Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Κάπου εδώ να σημειωθεί ότι ο Πουκι αποκτήθηκε το 2018 από τη Νοριτς, όπου με το καλημέρα πέταξε από βασικό με συνοπτικές διαδικασίες έναν γνώριμό μας... ω ναι τον Νέλσον, ο οποίος δόθηκε έπειτα το Γενάρη δανεικός, και το καλοκαίρι πουλήθηκε στο χαρτί. Οι υπόλοιποι επίσης φορ τον πέταξαν 4ο επιθετικό.
Αυτό για τη σύγκριση αν είναι αναβάθμιση ή όχι.
Αυτό για τη σύγκριση αν είναι αναβάθμιση ή όχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τετ 31 Μάιος 2023, 11:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στο ίδιο thread που διαβάζουμε απόψεις κατά παικτών που έχουν αποδείξει την αξία τους σε πρωταθλήματα με αρχίδια (βλ. Πούκι) διαβάζουμε απόψεις υπέρ παικτών που δεν έκαναν ούτε το 1/4 της καριέρας των προηγούμενων (βλ. Σταφυλίδης, Πέλκας, Κουλούρης και'γω δεν ξέρω ποιος άλλος).
Και δεν έχω καμία γωνία εύκαιρη να ρίξω κουτουλιά..
Πες πως δεν τον ξέρεις. Πες πως δεν σου αρέσει.
Πες χίλια δυο, αυτό το ψέμα επιχείρημα περί βετεράνων και να χαμε να λέγαμε, μην το ξεστομίζεις τόσο εύκολα.
Πάρτυ σου έκανε 3 χρόνια ο βετεράνος (ίδια ηλικία με τον Πούκι όταν ήρθε) Ελ Αραμπί.
Που δεν έπαιζε στην Πρέμιερ Λιγκ 2 χρόνια πριν πάει στον γαύρο αλλά επί 4 χρόνια έπαιζε στην Αλ Ντουχαιλ του Κατάρ!!!!
Ε κάπου ώπα.. Έχει ανέβει και η τιμή στα κολλύρια..
Και δεν έχω καμία γωνία εύκαιρη να ρίξω κουτουλιά..
Πες πως δεν τον ξέρεις. Πες πως δεν σου αρέσει.
Πες χίλια δυο, αυτό το ψέμα επιχείρημα περί βετεράνων και να χαμε να λέγαμε, μην το ξεστομίζεις τόσο εύκολα.
Πάρτυ σου έκανε 3 χρόνια ο βετεράνος (ίδια ηλικία με τον Πούκι όταν ήρθε) Ελ Αραμπί.
Που δεν έπαιζε στην Πρέμιερ Λιγκ 2 χρόνια πριν πάει στον γαύρο αλλά επί 4 χρόνια έπαιζε στην Αλ Ντουχαιλ του Κατάρ!!!!
Ε κάπου ώπα.. Έχει ανέβει και η τιμή στα κολλύρια..
-
Μια χαρά είναι ο Πουκι και για μένα πρέπει να πάμε σε συνταγή γαβρου στα φορ .. δυο καλοί βασικοί εν δυνάμει .. πχ Πουκι η Βαλενσια με Ζοαο Πεντρο η Κρασο
Για να μην παρεξηγηθώ, εγώ δεν υποστηρίζω πως θα έρθει ο Πούκι και θα κάνει παπάδες, ούτε πως θεωρώ πως είναι η καλύτερη λύση για την επίθεση μας. Δεν μπορώ να γνωρίζω ποιους επιθετικούς έχει αυτή η λίστα για να πω την άποψη μου.
Απλά όταν βλέπεις τη καριέρα ενός παίκτη, το που έχει παίξει και τι έχει κάνει, τα νούμερα του, τους τραυματισμούς του, τα λεπτά συμμετοχής ανά σεζόν, τα πάντα όλα και διαβάζεις πως δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ του Μπράντον Τόμας και του Ολιβέιρα, ε κάπου σε πιάνει μια τρέλα.
Ο οπαδούς του ΠΑΟΚ που τα τελευταία 10-15 χρόνια, έβλεπε φορ τους: Κλάους, Πρίγιο, Αναστασάκο, Μπακαγιόκο, Μακ, Κουλούρη, Ολιβέιρα, Μπράντον Τόμας, Σαλπιγγίδη, Κρμέντσικ, Μουσλίμοβιτς, Παπάζογλου, Περέιρα και γω δεν ξέρω ποιον άλλο ξεχνάω, είναι τουλάχιστον αστείο να μιλάει απαξιωτικά για τον κάθε Πούκι.
Απλά όταν βλέπεις τη καριέρα ενός παίκτη, το που έχει παίξει και τι έχει κάνει, τα νούμερα του, τους τραυματισμούς του, τα λεπτά συμμετοχής ανά σεζόν, τα πάντα όλα και διαβάζεις πως δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ του Μπράντον Τόμας και του Ολιβέιρα, ε κάπου σε πιάνει μια τρέλα.
Ο οπαδούς του ΠΑΟΚ που τα τελευταία 10-15 χρόνια, έβλεπε φορ τους: Κλάους, Πρίγιο, Αναστασάκο, Μπακαγιόκο, Μακ, Κουλούρη, Ολιβέιρα, Μπράντον Τόμας, Σαλπιγγίδη, Κρμέντσικ, Μουσλίμοβιτς, Παπάζογλου, Περέιρα και γω δεν ξέρω ποιον άλλο ξεχνάω, είναι τουλάχιστον αστείο να μιλάει απαξιωτικά για τον κάθε Πούκι.
- ΑποστόληςΑ
Οι απόψεις είναι υποκειμενικές. Όπως σε κάποιον αρέσει ο Pukki σε κάποιον άλλον είναι λογικό να μην αρέσει.
ΥΓ: Αυτά τα περί κουτουλιάς μην τα γράφετε έτσι.
Άλλο η άποψη και άλλο η απαξίωση.ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι απόψεις είναι υποκειμενικές. Όπως σε κάποιον αρέσει ο Pukki σε κάποιον άλλον είναι λογικό να μην αρέσει.
Δηλαδή άλλο το δεν μου αρέσει γιατί δεν είναι κλασικό φορ κουτιού και άλλο το "έλα μωρέ τώρα με τον βετεράνο".
Βετεράνο αυτόν που φέτος έπαιξε 3000 λεπτά μπάλας στην Αγγλία, δεν τον λες.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
- loukas karadimos
εγω θεωρω οτι θα παρουμε αυτον μιας και κανει τικ σε ολα
https://www.transfermarkt.com/joao-pedr ... ler/293471
https://www.transfermarkt.com/joao-pedr ... ler/293471
- loukas karadimos
+φωνω στην συνταγη γαυρου αλλα θα θελα βαλενσια με ζοαο πεντροmakispaspartou έγραψε:Μια χαρά είναι ο Πουκι και για μένα πρέπει να πάμε σε συνταγή γαβρου στα φορ .. δυο καλοί βασικοί εν δυνάμει .. πχ Πουκι η Βαλενσια με Ζοαο Πεντρο η Κρασο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος loukas karadimos την Τετ 31 Μάιος 2023, 12:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τον Πούκι τον αφήνει ελεύθερο η ομάδα του και δεν του κάνει προσφορά. Προφανώς και δεν θα βρει τον ίδιο ετήσιο μισθό. Το αν προτιμήσει Αγγλία-Γερμανία με χαμηλό συμβόλαιο, ή χώρα μικρότερου βεληνεκούς με καλύτερο συμβόλαιο είναι προσωπική επιλογή. Ρονάλντο πήγε Αραβία, Μέσι δεν πάει.NikLiverpool έγραψε:O Πούκι αυτή τη στιγμή έχει ετήσιο μισθό 1.3 εκατομύρια λίρες. Πιστεύεις ότι δεν μπορεί να τον βρει Αγγλία ή Γερμανία όπου έχει ξαναπαίξει?
Πόση υπεραξία θα πρέπει να πληρώσεις για να έρθει να παίζει με τον Λεβαδειακό και τα Γιάννενα?
Στους αφορισμούς καλοί είμαστε. Επιχειρήματα?
Το πρόβλημά μας φέτος ήταν το γκολ. Ο μόνος μεσοεπιθετικός με νούμερα ήταν ο Νάρεϊ. Καλοί οι παίκτες ομάδας, καλοί οι παίκτες που γυρίζουν στην άμυνα αλλά χρειάζονται και παστελωτές. Όταν έχουμε Ντέλια και Αντρίγια που δεν έχουν γκολ, είναι αστείο να συζητάμε για συμμετοχικό φορ ή οτιδήποτε άλλο εκτός από σκόρερ.
Επίσης, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ψάχνουμε 2 φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά; Δεν το καταλαβαίνω. Παίζουμε ποτέ με 2 φορ; Ή μήπως η ομάδα αλλάζει σύστημα ανάλογα με τον αντίπαλο;
Πάντα 4-2-3-1 παίζουμε, πάντα έχουμε ένα φορ στην κορυφή. Αυτή την καραμέλα για 2 φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά δεν την καταλαβαίνω. Είναι σαν να ακούω ομιλία Βενιζέλου στη Βουλή. Πολλές ωραίες λέξεις, χωρίς καμία λογική.
Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι ο Αλφρέντο Μορέλος, που υπάρχει ως επιθυμία στο forum, ξεκίνησε τη χρονιά ως αλλαγή του - επίσης γνώριμου- ...Αντόνιο Τσόλακ (τώρα οι Ρέιντζερς το έναν τον αφήνουν ελεύθερο και τον άλλον δε ξέρουν που να τον δώσουν)!Parolos έγραψε:Κάπου εδώ να σημειωθεί ότι ο Πουκι αποκτήθηκε το 2018 από τη Νοριτς, όπου με το καλημέρα πέταξε από βασικό με συνοπτικές διαδικασίες έναν γνώριμό μας... ω ναι τον Νέλσον, ο οποίος δόθηκε έπειτα το Γενάρη δανεικός, και το καλοκαίρι πουλήθηκε στο χαρτί.
Βασικα εγω και ας παρεξηγηθω αυτο λεω. Οτι αν ερθει ο Πουκι θα κανει παπαδες. Φορ που στην καριερα του την εστια την βλεπει συστηματικα σαν εστια ραγκμπι μην τον φοβασαι. Το αναποδο ειναι το δυσκολο. Να φερεις ενα ονομα αλλα δυσκοιλιο στο γκολ και να ευελπιστεις και να προσευχεσαι να κανει σε εσενα την σεζον της καριερας του...Blackgr4 έγραψε:Για να μην παρεξηγηθώ, εγώ δεν υποστηρίζω πως θα έρθει ο Πούκι και θα κάνει παπάδες, ούτε πως θεωρώ πως είναι η καλύτερη λύση για την επίθεση μας. Δεν μπορώ να γνωρίζω ποιους επιθετικούς έχει αυτή η λίστα για να πω την άποψη μου.
- ΑποστόληςΑ
Δηλαδή δεν έχει το δικαίωμα κάποιος να αποκαλεί βετεράνο τον Pukki; Ποιος του το στερεί; Εσύ; Καταλαβαίνεις τι γράφεις;Blackgr4 έγραψε:Άλλο η άποψη και άλλο η απαξίωση.ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι απόψεις είναι υποκειμενικές. Όπως σε κάποιον αρέσει ο Pukki σε κάποιον άλλον είναι λογικό να μην αρέσει.
Δηλαδή άλλο το δεν μου αρέσει γιατί δεν είναι κλασικό φορ κουτιού και άλλο το "έλα μωρέ τώρα με τον βετεράνο".
Βετεράνο αυτόν που φέτος έπαιξε 3000 λεπτά μπάλας στην Αγγλία, δεν τον λες.
Δικαίωμα του καθενός να τον κρίνει. Αναφαίρετο. Έστω και αν είναι λάθος.
Ο Πουκι θα κάνει πλάκα αν έρθει. Απλά θα πρέπει να του δοθεί καλό συμβόλαιο, δηλαδή όχι αυτό του Μπράντον.
- ΑποστόληςΑ
ΠΑΟΚ24
Ο Μίκαελ Κρμέντσικ έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο της Περσίγια Τζακάρτα και όπως είπε ο ίδιος, ετοιμάζεται για το next step με τεράστιο ενθουσιασμό.
“Γεια σου Τζακάρτα, σε ευχαριστώ για όλα. Η παρουσία μου σε αυτό το κλαμπ τελείωσε. Ήταν μία φοβερή σεζόν! Αλλά αυτή είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο, κάτι ωραίο τελειώνει και κάτι πιο όμορφο αρχίζει.
Ο Μίκαελ Κρμέντσικ έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο της Περσίγια Τζακάρτα και όπως είπε ο ίδιος, ετοιμάζεται για το next step με τεράστιο ενθουσιασμό.
“Γεια σου Τζακάρτα, σε ευχαριστώ για όλα. Η παρουσία μου σε αυτό το κλαμπ τελείωσε. Ήταν μία φοβερή σεζόν! Αλλά αυτή είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο, κάτι ωραίο τελειώνει και κάτι πιο όμορφο αρχίζει.