22. Ricardo Matias Verón
- PRAKTORINOS
Re: 22. Ricardo Matias Verón
Πάντως πολύ θα ήθελα να μάθω και την αντίθετη, τη δική του άποψη.
Εντάξει, απ'ότι κατάλαβα
όλοι λίγο-πολύ συμφωνούμε
οτι ο παίκτης εξελλίχθηκε σε μεγάλο κολοπαιδαρά.
Θα ήθελα όμως μια μέρα
να μάθω τι τον έκανε να μουλαρώσει έτσι ραγδαία
καθώς τέτοια δείγματα δεν μας είχε δώσει στην... καλή του αρχική περίοδο.
Και πιστεύω οτι θα το κάνει
μόλις αμοιβαία απεμπλακούμε από την περίπτωση του
και ο ίδιος δεν θα έχει το φόβο του... αδέκαστου ΠΑΟΚτσή ρεπόρτερ
να μη γίνει τριχιά η τρίχα.
Εντάξει, απ'ότι κατάλαβα
όλοι λίγο-πολύ συμφωνούμε
οτι ο παίκτης εξελλίχθηκε σε μεγάλο κολοπαιδαρά.
Θα ήθελα όμως μια μέρα
να μάθω τι τον έκανε να μουλαρώσει έτσι ραγδαία
καθώς τέτοια δείγματα δεν μας είχε δώσει στην... καλή του αρχική περίοδο.
Και πιστεύω οτι θα το κάνει
μόλις αμοιβαία απεμπλακούμε από την περίπτωση του
και ο ίδιος δεν θα έχει το φόβο του... αδέκαστου ΠΑΟΚτσή ρεπόρτερ
να μη γίνει τριχιά η τρίχα.
απο οτι ξερω και στην ιταλια παρ ολο που δεν επαιζε καθολου ειχε καθησει στο συμβολαιου του και με τα χιλια ζορια
τον ξεφορτοθηκαν και τον στειλανε σε μας που τον πρωτο χρονο βεβαια προσεφερε πολλα μετα οπως στην ιταλια
καθησε στο συμβολαιο του και περνουσε καλα.....
τον ξεφορτοθηκαν και τον στειλανε σε μας που τον πρωτο χρονο βεβαια προσεφερε πολλα μετα οπως στην ιταλια
καθησε στο συμβολαιο του και περνουσε καλα.....
Και 100% δικιο να εχει η συμπεριφορα ειναι εξευτελιστικη για την ιδια του την προσωπικοτητα πανω απο ολα. Σου μεταφερουν με καθε τροπο οτι δεν σε θελουν, δεν σε υπολογιζουν, κι εσυ κατσικωνεσαι με το ζορι. Λιγο εγωισμο δεν εχει να πει το απλο "δεν πατε να γαμηθειτε, αν δεν με θελετε 1 εγω δεν σας θελω 100". Και μιλαμε για ποδοσφαιριστη, δηλαδη ενα επαγγελμα στο οποιο εχεις 10-15 χρονια ζωης. Ποσα χρονια του μενουν ακομη, ειναι ηδη 29, αυτος προτιμα να τα σπαταλα ετσι. Δεν ξερω αν το κανει για τα λεφτα, αλλα στα ματια μου ειναι ξεφτιλας. Και δεν εχει να κανει αυτο με το οτι ετυχε σε μας η περιπτωση, και σε αλλη ομαδα να επαιζε το ιδιο θα ελεγα.
ΟΦΗ: «Κλείνει» Βερόν!
* 09/07/2010, 14:39 | Διαβάστηκε 1901 φορές
* Αποστολή
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Get Adobe Flash player
ΟΦΗ: «Κλείνει» Βερόν! action images
cuttysark
Παίκτης του ΟΦΗ θα πρέπει να θεωρείται ο Ματίας Βερόν.
Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος αναμένεται εντός των προσεχών ωρών να ανακοινωθεί από τη διοίκηση των κρητικών, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον παίκτη και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, στον οποίο αγωνίζεται από το 2008. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο Ηράκλειο και περνάει ιατρικές εξετάσεις προκειμένου στη συνέχεια να υπογράψει. Λόγω του γεγονότος πως δεσμεύεται με έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο του Βορρά», με τις απολαβές που έχει να λάβει να υπολογίζονται στις 300.000 ευρώ, υπάρχει η σκέψη ανάμεσα στις δύο διοικήσεις να μοιραστούν το ποσό (150.000 έκαστη) και ο Βερόν να φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ.
http://www.sport-fm.gr/article/282163
* 09/07/2010, 14:39 | Διαβάστηκε 1901 φορές
* Αποστολή
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Get Adobe Flash player
ΟΦΗ: «Κλείνει» Βερόν! action images
cuttysark
Παίκτης του ΟΦΗ θα πρέπει να θεωρείται ο Ματίας Βερόν.
Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος αναμένεται εντός των προσεχών ωρών να ανακοινωθεί από τη διοίκηση των κρητικών, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον παίκτη και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, στον οποίο αγωνίζεται από το 2008. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο Ηράκλειο και περνάει ιατρικές εξετάσεις προκειμένου στη συνέχεια να υπογράψει. Λόγω του γεγονότος πως δεσμεύεται με έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο του Βορρά», με τις απολαβές που έχει να λάβει να υπολογίζονται στις 300.000 ευρώ, υπάρχει η σκέψη ανάμεσα στις δύο διοικήσεις να μοιραστούν το ποσό (150.000 έκαστη) και ο Βερόν να φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ.
http://www.sport-fm.gr/article/282163
Και από Κρητικό μέσο:
Bερόν και επίσημα!
Παίκτης του ΟΦΗ αποτελεί ο Ματίας Βερόν,ο οποίος θα παραμείνει "κάτοικος" Κρήτης τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ...
http://athleticradio.gr/index.php/appli ... ew/1/22824
Μου στέλνει μνμ στο msn Κρητικός συμφοιτητής μου εδώ πέρα και μου λέει: "Τι λέει ο Βερόν? Τον κλείσαμε"
Bερόν και επίσημα!
Παίκτης του ΟΦΗ αποτελεί ο Ματίας Βερόν,ο οποίος θα παραμείνει "κάτοικος" Κρήτης τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ...
http://athleticradio.gr/index.php/appli ... ew/1/22824
Μου στέλνει μνμ στο msn Κρητικός συμφοιτητής μου εδώ πέρα και μου λέει: "Τι λέει ο Βερόν? Τον κλείσαμε"
Θα μας τρελανει?Τοσο ματαιόδοξος απέρηξε τόσες πρωτάσεις απο ομάδες α εθνικης για να πάει στο οφάκι?
Έχει την καριέρα που του αξίζει
Έχει την καριέρα που του αξίζει
Αν δε δω ανακοίνωση http://www.ofi.gr/home.aspx
εγώ δε μιλάω.
εγώ δε μιλάω.
Πάντως μαζί με τον Ψωμά θα κάνει καλό δίδυμο ο "κεφτές"
- Kostomanolis
- navigator11
καλη συνεχεια στην καριερα του στη γευσιγνωσια,εεε στο ποδοσφαιρο ηθελα ειπειν!
στο καλο ΛΑΙΜΑΙ και μην ξανανταμωσουμε!
στο καλο ΛΑΙΜΑΙ και μην ξανανταμωσουμε!
Πάλι να σε χαιρετώ ρε φίλε????Κουράστηκα....στο καλό....όσο πιο γρήγορα κλειδωθεί το τόπικ τόσο το καλύτερο...

- pagotatzis
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pagotatzis την Παρ 09 Ιούλ 2010, 15:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOKfanAthens
Nα κλειδωθει και μαλιστα γρηγορα??? Δε νομιζω.... Τόσες ευχές έχουμε να του πούμε.....
Βερόν μας γκαύλωσες απίστευτα όταν ήρθες και μας ξενέρωσες αφάνταστα το τελευταίο διάστημα. Το τι και πως δε το ξέρουμε και δε μας νοιάζει κιόλας... Σημασία έχει ότι μας πήγες απ το ζενίθ στι ναδίρ και αυτό είναι που μας μένει δυστυχώς. Καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνεις από δω και πέρα, αν και σίγουρα θα μπορούσες να κάνεις πολλά περισσότερα....

Βερόν μας γκαύλωσες απίστευτα όταν ήρθες και μας ξενέρωσες αφάνταστα το τελευταίο διάστημα. Το τι και πως δε το ξέρουμε και δε μας νοιάζει κιόλας... Σημασία έχει ότι μας πήγες απ το ζενίθ στι ναδίρ και αυτό είναι που μας μένει δυστυχώς. Καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνεις από δω και πέρα, αν και σίγουρα θα μπορούσες να κάνεις πολλά περισσότερα....