8. Amr Warda
Re: 7.Amr Warda
Ο πατερας του Ουαρντα δηλωσε οτι ηταν γαυροι.Μαλλον ειναι συνεχεια απο τους "διαλογους" που ειχε με τη κερκιδα στο ατρομητος-γαυρος.
Φαραω,οι ελπιδες μας πηγαινουν σε σενα. Παιξε την μπαλαρα της ζωης σου ρε ΠΑΟΚτσακι τρελο
- V-olakiotis
Θέλω γκολ σήμερα στο χανούμι! Όχι μόνο ένα!
Να την ακούσουν στερεοφωνικά!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Να την ακούσουν στερεοφωνικά!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
" Ένα γκολ εγώ την Δευτέρα, το Πρωτάθλημα φέτος ο Π.Α.Ο.Κ."...
Μου το είπε αυτολεξί την Τετάρτη, όταν τον συνάντησα τυχαία στην χαβούζα και του ζήτησα να γαμήσει τις κούλες... Εκείνο το βλέμμα του πάντως, με έκανε να πιστέψω ότι το εννοεί και ότι θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει...

Μου το είπε αυτολεξί την Τετάρτη, όταν τον συνάντησα τυχαία στην χαβούζα και του ζήτησα να γαμήσει τις κούλες... Εκείνο το βλέμμα του πάντως, με έκανε να πιστέψω ότι το εννοεί και ότι θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΜΡ, ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.
Και ας μας ριξουν και -3 μετα. Ετσι μαγκικα να το παρουμε φετος να το βουλωσουν ολες οι τανες του ποκ
Και ας μας ριξουν και -3 μετα. Ετσι μαγκικα να το παρουμε φετος να το βουλωσουν ολες οι τανες του ποκ
Πως τα φερνει η π@υτανα η ζωη....
Το καλοκαιρι τον εβριζε ολο το φορουμ....τον κοροιδευε για τα....καμακια στην πορτογαλια, για τη.μυκονο κλπ κλπ για τις φωτο με τις κελεμπιες...για το...μελαχροινακι και τωρα....ηρθε η ωρα να γινει στηριγμα για το πρωταθλημα. Πως τα φερνει η π@υτανα η ζωη ομως ε;
Το καλοκαιρι τον εβριζε ολο το φορουμ....τον κοροιδευε για τα....καμακια στην πορτογαλια, για τη.μυκονο κλπ κλπ για τις φωτο με τις κελεμπιες...για το...μελαχροινακι και τωρα....ηρθε η ωρα να γινει στηριγμα για το πρωταθλημα. Πως τα φερνει η π@υτανα η ζωη ομως ε;
- painkiller4
Αγόρι μου θέλουμε να τους σκίσεις να τους πατήσεις να το βουλώσουν όλα τα ποκεμον που έχουν συνασπιστει εναντίον μας.
ΟΛΗ Η ΑΘΉΝΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΑΜΗΜΕΝΗ!
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΟΛΗ Η ΑΘΉΝΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΑΜΗΜΕΝΗ!
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εντιτ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris4 την Δευ 26 Φεβ 2018, 22:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κιτρινογαβροι.....takis4 έγραψε:γκολ σημερα με τους κιτρινομαυρους γαυρους ..
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- painkiller4
του χρόνου με ενα καινουργιο συμβόλαιο με ασφαλιστικές δικλίδες... και
έλα να γίνεις ο μπαμπας τους
έλα να γίνεις ο μπαμπας τους