Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Ναι εθνική.
Η κούλα, θέλει να ξανά μιλήσει η πατσαβούρα Λιγκ με τον οπαπ για χορηγία... Γελάνε κι οι μεντεσέδες στις πόρτες... Και θέλει λέει, να είναι 3η στα λεφτά της νοβα (έχει και την στήριξη της λένε....)
Και εσείς στην ΠΑΕ, θα μείνετε για πολύ καιρό ακόμα στη νοβα μετά από αυτά; δεν νομίζω...
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Η κούλα, θέλει να ξανά μιλήσει η πατσαβούρα Λιγκ με τον οπαπ για χορηγία... Γελάνε κι οι μεντεσέδες στις πόρτες... Και θέλει λέει, να είναι 3η στα λεφτά της νοβα (έχει και την στήριξη της λένε....)
Και εσείς στην ΠΑΕ, θα μείνετε για πολύ καιρό ακόμα στη νοβα μετά από αυτά; δεν νομίζω...
O ΠΑΟΚ εχει ηδη αρνηθει να υπογραψει την επεκταση με τη νοβα.pilotos έγραψε:Ναι εθνική.
Πεθαίνω όταν ακούω τις λέξεις αριανη περηφάνια και όταν αναφέρονται σε εμάς σαν φιλοξενούμενους στην πόλη...http://www.seleo.gr/athlitika/186955-pa ... esAPcQhWrW κάνε ρε ΙΒΑΝ τον ρουλη τσικο μας
Εγώ καραγουστάρω που βλέπουν τον Καρυπίδη να αναλαμβάνει και να θεωρούν πως από πίσω κρύβεται ο Ιβάν !!!

-
τσιριγώτης
πόσο κωλοφαρδία αυτή η σκατοομαδα οι κωλογαυροι. χωρίς ρομπεν και ριμπερι κατεβαίνει η μπαγερ .αρχίζω να πιστεύω ότι είναι συμφωνίες με πλατινι
Ήδη έχει βγει άρθρο που λέει ότι ετοιμάζετε μήνυση στον "παράγοντα ?" της ομάδας από την Γ' εθνική!
Εγώ κάπου διάβασα και μπορεί να είναι και υπαρκτό το στόρι, είναι ότι ο Καρυπίδης κάνει πρόταση για την γειτονιά ώστε να τους αναγκάσει να δεχτούν την πρόταση του Αρβανιτίδη, μιας και πιστεύουν ότι ο 1ος είναι στο άρμα του ΠΑΟΚ, αλλά ξεχνάνε ότι ο 2ος είναι στο άρμα του γκέι!
Όπως και να έχει σε άρμα πάνε μάλλον, οπότε ή θα είναι τσικό μας ή θα είναι και επίσημα οι ρουφιάνοι του Βορρά!
Εγώ κάπου διάβασα και μπορεί να είναι και υπαρκτό το στόρι, είναι ότι ο Καρυπίδης κάνει πρόταση για την γειτονιά ώστε να τους αναγκάσει να δεχτούν την πρόταση του Αρβανιτίδη, μιας και πιστεύουν ότι ο 1ος είναι στο άρμα του ΠΑΟΚ, αλλά ξεχνάνε ότι ο 2ος είναι στο άρμα του γκέι!
Όπως και να έχει σε άρμα πάνε μάλλον, οπότε ή θα είναι τσικό μας ή θα είναι και επίσημα οι ρουφιάνοι του Βορρά!
-
black death
Αυτοί κάθε χρόνο χάνουν τη μισή σεζόν από τραυματισμούς. Έχει συνηθίσει η Μπάγερν και φέτος έχει περισσότερες εναλλακτικές από ποτέ.τσιριγώτης έγραψε:πόσο κωλοφαρδία αυτή η σκατοομαδα οι κωλογαυροι. χωρίς ρομπεν και ριμπερι κατεβαίνει η μπαγερ .αρχίζω να πιστεύω ότι είναι συμφωνίες με πλατινι
- john4serres
Δυο φορές πιο επικίνδυνος παίκτης ο Douglas Costa. Σε φοβερή φόρμα.
- efthimis_paok
- ace79grpaok
Ρουληδες όταν το 2010 με έκοβες το πρωτάθλημα και έλεγες γεμάτος ικανοποίηση "εγώ σε έκοψα το πρωτάθλημα" που να φανταζόσουν οτι 5 χρονια μετά θα είχες μόνο 2 επιλογές ,να γίνεις ΠΑΟΚ γ η γαυρος ω ,επηδει έχει πολλά παραρτήματα ,αν αυτό δεν είναι θεία δικγια εκείνη την ημέρα τωτε τι ειναι?αν ήμουν ο Ιβάν θα πριμοδοτούσα οποια ομάδα ήταν να ανεβει μαζί σου και θα σε κρατούσα μόνιμα στην γ μέχρι να διαλύσεις και να κάνω το σκουλικαου βοηθητικό.
για την Κ20. Με ενα καλο βαψιμο (ασπρομαυρο) μεσα - εξω ειναι ετοιμο. 
Ορίστε, αυτοί δοκιμάζουνε και Μάκιντος.Δοκιμάζει Μάκιντος ο Παναθηναϊκός
Ο Βενεζουελάνος Ρόναλντ Μάκιντος Ρόχας βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στο Κορωπί με εισήγηση του Χουάν Ραμόν Ρότσα και δοκιμάζεται από τον Παναθηναϊκό.
Εμείς ακόμα ούτε τα windows 10 δεν έχουμε βάλει στην ΠΑΕ. Τα ζώα μου αργά.
- Καπετάνιος
Η γρια εκλεισε χορηγια με turkish airlines. Νομιζω ομως για πινακιδες ματριξ και αιθουσα τυπου, οχι για τη φανελα