Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Η Metrosport (Γ. Καστάνης) συντηρεί το όνομα του 23χρονου Αργεντινού φορ της Unión Santa Fé, γράφοντας ότι είναι πολύ καλή περίπτωση γιατί δεν έχει ακόμη ιδιαίτερα ψηλό κασέ (100.000 ευρώ) και ότι φέτος έχει κάνει μια πολύ καλή σεζόν. Τα στατιστικά δείχνουν ότι σε 12 αγώνες (μόνο) και έχει πετύχει 6 γκολ και 2 ασίστ. Τα νούμερα είναι πολύ καλά, ενώ είναι καλό ότι και στους 2 αγώνες έχει βγάλει όλο το 90λεπτο. Αν είναι να δώσουν δανεικό τον Κουλούρη, θα είχε νόημα μια τέτοια μεταγραφή, διαφορετικά όχι. Το transfer τον αξιολογεί με 4 μύρια!
Αν αποκτηθει ο Χουλτ για αλλη μια φορα θα δειξουμε πως δεν λειτουργουμε βαση πλανου αλλα βαση ορεξεων ουτε καν του Ιβαν,αλλα πλεον του Γιωργη...Θα αποκτηθει παικτης μονο και μονο για να πικαρουν τον βαζελο...
Καμία παράνοια, αυτή είναι η λογική αντίδραση για μας.Odi έγραψε:Δυο σελίδες διάβασα και με έπιασε πονοκέφαλος.
Και μόνο που αναφέρεστε σε φυλλάδες που έχουν να πέσουν μέσα σε μεταγραφή από το 2012, με ξεπερνά.
Μερικοί βέβαια καταδικάσατε κιόλας την ΠΑΕ για κινήσεις που δεν έχουν καν γίνει. Μιλάμε για παράνοια.
Παράνοια θα ήταν αν ήμαστε ψυχραιμότεροι, τότε ναι, θα ανησυχούσα ότι κάτι πάθαμε
Η δυσλειτουργια που υπάρχει είναι πολλες φορες εμφανης.Αλλα πιστεύω το Δεκέμβριο το πλανο αφορα περισσότερο κινήσεις γνωστες με μικρό ρισκο παρα περιπτώσεις scouting με υψηλότερες φιλοδοξίες και αρκετά ριψοκίνδυνες.Οι παικτες σταθερής ποιοτητας δε, υπερκοστολογουνται τωρα.Οσο για του Χουλτ που προφανως θα θελαμε κάτι καλύτερο, είμαστε απίστευτα υπερβολικοι.Ο παίκτης είναι αξιοπρεπής τη δεδομένη στιγμή για το επίπεδο που έχει η ομαδα και οχι αυτό που πιστεύουμε οτι εχει.
- ΑποστόληςΑ
H ARENA PRESS αναφέρει ότι δεν τελείωσε το θέμα Νατχο, ενώ κάνει μνεία και στον 22.5 ετών Pablo Cuadra που φέτος έκανε 7 εμφανίσεις στην Α΄Εθνική Αργεντινής με την Racing Club (χωρίς γκολ ή ασίστ). Βέβαια φορ με 1,72 δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι καλή λύση, μετά το ναυάγιο του Pereyra.
Γενικά σχεδόν σε όλο τον τύπο τα ονόματα που γράφονται για αριστερό μπακ είναι του Χουλτ και του Alin Tosca. Εγώ ελπίζω ότι δεν θα είναι κάποιος από αυτούς.
Γενικά σχεδόν σε όλο τον τύπο τα ονόματα που γράφονται για αριστερό μπακ είναι του Χουλτ και του Alin Tosca. Εγώ ελπίζω ότι δεν θα είναι κάποιος από αυτούς.
- navigator11
Odi έγραψε:Δυο σελίδες διάβασα και με έπιασε πονοκέφαλος.
Και μόνο που αναφέρεστε σε φυλλάδες που έχουν να πέσουν μέσα σε μεταγραφή από το 2012, με ξεπερνά.
Μερικοί βέβαια καταδικάσατε κιόλας την ΠΑΕ για κινήσεις που δεν έχουν καν γίνει. Μιλάμε για παράνοια.
Λες και σε πετάξανε από τον Πλούτωνα ρε Όντι ...
- SePuLtUrA_4_
Τον νατχο ξεχαστε τον.
Σας το ειχα πει μετα το παιχνιδι της αεκ στο οακα με τους ρωσους. Γουσταρει φουλ ΠΑΟΚ αλλα ξενερωνει με το ελληνικο πρωταθλημα με αυτα που εγιναν...τωρα αν καποιοι γουσταρουν να τρωνε τον παππα των αρδ σηκωνω τα χερια ψηλα
Σας το ειχα πει μετα το παιχνιδι της αεκ στο οακα με τους ρωσους. Γουσταρει φουλ ΠΑΟΚ αλλα ξενερωνει με το ελληνικο πρωταθλημα με αυτα που εγιναν...τωρα αν καποιοι γουσταρουν να τρωνε τον παππα των αρδ σηκωνω τα χερια ψηλα
Ατελείωτη αοριστολογία . Κάπου έγραψαν ότι θα έρθει ο σκορδοπο@τσογλ@υ για αριστερο μπακ. Θα είναι μεγάλο φάουλ αν έρθει αυτός και δε πάμε για ένα ρομπερτοκαρλοειδές.
ααα όολα κι όλα! Ζαμπράνο εβγαλε ο Χωρικός, μέσω του σερβιτόρου που μιλησε ο Μίχελ το καλοκαίρι. Ζαμπράνο και ΒΙερίνια!che4 έγραψε:Hermann έγραψε:Για να δούμε, λοιπόν. Η Sportime θεωρείται από τις έγκυρες εφημερίδες. Είχε βγάλει άλλωστε πρώτη και για Σαμπράνο και για Μαουρίσιο.
Όσο για το like του Γιώργη, πλέον θεωρώ σίγουρο ότι έρχεται ο Χουλτ, αλλιώς δεν έχει λογική.
το ζαμπρανο και το μαορισιο πρώτους τους έβγαλε το παοκμανια και με ονόματα ο περαιας και ο άγιος
- Petros1988
Μαρεσει που ο αριστερός Μπακ μέχρι τις 1 2 του μηνος θα ήταν εδώ.Αρε θα φτάσουμε 15 20 και ακόμη θα ψάχνουμε αριστερό μπακ θα χουμε παίξει εννοείται 2 με 3 αγωνιστικές το νέο έτος! Κάπου το χώρο ξαναδεί! Έχω παράπονα από το timing των μεταγραφών τελευτεα.
Και αν δεν έρθει ο νατχο κλασικά θα κράξουμε την παε και ας πιστεύουμε κατά βάθος ότι είναι παραμύθι της αρένα η ιστορίαΑποστόληςΑ έγραψε:H ARENA PRESS αναφέρει ότι δεν τελείωσε το θέμα Νατχο, ενώ κάνει μνεία και στον 22.5 ετών Pablo Cuadra που φέτος έκανε 7 εμφανίσεις στην Α΄Εθνική Αργεντινής με την Racing Club (χωρίς γκολ ή ασίστ). Βέβαια φορ με 1,72 δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι καλή λύση, μετά το ναυάγιο του Pereyra.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον πιάτι δεν ανέφερε ακόμη η αρένα και ανησυχώ
Χωρικός έγραψε:ααα όολα κι όλα! Ζαμπράνο εβγαλε ο Χωρικός, μέσω του σερβιτόρου που μιλησε ο Μίχελ το καλοκαίρι. Ζαμπράνο και ΒΙερίνια!che4 έγραψε:Hermann έγραψε:Για να δούμε, λοιπόν. Η Sportime θεωρείται από τις έγκυρες εφημερίδες. Είχε βγάλει άλλωστε πρώτη και για Σαμπράνο και για Μαουρίσιο.
Όσο για το like του Γιώργη, πλέον θεωρώ σίγουρο ότι έρχεται ο Χουλτ, αλλιώς δεν έχει λογική.
το ζαμπρανο και το μαορισιο πρώτους τους έβγαλε το παοκμανια και με ονόματα ο περαιας και ο άγιος
δε θέλω να σε στεναχωρήσω ρε φιλε αλλά εγώ έμαθα για ζαμπρανο από άτομο του φόρουμ που ανέφερα πολύ νωρίτερα και με επιχειρηματολογία
πάντως είναι κρίμα ότι το φόρουμ δεν αναγνώρισε ως έπρεπε και δεν ξεφτιλίζαμε τους αρδ με τις μεταγραφές του καλοκαιριού
giapas έγραψε:Ατελείωτη αοριστολογία . Κάπου έγραψαν ότι θα έρθει ο σκορδοπο@τσογλ@υ για αριστερο μπακ. Θα είναι μεγάλο φάουλ αν έρθει αυτός και δε πάμε για ένα ρομπερτοκαρλοειδές.
Μου φτιαξες την μέρα ρε giapas...Να σαι καλά...