ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Gospi »

obanebane έγραψε:Θα φανεί σύντομα το που βαδίζουμε.
Πιστεύω ότι από Δευτέρα θα έχουμε ειδήσεις.
Παραμένω αισιόδοξος.
Και το καλοκαίρι ησουν αισιοδοξος και στο τελος απογοητευτηκες...
Ας ελπισουμε.οτι αυτη τη φορα θα κινηθουμε σωστα και εγκαιρα γιατι μεσα στον γεναρη εχουμε χρυση ευκαιρια να κλεισουμε.στοματα και να μπουμε δυνατα στην διεκδικηση...

υγ. ο Γιωργης στο ινστα παρταρει σε ρυθμους ΠΑΟΚ, μπορει να ειναι και καλο σημαδι αυτο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

ναι ισχυει...καιρο ειχε να ασχοληθει με τετοιου ειδους βιντεακια
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Gospi έγραψε:
obanebane έγραψε:Θα φανεί σύντομα το που βαδίζουμε.
Πιστεύω ότι από Δευτέρα θα έχουμε ειδήσεις.
Παραμένω αισιόδοξος.
Και το καλοκαίρι ησουν αισιοδοξος και στο τελος απογοητευτηκες...
Ας ελπισουμε.οτι αυτη τη φορα θα κινηθουμε σωστα και εγκαιρα γιατι μεσα στον γεναρη εχουμε χρυση ευκαιρια να κλεισουμε.στοματα και να μπουμε δυνατα στην διεκδικηση...

υγ. ο Γιωργης στο ινστα παρταρει σε ρυθμους ΠΑΟΚ, μπορει να ειναι και καλο σημαδι αυτο!

Πάντα αισιόδοξος ειμαι gospi,δε μπορώ να χάσω την αισιοδοξία μου.
Το καλοκαίρι χάλασε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμη μια μεταγραφη επιθετικού (καλώς κατά τη γνώμη μου) λόγω instagram και υπήρχαν στο ροστερ Μπισε και Ζαμπα.
Τώρα είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζονται και ελπίζω να βρεθεί άμεσα τρόπος να μην πληρώνει γι'αυτούς ο ΠΑΟΚ.
Και σε αυτό ειμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε άμεσα εξελίξεις.
Εγώ δε μπορώ να δεχθώ ότι ο ΠΑΟΚ έγινε ομάδα τύπου χάρτινης.
Οκ και το ffp,είναι σημαντικό,αλλά με αυτά που έχουν δηλώσει ξεπεράσαμε τον σκόπελο.
Θα φανεί σύντομα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Καλα οσον αφορα τον Ζαμπα,το θεμα δεν ειναι μονο να μην πληρωνουμε αλλα να μην χασουμε.και τα 3 μυρια π ξοδεψαμε για χαρη του...
Ο Μπισε ας πάει στην ευχη του Θεού χωρις να πάρουμε κάτι. Και το συμβολαιο π θα γλιτωσουμε πολυ ειναι!

gpap

Δημοσίευση από gpap »

Για την ομάδα, χρειαζόμαστε έναν ανασταλτικό μέσο για βασικό, έναν δημιουργικό μέσο για βασικό, δύο εξτρέμ ως αλλαγές για τους σημερινούς, έναν σέντερ φορ για βασικό, ένα δεξί μπακ για βασικό και ένα αριστερό μπακ για βασικό (αν φύγει ο Γιαννούλης). Τερματά χρειαζόμαστε έναν για αλλαγή.

Για το Πρωτάθλημα που είπαν οι φίλοι παραπάνω, θέλουμε όχι παίχτες, αλλά νομικούς που να μπορούν να ανταποκριθούν ότι μας ετοιμάζει η εγκληματική οργάνωση.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο Τσίμιροτ πατάει περιοχή με την ίδιο συχνότητα που πατάει ο άνθρωπος στον Πλούτωνα.
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

Euno έγραψε:Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται εναν χαφ που να παταει περιοχη. Να εχει ταχυτητα και νευρο. Σαν τον τσιμιροτ.
Αν ειναι να φερουν εναν σαν τον ελκαντουρι, μαουρισιο η σβαμπ τοτε καλυτερα μην κανεις μεταγραφη εκει. Φερε φορ και ασε χαφ για το καλοκαιρι.
Επισης θελεις σιγουρα δεξι μπακ και για εμενα εναν στοπερ διπλα απο τον ινγκασον. Ο μιχαηλιδης δεν μπορει ακομη. Εχει κανει τα λαθοι...
Τερματοφυλακα φερε καλοκαιρι μιας και για εμενα ο πασχαλακης και ο ζιβκοβιτς δεν κανουν για βασικοι. Για δευτεροι καλοι ειναι.
Γενικα κατι πρεπει να γινει με το σκαουτινγκ... Δεν ειναι δυνατον αλλες ομαδες να κανουν καλυτερες μεταγραφες απο εμας. Απλα απαραδεκτο.
Με 3 εκατομυρια ξερεις τι παικταραδες μπορεις να φερεις;.... Και εμεις πηραμε τον τσολακ (το παιδι δεν λεω οτι δεν ειναι καλος γιατι κακα τα ψεματα μια χαρα γκολ εχει βαλει στην καριερα του. Απλα πιστευω πως δεν ταιριαζει με την ομαδα και απλα δεν πετυχε.. που και εκει ειναι το μεγαλυτερο λαθος σε μια μεταγραφη. Πρωτα κοιτας ενας παικτης να ταιριαζει με το ποδοσφαιρο που παιζεις καθως και στο συστημα που παιζεις και μετα πανε τα γκολ και η ασσιστ.)
Ας κοιταξουμε να κανουμε στοχευμενες και ποιοτικες μεταγραφες σε θεσεις που ποναμε και ολα θα πανε καλα.
Ρε φίλε γιατί για ακόμη μια φορά απαξιώνεις έτσι όλο τον οργανισμό...από παίκτες, σκάουτινγκ, διαχείριση χρημάτων..Από όσους παίκτες πέρασαν ο Τσιμιροτ έμεινε ανεξίτηλος στη μνήμη...? Η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της, έχουμε θέμα με το timing των μεταγραφών διαχρονικά ..κανένας σύλλογος δεν έχει πάνω από 50%- 60% ποσοστο επιτυχίας στις μεταγραφές..έχουμε πόλεμο, οποίος δεν τον αντιλαμβάνεται ας ανοίξει φυλλάδες, site ,ραδιόφωνο..και σε αυτό το περιβάλλον ο ΠΑΟΚ αντέχει και εξελίσσεται...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για μένα η πρώτη προτεραιότητα είναι το 10ρι, αλλά οι ΑΡΔ γράφουν μόνο για box to box.
kos

Δημοσίευση από kos »

Mīngus έγραψε:Ο Τσίμιροτ πατάει περιοχή με την ίδιο συχνότητα που πατάει ο άνθρωπος στον Πλούτωνα.
Σωστά. Μηδέν ασίστ, μηδέν γκολ έλεγαν οι αρδ.
Αυτός είναι και ο λόγος που τον πουλήσαμε.
Και από τότε πήραμε μια κομβική απόφαση.
Να μην ξαναπαίξει στον ΠΑΟΚ χαφ που δεν πατάει περιοχή.
Η αρχή έγινε νομίζω με τον κανιας.
Μετά ακολούθησε ο Αουγκούστο και ο εσιτι.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο Τσίμιροτ μπορεί να έκανε καλά 10 δουλειές, αλλά συγγνώμη δεν μπορούμε να λέμε:
Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται εναν χαφ που να παταει περιοχη. Να εχει ταχυτητα και νευρο. Σαν τον τσιμιροτ.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Για μένα η πρώτη προτεραιότητα είναι το 10ρι, αλλά οι ΑΡΔ γράφουν μόνο για box to box.
Αν και οι περισσότεροι χαφ πλέον είναι box to box και τα καθαρά 10αρια περιορισμένα γενικότερα, θα μιλήσω για τν ομάδα μας.

Το 10αρι αμυντικά προσφέρει στην καλύτερη, πίεση ψηλά στην ανάπτυξη του αντιπαλου μετά το μισό γήπεδο.
Οι άλλοι 2 που θα το πλαισιώνουν θα είναι κάποιος από τους Σβαμπ, Καντουρι κ Αγκουστο, οι οποίοι δεν είναι ιδιαίτερα καλοί αμυντικοί.
Επίσης Σβαμπ κ Καντουρι είναι βαριά κορμιά κ δεν μπορούν να καλύψουν τις αποστάσεις για αυτό κ στις κόντρες μας ανοίγουν πολύ εύκολα.

Οποτε πάρα το πασιφανές πρόβλημα στις ασίστ και τα γκολ επιθετικά, ένα σύγχρονο χαφ μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες.

Υ. Γ Ο Τσιμιροτ (ο αγαπημένος μου παίκτης π έχει περάσει τα τελευταία χρόνια), αγωνιστικά δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που ζητάει η ομάδα.

Η ομάδα θέλει χαφ που να μπορεί εξίσου καλά να σταθεί κ στις 2 πλευρές του γηπέδου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Κυρ 27 Δεκ 2020, 11:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Φέρτε το σκυλί τον Μπρουγκμαν.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Τσιμιροτ ευχής έργον θα ήταν τώρα πλάκα κάνετε?

Μιλάμε για το βασικό χαφ της Σταντάρ 3 χρόνια τώρα έτσι. Με 40+ ενενηνταλεπα κάθε χρόνο και ατραυματιστος.

Δύο τσιμιροτ να είχα στο κέντρο δε θα βλέπαμε κανέναν τώρα.
Είμαστε ομάδα με μοναδικό 6αρι τον Εσίτι, ο τσιμιροτ αυτή τη στιγμή θα ήταν βόμβα των βομβών.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ο Τσιμιροτ πως προέκυψε;
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Εγώ διαφωνω.
Θα ήταν εξαιρετική προσθήκη με Τσιμιροτ στο 6, το καλό Καντουρι στο 8 και το καλό Μπισεσβαρ στο 10.

Οχι με Σβαμπ Καντουρι. Ένας παίκτης μπορεί να είναι εξαιρετικος. Απλά κάθε ομάδα έχει δική της ανάγκη σε στοιχεία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”