10.Djalma Campos

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Re: 10.Djalma Campos

Δημοσίευση από chrisg4 »

aspromaura ioannina έγραψε:1.Η ομαδα διανυει μια απο τις καλυτερες περιοδους των τελευταιων ετων, έχοντας στη σύνθεση της παλτα τυπου Τζαλμα,Σακχωφ,Λεοβατς,Πελκα,Βαρελα κλπ.
2.Ο προπονητης δηλωνει απολυτα ευχαριστημενος.

Τα υπολοιπα ειναι για λαικη καταναλωση και να χαμε να λεγαμε.

Οσο κουραστικοι εχουμε καταντησει εμεις οι σχολαστικοι οπαδοι, αλλο τοσο εχουν καταντησει και οι προπονητες της εξεδρας.Τοσο απλα.
Όλοι προπονητές της εξέδρας είμαστε. Όλοι τη γνώμη μας λέμε με βάση αυτά που βλέπουμε μέσα από το δικό μας πρίσμα. Εκτος αν είναι εδώ μάσα κανένας Γκουαρντιόλα η Klop και δεν το ξέρουμε. Κουβέντα να γίνετε. Αυτή είναι και η λειτουργία ενός forum. Διαφορετικά σβήστε όλα τα topic φτιάξτε ένα με τίτλο "Στον ΠΑΟΚ είναι όλα Super" να τελειώνουμε. Κουραστικό δεν είναι ούτε να ακούγονται αρνητικά σχόλια για παίχτες ούτε να ακούγονται μονο θετικά. Κουραστική είναι η ειρωνεία μόλις γραφτεί κάτι που δεν μας αρέσει. και οι προσωπικές επιθέσεις που το μονο που προκαλούν είναι ένταση.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

μια μεριδα τζιγεροτζαλμα παρακαλω
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Προπονητης εξεδρας. Εεκει που λεμε οκ ας σταματησουμε τους χαρακτηρισμους, παρε και την πολυ δημοφιλη ατακα οταν καποιος εκφραζει γνωμη για παικτη θετικη η αρνητικη.
Η ομαδα μια χαρα τα παει, αυτο σημαινει οτι τι? Οτι δε μπορουμε να κρινουμε? Τα ειπαμε 10 φορες σε 2 σελιδες αλλα και παλι διαβαζουμε περι προπονητες κερκιδας.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

νοιωθεις δακτυλος πιεσης ντιμ?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Τι εννοεις?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

με το να τονιζεις συνεχως τα κακως κειμενα διαφορων παικτων πιστευεις οτι αποτελεις μερος ενος ευρυτερου τμηματος κοσμου που πιεζει την ομαδα να βελτιωθει?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οχι. Οπαδος ειμαι που λεει την γνωμη του σε ενα φορουμ. ναι συνεχως, ναι καποιες φορες εντονα και καποιες ηπια. Καποιες φορες αρνητικα, εκνευρισμενα κλπ και καποιες θετικα. Διαφωνεις καπου? Νομιζω φορουμ ΟΠΑΔΙΚΟ ειναι.
Η γνωμη ειναι προσωπικη και δεν ζηταω να την δεχτει κανεις ουτε φυσικα ο προπονητης (και που αναφερεται αυτο ειναι αστειο).
Διαφωνεις καπου? Τα θετικα που λεω γιατι δεν τα αναφερεις?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

πουθενα
ισως οτι ρε παιδι μου μου δινεις την εντυπωση οτι σε εχει τσιμπησει μυγα τσετσε.πολυ πατριωτικα το παιρνεις.γιατι τοσο πολυ?γιατι τοσα νευρα.
φλεβαρης ειναι.δε γινεται να πραγματοποιηθει καποια αλλαγη τωρα.
το λεω για να σε προλαβω.δε λεω οτι ισχυει.αυτην την εικονα δινεις.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Dimg4 έγραψε:Οχι. Οπαδος ειμαι που λεει την γνωμη του σε ενα φορουμ. ναι συνεχως, ναι καποιες φορες εντονα και καποιες ηπια. Καποιες φορες αρνητικα, εκνευρισμενα κλπ και καποιες θετικα. Διαφωνεις καπου? Νομιζω φορουμ ΟΠΑΔΙΚΟ ειναι.
Η γνωμη ειναι προσωπικη και δεν ζηταω να την δεχτει κανεις ουτε φυσικα ο προπονητης (και που αναφερεται αυτο ειναι αστειο).
Αστειος εισαι εσυ αδερφε. Κατακρινεις την επιστρατευση χαρακτηρισμων, ενω ο ιδιος εισαι ειδημων σε αυτο
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

μπραβο γιαννιωτη.κερδιζεις ματζουνι.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

joshua έγραψε:Δεν το καταλαβα αυτο.Γιατι δεν μπορουμε να εχουμε 2 Ενρικε? Ασε που εγω θελω του χρονου να εχουμε εναν Ενρικε και εναν ακομα καλυτερο του Ενρικε?
Κι εγώ θα το θελα, αλλά στην ίδια ενδεκάδα να παίζουν μαζί δύο Ενρίκε από αριστερά και απο δεξια, δύσκολα να δούμε. Εκτός κι αν οι κεντρώοι σου είναι 3 σκυλιά του πολέμου
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Barlow που σημαινει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aspromaura ioannina την Τρί 21 Φεβ 2017, 19:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

aspromaura ioannina έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Οχι. Οπαδος ειμαι που λεει την γνωμη του σε ενα φορουμ. ναι συνεχως, ναι καποιες φορες εντονα και καποιες ηπια. Καποιες φορες αρνητικα, εκνευρισμενα κλπ και καποιες θετικα. Διαφωνεις καπου? Νομιζω φορουμ ΟΠΑΔΙΚΟ ειναι.
Αστειος εισαι εσυ αδερφε. Κατακρινεις την επιστρατευση χαρακτηρισμων, ενω ο ιδιος εισαι ειδημων σε αυτο
:roll: Το αυτονοητο... οτι δηλαδη ειναι αστειο να λετε καποιοι πως θελουμε να συμφωνει ο Ιβιτς, το πηρες ως χαρακτηρισμο και με αποκαλεις αστειο.. οοοοοοκκκκ :lol:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

barlow4 έγραψε:πουθενα
ισως οτι ρε παιδι μου μου δινεις την εντυπωση οτι σε εχει τσιμπησει μυγα τσετσε.πολυ πατριωτικα το παιρνεις.γιατι τοσο πολυ?γιατι τοσα νευρα.
φλεβαρης ειναι.δε γινεται να πραγματοποιηθει καποια αλλαγη τωρα.
το λεω για να σε προλαβω.δε λεω οτι ισχυει.αυτην την εικονα δινεις.
Οκ δεχομαι την αποψη σου :pano:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

που σημαινει οτι πιθανον (με διεψευσε ο κερατας) θα παρεις απαντηση σε ιδιο υφος.θα στραβωσεις.θα το τραβηξετε λιγο ακομα.θα παιξει λιγη μπουρδελοποιηση κ κανενα μπαν.διαβαζω το μελλον.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”