Razvan Lucescu IV

Ιάσονας

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Ιάσονας »

AlxNeapoli1 έγραψε:Αυτο ισχυε και οσο πατουσαμε τις επαρχιες. Στα δυσκολα εμφανιστηκε το προβλημα. Και δεν ηταν το αριστερο εξτρεμ.
Σε καμία περίπτωση δεν λέω πως το βασικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι το αριστερό εξτρεμ. Το ανέφερα για την παρακάτω πρόταση
sotos26 έγραψε: Μετά εννοείται πως φταίμε όλοι. Ο κόσμος για την γκρίνια και οι παίχτες για αυτήν την εικόνα και η διοίκηση για την χλιαρή ενίσχυση, ίσως επαναπαύτηκαν στις 4αρες 5άρες με τα λίμα. Ένα καθαρό 9αρι ήθελε Κσι ένα στόπερ leader και επανένταξη Τσιγγάρα. Δεν είναι τόσο κακό το ρόστερ όσο το παρουσιάζεται guys.
Και εξηγούμαι.
Ο προπονητής έχει ευθύνες ειδικά στα τρια παιχνίδια με τον άρη και με την αεκ εκτός καθώς και στη διαχείριση κάποιον συγκεκριμένων παικτών (γνώμη μου καθαρά υποκειμενική), έχει όμως και κάποια κομμάτια φέτος που του βγάζουμε το καπέλο (πορεία Ευρώπη μέχρι την Ντινάμο, εικόνα ομάδας για μεγάλο διάστημα με ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και πρώτη θέση στο φινάλε της σεζόν).
Το αν θα χρεωθεί την αποτυχία της χρονιάς (ΑΝ έρθει) ο προπονητής, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας κάνει να πιστέψουμε πως το ρόστερ είναι επαρκές. Το ρόστερ απέχει πολύ από το να είναι ρόστερ πρωταθλήτριας ομάδας κυρίως επειδή σε κάποιες θέσεις είναι υπερπλήρες και σε κάποιες τελείως γυμνο (φορ (*2), εξτρεμ αριστερα για βασικός, στοπερ δεξι για βασικός, στο 6 -8 του χρόνου ο ξεκινάς με Οζντοεφ Τσιγγάρα.

Ενώ θεωρούσα πως ο Λουτσέσκου είναι ο ιδανικός προπονητής για την ομάδα έχω αρχίσει να αναθεωρώ κυρίως επειδή στο πρόσωπό του περιορίζεται σε μεγάλο βαθμό η κριτική (δίκαιη και άδικη) και κάπως μαγικά χάνονται οι ευθύνες τόσο της διοίκησης όσο και των ίδιων των παικτών. Λοιπόν για μένα όταν είσαι ο Σαββίδης και βλέπεις αυτά που συμβαίνουν πεισμώνεις και παίρνεις επιθετικό βαρβάτο φτάνει πια με τους φτηνοφορ. Όταν είσαι ο Ζιβκοβιτς δεν καταδέχεσαι να φαίνεται ο Suleimanof καλύτερος παίκτης από εσένα, όταν είσαι ο Μειτέ δεν χάνεις από ομάδα που έχει στη θέση σου κάποιον βερστράτε όταν είσαι ο Ταισον δεν καταδέχεσαι να χάσεις από ομάδα που έχει στη θέση σου κάποιον Σαβέριο που δεν τον ξέρει η μάνα του. Οταν κάποιος Οντουμπάτζο πιανει τα αρχίδια του προς τους ανθρώπους στην κερκίδα και είσαι στόπερ στον μεγάλο ΠΑΟΚ δεν το αφήνεις να περάσει έτσι. Αλλά ποιος να το κάνει ο Νασμπεργκ? Θα ήταν στο ρόστερ του αρη ο Νασμπεργκ?
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Montrealiotis έγραψε:Μου το έστειλε ένας φίλος. Η ανάλυση του Τσαρλυ του οποίου εκτιμώ τις ποδοσφαιρικές αναλύσεις κρατώντας πάντα μια πισινή, σαν και καλά αντικειμενικός αρδ. Δεν με αφήνει το site να κάνω copy το άρθρο, όποτε βάζω μόνο το λινκ.

Νομίζω ότι έχει απόλυτο δικιο σε αυτά που λέει και θα ήθελα να ακούσω έναν αντίλογο από πιο «εμπαλους» από εμένα.

https://www.betarades.gr/tsarli-analisi ... oytseskoy/
Νομίζω πως ενώ έχουν βάση όλα όσα γράφει, πιστεύω όμως πως υπάρχουν και άλλες διαστάσεις στην κατάσταση. Πχ αποδομεί την κούραση λέγοντας πως και ο γαύρος το ίδιο πρόγραμμα είχε σε αριθμό αγώνων παραβλέπει όμως τους αντιπάλους και την σειρά που είχαν οι αγώνες του γαύρου. Δεν βάζει στη σύγκριση αεκ και βάζελο γιατί το επιχείρημά του θα πήγαινε περίπατο. Παραβλέπει τις συνέπειες του Κοπα αφρικα στον ΠΑΟΚ.
Το επιχείρημα με τον Σαστρε 100% σωστό
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

alexgarcia6 έγραψε:
JohnDag έγραψε:Επειδή θα τρελαθούμε με το τι έκανε και τι δεν έκανε η διοίκηση από το καλοκαίρι και μετά ας τα βάλουμε λίγο κάτω.

Το καλοκαίρι έφυγαν:

- Ινγκασον 1Μ συμβόλαιο 1.3Μ
- Αουγκουστο 1Μ
- Κουρτιτς 1Μ 1.2Μ
- Ναρει 400Κ 500Κ
- Ολιβέιρα 900Κ 1.1Μ
- Καντουρι 500Κ 700Κ
- Μπισεσβαρ 300Κ
Να τα λεμε ολα. Συνολο 6

8 7 παίκτες αποκτήθηκαν λίγο πάνω ή λίγο κάτω από το 1Μ τον χρόνο και ένας στα 700Κ Ο Κετζιορα θεωρειτε καλοκαιρινη προσθηκη;. Αν αυτό δείχνει σημάδια διοίκησης που δεν ενδιαφέρεται/ασχολείται και διοίκησης που έχει ριγμένο τον προπονητή ας το κρίνει ο καθένας Το μισθολόγιο αυξήθηκε κατα περίπου 1 χαρτί. Να πουμε 2;

Τώρα για το επίπεδο των επιλογών και ποιες μεταγραφές βγήκαν, αν δεν του έκαναν κάποιοι να μην τους ενέκρινε. Μονος του αγοράζει παικτες;

Δεν υπάρχει, πλέον, τεχνικός διευθυντής για να πάρει την ευθύνη πάνω του. Τον τελευταίο λόγο τον έχει ο προπονητής Μονος του αγοραζει παικτες.
JohnDag έγραψε:Φέτος το ισοζύγιο μπορεί να φαίνεται θετικό αλλά το καλύπτει η ξεκάθαρη αύξηση του μισθολογικού μπατζετ σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν. Ποιες σεζον; Το ισοζύγιο φετος έγραψε +7 χαρτιά. Είδες εσυ ανάλογη αύξηση μισθολογίου; 22/23 το ισοζύγιο ήταν 0 και 21/22 ήταν +22. Κοίτα εσύ το μισθολόγιο το 21/22, σύγκρινε το με το φετινό και πες μου για ποια άυξηση μιλάμε σε βαθος διετιας

Διοίκηση που επενδύει αυτά που βγάζει και ανεβάζει το μισθολογικό μπατζετ φέρνοντας παίκτες αξίας εγώ δεν μπορώ να την κατηγορήσω, σορρυ. Διοίκηση που έχει 4 σεζόν +5, +22, +0, +7 και ρίχνει διαρκώς το μπάτζετ με εξαίρεση την κατα 2 εκατομμύρια αύξηση φέτος, μπορώ να την κατηγορήσω; Ειδικά οταν 2 απο τους ανταγωνιστές εκτόξευσαν την επένδυση τους (τον 3ο δεν τον έφτανες ούτε πριν)

Τέλος, ο Λουτσεσκου έχει πολύ μεγαλύτερη επιρροή στις τελικές αποφάσεις όσον αφορά τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις απ’ όσο του αναγνωρίζεις. Πίστεψε με. Αν ξέρεις κάτι πες το μας
JohnDag έγραψε:Tolare, θα μου επιτρέψεις για φέτος και μόνο να διαφωνήσω. Στα δικά μου μάτια αυτό δεν είναι ρόστερ συντήρησης, αλλά ρόστερ πρωταθλητισμού. Οκ. Καπου εδω να σημειωσουμε οτι στα ~16 δικα μας η ζελα εχει ~23, ο γαυρος ~24 και η κουλα ~20. Χαρτια εννοω ετσι. Αλλα δεν παιζει μπαλα το μπατζετ

Όμως έγινε ξεκάθαρη προσπάθεια να ανεβεί το επίπεδο του ρόστερ από φέτος το καλοκαίρι και μετά και σε πλήρη αντίθεση με τα δυο προηγούμενα χρόνια. Τουλάχιστον στα δικά μου μάτια όπως ξεκαθάρισα και παραπάνω.
Βέβαια, ενισχυμένος είναι και ο ανταγωνισμός. Για να είμαστε δίκαιοι. Κανένας δεν είπε ότι είναι εύκολο.Μονος σου τα λες. Οτι υπηρξε προσπαθεια φετος και βελτιωθηκαμε ισχυει. Το οτι ξαφνικα φτασαμε η και ξεπερασαμε τους αλλους ΔΕΝ ισχυει.
Εαν εσυ με ολα αυτα τα δεδομενα απαιτεις πρωταθλημα ειναι δικο σου προβλημα. Εσυ αν θελεις, βγες πες Λουτεσκου φυγε γιατι δεν μαρεσει η μπαλα που παιζεις η γιατι δεν θεωρω οτι εισαι ικανος προπονητης. Ειναι δικαιωμα σου. Οπως εγω πανω στα νευρα προχθες ειπα "λουσε φυγε γιατι δεν ανεχομαι να χανω απτον αρη"

Μην παρουσιαζεις ομως μια αλλη πραγματικοτητα Κουρασε ο Λουτσεσκου να το λεει ναι, και εγω βαρεθηκα να το ακουω, αλλα δεν ειναι λαθος το οτι εχουμε κανει overperform. Ξαναλεω εαν ειχαμε αλλους στοχους και δεν τους πετυχαιναμε δεν θα ανανεωναν τον προπονητη μεσουσης της σεζον
Alex, ρε φίλε με όλο τον σεβασμό είσαι εκτός κλίματος.

Εσένα η κάψα σου είναι ο Λουτσεσκου.

Εμένα η κάψα μου είναι ο ΠΑΟΚ.

Εντάξει, είναι ο κορυφαίος προπονητής του πλανήτη, του γαλαξία, του σύμπαντος όλου.

Δεν κάνει ποτέ λάθη, είναι ένα βήμα κάτω (ή μήπως πάνω) από τον θεό τον ίδιο.

Είμαστε εντάξει τώρα;

Υ.Γ. Οι «φανατικοί» είτε της μιας πλευράς είτε της άλλης, κουράζετε. Λέτε τα μεταξύ σας και αφήστε εμας τους υπόλοιπους στην ησυχία μας. Πλιζ.
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

Η ομαδα παιζει 3 ματς ανα εβδομαδα απο τον Ιανουαριο σχεδον, τα περισσοτερα ντερμπι.
Με παναθηναικο ο τροπος που αποκλειστηκε εκανε πολυ κακο στην ομαδα ψυχολογικα.

Προφανως υπαρχει κοπωση αλλα τα 2 ματς με τον Αρη και με την Ντιναμο δεν τα εχασες λογω κοπωσης.
Αυτα τα ματς ηταν καρμπον και τα εχασες επειδη δεν εχεις φορ και δεν μπορεις να παιξεις ορθολογικα σε κλειστες αμυνες.

Το προβλημα φαινοταν απο τον Σεπτεμβρη.
Ο πρωτος που σε επαιξε ετσι ηταν ο ΟΦΗ που και δεν εκανες φαση κι εκει.

Τα 2-3 ματς με τον Αρη και με την Ντιναμο ξέρετε τι μου θυμισαν?
Τα ματς με την Λεφσκι.

Η κοινη συνισταμενη ολων αυτων των ματς ειναι οτι δεν εκανες τελικη.
Και περυσι εψαχνες φορ.
Νοειται να ψαχνεις φορ απο την εποχη Πριγιοβιτς?
--------------------------------------------------------------------------------------

Καποιοι βριζετε τον Λουτσεσκου, θελετε να φυγει.
Να σας ρωτησω ρε παιδια.
Θελετε να καταπιει και σπαθια? Εδω μεχρι και ο Μουργκ επαιξε μπαλα...

Καθε καλοκαιρι ξεκιναει η μεταγραφικη περιοδος με τον Λουτσεσκου να δινει συνεντευξη και να λεει θελουμε εξτρεμ,10αρι, φορ και στο τελος μπορει να εχει ερθει σεντερ μπακ και τερμα .

Χριστουγεννα δεν ηταν που ελεγε παμε 2-3 προσθηκες? 10αρι-εξτρεμ, μπακ και φορ?
Τελικα μονο ο Οττο ηρθε που με την εικονα του με κανει να αναπολω τον Αραμπατζη.

Παιζει και ο αντιπαλος ποδοσφαιρο.Και ο Παναθηναικος εριξε λεφτα και αναβαθμιστηκε.Η Αεκ πηρε Λουμπισιτς. Ο γαυρος αλλαξε ολη την ομαδα του.

Εσυ τι εκανες?

Λετε του Λουτσεσκου να του ειπαν θα σου φερουμε 3 παιχταραδες και να ειπε "μη τυχον εχω τον 36αρη Ταισον για 3 ματς την εβδομαδα και τον Σαματα?"

Τη χρονια του πρωταθληματος οντας πρωτος μηπως στεναχωρεθηκε που του εφεραν Μισιτς Ολιβειρα?

----------------------------------------------------------------------------------

Επειδη να ακουμε αναλυσεις δημοσιογραφων που δεν εχουν ιδεα απο ποδοσφαιρο ειναι το πιο ανουσιο.
Το να κανεις κριτικη ειναι το πιο ευκολο.Ποιος Τσαρλυ και τα @ρχ@ κουνιουνται...

Να τονισω οτι τη χρονια του Πρωταθληματος για ενα 6αμηνο ΟΟΟΟΛΗ η ομαδα επαιζε για το φορ.
ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΧΕ ΦΟΡ.
Μολις εφυγε ο Πριγιοβιτς, αλλαξε και ο τροπος παιχνιδιου και τα γκολ μοιραστηκαν στους περιφερειακους.

ΧΩΡΙΣ ΦΟΡ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ

Δε πα να εισαι και ο Γκουαρντιολα.
Δε θα νικουσες στο Βικελλιδης τον Αρη χωρις Πριγιοβιτς και ενδεχομενως και καποια αλλα ντερμπι.

Φετος εχουμε αλλαξει ολο τον τροπο παιχνιδιου ωστε το φορ μας να ειναι απλα συμμετοχικος γιατι οριακα μονο αυτο μπορει.

------------------------------------------------------------------------------------

Σε κλειστες αμυνες θες φορ. Δε γινεται αλλιως.

Μην ακουτε π@π@ριες δημοσιογραφων...
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Daskalos_4 έγραψε:
mbison έγραψε: To εχει εδώ. https://www.transfermarkt.gr/razvan-luc ... ainer/2599
Θεωρώ ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα που προπόνησε. Εγω θα προτιμούσα προπονητή που θα ερχόταν από μεγαλύτερη ομάδα από εμάς. Εκτός και αν ήταν ταλέντο της προπονητικής υποσχόμενο και τον υπογράφαμε νέο σχετικά (όπως ο Αμπέλ).
48 χρονων ηρθε στον ΠΑΟΚ ρε αδερφε, δεν τον λες και μεγαλο.

Το οτι ειμαστε η μεγαλύτερη ομαδα που εχει προπονησει ειναι πολυ πιθανο. Ωστοσο, απο άποψη τιτλων μια χαρα τα έχει παει. Γενικοτερα, με εξαιρεση Στεφενς, το βιογραφικό του πρεπει να ειναι το καλυτερο απο όσους μας εχουν προπονήσει επί Σαββίδη.

Επισης υπερβαση βάσει βιογραφικού δεν μπορει να εκανε, με αποκλεισμο στους 4 του κυπέλου και προκριση στου 16 του Conference, απλα διοτι την υπέρβαση αυτην την εχει κανει ηδη πηγαινοντας την ομαδα στους 8 και κατακτωντας 2 κυπελλα. Αρα δεν μπορει να ληφθει σοβαρα αυτη η αποψη εστω καν σαν εμπαιγμος.

Βασει υλικου οταν πρωτοξεκινησε η χρονια και βασει προβλέψεων φίλων και εχθρών που μας ειχαν καταδικασμενους, ναι, εχουμε κανει υπερβαση.
1. Γιατί λες πολύ πιθανό και όχι σίγουρα ότι είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα που προπόνησε. Ποια ομάδα σου δημιουργεί αμφιβολίες ότι είναι μεγαλύτερη απο εμάς?
2. Γιατί περιορίζεις τους προηγούμενους προπονητές μόνο στην εποχή Σαββίδη. Έχουν έρθει μεγαλύτερα ονόματα από τον Στέφενς, αλλά δεν είναι της παρούσης, ούτε κ μας ενδιαφέρει στην τελική. Ας έπαιρνε τον Κονσεινσαο, δεν θα τον κακίωνε κανείς. Δλδ πρέπει να τον συγκρίνουμε με τον Δώνη πχ?
3. Υπέρβαση έκανε για τον ίδιο στην Ευρώπη κ μάλιστα στο κονφερενς. Για την ομάδα μας δεν αποτελεί υπέρβαση αυτό. Έχουμε σημειώσει μεγαλύτερες προκρίσεις. Μαλλον εννοεί υπέρβαση το οτι ειμασταν μέσα σε 3 στόχους. Κι αυτό πιστεύω είναι υπερβολή. Είμαστε μαθημένοι να είμαστε σε 3 στόχους, δεν είναι πρώτη φορά. Η δήλωση αυτή ξεκάθαρα είναι για να προστατεύσει τον εαυτό του, για τον οποίο δεν είπε ποτέ ότι φταίει.
Δεν προδικαζουμε τπτ, όλα είναι ανοικτά ακόμα, μακάρι να προκριθούμε κ να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα μέχρι τέλους.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Γράφεται και ξαναγράφεται ότι παίζουμε ματς κάθε τρεις μέρες. Δεν ήταν γνωστό αυτό; Δεν έπρεπε η ομάδα να είναι έτοιμη για αυτό το ενδεχόμενο; Παίξαμε 4 ντέρμπι στην σειρά. Πρώτη φορα είναι ή θα είναι τελευταία; Ακόμα και πεντακάθαρες να ήταν οι κληρώσεις, είναι απίθανο αυτό να συμβεί; Τι δηλαδή; Εμείς ετοιμάζουμε την ομάδα να παίζει με το πρόγραμμα που έχουμε εμείς στο μυαλό μας; Και αν για αυτό δεν είναι υπεύθυνος ο προπονητής, τότε ποιος είναι;
Προσωπικά είμαι πολύ απογοητευμένος από τον Ραζβαν. Πίστευα ότι βρήκε την γιατρειά με το εκπληκτικό ροτεισιον που έκανε.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Όποιος έχει παρακολουθήσει τον Τσάρλι ξέρει τι εξυπηρετούν αυτά που λέει κ πόσο κόμπλεξ με ΠΑΟΚ έχει. Θυμάμαι κάποτε τον αντικειμενικο κ καλά τότε καρπετοπουλο να γράφει πόσο λίγος για τον ΠΑΟΚ ήταν ο σαντος κ ότι αν θέλαμε να ανέβουμε επίπεδο δεν γίνεται με αυτόν στον πάγκο λόγω του χαμηλού ταβανιου του. Φυσικά κ δεν τα έγραφε τότε ο καρπετοπουλος επειδή δεν ήξερε μπάλα ή ήταν μυρωδιας. Μια χαρά ήξερε κ μια χαρά σκοπό εξυπηρετούσε
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Ελπιζω και η ομαδα του Ρασβαν να τον πεισουν οτι τωρα ή ποτε. Ειναι η ωρα να αλλαξει λιγο μυαλα και να τολμησει. Οχι αλλα χαμενα ημιχρονα.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δεν τον παρακολουθώ για αυτούς τους λόγους. Η ανάλυση του όμως με βρίσκει σύμφωνο. Όπως έγραψα δεν είμαι και ο πιο εμπαλος εδώ πέρα, αλλά νομίζω ότι αυτό που συνέβη (επανειλλημένα) με Ρούλη και Ντιναμο, βγαζει μάτι. Και το χειρότερο είναι ότι όλοι εμείς εδώ πέρα το βλέπαμε το έργο και το συζητούσαμε πριν το ματς. Ο προπονητής γιατί δεν το είδε;
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Πολλά πολλά που γράφει έχουν βάσσ αλλά μιλάμε για διαστρεβλωση όταν δεν παρουσιάζεις όλα τα στοιχεία αλλά αυτά που βολεύουν, κ ο Τσάρλι έχει αποδείξει πολλάκις τη θέση του απέναντι στην ομάδα οπότε είμαι κάτι παραπάνω από καχύποπτος απέναντί του. Ο καρπετοπουλος που λες τι ίδιο ακριβώς έκανε, έλεγε ότι ο σαντος επειδή είναι προπονητής που θέλει να κρατά το μηδέν πίσω δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ γιατί ο ΠΑΟΚ πρέπει να νοιάζεται για το επιθετικό ποδόσφαιρο. Έπαιρνε λοιπόν ένα δεδομένο κ το χρησιμοποιουσε κατά το δοκούν με δόλο.
Ο μόνος που εγώ ξέρω κ πιστεύω λειτουργεί δίχως δόλο κ μόνο με αυτά που πιστεύει κ ξέρει μπάλα είναι ο καισαρης με τον οποίο έχω δουλέψει στο ίδιο χώρο πριν αρκετά χρόνια κ ήταν πάντα αληθινός
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Razvan Lucescu IV

Ποια στοιχεία είναι αυτά που λείπουν; Τι να σου πω, είναι πολύ απογοητευμένος και ίσως δεν βλέπω καθαρά.

Και μένα μ αρέσει ο Καισαρης και τον θεωρώ σχετικά αντικειμενικό. Τι λέει λοιπόν για τον ΠΑΟΚ τώρα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Montrealiotis την Τρί 12 Μαρ 2024, 19:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Montrealiotis έγραψε:Γράφεται και ξαναγράφεται ότι παίζουμε ματς κάθε τρεις μέρες. Δεν ήταν γνωστό αυτό; Δεν έπρεπε η ομάδα να είναι έτοιμη για αυτό το ενδεχόμενο; Παίξαμε 4 ντέρμπι στην σειρά. Πρώτη φορα είναι ή θα είναι τελευταία; Ακόμα και πεντακάθαρες να ήταν οι κληρώσεις, είναι απίθανο αυτό να συμβεί; Τι δηλαδή; Εμείς ετοιμάζουμε την ομάδα να παίζει με το πρόγραμμα που έχουμε εμείς στο μυαλό μας; Και αν για αυτό δεν είναι υπεύθυνος ο προπονητής, τότε ποιος είναι;
Προσωπικά είμαι πολύ απογοητευμένος από τον Ραζβαν. Πίστευα ότι βρήκε την γιατρειά με το εκπληκτικό ροτεισιον που έκανε.
Ολες οι μεγαλες ομαδες 3 ματς την εβδομαδα παιζουν..
Ειδαμε τι καναμε κι οταν παιζαμε 1 ματς ματς την εβδομαδα..
Ο αγκυλωμενος τροπος παιχνιδιου φταιει που αν σε παρει ο αντιπαλος πρεφα σε τελειωνει ανετα..
paokarakis

Δημοσίευση από paokarakis »

Montrealiotis έγραψε:Γράφεται και ξαναγράφεται ότι παίζουμε ματς κάθε τρεις μέρες. Δεν ήταν γνωστό αυτό; Δεν έπρεπε η ομάδα να είναι έτοιμη για αυτό το ενδεχόμενο; Παίξαμε 4 ντέρμπι στην σειρά. Πρώτη φορα είναι ή θα είναι τελευταία; Ακόμα και πεντακάθαρες να ήταν οι κληρώσεις, είναι απίθανο αυτό να συμβεί; Τι δηλαδή; Εμείς ετοιμάζουμε την ομάδα να παίζει με το πρόγραμμα που έχουμε εμείς στο μυαλό μας; Και αν για αυτό δεν είναι υπεύθυνος ο προπονητής, τότε ποιος είναι;
Συμφωνώ μέχρι τελείας και θα ήθελα να κάνω μια γενική ερώτηση στο φόρουμ, ΑΝ αποχαιρετησουμε και από την Ευρώπη αυτόματα γινόμαστε φαβορί για το πρωταθλημα; Αφού τα ματς πλέον είναι μόνο 9 και το πρόβλημα ήταν το 1 ακόμα (τελικός κυπέλλου) και τα 2 ακόμα (Ευρώπη αν περάσουμε και βλέπουμε) αν δεν πάρει το πρωτάθλημα θα δηλώσει παραίτηση?
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Montrealiotis έγραψε:Δεν τον παρακολουθώ για αυτούς τους λόγους. Η ανάλυση του όμως με βρίσκει σύμφωνο. Όπως έγραψα δεν είμαι και ο πιο εμπαλος εδώ πέρα, αλλά νομίζω ότι αυτό που συνέβη (επανειλλημένα) με Ρούλη και Ντιναμο, βγαζει μάτι. Και το χειρότερο είναι ότι όλοι εμείς εδώ πέρα το βλέπαμε το έργο και το συζητούσαμε πριν το ματς. Ο προπονητής γιατί δεν το είδε;
Ο Τσαρλυ δεν γραφει και τιποτα καινουριο..
Την κατασταση που βλεπει ολος ο κοσμος περιγραφει..
Οπως πολυ σωστα λες το βλεπαμε το εργο πριν το ματς..
Τωρα το πως μπορουμε να βλεπουμε εμεις οι ασχετοι,που παιρνουμε 15χιλ/χρονο,αυτα τα οθαλμοφανη και
δεν τα βλεπει ο ειδικος του 1μυρ/χρονο,δεν εχω απαντηση..
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Οι εμφανίσεις με αρη κ ντιναμο κακιστες κ η μεγαλύτερη ευθύνη είναι του προπονητη ξεκάθαρα. Μπορείτε να μου απαντήσετε ειδικά όσοι στήνεται στον τοίχο το προπονητη όχι απλά για τις εμφανίσεις αλλά για το αν πάρουμε τίτλο ή όχι κ για το σύνολο της χρονιάς , πόσους βαθμούς έπρεπε να έχει ο ΠΑΟΚ με 50 - 50 διαιτησία κ πόσο οι ανταγωνιστές? Εγώ θα πω ότι έπρεπε να είχαμε τουλάχιστον + 6 από αυτούς που έχουμε. Πείτε μου τώρα ποια θα ήταν η σωστή βαθμολογική συγκομιδή κ ποια η διαφορά με τους άλλους να δούμε τελικά τα πήγε καλά η ομάδα μέχρι σήμερα?
Το ερώτημα το έθεσα κ προ διημέρου αλλά δεν πήρα απάντηση. Ειλικρινά πόσους βαθμούς έπρεπε να έχουμε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”