Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από nunies4 »

Έφυγε και η 27/8
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

maceio έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Ποιες είναι οι μεταγραφές που αποκάλυψε ο ραγκατσης;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καμμία μεταγραφή δεν αποκάλυψε , έδωσε απλώς μια εκδοχή ότι ενδεχομένως ο λούτσε επέμενε στην αποκτηση του Μειτε και απερριψε προτάσεις άλλων χάφ , και ότι το πήρε πάνω του ότι θα περάσει από τα προκριματικά με την υφιστάμενη ομάδα , σύμφωνα με πληροφορίες του ,και ο αποκλεισμός τελικά δυσαρέστησε τον Ιβαν σε σημείο να του το καταλογίσει , αλλά μέχρι εκεί ( και πιθανώς η διαρροή για Ίβιτς ήταν για να τον τσιγκλήσει )
Πολύ σοβαρή δουλειά εκανε...

Τρομερες αποκαλύψεις...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Χαζή ερώτηση. Ως προς δανεισμό ή αγορά παικτών η 31 Αυγούστου παίζει κάποιο ρόλο για μάς, ή απλά κλείνουν οι αγορές για τις πιό πολλές Ευρωπαικές χώρες;
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

arrwstos έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:Κι ο Κολει μια χαρα παιχτης ειναι κι ο Μπακαγιοκο επισης..
Γιατι ακριβως δεν μας κανουν !!!
Οι ανταγωνιστες δλδ εχουν φερει καλυτερους??

υγ..Διαβαζω επισης οτι οι παιχταραδες Μιχαηλιδης και Οζντοεφ θεωρουνται λιγοι για τον ΠΑΟΚ
Ευτυχως ειμαι στο Αμστερνταμ και μπορω να την παλαιψω με τα καταλληλα καπνα..
Χρησιμοποιήθηκε η λέξη αναβάθμιση που σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι ο προς αντικατάσταση παίκτης είναι λίγος. Το λίγος επίσης δεν μπορεί να σταθεί στα σοβαρά μόνο του. Λίγος για τι; Προορίζεται για τί ακριβώς και είναι λίγος;
Ελα ντε..το λιγος γιατι ??
Εχω διαβασει αρκετα ποστ που ζητανε μεχρι και να φυγουν απ'την ομαδα ειδικα για τον Οζντογιεφ..
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Daskalos_4 έγραψε:Προς τι ολος αυτος ο πανικος; Η αργοπορια στις μεταγραφές κοστισε ηδη τον αποκλεισμο στο Τσ. Λ. Αν θελετε να ξεδωσετε χωστε τα γι αυτο. Κατα τα αλλα, η ομαδα αυτή τη στιγμη βρίσκεται ηδη στο Γιουρόπα, ειναι πρωτη στο πρωταθλημα, με το ροστερ να ειναι καλυτερο απο το περσινο που εφερε τον τιτλο. Οποτε ολα βαίνουν καλως. Τι ερθουν αυριο οι νεοι παιχτες τι σε μια βδομαδα θα ειναι ενα και το ιδιο. Οποτε κουλαρετε. Το θεμα ειναι να κλείσουμε τους καλυτερους παίχτες που μπορουμε να κλείσουμε.
Τον πανικό που ακριβώς τον βλέπεις; Είναι η κριτική πανικός; Δηλαδή το ότι είσαι πρώτος μαζί με τον γαύρο την δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα και το ότι περνάς ομίλους Γιουρόπα αποκλείοντας Μπάνια Λούκα και Σάμροκ Ρόβερς εσένα σου λέει ότι όλα βαίνουν καλώς και με κάποιον τρόπο μπορεί αυτή η εικόνα να αποτελεί προβολή στο μέλλον;

Είναι αυτονόητο ότι προσπαθούμε να κλείσουμε τους καλύτερους που μπορούμε (αν και το "μπορούμε" σηκώνει πολλή συζήτηση και παίρνει πολλές ερμηνείες). Επίσης στην άμυνα και στο κέντρο πως ακριβώς είναι καλύτερο το ρόστερ από πέρσι; Δεν βάζω καν τον παράγοντα ηλικία στην εξίσωση. Σε το δούμε απλά σχηματικά αριθμητικά και βάσει των δοσμενων και δυνητικών χαρακτηριστικών των παικτών. Που αναβαθμίστηκες στο κέντρο και στην άμυνα; Έχεις μια αξιοθαύμαστη επίθεση και έγινε με ΣΟΒΑΡΗ ενίσχυση αλλά πίσω τι;

Δηλαδή τι παράλογο γράφεται; Πάει να ασκηθεί μια καλοπροαίρετη κριτική και το μόνο που δεν γράφετε ορισμένοι είναι "ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΓ ΚΙ ΟΥ ΜΗΤΣΟΥΤΑΚΣ, ΠΟΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣ."

Έλα που όμως δεν λέμε αυτό.

Στηρίζω Ράζβαν, στηρίζω την ομάδα αλλά τα κακώς κείμενα αν δεν επισημαίνονται και παιδεύονται, δεν αλλάζουν.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Blackgr4 έγραψε:Τουλάχιστον αστείο, για να μην πω τίποτα άλλο, το κάντε υπομονή μέχρι τότε. Και δεν πάει για τον prist, γενικά το γράφω.
Μάγκες, Τρίτη βράδυ δηλώνουμε λίστα. Τι υπομονή και μ@λακίες να χαμε να λέγαμε. Επιτέλους τελειώνει το μαρτύριο θα πω εγώ.
Να περιμένεις τώρα να σου έρθουν δυο βασικοί και δυο αλλαγές στο παρά ένα. Αν είναι ποτέ δυνατόν..

Με βρισκεις συμφωνο 1000%.
Καναμε υπομονη παιδια, 2,5 μηνες. Καναμε υπομονη με οτι δυναμεις ειχαμε και μετα το χαστουκι με την Μαλμε. Ε σε μια βδομαδα δηλωνεις ευρωπαικη λιστα. Δε γινεται ρε παιδια να εχετε πληροφοριες και να μας λετε καντε λιγη ακομα υπομονη. Εχουμε την ΠΑΕ και ειδικα τα ΑΡΔ που παιζει με τα νευρα μας, ας μην το κανει και το φορουμ.

Καλοπροεραιτα παντα.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Φερτου Κάμαρα Τισουνταλι Τσάλοφ και είναι ευχαριστημένος
Φερτού Μπακαγιόκο κ σια και θα γκρινιάξει

Πού είναι το παράλογο;

ΥΓ Ακόμα περιμένω να δω τον καλύτερο του Μειτε που μπορούμε να φέρουμε….για να δούμε
maceio

Δημοσίευση από maceio »

οφφ τοπικ , δυο πέναλτυ κέρδισε η σπαρτα για να προηγηθεί 1-0 , με την μαλμε χωρίς τον Νανασι που πούλησε ...του κουλιερακη το μαρς πέναλτυ να είχαμε κερδίσει θα είχε τελειώσει το ματς με 4-2 ....

σε μια βδομάδα τέτοια ώρα θα έχει λήξει και η δίκη μας αγωνία με ποιους θα πάμε στο ΕL και ποιοι θα δηλωθούν στη λίστα ...
ο κολευ και να μας βγει Εκονγκ έχουμε Μιχαηλιδη , το θρίλερ είναι στον χάφ , με την Μειτιαδα και τον Μπακαγιόκο (ο οποίος στη Νάπολη ήταν πολύ καλός αρχικά , αλλά με εξαίρεση περσυ , τα τελευταία χρόνια ήταν αναπληρωματικός με λίγα παιχνίδια )

υγ και μόλις τώρα η young boys κανει το 0-1 και η γαλατα παιρνει κοκκινη ...football
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Amsterdamer_87 έγραψε:
arrwstos έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:Κι ο Κολει μια χαρα παιχτης ειναι κι ο Μπακαγιοκο επισης..
Γιατι ακριβως δεν μας κανουν !!!
Οι ανταγωνιστες δλδ εχουν φερει καλυτερους??

υγ..Διαβαζω επισης οτι οι παιχταραδες Μιχαηλιδης και Οζντοεφ θεωρουνται λιγοι για τον ΠΑΟΚ
Ευτυχως ειμαι στο Αμστερνταμ και μπορω να την παλαιψω με τα καταλληλα καπνα..
Χρησιμοποιήθηκε η λέξη αναβάθμιση που σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι ο προς αντικατάσταση παίκτης είναι λίγος. Το λίγος επίσης δεν μπορεί να σταθεί στα σοβαρά μόνο του. Λίγος για τι; Προορίζεται για τί ακριβώς και είναι λίγος;
Ελα ντε..το λιγος γιατι ??
Εχω διαβασει αρκετα ποστ που ζητανε μεχρι και να φυγουν απ'την ομαδα ειδικα για τον Οζντογιεφ..
Μπορεί η άποψη κάποιου να είναι να φύγει ο Οζντόεφ. Δεν γίνεται σε μια πεντάδα χαφ που έχεις την υπερπαικτούρα Καμαρά, τον τίμιο αλλά κάπως ώριμο αρχηγό Σβαμπ να έχεις και Οζντόεφ και Θυμιανη και τον κανένα. Τι να κάνουμε.Δεν χωράνε. Θα τους χωρέσουμε αναγκαστικά. Αλλά αυτό μια φορά αναβάθμιση δεν είναι.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Equalizer έγραψε:Εγώ χωρίς να έχω πληροφορίες, ποντάρω πέντε ευρώ ότι το δημοσίευμα από Ρωσία για ραζβαν ήταν κατευθυνόμενο από τρίτο ενδιαφερόμενο, και το ίδιο είναι και οι φοβερές πληροφορίες του φοβερου ρεπόρτερ που δουλεύει σε διαδικτυακό "κανάλι" στοιχηματζιδων
Πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες. Όταν λες τρίτο ενδιαφερόμενο τι εννοείς; Άλλος που ενδιαφέρεται για τον Ράσβαν; Άλλος που ενδιαφέρεται για τον πάγκο του ΠΑΟΚ;
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

Ειμαστε 1 εβδομαδα πριν η ομαδα πρεπει να δηλωσει λιστα για το Γιουροπα Λιγκ και σου λειπουν βασικος αμυντικος χαφ,βασικος στοπερ,αναπληρωματικος στοπερ.Μινιμουμ.

Συγνωμη για το υφος αλλα το θεωρω αστειο να αναρωτιουνται καποιοι γιατι υπαρχει γκρινια,η οποια ειναι και πολυ απαλη σε σχεση με τα "εγκληματα" που συμβαινουν.Πιστευω το 60% του φορουμ θα εβρισκε ΕΝΑ χαφ σε 3 μηνες.Μονο με παικτη επιπεδου αλλαζει το κλιμα,που σημαινει οτι πρεπει να μπει το χερι στην τσεπη.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Πάντως αν θελουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη απ ότι φαίνεται η λύση δεν είναι οι ακριβές μεταγραφές.
Δηλ τι θα κάνεις, καλύτερες μεταγραφές από τη Γάλατα;

Μάλλον πρέπει να το γυρίσουμε προς μοντέλο Young Boys, Salzburg κ σια.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποια η διαφορά αν αποκτήσουμε παίκτες 10 ημέρες πριν τη δήλωση της λίστας και 1 ώρα πριν τη δήλωση της λίστας; εκτός βέβαια από το Τσι που χαλάει σε μερικούς που ανυπομονούν και δεν μπορούν να περιμένουν;
kos

Δημοσίευση από kos »

Equalizer έγραψε:Εγώ χωρίς να έχω πληροφορίες, ποντάρω πέντε ευρώ ότι το δημοσίευμα από Ρωσία για ραζβαν ήταν κατευθυνόμενο από τρίτο ενδιαφερόμενο, και το ίδιο είναι και οι φοβερές πληροφορίες του φοβερου ρεπόρτερ που δουλεύει σε διαδικτυακό "κανάλι" στοιχηματζιδων
Εγώ βάζω 10€ ότι αν ένας έχει στραβωσει δεν είναι ο Σαββίδης αλλά ο λουτσεσκου.
Και όχι γιατί δεν του έφεραν το μειτε αλλά γιατί αυτό μπορεί να το μεταφράζει ότι ακόμη και τώρα δεν τον ακούν και κατά συνέπεια δεν τον σέβονται.
Τώρα θα μου πείς πως βγαίνει αυτό το συμπέρασμα; Ίσως επειδή ξαναέγινε; Την κατάληξη φαντάζομαι την θυμόμαστε. Και τους λόγους επίσης. Γενικά ίσως κάποιος και να βλέπει ομοιότητες με το τότε και το τώρα
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Ε υπομονή τι να κάνουμε...αυτοί τα έκαναν σκατα και αποκλείστηκαν από το χωριό αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε υπομονή που έφτασαν 28 Αυγούστου και τους λείπουν τουλάχιστον 2 βασικοί. Που να μην πουλούσαμε κιολας τον Κουλιερακη, τώρα θα ακούγαμε για τον παιχταρα Θυμιανη και τον φιλότιμο Νασμπεργκ...

Σχεδιασμός από τα lidl, παιδική χαρά και πάλι

Μην ξεχάσουμε να σκίσουμε τον Λουτσεσκου στην πρώτη στραβή....

Υ.Γ. Από το χωριό ρε μαλακα...από το χωριό
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”