Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
slidar

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από slidar »

Τι ακριβως ρωτησε ο πετρωτος ο γκινας και η γκομενα ?
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Εγω 2 πραγματα ηθελα να μαθω και δν τα εμαθα:
1)Αν υπαρχει πλανο σε συγκεκριμμενο χρονικο οριζοντα ωστε η ομαδα να φτασει σε επιπεδο που θα ξεκιναει με ξεκαθαρο στοχο το πρωταθλημα;
2)Ποια στοιχεια θεωρει οτι λειπουν απ το ροστερ της ομαδας κι αν υπαρχει σχεδιασμος να προστεθουν σιγα σιγα στις επομενες μεταγραφικες περιοδους;
κι επειδη δεν ειμαι στο μυαλο κανενος παρακαλω τον πιλοτο να μου πει που εξηγηθηκαν να μαθω κι εγω ο ερημος..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το πρόβλημα δεν είναι αν υπάρχουν κενά, αλλά πώς θα αναπληρωθούν, γιατί το δίδυμο Frank - Tudor, απ' ό,τι κατάλαβα, δεν είναι διατεθειμένο να φέρει οποιονδήποτε στόπερ εάν απλά μας λείπει ένα στόπερ.
Επίσης το ότι καλύφτηκαν με παίκτες κάποιες θέσεις δεν σημαίνει ότι είμαστε καλυμμένοι και σαν ομάδα, γιατί οι μεταγραφές δεν βγαίνουν πάντοτε και ενδεχομένως τον Γενάρη να χρειαστούν κάποιες - λίγες - διορθωτικές κινήσεις
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Μου κάνει εντύπωση η κατάσταση των αγωνιστικών χώρων στην Ελλάδα. Κάθε ομάδα θα πρέπει να παρέχει στους ποδοσφαιριστές τις καλύτερες συνθήκες για να αποδώσουν καλά. :lol:
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

zarathustra79 έγραψε:Μια χαρά απάντηση ήταν το τοπ3. Η ομάδα έχει καινούργιο προπονητή και 11 καινούργιους παίκτες και μπορεί να κάνει καιρό μέχρι να βρεί τα πατήματα της. Η τρίτη θέση είναι ο μίνιμουμ στόχος, αλλά δε θα είναι και καταστροφή αν βγούμε τρίτοι (η καλή θέση του europa). Aν μέχρι το μάιο έχει δέσει η ομάδα, γίνει κανονική προετοιμασία το καλοκαίρι, με το βασικό κορμό να βρίσκονται εξαρχής στο ρόστερ και κατά τη διάρκεια προστεθούν και 3-4 ποιοτικότατοι παίκτες, τότε από του χρόνου θα πάμε για πολύ μεγαλύτερα πράγματα. Γιαυτό και η τρίτη θέση είναι αποδεκτή. Αντίθετα αν πεις οτι πρέπει ντε και καλά να βγείς δεύτερος, αυτό προσθέτει επιπλέον αγχος και πίεση που για μενα ποτε δεν ειναι καλο.
Μια δήλωση μπορεί να έχει πολλές αναγνώσεις όπως και διαφορετικούς αποδέκτες. Σίγουρα αν ένας στόχος δεν επιτευχθει δεν σημαίνει ταυτόχρονα και καταστροφή. Πολυ απλά διότι στόχοι υπάρχουν και στις τρεις διοργανώσεις και η κριτική πάντοτε γίνεται συνολικά. Ρεαλιστικά μιλώντας ο Φρανκ έχει το μπάτζετ και ο Τούντορ τα υλικά για να έχει στο τέλος την ομάδα στο top2. Η πίεση όταν είναι αποτέλεσμα ρεαλιστικών στόχων κάνει περισσότερο κακό όχι όταν είναι παρών αλλά όταν απουσιάζει...
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

παοκαρα23 έγραψε:Εγω 2 πραγματα ηθελα να μαθω και δν τα εμαθα:
1)Αν υπαρχει πλανο σε συγκεκριμμενο χρονικο οριζοντα ωστε η ομαδα να φτασει σε επιπεδο που θα ξεκιναει με ξεκαθαρο στοχο το πρωταθλημα;
2)Ποια στοιχεια θεωρει οτι λειπουν απ το ροστερ της ομαδας κι αν υπαρχει σχεδιασμος να προστεθουν σιγα σιγα στις επομενες μεταγραφικες περιοδους;
κι επειδη δεν ειμαι στο μυαλο κανενος παρακαλω τον πιλοτο να μου πει που εξηγηθηκαν να μαθω κι εγω ο ερημος..
Πάντως πραγματικά ο μεταφραστής σχεδόν πάντα μετέφερε την ερώτηση στον Αρνεσεν είτε διαφορετικά απ'ότι είχε διατυπωθεί είτε μισή.
Το πρώτο σκέλος της απορίας σου το ρώτησε η Μπουντου άλλα δεν το μετέφερε σωστά ο μεταφραστής στον Αρνεσεν και έτσι δεν απαντήθηκε
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Εγώ είμαι απογοητευμένος απο τον δανο δεν απάντησε το καιριο Ερώτημα που έθεσα πριν από λίγες μέρες "την μπουγάτσα με την τρώει κρέμα η τυρί?να μην τρώει καθόλου δεν παίζει γιατί στην Θεσσαλονίκη τρωμμε όλοι π
Μπουγάτσα αν δεν τρώει ειναι πράκτορας του χοντρού .Πολυ καλή ανάλυση τους έκανε τους μπετόβλακες αρδ για αυτό ρο σημείο της σεζόν μακάρι να πανε όλα καλά στην ομάδα μας με νίκες σε καμπαλα και με το χανουμι να καβλωσουμε παραπανω
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

pgetsos έγραψε:Μου κάνει εντύπωση η κατάσταση των αγωνιστικών χώρων στην Ελλάδα. Κάθε ομάδα θα πρέπει να παρέχει στους ποδοσφαιριστές τις καλύτερες συνθήκες για να αποδώσουν καλά. :lol:
ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΙΣΩΣ Αυτό θα έπρεπε να ειναι υποχρεωτικό απο τις ΠΑΕ και όχι να ζητάνε ΑΜΚΑ και πως λενε τη γιαγιά μου για να δω ματς. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΔΩ Μ Α Τ Σ και όχι λεωφορεία στη λασπούρα.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο polkas έπρεπε να ρωτήσει, αν ο Άρνεσεν πέρασε καλά στο ταξίδι αναψυχής. Απογοητεύτηκα...
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Παρά το ελλιπές ερωτηματολόγιο, απόλαυση ήταν ο άνθρωπος, σεμινάριο Τεχνικού Διευθυντή ειδικά προς το τέλος με το πως διαλέγει τους παίκτες. Επίσης δήλωσε ότι αν τους επόμενους μήνες φανεί ότι το παρόν ρόστερ αποδίδει μπορεί και να μην γίνει και καμμία κίνηση τον Ιανουάριο. Εντύπωση μου έκανε και η δήλωση ότι μετά την αγορά Μαλεζά σταμάτησαν να κοιτάζουν στόπερ, ήταν κατηγορηματικός... και όλοι εμείς μαζί με τους αρδ χύσαμε τόσο μελάνι να ψάχνουμε ποιος θα είναι ο επόμενος :roll:
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Ποιός μπετόβλακας ρώτησε αν ο Τούντορ θα είναι εδώ τον Μάρτιο; :redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Εγώ πάντως έχω την αίσθηση ότι διάβασα τις ίδιες ερωτήσεις 3-4 φορές
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

The_Stalker έγραψε:Ποιός μπετόβλακας ρώτησε αν ο Τούντορ θα είναι εδώ τον Μάρτιο; :redcard: :redcard: :redcard:

Ο Γ.Χ., για να κανονίσει τις δουλειές του και το πρόγραμμά του.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

:D :D :D

Πολύ καλύτερο από τα χμμμ - περίπου άθλια ανέκδοτα που ποστάρεις. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ακριβώς αυτά που περίμενα να ακούσω από έναν τεχνικό (αθλητικό) διευθυντή του επιπέδου του.
1) Πραγματιστής, ξέρει η ομάδα που βρίσκεται και έχει μοιράσει τις αρμοδιότητες. Άλλαξε το ρόστερ, σύμφωνα με τα λεγόμενά του είμαστε ποιοτικά ίδιοι (ίσως λίγο χειρότεροι) από πέρσι, όμως το potential είναι μεγαλύτερο. Πίστη σε Τούντορ και επιτελείο.

2) Η ομάδα πλέον κινείται σε επαγγελματικά πλαίσια, λειτουργεί σαν ομάδα τσαμπιονς λιγκ και εντύπωση μου έκανε ο πύχης που έβαλε στις ακαδημίες. Είπε πως στόχος είναι να έχουμε τοπ ακαδημίες σε ευρωπαικό επίπεδο, και πως η δουλειά του σε αυτόν τον τομέα θα αρχίσει τώρα.

3) Τέλος αν κάποιος κοιτάξει τις λεπτομέρειες όσων είπε μπορεί να δει το όραμα του Σαββίδη. Παρότι σκέφτεται να φτιάξει ολοκαίνουργιο αθλητικό κέντρο για όλες τις ομάδες (από Κ5 μέχρι την αντρική) αυτό δεν τον εμποδίζει να χώσει χρήμα για να βελτιώσει το υπάρχον προπονητικό. Ακόμα απάντηση σε όλους του ΑΡΔ που για τα κλικ βγάζουν κουτσομπολιά πως ο πρόεδρος τον καπέλωσε στο θέμα μπερμπάτοφ. Ο πρόεδρος ήθελε τον Μίτκο, αλλά πρώτα ρώτησε τον Άρνεσεν, και για αυτόν ένας παίκτης σαν τον Βούλγαρο ήταν θείο δώρο. Γι'αυτό τον πήραμε.

Θα ήθελα να γίνουν και άλλες ερωτήσεις για το τμήμα σκάουτινγκ και το αν υπάρχει πλάνο να δημιουργηθούν βάσεις σε χώρες των βαλκανίων και της Ν. αμερικής μέσω συναργαζόμενων ανθρώπων/ομάδων.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”