16. Tomasz Karol Kędziora

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 16. Tomasz Karol Kędziora

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

PAOKKOMOTINI4 έγραψε:Εξελίσσεται σε πουλεν!!Μπραβο παιχταρά μου
Σκέφτομαι σοβαρά να τον κάνω κι εγώ...
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Τεράστιε Κεντζιόρα τα είπαμε και μετά το Χαριλάου.
Ένα μεγάλο μπράβο όμως και στο Ρασβάν γιατί είσαι δικό του δημιούργημα. Ήρθες ως δεξί μπακ με λιγοστά aggressive στοιχεία και τώρα έχεις μετατραπεί σε Τ-34 με φοβερά ηγετικά - καθοδηγητικά χαρακτηριστικά.

Υγ. Ένα πράγμα μόνο. Θυμούμενος το γκολ του Μορόν, τη φάση του Ιωαννίδη στην Τούμπα στο τέλος και τη χθεσινή κεφαλιά του Τσέχου παρατήρησα ότι όταν έρχεται παράλληλη από τα αριστερά μας αδυνατεί να βγει πρώτος στη μπάλα. Προσπαθεί να φρενάρει τον επιθετικό χρησιμοποιώντας λίγο και τα χέρια αλλά επειδή οι αντίπαλοι έχουν ξεκινήσει την κίνηση προλαβαίνουν και του βγαίνουν. Δεν ξέρω αν η αδυναμία αυτή οφείλεται στο ότι πρέπει να βγει με προτεταγμένη την αριστερή του μεριά και δεν νιώθει δυνατός με το αριστερό πόδι ή λόγω του μικρού του όγκου δεν μπορεί να αντισταθεί στην ορμή των αντιπάλων πάντως είναι κάτι που και για αυτό πρέπει να βρεθεί η συνταγή. Βέβαια λίγες φορές εμφανίζεται τέτοια κατάσταση καθώς ο Ράσβαν οδηγεί τους αντιπάλους κυρίως να επιτίθενται από τη δεξιά μας μεριά εκεί που υπάρχει η δαγκάνα Αντρίγια, Όττο, Κεντζιόρα ενώ αντίθετα από αριστερά αμυνόμαστε με διαφορετικό τρόπο δίνοντας χώρο, παίζοντας πιο παθητικά, σε πιο χαμηλά μέτρα ώστε να έχουμε όλη την άμυνα τοποθετημένη στο κουτί.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πώς το ʼπε ο άλλος ο άμπαλος;

Α, ναι:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Σε καναδυό χρόνια με το ζόρι θα τον θυμόμαστε.

Καλή συνέχεια!
31/05/2023
Δεν έχει να κάνει

Γύρισα στην αρχή του τόπικ που τον κράζαμε και διαφωνούσαν εδώ οι σχολιαστές αν κάνει και αν δεν κάνει

Διαβάζοντας έτσι στα γρήγορα τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2023, θυμήθηκα ξανά ότι ο παίκτης χρησιμοποιούταν ως δεξί μπακ και όχι ως σέντερ μπακ από τον προπονητή, γιατί για εκεί είχαμε φέρει τον Έκονγκ

Σαν σέντερ μπακ όμως έγινε αυτό που είναι τώρα
Δηλαδή βασικός και αναντικατάστατος, παίζοντας ακατάπαυστα

Αυτή τη στιγμή είναι ο βράχος της άμυνας και γίνεται όλο καλύτερος

Το μόνο που του λείπει είναι λίγο μπόι αλλά έχει πλεόνασμα ψυχάρας
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Χρησιμοποιηθηκε ως δεξί μπακ γιατι τέτοιο ήταν . Ο λουτσεσκου τον καθιέρωσε σέντερ μπακ
Από τα 80 παιχνίδια που έχει παίξει στην καριέρα του σέντερ μπακ τα 65 είναι σε εμάς
Εικόνα
Εικόνα
image uploader
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Μου κάνει εντύπωση ότι σαν δεξί μπακ έχει 16 γκολ και 28 ασιστ. Τον περίμενα πιο αμυντικογενή.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

dragon έγραψε:Χρησιμοποιηθηκε ως δεξί μπακ γιατι τέτοιο ήταν . Ο λουτσεσκου τον καθιέρωσε σέντερ μπακ
Από τα 80 παιχνίδια που έχει παίξει στην καριέρα του σέντερ μπακ τα 65 είναι σε εμάς
Ωραίο στατιστικό
Το πιστώνεται ο Λουτσέσκου

Αν και δεν ξέρω αν μας έβγαινε πολύ καλή μεταγραφή ο Έκονγκ, αν θα συνέβαινε αυτό

Είναι αυτά τα παιχνίδια της τύχης
TransferMania

Δημοσίευση από TransferMania »

Ξεκαθαρο δημιουργημα Ρασβαν ο Κετζιορα. Τον διαχειριζεται αψογα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ettien26 έγραψε:Μου κάνει εντύπωση ότι σαν δεξί μπακ έχει 16 γκολ και 28 ασιστ. Τον περίμενα πιο αμυντικογενή.
Μα κι εγώ διαφωνούσα συνέχεια εδώ (κυρίως με ΑποστόληςΑ), λέγοντας ότι ο Tomasz είναι RB και όχι CB!
Απλώς ο ίδιος μας απέδειξε ότι δεν έχει μόνο μία θέση. Στην εθνική του έπαιζε δεξιά, μέχρι πρόσφατα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι σαν δεξί μπακ είχε κάνει πολύ άσχημα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, ενώ σαν δεξί στόπερ από αξιοπρεπή μέχρι πολύ καλά.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι σαν δεξί μπακ είχε κάνει πολύ άσχημα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, ενώ σαν δεξί στόπερ από αξιοπρεπή μέχρι πολύ καλά.
Συμφωνώ Αποστόλη σε εμάς πιο καλά παιχνίδια εχει κανει ως CB . :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ε αυτό είναι προφανές!
Αλλά πάντα θα είναι μυστήριο γιατί δεν απέδωσε ως δεξιός αμυντικός στον ΠΑΟΚ..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Σήμερα μας κρέμασες!
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Αλλού για αλλού στα γκολ. Αν υπάρχει κάποιος που δικαιούται μια κακή εμφάνιση, είναι αυτός.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

marsantos έγραψε:Τεράστιε Κεντζιόρα τα είπαμε και μετά το Χαριλάου.
Ένα μεγάλο μπράβο όμως και στο Ρασβάν γιατί είσαι δικό του δημιούργημα. Ήρθες ως δεξί μπακ με λιγοστά aggressive στοιχεία και τώρα έχεις μετατραπεί σε Τ-34 με φοβερά ηγετικά - καθοδηγητικά χαρακτηριστικά.

Υγ. Ένα πράγμα μόνο. Θυμούμενος το γκολ του Μορόν, τη φάση του Ιωαννίδη στην Τούμπα στο τέλος και τη χθεσινή κεφαλιά του Τσέχου παρατήρησα ότι όταν έρχεται παράλληλη από τα αριστερά μας αδυνατεί να βγει πρώτος στη μπάλα. Προσπαθεί να φρενάρει τον επιθετικό χρησιμοποιώντας λίγο και τα χέρια αλλά επειδή οι αντίπαλοι έχουν ξεκινήσει την κίνηση προλαβαίνουν και του βγαίνουν. Δεν ξέρω αν η αδυναμία αυτή οφείλεται στο ότι πρέπει να βγει με προτεταγμένη την αριστερή του μεριά και δεν νιώθει δυνατός με το αριστερό πόδι ή λόγω του μικρού του όγκου δεν μπορεί να αντισταθεί στην ορμή των αντιπάλων πάντως είναι κάτι που και για αυτό πρέπει να βρεθεί η συνταγή. Βέβαια λίγες φορές εμφανίζεται τέτοια κατάσταση καθώς ο Ράσβαν οδηγεί τους αντιπάλους κυρίως να επιτίθενται από τη δεξιά μας μεριά εκεί που υπάρχει η δαγκάνα Αντρίγια, Όττο, Κεντζιόρα ενώ αντίθετα από αριστερά αμυνόμαστε με διαφορετικό τρόπο δίνοντας χώρο, παίζοντας πιο παθητικά, σε πιο χαμηλά μέτρα ώστε να έχουμε όλη την άμυνα τοποθετημένη στο κουτί.
ρε φίλε....
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Τουλάχιστον πήρες αυτόγραφο από τον Oskarsson;
Μην πάει χαμένη η προσπάθεια σου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”