Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- NickGavanas
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Πάντως αν ισχύει αυτό το σενάριο για Λημνιό όλοι βγαίνουν κερδισμένοι από πιθανό deal. Αυτό που δεν μπόρεσε ποτέ να διαχειριστεί κατ εμέ ο Λημνιός είναι η πίεση που δημιουργεί ο πρωταθλητισμός και το μέγεθος του ΠΑΟΚ. Πάντα μου έμοιαζε να παίζει αγχωμενος ενώ στα ματς με την εθνική ήταν πολύ πιο "ελεύθερος" . Βέβαια φέτος θα είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον Λημνιό σε θέση μπακ/χαφ που θεωρώ ότι αυτή είναι η φυσική του θέση και ίσως αυτό ανέβαζε τις μετοχές του. Στην παρούσα φάση όμως τα χρήματα της μεταγραφής του θα βοηθήσουν πολύ περισσότερο την ομάδα.
Τερματοφύλακα πρώτα, εκεί έχουν κολλήσει πολλάlaska4 έγραψε:τωρα προς τους δυνατους λυτες του φορουμ ..τι παιρνεις που φευγει ο λημνιος ( γιατι μας ειπαν ενας φευγει ενας ερχεται ) εξτρεμ, μεσοεπιθετικο , δεξι φουλ μπακ ή τα σκας για φορ ;;
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- anekfrastos
Ο Λημνιός και ο Ακπομ για μένα μοιάζουν στο εξής: είναι γρήγοροι, ταχυδυναμικοί, μαχητικοί, μαρκάρουν, τρέχουν και έχουν μια (τουλαχιστον) βασική τεχνική αλλά την κρίσιμη στιγμή, εκεί που χρειάζεται καθαρό μυαλό και γρήγορη σκέψη, τις περισσότερες φορές τα χάνουν. Δεν κάνουν αυτό που τεχνικά μπορούν αλλά είτε βιάζονται είτε αγχώνονται, δεν ξέρω. Και δεν ξέρω αυτό κατά πόσο διορθώνεται στην ηλικία τους.
Τερματοφύλακα!laska4 έγραψε:τωρα προς τους δυνατους λυτες του φορουμ ..τι παιρνεις που φευγει ο λημνιος ( γιατι μας ειπαν ενας φευγει ενας ερχεται ) εξτρεμ, μεσοεπιθετικο , δεξι φουλ μπακ ή τα σκας για φορ ;;
να δω να φευγουν ολα για τερματα και τι στον κοσμοpilotos έγραψε:Τερματοφύλακα πρώτα, εκεί έχουν κολλήσει πολλάlaska4 έγραψε:τωρα προς τους δυνατους λυτες του φορουμ ..τι παιρνεις που φευγει ο λημνιος ( γιατι μας ειπαν ενας φευγει ενας ερχεται ) εξτρεμ, μεσοεπιθετικο , δεξι φουλ μπακ ή τα σκας για φορ ;;
-
makispaspartou
Ο Ατρόμητος τι ποσοστό διατηρεί??
Τα 4εκ ειδικά αν έχουμε και ποσοστό μεταπώλησης είναι fair deal...
Tα 3 εκ μου ακούγονται κάπως λίγα για τον Λημνιό.
Με το σύστημα που έχει επιλέξει ο Φερέιρα και με ρόλο δεξιού μπακ χαφ καλύτερα να πωληθεί τώρα γιατί το παιδί είναι εξτρέμ και αυτό φαίνεται και στην εθνική.
Τα 4εκ ειδικά αν έχουμε και ποσοστό μεταπώλησης είναι fair deal...
Tα 3 εκ μου ακούγονται κάπως λίγα για τον Λημνιό.
Με το σύστημα που έχει επιλέξει ο Φερέιρα και με ρόλο δεξιού μπακ χαφ καλύτερα να πωληθεί τώρα γιατί το παιδί είναι εξτρέμ και αυτό φαίνεται και στην εθνική.
Μην βαφτίζετε κόσμο.
Προσωπικά είπα οτι θα χαρώ αν πωληθεί γιατί ο Λημνιός και ο Άκπομ είναι οι παίκτες που πιστεύω οτι δεν πρόκειται να παίξουν καλύτερη μπάλα στον ΠΑΟΚ στο σύντομο μέλλον.
Δεν είναι καθόλου κακοί παίκτες αλλά για λόγους τεχνικούς και κυρίως πνευματικούς, θεωρώ οτι δεν θα προσφέρουν σύντομα κάτι περισσότερο και ο ΠΑΟΚ χάνει ευκαιρίες να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο.
Ως εκ τούτου χαίρομαι πολύ αν πάρουμε καλά χρήματα.
Το πόσο τον κοστολογούν οι προπονητές του, δεν το ξέρω.
Θεωρώ οτι η προσφορά που ακούγεται, είναι καλύτερη από το μέσο όρο κοστολόγησής του από την αγορά όμως.
Προσωπικά είπα οτι θα χαρώ αν πωληθεί γιατί ο Λημνιός και ο Άκπομ είναι οι παίκτες που πιστεύω οτι δεν πρόκειται να παίξουν καλύτερη μπάλα στον ΠΑΟΚ στο σύντομο μέλλον.
Δεν είναι καθόλου κακοί παίκτες αλλά για λόγους τεχνικούς και κυρίως πνευματικούς, θεωρώ οτι δεν θα προσφέρουν σύντομα κάτι περισσότερο και ο ΠΑΟΚ χάνει ευκαιρίες να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο.
Ως εκ τούτου χαίρομαι πολύ αν πάρουμε καλά χρήματα.
Το πόσο τον κοστολογούν οι προπονητές του, δεν το ξέρω.
Θεωρώ οτι η προσφορά που ακούγεται, είναι καλύτερη από το μέσο όρο κοστολόγησής του από την αγορά όμως.
-
giliopoulos
Εξτρεμ πηρες ζιβκοβιτςjoshua έγραψε:Το ερώτημα είναι πως καλύπτεις το κενό του,με μπακ,μπακ χάφ,η εξτρέμ; Γκαρυ ;
μπακ εχεις ματος λυρατζη και ροντριγκο οποτε πρεπει να αποφασισουν τι θα κανουν και αν υπολογιζουν σε λυρατζη βασικα και σε ματος.
Τα ποσά μην τα δίνετε σημασία.
Είναι πολλοί παράγοντες, βάλτε και λίγο ιό στην άκρη του μυαλού σας....
Δεν μπορούν να κάνουν ανοίγματα πολλές ομάδες με μειωμένα έσοδα. Αυτά.-
Είναι πολλοί παράγοντες, βάλτε και λίγο ιό στην άκρη του μυαλού σας....
Δεν μπορούν να κάνουν ανοίγματα πολλές ομάδες με μειωμένα έσοδα. Αυτά.-
Το θέμα δεν είναι αν πουληθεί ο Λημνιός. Το θέμα είναι αν έχεις την ικανότητα να φέρεις 2 καλούς παικτες με 3 εκατομμύρια η εναν Εσιτι και να πληρώσεις και την διαφορά.
- soflodoras
Κριμα αν φυγει πριν την Μπενφικα. Και ισως ειναι λιγα τα 3 , αλλα οποτε μας φανηκαν λιγα , τα λεφτα για καποιον παικτη μας, μετα κλαιγαμε που δεν τον δωσαμε. Παντως, θελω να ελπιζω πως ειναι ετοιμος ο Λυρατζης. Για μενα Ματος, μετα την περσινη χρονια δε θα πρεπε να λογίζεται ως βασικος. Μεγαλωσε κ δεν εχει πλεον τα πνευμονια. Μακαρι να κανω λαθος, να τον δουμε βασικο κ να φτυνει τα κοκκαλα του πιτσιρικα της μπενφικα στο τελος του ματς.
Αν είναι τα λεφτά καλά φαντάζομαι ότι με αυτά θα φέρουμε και εμείς ένα διεθνή ποδοσφαιριστή με προοπτική όπως ο Λημνιός στις θέσεις που χρειαζόμαστε ενίσχυση (τι όχι? για εμάς ακριβαίνουν?). Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Εθνικής ήταν ο Δημήτρης αυτές τις μέρες. Ας πάει αλλού να βρει την υγειά του το παλικάρι.
Έως 15/9 τίποτα.laska4 έγραψε:τωρα προς τους δυνατους λυτες του φορουμ ..τι παιρνεις που φευγει ο λημνιος ( γιατι μας ειπαν ενας φευγει ενας ερχεται ) εξτρεμ, μεσοεπιθετικο , δεξι φουλ μπακ ή τα σκας για φορ ;;
Δηλαδή γραφεία ότι δεν πρέπει να αντικατασταθεί;giliopoulos έγραψε:Εξτρεμ πηρες ζιβκοβιτςjoshua έγραψε:Το ερώτημα είναι πως καλύπτεις το κενό του,με μπακ,μπακ χάφ,η εξτρέμ; Γκαρυ ;
μπακ εχεις ματος λυρατζη και ροντριγκο οποτε πρεπει να αποφασισουν τι θα κανουν και αν υπολογιζουν σε λυρατζη βασικα και σε ματος.
Το συμβόλαιό του έληγε του χρόνου. Τί μιλάτε για χαρές κλπ. Φυσικά πρέπει να χαιρόμαστε γι αυτό. Το παιδί ήρθε η ώρα να φύγει και δεν είναι και από αυτούς που κάνουν την διαφορά στον ΠΑΟΚ.