Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
GoMaRoS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από GoMaRoS »

από τις ομάδες που είπες πιστεύω μόνο Σαουθάμπτον και Ζενίτ την πληρώνουν όλη την ρήτρα άμεσα, οι Ισπανικές νομίζω έχουν προσφέρει στα 15-16εκ και η Μπαρτσα στα 12εκ. Έχει δρόμο ακόμα η ιστορία, αλλά θα πουληθεί
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Diego,ε?

Μονο και μονο για το brandname ισως αξιζει τον κοπο.Δεν θα πω το κλασσικο,αν πιασει εστω και το 30% της αποδοσης του θα κανει πλακα στην Ελλαδα,γιατι τα ιδια λεγαμε και για τον Μπερμα,και δυστυχως θα παει αλλου το θεμα

Παντως φαινεται πως εχουμε φετος παρε δωσε με Τουρκια μερια
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ρε πηγαινε φεερε μας το βαρελα και ασε το ντιεγο
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Που ειναι ρε ο βαρελα?????
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Χαλκιδικη ειναι.Μπανιαριζεται.Κοιμηθειτε,δεν θα στειλει
Johnsim

Δημοσίευση από Johnsim »

Ρε κόλλημα με τον Φορ ..
Σας χαλάει τοςο πολυ ο κλαους ;;
35 γκολ στο πρωτάθλημα
6 γκολ κύπελλο
9 γκολ Ευρώπη
Τα τελευταια 3 χρονια με ψέμματα απο πίσω του , φέτος με τους παίχτες που διαθέτει
η ομαδα στο δημιουργικό κομμάτι και κανει πως ξεπερνάει το μέσο όρο του
Θα μιλαμε για 13+ γκολ πρωτάθλημα 4 + γκολ Ευρώπη
Σοβαρα πιστευτέ οτι θα ερθει κάποιο φορ που θα ξεπεράσει εύκολα αυτα τα νούμερα ;;;
Η δουλεια του κλαους ειναι να εκτελεί μεσα στην περιοχή και αυτο το κανει καλα !
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

ρε φιλε ναι μας χαλαει. στασιμος κ δεν ειναι για μεγαλο επιπεδο εκτος αν θελουμε καθε χρονο να ειμαστε 40 βαθμους πισω απο τον 1... θελουμε ενα φορ να ξερει μπαλα οχι να ειναι αορατος τις περισσοτερες φορες.. τεσπα γνωμη μου ειναι φυσικα
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

WestBlock4 έγραψε:ρε φιλε ναι μας χαλαει. στασιμος κ δεν ειναι για μεγαλο επιπεδο εκτος αν θελουμε καθε χρονο να ειμαστε 40 βαθμους πισω απο τον 1... θελουμε ενα φορ να ξερει μπαλα οχι να ειναι αορατος τις περισσοτερες φορες.. τεσπα γνωμη μου ειναι φυσικα
E καλα μην υπερβαλουμε.Προπερσυ που ημασταν πρωτοι μεχρι τον Δεκεμβρη με τον Κλαους αριστερο εξτρεμ ειμασταν.
Για Ελλαδα ειναι πολυτελεια.Για τα στανταρ της Ευρωπης θελεις κατι καλυτερο
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

O Κλάους είναι ενα φορ που πρέπει και θα κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. έχει κάποια καλά μα και κάποια κακά χαρακτηριστικά που τα ξέρουμε πια.

Δεδομένο και για εμένα είναι ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποκτήσει ενα φορ που θα είναι πιο συμμετοχικό στο παιχνίδι της ομάδας αλλά θα μπορεί να κάνει και το γκολ μόνος του. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Κλάους δεν είναι ένας πάρα πολύ χρήσιμος παίχτης για την ομάδα με ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό όταν θέλεις κάποιον που θα σου αλλάξει το παιχνίδι καθώς μπορεί απο το πουθενά να κάνει τη μια επαφή γκολ. και αυτό όσο να ναι, μετράει.

Θα ήθελα δλδ κάποιον αντι του περευρα και κλαους απο πισω του με κουλουρη να παιρνει σιγα σιγα και αυτος αγωνες... :roll:
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

καλα το ειπες τον δεκεμβρη...εγω ταμειο φιλε κανω το μαιο.. Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι εχει αραξει και δεν κανει βημα παραπανω.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Πραγματικα θα χαρω αν ο Κλαους φετος θα ειναι χρυση αλαγη.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

κλάους

ο μόνος παίχτης που κάνει τέτοια νούμερα στα στατιστικά, αλλά κανείς προπονητής της εθνικής δε τον καλεί

φέρτε φορ, γιατί ο μακ πέρσι ήταν φορ και ως φορ πρέπει να αντικατασταθεί
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Mην ξεχνας οτι εγιναν πολλα...παραξενα εκεινη την χρονια,οπως το οτι δεν ενισχυθηκε ικανοποιητικα η ομαδα τα Χριστουγεννα.Μια χαρα ειναι ο Κλαους.Για μενα ο Φακουντο θα επρεπε να αντικατασταθει,καθως δεν μπορει να παιξει μονος του στην κορυφη,ενω δεν μπορει να παιξει ουτε στο 10,αλλα ουτε και στα πλαγια.

Το οτι ο Κλαους στον ΠΑΟΚ εχει κορεστει,το υποστηριζω και εγω.Κι εγω θα ηθελα εναν σεντερ φορ στυλ Μπεργκ ή ακομα καλυτερα Τζιοβαννι,αλλα δε μπορω να πω οτι ξενερωνω με το να εχω τον Κλαους βασικο.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Γυρολόγος έγινε ο Ντίεγκο. Για να τον αποδεσμεύουν, όπως κάναμε εμείς σε Κόστα και Ρατς, πρέπει να έχει γίνει παλτουδιά πολυτελείας. Παίκτες μόνο με φιλοδοξίες θέλουμε. Από την άλλη το Νο 10 έκλεισε και είναι σούπερ από ότι φαίνεται. Ας κλείσουμε το Βαρέλα και δε θα με πειράξει να είναι η τελευταία φετινή μεταγραφή. Θα έχουμε ένα ρόστερ που θα μπορεί να είναι κοντά από την κορυφή, αλλά και να πάρει τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο. Η σεζόν θα έχει δυναμωμένο βάζελο (σε υλικό, γιατί ο προπονητής...), και αστεία κούλα. Για το Φορ νομίζω ότι το πιο σωστό timing, είναι να περιμένουμε έναν ενδεχόμενο αποκλεισμό του γαύρου. Αν αυτό συμβεί, βαράει διάλυση. Αναγκαστικά θα πουλήσει ότι καλύτερο έχει, και έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για το πρωτάθλημα. Έχει τεράστια τρύπα στο μπάτζετ χωρίς Τσουλού :). Φέτος είμαι απίστευτα αισιόδοξος με την ομάδα. Το ότι ζητάω ενίσχυση δεν αλλάζει τη δεδομένη μου ψυχολογία, ότι φέτος θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά. Βασικά μόνο Βαρέλα ζητάω.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

PAOK24
«Κλεισμένος» ο Βαρέλα
Τα νεότερα για την πολυσυζητημένη μεταγραφή και τα έμψυχα ανταλλάγματα #PAOK #PAOK24

Αργά ή γρήγορα ανακοινώνεται…
Το θέμα «παίζει» για πολλές εβδομάδες και σχεδόν όλο το καλοκαίρι του 2016. Κάποτε βέβαια θα τελειώσει και η υπόθεση Βαρέλα… Αυτή η μεταγραφή θα κλείσει θετικά για τον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά τα έχει βρει με τον παίκτη, τα κατάφερε και με τη Στεάουα αφού επέβαλε τους δικούς του όρους. Τις τελευταίες ημέρες όλα τα διαδικαστικά έχουν ξεκαθαρίσει επί της ουσίας και έτσι όλοι πλέον ξέρουν ότι μένει μόνο η ανακοίνωση.

Από πλευράς ΠΑΟΚ αποφάσισαν να δώσουν λίγο ακόμη χρόνο σε Σάμπο και Χατζηϊσαία να σκεφτούν το θέμα του δανεισμού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η μεταγραφή Βαρέλα μπορεί να χαλάσει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”