11. Zlatan Muslimović
Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς
Ε εντάξει, δε πειράζει. Δεν γίνεται όλοι να συμφωνούν σε όλα. Πάντως είμαι σίγουρος πως η άποψη μου ασπάζεται και απο άλλους 

- fofanaserres
Αδερφέ σόρρυ αλλά μάλλον θα μπερδεύτηκες....Το τόπικ για τον Σάλμον είναι αλλού.Εδώ είναι για τον Μουσλίμοβιτς..pxp920 έγραψε:Επίσης πολλές φορές χάνει την μπάλα επειδή έχει μετριότατο κοντρόλ.
Βιαστικες κινησεις μπορει να εκανε, κυριως στα τελευταια ματς που ειχε το αγχος σκοραρισματος. Αλλα για το κοντρολ διαφωνω καθετα. Οι περισσοτερες υποδοχες του ειναι με το στηθος απο βαθιες μπαλιες ( οι καθετες σπανιζουν κ οποτε τις εβγαλε ο Βερον κατεληξαν στα διχτυα ) και τοτε το κοντρολ του θυμιζει Βραζιλιανο. Εδω με το "καλημερα" εβγαλε με το στηθος ασσιστ στον Σερτζιο για τη γκολαρα με τον ΟΦΗ.
Πιστευω οτι εχει την καλυτερη αναλογια δυναμης και τεχνικης απο ολους οσους αγωνιζονται στο Ελλαντα.
Πιστευω οτι εχει την καλυτερη αναλογια δυναμης και τεχνικης απο ολους οσους αγωνιζονται στο Ελλαντα.
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
+1000000000000000000
Thx, Admin Team
+1000000000000000000
Μάλλον τυχαία βγήκε πρώτος σε ψήφους για το Ολ Σταρ Γκέιμ!!!
Αφού δεν έχει καλό κοντρόλ ούτε τεχνική,ούτε πρεσάρει ούτε πασάρει ούτε ανοίγει διαδρόμους ούτε τίποτα ρε παιδί μου αυτός ο παίκτης...Σάλμον,γύρνα πίσωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!

Ποιος Σαλμον ρε το παλτο, αμπαλοι. Τοργκελε λεμε!! Παικταρα μου γυρνα στον ΠΑΟΚ, γιατι με το λιμο που εχουμε μποροστα χαιρι δεν θα δουμε. 

Καλα καλα κοροιδευετε εσεις αλλα ο Τοργκελε αρχισε να ξανασκοραρει με την εθνικη Ουγγαριας...γιατι τον αφησαμε να φυγει ρε γμτ?
Σοβαρα τωρα ο Μουσλιμοβιτς εχει ολα τα χαρακτηριστικα που ζητα κανεις για την θεση του...αυτο που εληψε στο 2ο γυρο ηταν το καθαρο μυαλο καθως το αγχος του να σκοραρει φαινοταν να τον επηρρεαζει..
Απο εκει και περα αν κρινει ο Θοδωρος οτι πρεπει να το δωσουμε και εχει (πολυ) καλη προσφορα,ας το κανει...αν και δε νομιζω να τον δωσουμε με λιγα λεφτα μιας και ειναι και στην καλυτερη ηλικια για να αποδοσει πολλα..Ειδωμεν
Καλη Ανασταση αδερφια
Σοβαρα τωρα ο Μουσλιμοβιτς εχει ολα τα χαρακτηριστικα που ζητα κανεις για την θεση του...αυτο που εληψε στο 2ο γυρο ηταν το καθαρο μυαλο καθως το αγχος του να σκοραρει φαινοταν να τον επηρρεαζει..
Απο εκει και περα αν κρινει ο Θοδωρος οτι πρεπει να το δωσουμε και εχει (πολυ) καλη προσφορα,ας το κανει...αν και δε νομιζω να τον δωσουμε με λιγα λεφτα μιας και ειναι και στην καλυτερη ηλικια για να αποδοσει πολλα..Ειδωμεν
Καλη Ανασταση αδερφια
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=2231307
περδικι γυρισε στις προπονησεις! αντε αγορι μου να δουμε και τη δικη σου ανασταση!
περδικι γυρισε στις προπονησεις! αντε αγορι μου να δουμε και τη δικη σου ανασταση!

-
Toργκελε-Σάλμον?????Κλειδαμπαρώστε το τόπικ κάψτε το ταριχεύστε το και μετά ρίψτε το στον Νείλο
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινωνει την πωληση του Ζλαταν Μουσλιμοβιτς στην Μπαρτσελονα εναντι του ποσου των 15 εκατ. και με ανταλαγματα τους Ετο,Μεσσι,Ντανι Αλβες και Ινιεστα.Εμεις ευχομαστε στον Ζλαταν καλη επιτυχια στο υπολοιπο της καριερας του.
τοσες μαλακιες γραφτηκαν σχετικα με αυτο το θεμα.να μην πω και γω μια?ζηλεψα!
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
θανο η μπαρτσα εκανε τα παντα για να τον ενταξει στο δυναμικο της αλλα αυτος δεν θελει:
http://sport24.gr/html/ent/943/ent.287943.asp
http://sport24.gr/html/ent/943/ent.287943.asp
-
Η μεταγραφη δεν εκλεισε γτ η Μπαρτσα ήθελε να μας δώσει και τν Μπογιαν(Κρικιτς) αλλα εμεις επειδή έχουμε Κλαους δεν τν θέλαμε!Thanos4 έγραψε:Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινωνει την πωληση του Ζλαταν Μουσλιμοβιτς στην Μπαρτσελονα εναντι του ποσου των 15 εκατ. και με ανταλαγματα τους Ετο,Μεσσι,Ντανι Αλβες και Ινιεστα.Εμεις ευχομαστε στον Ζλαταν καλη επιτυχια στο υπολοιπο της καριερας του.