9. Nélson Miguel Castro Oliveira
Re: 9. Nélson Miguel Castro Oliveira
Δηλαδή πάμε για ολιβειρα-τζιμά πρώτη δυάδα στα φορ αν συμφωνησει ο Πορτογάλος; κακώς
Ρε Sardan ενα ποστ στο φορουμ χωρις ειρωνειες μπορεις να γραψεις?Sardan έγραψε:Dimg4 έγραψε:Πριγιοοοοοοο
Πρίγιο, Μάτος και Λίνο....οι δυο αποσύρθηκαν -θα τους ξεβαλσαλμώσουμε- ο ένας οδεύει προς παλαίμαχος, καλά είμαστε....
Έτσι πάει κάποιο βλέπουν μπάλα και FM....
ΥΓ τις απαντήσεις περί χιούμορ, σαρκασμού και παραλληλισμού αλλού όμως να χαρείς....έχεις δώσει δείγματα τόοοοοοοοοσο καιρό.....
-
Dimg4
Σε αυτή την ομάδα ο Πρίγιοβιτς, τώρα, θα είναι τρύπα πολύ πολύ μεγαλυτερη από Μπίσεσβαρ κλπ .
Καποιοι δεν εχετε καταλαβει τι επιπεδου παικτης ειναι ο Τζιμας.Timelord έγραψε:Δηλαδή πάμε για ολιβειρα-τζιμά πρώτη δυάδα στα φορ αν συμφωνησει ο Πορτογάλος; κακώς
Ντελιας στην θεση του φορ ειναι. Το παιδι ειναι τοπ κλας. Και οχι τοπ κλας για την Ελλαδα. Ειναι τοπ κλας γενικως.
- ΑποστόληςΑ
Μέχρι τώρα αυτό φαίνεται. Επειδή όμως την πατήσαμε με Τζόλη, ας κρατάμε και τις επιφυλάξεις μας.
Εγω προσωπικά θεωρω εγκλημα την μη αναβαθμιση στα φορ. Καλος χρυσος ο Ολιβειρα, αλλα ηρθε η ωρα για να φερουμε εναν πραγματικό παιχταρα μπροστα. Ας μεινει ως δευτερος αν τον θέλει ο Λουτσε. Οσο παιχταρας κι αν ειναι ο Τζιμας, δεν παυει να ειναι μολις 17 ετων
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσωπικα οι μονες επιφυλαξεις που εχω ειναι αν πρεπει η 3αδα να ειναι ιδια με την φετινη.
Το πολυ περιεργο βεβαια ειναι οτι δεν εχει να κανει με κανεναν τους ατομικα. Αλλα με την 3αδα αυτη ως συνολο και την αναγκη αναβαθμισης.
Με την ιδια ευκολια δηλαδη που μπορω να επιχειρηματολογησω γιατι ο καθενας απο τους 3 ειναι απαραιτητος, με την ιδια ακριβως μπορω να επιχειρηματολογησω οτι χρειαζεται αναβαθμιση της 3αδας σαν συνολο.
Το πολυ περιεργο βεβαια ειναι οτι δεν εχει να κανει με κανεναν τους ατομικα. Αλλα με την 3αδα αυτη ως συνολο και την αναγκη αναβαθμισης.
Με την ιδια ευκολια δηλαδη που μπορω να επιχειρηματολογησω γιατι ο καθενας απο τους 3 ειναι απαραιτητος, με την ιδια ακριβως μπορω να επιχειρηματολογησω οτι χρειαζεται αναβαθμιση της 3αδας σαν συνολο.
11 γκολ σε 27 παιχνιδια πρωταθληματος απο τα δυο φορ ειναι λιγα,πολυ λιγα και μοιαζουν ακομα λιγοτερα οταν σχεδον κανενα απο αυτα δεν ειναι απο προσωπικη ενεργεια.Για να βαλουμε γκολ πρεπει σχεδον καθε φορα να μπουμε με τη μπαλα στα διχτυα μετα απο ομαδικη προσπαθεια,μια ομαδα ομως εχει αναγκη και απο προσωπικα γκολ των επιθετικων της.
-
aspro mavro
Φετινή 3άδα στα φορ δεν υπήρξε ποτέ γιατί ο Τζίμας δεν πήρε συμμετοχές.
Ούτε ο Κούτσιας βοήθησε κι έφτασαν να παίζουν φορ ο Νάρευ και ο Μπίσεσβαρ.
Αν πάρει ενεργό ρόλο κι ο Τζίμας τότε θα είναι αναβάθμιση, με έναν επιπλέον παίκτη στα φορ.
Ούτε ο Κούτσιας βοήθησε κι έφτασαν να παίζουν φορ ο Νάρευ και ο Μπίσεσβαρ.
Αν πάρει ενεργό ρόλο κι ο Τζίμας τότε θα είναι αναβάθμιση, με έναν επιπλέον παίκτη στα φορ.
βρε θα τους κατουρήσει όλους λέμε ... βάλτε τον βασικό ... και θα γράψει πολλά το κοντέρ ακόμα και στα 17,5-18 που θα είναι από την αρχή της νέας χρονιάς ...Gospi έγραψε:Εγω προσωπικά θεωρω εγκλημα την μη αναβαθμιση στα φορ. Καλος χρυσος ο Ολιβειρα, αλλα ηρθε η ωρα για να φερουμε εναν πραγματικό παιχταρα μπροστα. Ας μεινει ως δευτερος αν τον θέλει ο Λουτσε. Οσο παιχταρας κι αν ειναι ο Τζιμας, δεν παυει να ειναι μολις 17 ετων
αδέρφια δεν γίνεται να μην ανανεώσει ο Ολιβέιρα ... με τα 800 καλύτερο δεν θα βρούμε ... εκτός και εάν βρει ο Μπότο ... παίχτης που συμμετέχει στην ανάπτυξη και βάζει πλάτη για να απλωθεί το παιχνίδι με τέτοια χρήματα δεν βρίσκετε ... όπως γράφουν άλλα παιδιά εάν θέλουμε και παστελωτή θα πρέπει να πάμε στα 1,5-2 και να βρούμε κάποιον ελεύθερο ... πάμε σέιφ με Ολιβέιρα ... και αναβάθμιση Τζίμα ... ο Μπράντον για εμένα είναι ερώτημα εάν ταιριάζει στην ομάδα ... σίγουρα σε ματς με πολύ δυνατές ομάδες που η πίεση μπροστά θα είναι πιο σημαντική από το μπιλντ απ από πίσω ίσως να είναι πιο χρήσιμος από Ολιβέιρα ... και έχει δείξει ότι στην αντεπίθεση τα χώνει τα γκολάκια ...
Νομίζω ότι θα πάμε εάν ανανεώσει ο Νέλσον με την τριάδα ... εάν έχουν υγεία θα είμαστε μία χαρά ... του μικρού του έχω τεράστια εμπιστοσύνη ... δέστε ρε σεις το πρώτο γκολ προχθές με την εθνική ... δεν υπάρχει το παλικάρι ... τώρα μόλις βγήκαν δημοσιεύματα για τον σκάουτερ της Λίβερπουλ που πήγε εκεί για αυτόν ... παραμιλούσε λένε μέσα σε ένα ημίχρονο ... ας τον βάλει ο Λούτσε να παίξει στην ομάδα όπως θα είναι φέτος και θα σας πω εγώ για το έχουμε αναβάθμιση ή όχι
-
Dimg4
Θα θα θα... υποθεσεις. Κι εγω λεω θα εβαζε 30 γκολ. Κανεις δεν ξερειtrouman έγραψε:Σε αυτή την ομάδα ο Πρίγιοβιτς, τώρα, θα είναι τρύπα πολύ πολύ μεγαλυτερη από Μπίσεσβαρ κλπ .
-
Dimg4
Αυτο.nunies4 έγραψε:Καποιοι δεν εχετε καταλαβει τι επιπεδου παικτης ειναι ο Τζιμας.Timelord έγραψε:Δηλαδή πάμε για ολιβειρα-τζιμά πρώτη δυάδα στα φορ αν συμφωνησει ο Πορτογάλος; κακώς
Ντελιας στην θεση του φορ ειναι. Το παιδι ειναι τοπ κλας. Και οχι τοπ κλας για την Ελλαδα. Ειναι τοπ κλας γενικως.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Επειδή έχουμε δει τόσα και τόσα σε αυτές τις ηλικίες, θα πρότεινα να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί ακόμα με τον Τζίμα.
Το παιδί έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει, να αφήσει εποχή , να μας κάνει να χαζεύουμε ΑΛΛΑ δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να βιαζόμαστε για την εξέλιξη του ενώ είναι ακόμα 17.
Αυτή την στιγμή είναι στην Κ19, από το χρόνου πρέπει να καθιερωθεί σε πρώτη φάση στον ΠΑΟΚ Β και στημ συνέχεια να γίνει βασικό κομμάτι του ροτεισον μας.
Θεωρητικά και στοχεύοντας σε Ευρωπαϊκή παρουσία, του χρόνου θα έχουμε περισσότερα ματς, 3 φορ είναι απαραίτητα.
Μυαλό να έχει το παιδί, γιατί του παράδειγμα του Κούτσια στο λαιμό μου κάθεται..
Το παιδί έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει, να αφήσει εποχή , να μας κάνει να χαζεύουμε ΑΛΛΑ δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να βιαζόμαστε για την εξέλιξη του ενώ είναι ακόμα 17.
Αυτή την στιγμή είναι στην Κ19, από το χρόνου πρέπει να καθιερωθεί σε πρώτη φάση στον ΠΑΟΚ Β και στημ συνέχεια να γίνει βασικό κομμάτι του ροτεισον μας.
Θεωρητικά και στοχεύοντας σε Ευρωπαϊκή παρουσία, του χρόνου θα έχουμε περισσότερα ματς, 3 φορ είναι απαραίτητα.
Μυαλό να έχει το παιδί, γιατί του παράδειγμα του Κούτσια στο λαιμό μου κάθεται..
Τον Πριγιοβιτς τον ειδαμε τι εκανε και τον αναπολουμε. Τον Ολιβεϊρα τον βλεπαμε τι εκανε στην ξαδερφη, ποτε δεν αναπολησαμε αυτα που εκανε εκει, τον ειδαμε και δεν επιασε. Ο Πριγιοβιτς γιατι σωνει και καλα να ειναι χειροτερος;trouman έγραψε:Σε αυτή την ομάδα ο Πρίγιοβιτς, τώρα, θα είναι τρύπα πολύ πολύ μεγαλυτερη από Μπίσεσβαρ κλπ .