Παο-Π.Α.Ο.Κ. 17/4-20:30,NS1 & NS1HD
Re: Παο-Π.Α.Ο.Κ. 17/4-20:30,NS1 & NS1HD
Είμαστε οι πιο γαμάτοι οπαδοί,έξυπνοι είμαστε; Για να τους ταράξουμε στη νομιμότητα,τέλος οι μπερδεμένοι απ το γήπεδο, γίνεται; Γιατί αν δεν γίνεται,του χρόνου τον Μάιο θα τερματίσουμε με -25β.
Τώρα έμαθα την είδηση..
ΕΛΕΕΙΝΑ , ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
ΕΛΕΕΙΝΟΙ
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΔΩΝ
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
ΕΛΕΕΙΝΑ , ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
ΕΛΕΕΙΝΟΙ
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΔΩΝ
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
- Παλαιολόγος
pilotos έγραψε:Τί λέτε;;;
Έχετε πάει γήπεδο;
Επειδή οι άλλοι είναι καφροι, θα γίνουμε το ίδιο;
Εμπρός πεδίο δόξης λαμπρό.
Δείξτε ότι είμαστε οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου. ΠΑΟΚ είναι ο λαός του, όχι οι μπερδεμένοι που πετάνε ότι να ναι
SM-G935F
μπορεις να περιφρουρησεις 20 χιλιαδες κοσμου; αμα παρεις τα μετρα που λεω παραπανω,σε τοσο συντομο διαστημα,προστατευτικα ψηλα σε ολες τις θυρες στους επισημους ,καμερες παντου μεσα και εξω απο την φυσουνα,μεσα και εξω απο το γηπεδο,πισω απο τον παγκο ,ΠΑΝΤΟΥ, και πληρης εκκενωση του χωρου εισοδου κ εξοδου της αποστολης τους
αν τα προλαβεις ολα αυτα καντο
αλλιως γιατι να γινει; θες να ρισκαρεις μειον 2 απο του χρονου και να κλαιγομαστε που χασαμε τον τιτλο για μλκς;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Πέμ 18 Μάιος 2017, 19:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παλαιολόγος έγραψε:pilotos έγραψε:Τί λέτε;;;
Έχετε πάει γήπεδο;
Δείξτε ότι είμαστε οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου. ΠΑΟΚ είναι ο λαός του, όχι οι μπερδεμένοι που πετάνε ότι να ναι
SM-G935F
μπορεις να περιφρουρησεις 20 χιλιαδες κοσμου; αμα παρεις τα μετρα που λεω παραπανω,σε τοσο συντομο διαστημα,προστατευτικα ψηλα σε ολες τις θυρες ,καμερες παντου μεσα και εξω απο την φυσουνα,μεσα και εξω απο το γηπεδο,πισω απο τον παγκο ,ΠΑΝΤΟΥ, και πληρης εκκενωση του χωρου εισοδου κ εξοδου της αποστολης τους
αλλιως γιατι να γινει; θες να ρισκαρεις μειον 2 απο του χρονου και να κλαιγομαστε που χασαμε τον τιτλο για το ματς αυτο:
Εγώ ενοχές ως ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν ένιωσα ποτέ.
Αν εσείς φοβάστε τον λαό του ΠΑΟΚ, αλλάξτε ομάδα.
Ο λαός του ΠΑΟΚ, δε θα είναι μόνιμα κατηγορούμενος.
Ξέρει να προστατέψει την ομάδα και θα το κάνει.
Σιγά μην κλείσουμε το γήπεδο επειδή ένας καφρος βαζελος πέταξε μπύρα.
Είπαμε μια γραμμή ανακοίνωση από την συντονιστική των συνδέσμων.
"Όποιος στημένος πάει να πετάξει κάτι μέσα στον αγωνιστικό χώρο την γ@μησε" και δε θα πετάει ούτε κουνούπι.
SM-G935F
simpa τα απεριοριστα σέβη μου! Πρέπει να συννενοηθούμε να φτιάξουμε team.
Kατέβασα ένα απλό παιχνίδι του βάζελου...... Παο-Αελ 2-0
Που να τα βρω όλα και να βρω τον χρόνο να τα δω να τα αναλύσω και να τους ξεφτιλίσουμε με video που δείχνουν την πραγματικότητα
13:02 Λανθασμένη υπόδειξη off-side σε παίκτη της ΑΕΛ
17:00 Κόρνερ υπέρ της Λάρισας δόθηκε άουτ
19:35 off-side σε παίκτη της ΑΕλ που ήταν πίσω από το ...κέντρο
29:00 Τράβηγμα φανέλας από μαρινάκη εκτός φάσης
29:10 Πέναλτυ (; 50-50) απο Χουχούμη εκτος φάσης την ωρα που σουτάρει παίκτης της ΑΕΛ
31:25 Λέτο κερδίζει φάουλ αφού προηγουμένως κατεδαφίζει παίκτη της Αελ
41:00 Η ΛΑΡΙΣΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΦΑΟΥΛ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ,Ο ΜΠΕΡΓΚ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΙ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΑΕΛ,Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΠΙΚΕΡ...........Ο ΣΠΙΚΕΡ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩς Η ΛΑΡΙΣΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ.....ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!!
Η ΛΕΞΗ ΠΕΝΑΛΤΥ ΓΑΡΓΑΡΑ !!!!!
(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ (σαν πέναλτυ) ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ 4-0)
46:15 Φάουλ στο κέντρο υπέρ της Λάρισας,γαργάρα
64:00 Φάουλ υπέρ του Βάζελου,δε δίδεται (υπερσφαγη)
73:20 Θέατρο για πέναλτυ (Μπέργκ) καμία κίτρινη φυσικά
Αυτά,μετά με πήρε ο ύπνος
Αυτά τα......λίγα,σε ένα ματς που δεν ακούστηκε και τίποτα
Στην αθλητική κυριακή,(χωρίς να είμαι όμως 100% σίγουρος) μόκο για τα 2 οφσαιντ
Που να τα ψάξουμε όλα...
Που να τα ψάξουμε όλα,όλων των εποχών.....
Kατέβασα ένα απλό παιχνίδι του βάζελου...... Παο-Αελ 2-0
Που να τα βρω όλα και να βρω τον χρόνο να τα δω να τα αναλύσω και να τους ξεφτιλίσουμε με video που δείχνουν την πραγματικότητα
13:02 Λανθασμένη υπόδειξη off-side σε παίκτη της ΑΕΛ
17:00 Κόρνερ υπέρ της Λάρισας δόθηκε άουτ
19:35 off-side σε παίκτη της ΑΕλ που ήταν πίσω από το ...κέντρο
29:00 Τράβηγμα φανέλας από μαρινάκη εκτός φάσης
29:10 Πέναλτυ (; 50-50) απο Χουχούμη εκτος φάσης την ωρα που σουτάρει παίκτης της ΑΕΛ
31:25 Λέτο κερδίζει φάουλ αφού προηγουμένως κατεδαφίζει παίκτη της Αελ
41:00 Η ΛΑΡΙΣΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΦΑΟΥΛ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ,Ο ΜΠΕΡΓΚ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΙ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΑΕΛ,Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΠΙΚΕΡ...........Ο ΣΠΙΚΕΡ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩς Η ΛΑΡΙΣΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ.....ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!!
Η ΛΕΞΗ ΠΕΝΑΛΤΥ ΓΑΡΓΑΡΑ !!!!!
(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ (σαν πέναλτυ) ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ 4-0)
46:15 Φάουλ στο κέντρο υπέρ της Λάρισας,γαργάρα
64:00 Φάουλ υπέρ του Βάζελου,δε δίδεται (υπερσφαγη)
73:20 Θέατρο για πέναλτυ (Μπέργκ) καμία κίτρινη φυσικά
Αυτά,μετά με πήρε ο ύπνος

Αυτά τα......λίγα,σε ένα ματς που δεν ακούστηκε και τίποτα
Στην αθλητική κυριακή,(χωρίς να είμαι όμως 100% σίγουρος) μόκο για τα 2 οφσαιντ
Που να τα ψάξουμε όλα...
Που να τα ψάξουμε όλα,όλων των εποχών.....
Όπως την κροτιδα χωρίς λόγο Μόλις πήρε τα πάνω της η ομάδα με Παναθηναϊκό ρε πιλοτε; Δε γίνεται αυτό που λες
Όσο για αντικείμενα, εγώ με ΣΑΛΚΕ μπήκα με μεταλλικό γύρω γύρω όλο Powerbank, σχεδόν 20*5*2 διαστάσεις δλδ θηρίο, βάρους 400 γραμμαρίων στην τσέπη του μπουφάν. Ο σεκιούριτι το έπιασε Και δε ρώτησε καν τι είναι....
Σύμφωνοι αλλά όχι τόσα χρόνια μετά
Όσο για αντικείμενα, εγώ με ΣΑΛΚΕ μπήκα με μεταλλικό γύρω γύρω όλο Powerbank, σχεδόν 20*5*2 διαστάσεις δλδ θηρίο, βάρους 400 γραμμαρίων στην τσέπη του μπουφάν. Ο σεκιούριτι το έπιασε Και δε ρώτησε καν τι είναι....
sic-4 έγραψε:Ενταξει, το σωστο σκεπτικο ειναι αυτο ακριβως που αναφερεις, αλλα οταν μιλαμε για μαφια τετοιου επιπεδου, ε δεν ειναι παραλογο να υπαρχουν σκιες και ερωτηματικα. Και αν αυτα διαψευδονται και το παιδι δεν εχει σχεση, θα ειναι η φωτεινη εξαιρεση και οχι το αναμενομενο, μη γελιομαστε.
Σύμφωνοι αλλά όχι τόσα χρόνια μετά
- Παλαιολόγος
pilotos έγραψε:Παλαιολόγος έγραψε:pilotos έγραψε:Τί λέτε;;;
Έχετε πάει γήπεδο;
SM-G935F
μπορεις να περιφρουρησεις 20 χιλιαδες κοσμου; αμα παρεις τα μετρα που λεω παραπανω,σε τοσο συντομο διαστημα,προστατευτικα ψηλα σε ολες τις θυρες ,καμερες παντου μεσα και εξω απο την φυσουνα,μεσα και εξω απο το γηπεδο,πισω απο τον παγκο ,ΠΑΝΤΟΥ, και πληρης εκκενωση του χωρου εισοδου κ εξοδου της αποστολης τους
αλλιως γιατι να γινει; θες να ρισκαρεις μειον 2 απο του χρονου και να κλαιγομαστε που χασαμε τον τιτλο για το ματς αυτο:
Εγώ ενοχές ως ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν ένιωσα ποτέ.
Αν εσείς φοβάστε τον λαό του ΠΑΟΚ, αλλάξτε ομάδα.
Ο λαός του ΠΑΟΚ, δε θα είναι μόνιμα κατηγορούμενος.
Ξέρει να προστατέψει την ομάδα και θα το κάνει.
Σιγά μην κλείσουμε το γήπεδο επειδή ένας καφρος βαζελος πέταξε μπύρα.
Είπαμε μια γραμμή ανακοίνωση από την συντονιστική των συνδέσμων.
"Όποιος στημένος πάει να πετάξει κάτι μέσα στον αγωνιστικό χώρο την γ@μησε" και δε θα πετάει ούτε κουνούπι.
SM-G935F
τι εννοεις αλλαξτε ομαδα; δεν κατανοω το μηνυμα σου
ειναι ζητημα κοινης λογικης
ενας αν το κανει εγινε η ζημια,ακομα και τσιχλα να ριξει μπορει να εχουμε τρεχαματα.
Παλαιολογε είμαι σαφής. Αυτός που θα το κάνει, θα έχει συνέπειες άμεσες, οπότε καλύτερα μην το σκεφτεί καν
Η τούμπα γνωρίζει πώς να φερθεί, έχει τον δικό της κώδικα
SM-G935F
Η τούμπα γνωρίζει πώς να φερθεί, έχει τον δικό της κώδικα
SM-G935F
- Παλαιολόγος
αν το κανει και υστερα αξια δεν εχει,τελειωσαμε
το θεμα ειναι να μην γινει τιποτα...να παμε το καλοκαιρι,να ηρεμησουν ολοι και να ξεκινησει η σεζον επιτελους χωρις τιμωριες...
οποτε ή παιρνεις τα μετρα ή αν δεν προλαβαινεις κλεινεις το γηπεδο
αλλη λυση δεν υπαρχει
αν δεν το κανεις ειναι αναλογικα(παντα μιλωντας) σαν να βλεπει ο ιβιτς τον κομινη και να αγνοει τα δεδομενα να ξεκινα ματος,να αφηνει ενρικε στο ματς,κατσε κ.λπ φυσικα θα παρουσιασε μια ενισχυμενη ομαδα,αλλα;
οποτε αν γινοταν η στραβη δεν θα τον λεγαμε πως δεν σκεφτεται; δεν εδειξε εξυπναδα;
το θεμα ειναι να μην γινει τιποτα...να παμε το καλοκαιρι,να ηρεμησουν ολοι και να ξεκινησει η σεζον επιτελους χωρις τιμωριες...
οποτε ή παιρνεις τα μετρα ή αν δεν προλαβαινεις κλεινεις το γηπεδο
αλλη λυση δεν υπαρχει
αν δεν το κανεις ειναι αναλογικα(παντα μιλωντας) σαν να βλεπει ο ιβιτς τον κομινη και να αγνοει τα δεδομενα να ξεκινα ματος,να αφηνει ενρικε στο ματς,κατσε κ.λπ φυσικα θα παρουσιασε μια ενισχυμενη ομαδα,αλλα;
οποτε αν γινοταν η στραβη δεν θα τον λεγαμε πως δεν σκεφτεται; δεν εδειξε εξυπναδα;
Όποιος τολμήσει και ρίξει έστω και μια τρίχα απο τα αρκ...ια του, μέσα στο γήπεδο είναι που θα πρέπει να αλλάξει ομάδα.Και τι να τις κάνουμε τις συνέπειες των μπερδεμένων,όταν θα χουμε χάσει πιθανό εισιτήριο για προκρ.C.L και όχι μόνο
- Παλαιολόγος
εγω αυριο κιολας αν ημουν ο ιβαν θα ανακοινωνα στην γενικη συνελευση του ΑΣ σε μια γιορτη ανευ προηγουμενου την εναρξη των εργασιων ολοκληρωτικης ανακατασκευης της Τουμπας (αλλωστε την περιμενουν κιολας)
στο τελος θα σημειωνα στα ψιλα του πανηγυριου πως ειμαστε αναγκασμενοι να κλεισουμε το γοργον την τουμπα,το περιβαλλοντα χωρο της, μηπως και προλαβουμε να ολοκληρωσουμε τις βασικες εργασιες και τα παιχνιδια της ευρωπης(πραγμα προφανως αδυνατο,αλλα δεν εχει να κανει)
ποιος θα ελεγε τιποτα; φιλαθλοι; ΜΜΕ;
ολοι για την νεα τουμπα θα μιλουσαν
στο τελος θα σημειωνα στα ψιλα του πανηγυριου πως ειμαστε αναγκασμενοι να κλεισουμε το γοργον την τουμπα,το περιβαλλοντα χωρο της, μηπως και προλαβουμε να ολοκληρωσουμε τις βασικες εργασιες και τα παιχνιδια της ευρωπης(πραγμα προφανως αδυνατο,αλλα δεν εχει να κανει)
ποιος θα ελεγε τιποτα; φιλαθλοι; ΜΜΕ;
ολοι για την νεα τουμπα θα μιλουσαν
- sourmenetes
- Moderator
pilotos έγραψε:paok87 έγραψε:Εκτος κλησης σε απολογια ο Ουζουνιδης για το ΔΕΠΑΝΑΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
Είναι μεγάλος προπονητής.
Έκανε ροτεισο σε ματς που δεν χτύπησε και χτύπησε τον ημιτελικό και μας καθάρισε 2 0 (ένα πέναλτι για εμάς και επιθετικό φάουλ το πρώτο γκολ, αλλά τα κάναμε γάργαρα...)
Μετά στον τελικό, δεν έμαθα τί έγινε. Λογικά αν έπαιξε ο ζεκα το σήκωσε ε;
SM-G935F
Ο ζεκα φυλαχθηκε για τον τελικο...

- sourmenetes
- Moderator
Δεν καταλαβαινω γιατι τρελαινεστε...
Εδω τιμωρειται ο κρεσπο και ο ουαρντα με 3 αγων.
Τι συζητατε;;;τσαμπα χαλιεστε μαγκες...
Δαικοψτε αυτην τη φαρσοκωμωδια...
Εδω τιμωρειται ο κρεσπο και ο ουαρντα με 3 αγων.
Τι συζητατε;;;τσαμπα χαλιεστε μαγκες...
Δαικοψτε αυτην τη φαρσοκωμωδια...
- navigator11
Προσωπικά, προτιμώ να προστατευτεί ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ο ΠΑΟΚ. Αυτό βρίσκω πρωτεύον. Και ναι, δεν είναι τόσο ότι δεν έχω ΤΗΝ εμπιστοσύνη ότι μπορεί η περιφρούρηση να μην "τραβήξει" όπως οι συνθήκες το επιβάλλουν (που, για να είμαι πλήρως ειλικρινής, δεν έχω, καθώς κι οι περιφρουρητές άνθρωποι είναι), αλλά κυρίως έχω μεγάλη "πίστη" στην ανθρώπινη ηλιθιότητα, έστω κι εν γνώσει του όποιου βλάκα ότι μπορεί να πληρωθεί άσχημα η μ@λ@κια του! Μπορεί να θεωρηθεί υποτιμητικό για τον κόσμο μας αλλά το διακύβευμα, γνώμη μου, είναι πιο σοβαρό από το να θιγεί ο εγωισμός κάποιων.