Σε μεγάλη ομάδα ήρθε
Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Καλά αν είναι φάση σερτζιο Ολιβέιρα στο αήττητο και πάρουμε Νταμπλ ας φάει και ο Χρησταρας τον πάγκο του .
Σε μεγάλη ομάδα ήρθε
Σε μεγάλη ομάδα ήρθε
-
Undesired No 1
Η διοίκηση εγκληματισε για άλλη μια φορά το καλοκαίρι, αλλά και η ως τώρα διαχείριση του υλικού δεν είναι και η πιο σωστή.
Δεν υπαρχει ενδεχομενο. Απο την στιγμη ειδικα που ερχεται απο τωρα, θα παιξει απο τα πρωτα ματς.
Υποθέσεις στο 100% ας έρθει με το καλό ο Lucesku ίσα-ίσα θα χαρεί θα τα βολέψει.. να χωρέσει, εκεί που δεν τον είχαμε τον θέλαμε και τώρα που θα έρθει θα ξενερώσει ο Razvan, υποθέσεις για υποθέσεις.giapas έγραψε: Παρ 12 Δεκ 2025, 17:49 Είμαι σίγουρος ότι με τον Ζαφείρη θα τα κάνεις μούσκεμα.
Θα πέσει πολύ κράξιμο γιατί στην αρχή θα είναι πίσω από Οζντοεφ στην ιεραρχία, είναι και ο Μπιάνκο με το Καμαρά στη μέση , είναι και η διαφορικές εξισώσεις που πρέπει να μπορεί να λύσει κανείς νέος πριν δει ενδεκάδα.
Γαμησε τα Ρασβαν μου.
Είμαι 100% ότι η κουβέντα εδώ μέσα θα είναι ότι ο Ιβαν έδωσε ένα καράβι λεφτά να έρθει ένας παίκτης και εμείς δε μπορούμε να τον εκμεταλλευθούμε.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
[quote="George Best4" post_id=1063275798 time
Ναι βέβαια νομίζω λίγο άστοχο για τωρα. Χθες έπαιξες αναγκαστικά με Τσαλοφ, που ξέρεις τι προβλήματα δημιουργεί στην ομάδα. Αν δεν πιέζεις αν δεν παίρνεις μονομαχίες κτλ δίνεις δικαίωμα στον αντίπαλο να πάρει μέτρα και να πιέσει.
Επίσης χωρίς Ντελια ξεχνάμε αυτά τα μαγικά στην επίθεση που λες.
Η άμυνα είναι υπόθεση όλων.
Δε μπορώ να θεωρήσω λάθος των σέντερ μπάκ τα 2 γκολ της Λιλ από στημένα αφού στο β μας έκαναν 352 σέντρες. Κάποια στιγμή θα γινόταν.
Και στην τελική παίζει και ο αντίπαλος.
Αποτελεί επιλογή ο Τσαλοφ και αυτό είναι το βασικό έγκλημα.
Τα σέντερ μπάκ πρέπει να κρίνονται σαν δίδυμα.Αν δεν παρουν παιχνίδια μαζί και αλλάζει συνέχεια ο ένας από τους 2 λογικό να υπάρχουν φάσεις που να υπάρχει μια ασυνεννοησία.
Χθες αυτός που μπαίνει και τα κάνει αμυντικα πουτανα όλα είναι ο Καμαρά. Από τη στιγμή που μπήκε δεν είχε μισή σωστή επαφή με την μπάλα. Τράκαρε από εδώ, τράκαρε από εκεί. Πριν το 3ο γκολ σε 2 λεπτά έχει χάσει με λάθος κοντρόλ 3 φορές την μπάλα και από κόντρα σε αυτόν βγαίνει η φάση των Βουλγάρων.
Σε ματς που ελέγχεις μπήκε παίχτης που μετέφερε άγχος σε όλη την ομάδα αντί για ηρεμία.
[/quote]
Να πω δεν συμφωνώ μαζί σου, ψέμα θα είναι.
Και ειδικά όσον αφορά τον Καμαρά.
Και δεν είναι μόνο χθες, όσον αφορά τον Καμαρά, αλλά όσες φορες επαιξε(ειδικά φέτος), αυτό έγινε που λες.
Τώρα ο Ρασβαν για μένα, πρέπει να εμπιστευτεί, πολύ περισσότερο τον Μπιάνκο και ας έχει προτεραιότητα (κατ αυτόν) ο Καμαρά, λόγω παλαιότητας ή κ για άλλους λόγους.......
Ναι βέβαια νομίζω λίγο άστοχο για τωρα. Χθες έπαιξες αναγκαστικά με Τσαλοφ, που ξέρεις τι προβλήματα δημιουργεί στην ομάδα. Αν δεν πιέζεις αν δεν παίρνεις μονομαχίες κτλ δίνεις δικαίωμα στον αντίπαλο να πάρει μέτρα και να πιέσει.
Επίσης χωρίς Ντελια ξεχνάμε αυτά τα μαγικά στην επίθεση που λες.
Η άμυνα είναι υπόθεση όλων.
Δε μπορώ να θεωρήσω λάθος των σέντερ μπάκ τα 2 γκολ της Λιλ από στημένα αφού στο β μας έκαναν 352 σέντρες. Κάποια στιγμή θα γινόταν.
Και στην τελική παίζει και ο αντίπαλος.
Αποτελεί επιλογή ο Τσαλοφ και αυτό είναι το βασικό έγκλημα.
Τα σέντερ μπάκ πρέπει να κρίνονται σαν δίδυμα.Αν δεν παρουν παιχνίδια μαζί και αλλάζει συνέχεια ο ένας από τους 2 λογικό να υπάρχουν φάσεις που να υπάρχει μια ασυνεννοησία.
Χθες αυτός που μπαίνει και τα κάνει αμυντικα πουτανα όλα είναι ο Καμαρά. Από τη στιγμή που μπήκε δεν είχε μισή σωστή επαφή με την μπάλα. Τράκαρε από εδώ, τράκαρε από εκεί. Πριν το 3ο γκολ σε 2 λεπτά έχει χάσει με λάθος κοντρόλ 3 φορές την μπάλα και από κόντρα σε αυτόν βγαίνει η φάση των Βουλγάρων.
Σε ματς που ελέγχεις μπήκε παίχτης που μετέφερε άγχος σε όλη την ομάδα αντί για ηρεμία.
[/quote]
Να πω δεν συμφωνώ μαζί σου, ψέμα θα είναι.
Και ειδικά όσον αφορά τον Καμαρά.
Και δεν είναι μόνο χθες, όσον αφορά τον Καμαρά, αλλά όσες φορες επαιξε(ειδικά φέτος), αυτό έγινε που λες.
Τώρα ο Ρασβαν για μένα, πρέπει να εμπιστευτεί, πολύ περισσότερο τον Μπιάνκο και ας έχει προτεραιότητα (κατ αυτόν) ο Καμαρά, λόγω παλαιότητας ή κ για άλλους λόγους.......
Μπιανκο μου αρέσει πολύ ! Καμαρα δεν μου αρέσει ακόμα και αν τοποθετήθηκα ότι είμαστε άδικοι στην κριτική .
Ζαφειρης μου αρέσει . Μειτε στα καλά του δεν βλέπει κανέναν .
Στην Ελλάδα όταν πάρουμε φόρα δεν βλέπουμε κανέναν.
Στην Ευρώπη όταν δεν παίζουμε με αντεπιθέσεις δυσκολευόμαστε φουλ .
Σέντερ φορ δεν έχουμε άλλον πλην Γιακουμάκη
Ολα αυτά άμα τα βάλεις μαζί τι κάνουν;
Κέντρο 3αδα Μειτε Μπιανκο Ζαφειρης
Φολς 9 Ντελιας
Δεξιά αριστερά οι γνωστοί
Ζαφειρης μου αρέσει . Μειτε στα καλά του δεν βλέπει κανέναν .
Στην Ελλάδα όταν πάρουμε φόρα δεν βλέπουμε κανέναν.
Στην Ευρώπη όταν δεν παίζουμε με αντεπιθέσεις δυσκολευόμαστε φουλ .
Σέντερ φορ δεν έχουμε άλλον πλην Γιακουμάκη
Ολα αυτά άμα τα βάλεις μαζί τι κάνουν;
Κέντρο 3αδα Μειτε Μπιανκο Ζαφειρης
Φολς 9 Ντελιας
Δεξιά αριστερά οι γνωστοί
Φοβάμαι ότι θα σβήσει τον Μπιάνκο μακάρι να διαψευστώ.Darkm4n έγραψε: Παρ 12 Δεκ 2025, 19:41Υποθέσεις στο 100% ας έρθει με το καλό ο Lucesku ίσα-ίσα θα χαρεί θα τα βολέψει.. να χωρέσει, εκεί που δεν τον είχαμε τον θέλαμε και τώρα που θα έρθει θα ξενερώσει ο Razvan, υποθέσεις για υποθέσεις.giapas έγραψε: Παρ 12 Δεκ 2025, 17:49 Είμαι σίγουρος ότι με τον Ζαφείρη θα τα κάνεις μούσκεμα.
Θα πέσει πολύ κράξιμο γιατί στην αρχή θα είναι πίσω από Οζντοεφ στην ιεραρχία, είναι και ο Μπιάνκο με το Καμαρά στη μέση , είναι και η διαφορικές εξισώσεις που πρέπει να μπορεί να λύσει κανείς νέος πριν δει ενδεκάδα.
Γαμησε τα Ρασβαν μου.
Είμαι 100% ότι η κουβέντα εδώ μέσα θα είναι ότι ο Ιβαν έδωσε ένα καράβι λεφτά να έρθει ένας παίκτης και εμείς δε μπορούμε να τον εκμεταλλευθούμε.
Ιδανικά εναλλάσσεται στο 10 ο ζαφείρης για πρώτο πρέσινγκ και έτσι μετατίθεται αριστερά ο Ντελιας