Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από obanebane »

Δε ξέρω από που βγήκε το δημοσίευμα,5 μύρια γι'αυτόν θα έδινε μόνο κάποιο κορόιδο,μπορεί να έχουν βρει κάποιο και πιέζουν,βάζοντας και τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι.
Το παιδάκι αυτό είναι μια τρίχα από τα @@ του Μίσιτς που θα παίρναμε με 2.
Δε το συνεχίζω γιατί δεν πιστεύω ότι υπάρχει ενδιαφέρον απο την πλευρά μας σε αυτά τα νούμερα που γράφτηκαν.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Gospi έγραψε:Εμενα οσο με κοβει και οσα μπορω να αντιληφθω απο στιγμιοτυπα, δεν μ γεμιζει το ματι.
Και αντε να ηταν με κανα μυριο να το δεχθω, αλλα για 5 μυρια το βρισκω κακογουστο αστειο.
Σιγα τον χαφ π θα δωσουμε και 5 μυρια...
Δηλαδη ειναι καλυτερος του Αουγκουστο?
Μακαρι να πεφτω εξω...

Σε αντίστοιχα βίντεο και στατιστικά από δω και από κει ο Αουγκούστο μοιάζει κλάσεις ανώτερος από Ολίβα.
Ένας Τσιγγαρας που έμεινε στάσιμος μέχρι τα 25 του μοιάζει.
Γνώμη μου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gk.box16 την Παρ 22 Ιαν 2021, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω πιστευω πως και του βραζιλιανου της Βολφσμπουργκ μουφα ειναι.Καπου πηρε το αυτι τους οτι κοιταμε και δεξι μπακ,εκαναν ενα search σε ανενεργους και λογω σχεσεων Ρεμπε εγραψαν τον Βραζιλιανο.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Το είχε γράψει η metrosport πριν μέρες.
Πιθανό να αναπαράγουν την ίδια είδηση
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Κανείς δε δίνει 5 χαρτιά για παίχτη ημιάπραγο στην ουσία. Δανεικό θα τον πάρουμε και θα δούμε πράγμα ίσως σωστό, τώρα θα δείξει αν μπορεί να σταθεί γενικότερα. Εγώ κοιτάω και το σωματικό, όταν στα τελευταία δυο χρόνια σου κάνει υπεροχή σε όγκο, δύναμη και άλμα ο ΟΣΦΠ στο μεσοαμυντικό θα δέχεσαι πίεση πίσω.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Απλα αν ισχυει του συγκεκριμενου με αυτα τα ποσα και με αυτα τα δεδομενα, τοτε το μυαλο μου παει στην παγια τακτικη μας. Θελουμε παιχτη αμεσα, αλλα δεν μπορουμε να βρουμε σοβαρο παιχτη κλπ.
Οποτε παμε σε λυση δανεισμου για εναμιση χρονο, με ενα πολυ δελεαστικο ποσο σε επιπεδο ρητρας, ενω εχουμε προαποφασισει πως δεν παιζει να τα δωσουμε ποτε...
Ετσι ομως δεν χτιζεις ομαδα. Μ αυτον τον τροπο καθε χρονο χτιζεις ομαδα...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

1,5 χρόνο δανεισμός με 2 μύρια οψιον και όχι υποχρεωτική,θα θύμιζε πολύ τη συμφωνία για τον Μίσιτς, αν διάβαζα κάτι τέτοιο θα έλεγα ότι έρχεται.
Αυτές οι μπαρούφες για 5 μύρια υποχρεωτική οψιον,είναι για παιδάκια.
Όσο για τον Βραζιλιάνο,τέτοιες περιπτώσεις και σαν του Ολλανδού θα με κάνουν να παραδεχτώ τον Ρεμπε.
Τις αποδεσμεύσεις και τις πωλήσεις που έκανε τις κάνει και η κουτσή Μαρία.
Βάλε τα κονέ σου και φέρε μια μπακαρα ρε Γερμαναρα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Δείχνουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή που φαίνεται να έχει λόγο στις μεταγραφές;;;

Τωρα το πόσα θα δώσουμε, αν τα δώσουμε, είναι σχετικά!

Περιπτώσεις τέτοιες είχαμε ξαναδεί, βλ. Μισιτς.

Ας έρθει, αν έρθει, κι ας κριθεί!

Εφόσον είναι και σύμφωνη η γνώμη του προπονητή ας δείξουμε εμπιστοσύνη.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε συ Σουρμε αλλα εμπιστοσυνη στον προπονητη και αλλο αποδοχη των παντων.
ΟΚ τον εμπιστευομαι τον Παμπλο, οποτε αν ειναι επιλογη του, τοτε θα ειναι αξιολογος, απλα εγω θεωρω τρελο ποσο τα 5 μυρια για αμυντικο χαφ οσο αξιολογος κι αν ειναι.
Μονο για Ολιβειρα αξιζαν 5 μυρια.
Να αντιλαμβανομαστε ποιοι ειμαστε, μεχρι π φτανει το παπλωμα, καθως και τα υπολοιπα κενα π εχει το ροστερ.
Δεν μπορω να δεχθω οτι θα δωσουμε για εναν παιχτη 5 μυρια και να παιζουμε με Λαμπρου αλλαγη στα εξτρεμ και φερραρι στα μπακ.
Και ουτε με ψηνει ενας δανεισμος 1μιση χρονο χωρις καμια προοπτικη αποκτησης λογω υψηλης ρητρας...
Τα 5 μύρια είναι ένα νούμερο που βγήκε. Σίγουρα Αν δοθεί αυτό το ποσό μιλάμε για μεγάλο ποσό.

Τα δημοσιεύματα όμως είναι πολύ πρόωρα.

Και προχθές ο σβιντερσκυ ταξίδευε με 6 εκ στην Ιταλία.

Δεν ισχύει.

Ας περιμένουμε να δούμε το ισχύει και τι όχι.

Ο Γκαρσία αυτό που είπε είναι ότι ή θα πάρουμε κάποιον καλό παίκτη ή μη φέρετε κανέναν.

Αυτό μου αρκει

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τον Φεραρι φωτογραφιζε με αυτη τη δηλωση... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Επειδή νομίζω ότι πρέπει να κοιτάμε για δεξί και αριστερό χαφ έψαξα σε αυτούς που λήγουν τα συμβόλαια
και βρήκα σε τιμές απόλυτα προσιτές τα δεξιά και αριστερά χαφ (οι τιμές είναι του transfermarket)

Kyle Edwards Αγγλία χαφαρος που παίζει σε όλες τις θέσεις του κέντρου, χαμηλή τιμή, νεαρός, ομάδα WBA, 1,3 εκ

https://www.youtube.com/watch?v=x0yTUqT7fQc
https://www.youtube.com/watch?v=ZMcQy3T41v0

Erwin Saavedra Βολιβία διεθνής, χαμηλή τιμή νεαρός, δεξί χαφ που μαρκάρει, αλλαγή του Ομάρ
Τιμή χαμηλότατη, 1,2 εκ.
https://www.youtube.com/watch?v=dZojNpYAsrA

Max Svensson
Σουηδός νεαρός διεθνής αρ. χαφ. κοψιά Κρόιφ. Σκοράρει ακατάπαυστα. Τιμή χαμηλότατη 900 χιλ. .
https://www.youtube.com/watch?v=TH1psp9cS0I
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Δεν είπαμε Κρομίδοβιτς ή τίποτα?
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Αν αγοράσουμε αυτό το κουλούρι που ο χρόνος συμμετοχής του είναι μιας σεζόν όλο κι όλο για 25χρονο παίκτη, θα πω ότι είναι ύποπτο και ότι ο Ρέμπε δουλεύει για το πορτοφόλι του. Δίνουμε ότι καλύτερο έχει η ομάδα, για να αγοράζει αυτός ανύπαρκτους. Κατά πάσα πιθανότητα είναι ΑΡΔολογία, όμως καλύτερα να φυλαγόμαστε να κάνουμε λίγο ντόρο στο πόσο αντίθετοι είμαστε, γιατί 1% να γίνει η λακαμία, θα την πληρώνουμε για 2 σεζόν FFP ή θα μας φέρει σε σημείο να αναγκαστούμε να πουλήσουμε ότι καλύτερο μας έχει απομείνει.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Αφου ο Ολιβα μοιαζει τοσο με Τσιμιροτ,γιατι δεν παιρνουμε Τσιμιροτ?που κ πιο ενεργος ειναι,κ προσαρμογη δεν θα χρειαστει,κ σιγουρα πιο φτηνος θα μας βγει κ μεταξυ μας,κρα κανει για να φυγει απο εκει κ να γυρισει εδω μαλλον (εδω κ 1 μηνα εχει ανεβασει 4 στορις με φωτογραφιες οσο ηταν σε εμας).Δεν τον ξερω τον Ολιβα,αλλα το ποσο που ακουγεται μαλλον καθολικος παπας ειναι.Για Γουηλιαμ,παπας επισης,περα του οτι εχει υψηλο συμβολαιο (σχεδον 1,5Μ τον χρονο),προερχεται απο χιαστους,δεν ειναι ενεργος να μπει να παιξει,δυσκολα να προτιμηθει.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Αυτό που βγάζουν είναι ότι είναι θέλω του Πάμπλο, ο Ρέμπε δεν έχει σχέση νομίζω. Δε τα δίνουμε αυτά ούτε για τον Κρέμτσικ δε τα δώσαμε για τον Ολιβέιρα δε τα δίνουμε για αυτόν με τίποτα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

vs40 έγραψε:Αν αγοράσουμε αυτό το κουλούρι που ο χρόνος συμμετοχής του είναι μιας σεζόν όλο κι όλο για 25χρονο παίκτη, θα πω ότι είναι ύποπτο και ότι ο Ρέμπε δουλεύει για το πορτοφόλι του. Δίνουμε ότι καλύτερο έχει η ομάδα, για να αγοράζει αυτός ανύπαρκτους. Κατά πάσα πιθανότητα είναι ΑΡΔολογία, όμως καλύτερα να φυλαγόμαστε να κάνουμε λίγο ντόρο στο πόσο αντίθετοι είμαστε, γιατί 1% να γίνει η λακαμία, θα την πληρώνουμε για 2 σεζόν FFP ή θα μας φέρει σε σημείο να αναγκαστούμε να πουλήσουμε ότι καλύτερο μας έχει απομείνει.
Μπορει να μην εχει καν σχέση ο Ρέμπε, να είναι παιχνίδια των Σάρντι να απαλλαχθούν από μια αποτυχημένη μεταγραφή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”