α τετ σου
,ειπα να βρω τροπο να βαλουμε γκολ ..
ευτυχως υπηρχε και keeper και εκανε κατι Micheal jordan ορισμενες φορες και ειχε ενδιαφερον το παιχνιδι..

Τι να κανω αφου δεν ειδα χαιρι με τα τετ α τετ σου
ευτυχως υπηρχε και keeper και εκανε κατι Micheal jordan ορισμενες φορες και ειχε ενδιαφερον το παιχνιδι..
gika έγραψε:Μιλάς εσύ με τα σου αλά Τσιρίλο;;;; Που κάθε φορά που σούταρες φοβόμουν μην βγει η μπάλα έξω και την κηνυγάμε στα χωράφια;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧ
Κανα βιντεο εχουμε απο τον αγωνα??? Να το παρει η παε για να παρει επιθετικο που ψαχνει
Ξεκινω ασκησεις ενδυναμωσης και φυσικης καταστασης ΓΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑStallion έγραψε:Όπως είπε και ο προπονητής μετά τη λήξη, κάποιοι δε μπορούν να σταθούν στο ρόστερ της ομαδάς.moican4 έγραψε:Ομαδα την ειδες εσύ αυτη χθες?![]()
Πρέπει να βρουν ομάδα και να φύγουν δανεικοί...
Τ' ακούς free?![]()
Το Τιτσεροπουλο είναι ο λεγομενος Γιωργος παρταλιαααα..
Αδερφε Νοβιτο, ελα την επομενη σαν ο καμεραμαν του ΠΑΟΚ ΤιΒι
-
Μπαρκαρούτσος
Πεμπτη παιζει ο ΠΑΟΚ
Παρασκευη παιζει ο ΠΑΟΚ
Κυριακη παιζει ο ΠΑΟΚ..
Ψηνεστε για Σαββατο?
Παρασκευη παιζει ο ΠΑΟΚ
Κυριακη παιζει ο ΠΑΟΚ..
Ψηνεστε για Σαββατο?
-
Μπαρκαρούτσος
Μέσα! Θα φέρω και ένα λεωφορείο για τους αντιπάλους μου....αφού δεν θα 'χουν εμένα στην άμυνα, ας έχουν αυτό...... 
-
Μπαρκαρούτσος
Λοιπόν μάγκες;; Ποιος είναι μέσα για το Σάββατο, πέρα από εμένα και τον free;