Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Το γενικό συμπέρασμα - ψυχολογικό αποτύπωμα που βγάζει κανείς παρακολουθώντας αυτό το τοπικ, είναι εντελώς κουκουρούκου
Είναι ρολερκοστερ η ψυχολογία του ΠΑΟΚτση;
Ο ορισμός κυρία μου
Είναι ρολερκοστερ η ψυχολογία του ΠΑΟΚτση;
Ο ορισμός κυρία μου
παντως αυτο που ακουγεται για κουλα και βιταο ελπιζω να μην ισιχυει γιατι θα εκνευριστω αν -λεμε τωρα -τον παρει η χαρτινη και οχι εμεις
-
Πέρσι γινόταν χαλασμός για τον Κρμεντσικ, φέτος είναι ελεύθερος, καθ' οδόν προς Ινδονησία.
Δεν διάβασα, εκτός αν μου διέφυγε, να γίνεται συζήτηση και να σκιζετε τα ρούχα σας για τον παιχταρα.
Επίσης θυμάμαι τους άχρηστους της ΠΑΕ που δεν κράτησαν τον παίχτη.
Δεν διάβασα, εκτός αν μου διέφυγε, να γίνεται συζήτηση και να σκιζετε τα ρούχα σας για τον παιχταρα.
- iremidynami 4+
Κατι ακουστηκε για μακροχρονιο τραυματισμο του παικτη, γιαυτο και σταματησαν - νομιζω- και οι φωνες περι επαναπατρισμου του.
Αλλιως, κατα τη γνωμη μου, ειναι ανωτερος αυτων που εχουμε στα φορ.
Αλλιως, κατα τη γνωμη μου, ειναι ανωτερος αυτων που εχουμε στα φορ.
-
Πόσο θα γούσταρα σε μια τέτοια γρήγορη ενδεκάδα έναν Έλληνα κεντρωο παίκτη ονόματι Π... ινιο
- ΑποστόληςΑ
Eγω παντως δεν θα ανανεωνα Σβαμπ μετα την αποκτηση Νταντας. Στο 8 ειμαστε υπερπληρεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 22 Ιουν 2022, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
Πως συγκρίνεται τον Ντάντας με τον Σβαμπ;
Ο ένας είναι 6αρο-8αρι playmaker που παίρνει την μπάλα από την άμυνα να κάνει build up, ο άλλος βαρύ χαφ με καλό ποδί και θα πατήσει περιοχή.
Ο ένας είναι 6αρο-8αρι playmaker που παίρνει την μπάλα από την άμυνα να κάνει build up, ο άλλος βαρύ χαφ με καλό ποδί και θα πατήσει περιοχή.
όλα πάνε καλά και να είμαστε αισιόδοξοι !Ο Μπότο και ο Ράζβαν φτιάχνουν ομάδα με προοπτική και ταλέντο!Θα έρθουν και 2-3 σίγουρα καλά/γνωστά ονόματα,οπότε μη γκρινιάζετε για ηλικίες και καριέρες τώρα!
- Shivaspace
στάνταρ γεμίζει πάλι τις μπαταρίες του στην ντίσνευλαντ..Miles έγραψε:Εκείνη η ψυχή, ο Μπίσε, τι κάνει;
Ο Αυστριακός πρέπει να είναι αρχηγός φέτος, αντί του Κρέσπο. Νομίζω θα πάει πολύ καλά και στο αγωνιστικό αν έχει χρόνο να ξεκουράζει το πρόβλημα που έχει στους κοιλιακούς αν δεν κάνω λάθος.joshua έγραψε:Eγω παντως δεν θα ανανεωνα Σβαμπ μετα την αποκτηση Νταντας. Στο 8 ειμαστε υπερπληρεις.
Παιχταράς και κανονικό θωρηκτό..λαθος της διοίκησης που δεν τον αγορασαν..ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Πέρσι γινόταν χαλασμός για τον Κρμεντσικ, φέτος είναι ελεύθερος, καθ' οδόν προς Ινδονησία.
Μπίσε;gergeo4 έγραψε:όλα πάνε καλά και να είμαστε αισιόδοξοι !Ο Μπότο και ο Ράζβαν φτιάχνουν ομάδα με προοπτική και ταλέντο!Θα έρθουν και 2-3 σίγουρα καλά/γνωστά ονόματα,οπότε μη γκρινιάζετε για ηλικίες και καριέρες τώρα!
Ποιος έχει το καλό πόδι ο σβαμπ;john4serres έγραψε:Πως συγκρίνεται τον Ντάντας με τον Σβαμπ;
Οσο θυμάμαι δύσκολα έβρισκε εστία..