Kυριάκος Κυριάκος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
trouman

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από trouman »

Μια χαρά τα είπε
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Ο κ.Σιμόπουλος επανήλθε, θέλοντας να... συγχαρεί τον Κυριάκο για το μισθό του, με την υποσημείωση πως: «Ο λαός του ΠΑΟΚ μας γνωρίζει καλά και τους δύο»,

αυτος ...σιγουρα...διαβαζει εδω μεσα

σου λεει...τοσοι πολλοι τον λενε αργοσχολο....

ετσι θα ειναι....
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Μια χαρά απάντησε ο Κυριάκος και μια χαρά τσιμπάει ο κόσμος με τον κάθε πολιτικάντη που μυρίζεται μιζέρια και γκρίνια και πάει να κάνει το κομμάτι του μπας και προσέξει ο Κούλης την δουλοπρέπεια του. Στην πουστιά πάντα.

Αν είναι αργομισθος, άσχετος, άσχημος ή αν έχει καλό ονοματεπώνυμο, ας το κρίνει ο εργοδότης του που ξέρει και τις αρμοδιότητες του και τον αξιολογεί και τον πληρώνει.
kos

Δημοσίευση από kos »

abc_o_ karpouzas έγραψε:και εαν σας ρωτησουμε ολους εσας που τον βρισκεται...λαιτ... τι ακριβως επρεπε να πει για να ειστε ικανοποιημενοι...

μια προταση ολοκληρη για να τελειωσετε θα πρεπει να ανοιξετε την ...παπυρους λαρους μπριτανικα...

και οταν το καταφερεται στο τελος θα ....αναψετε ...τσιγαρο

φτανει ρε με το να απξιωνεται τους παντες και τα παντα...

ποιοι ειστε ρε ...τελος παντων...
Γίγαντα της διανόησης και της κατανόησης.....
Αποτυχημένος πολιτευτής, είπε σε βουλευτή.....
Εμένα με πληρώνει ο εργοδότης μου, όχι ο ελληνικός λαός....
Δυστυχώς δεν σε τρολαρει.... Ξέρει ότι όχι μόνο θα το δεχτείς αλλά θα το υπερασπιστείς...
Αυτόν αξίζεις, αυτόν έχεις....
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Το βρήκες....
Και είχα ανησυχία....ποιος μου αξίζει

Εσύ ....ψαγμενε.....πήρες θέση τώρα ε;

Αν σε ρωτήσουν ποια η δουλειά του κυρ κυρ
Μπορείς να την διατυπώσεις με λίγες λέξεις σε μια πρόταση;

Περιμένω με ανησυχία

Τέλος του μηνός μην τον πληρώνεις κάνε του περικοπή
kos

Δημοσίευση από kos »

Δεν έχω πάπυρο....
Πάω να ανάψω τσιγάρο... έγραψα 5 προτάσεις... Έσπασα το ρεκόρ μου... Κουράστηκα.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

kos έγραψε:
abc_o_ karpouzas έγραψε:και εαν σας ρωτησουμε ολους εσας που τον βρισκεται...λαιτ... τι ακριβως επρεπε να πει για να ειστε ικανοποιημενοι...

μια προταση ολοκληρη για να τελειωσετε θα πρεπει να ανοιξετε την ...παπυρους λαρους μπριτανικα...

Γίγαντα της διανόησης και της κατανόησης.....
Αποτυχημένος πολιτευτής, είπε σε βουλευτή.....
Εμένα με πληρώνει ο εργοδότης μου, όχι ο ελληνικός λαός....
Δυστυχώς δεν σε τρολαρει.... Ξέρει ότι όχι μόνο θα το δεχτείς αλλά θα το υπερασπιστείς...
Αυτόν αξίζεις, αυτόν έχεις....
Αποτυχημένος πολιτευτής???
Στο αποτυχημένο ΚΙΝΑΛ??
Ενώ ο άλλος κομματοσκυλο του κερατά.
Διορισμένος ΓΓ.
kos

Δημοσίευση από kos »

Ο άλλος είναι για μπατσες.
Είναι άθλιος και ανάξιος για δημόσιο αξίωμα.
Βασίζει τον δημόσιο λόγο του σε φήμες.
Υπάρχουν και άλλες φήμες.
Ότι για παράδειγμα δεν είναι τυχαίο ότι τον τοποθετούν πάντα σε θέσεις σχετιζόμενες με τα δημόσια έργα.
Ας απαντήσει στις φήμες.... Είναι πιανολας????
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Υποθέτω έχετε καταλάβει τι συμβαίνει, έτσι? Ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε να παρεβρεθει σε συνάντηση με το πρωθυπουργό της χώρας. Αμεσως τοπικοι εκπροσωποι της Νέας Δημοκρατίας σταματούν να μιλούν για το γήπεδο και οταν ενας εξ αυτών την πέφτει εν ψυχρώ στον Σαββίδη κανένας δεν μπαίνει στον κοπο να απαντήσει κάτι διαφορετικό. Την ίδια ώρα όλο το πολιτικό σύστημα της Θεσσαλονίκης σύρεται ⁵στο πλευρό του Άρη. Το βλέπετε το έργο?
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

milhouse777 έγραψε:

Όλα αυτά προκύπτουν από την περιέργεια του κόσμου και από τα έως τώρα λάθος παραδείγματα που είχε από άλλες ομάδες. Περιμένουν λοιπόν από τον β΄ αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ να βγαίνει στα ραδιόφωνα και να κυνηγάει φαντάσματα και διαιτητές, να πουλάει οπαδιλίκι, σαν έναν ευτραφή αντιπρόεδρο άλλης ομάδας. Μιλάμε ξεκάθαρα για απουσία ποδοσφαιρικής κουλτούρας. Όταν καταλάβουμε μέχρι που φτάνει ο ρόλος μας σαν οπαδοί μιας ομάδας, που έχει ιδιοκτήτη που ασχολείται αποδεδειγμένα ενεργά, θα είμαστε πολύ πιο ήρεμοι και ευτυχισμένοι με την ομάδα μας.
Κανένας σοβαρός οπαδός του ΠΑΟΚ δεν περιμένει από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ αυτά που περιγράφεις. Η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου περιμένει από τον αντιπρόεδρο του να μπορεί να αρθρώσει έναν στοιχειώδη σοβαρό αντίλογο απέναντι στον πρεζεμπορα. Αν κρίνουμε τον τρόπο που αντέδρασε ο κυρ κυρ απέναντι στην σκευωρία της πολύ ιδιοκτησίας , είναι τουλάχιστον ανεπαρκείς
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Aye4 έγραψε:Υποθέτω έχετε καταλάβει τι συμβαίνει, έτσι? Ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε να παρεβρεθει σε συνάντηση με το πρωθυπουργό της χώρας. Αμεσως τοπικοι εκπροσωποι της Νέας Δημοκρατίας σταματούν να μιλούν για το γήπεδο και οταν ενας εξ αυτών την πέφτει εν ψυχρώ στον Σαββίδη κανένας δεν μπαίνει στον κοπο να απαντήσει κάτι διαφορετικό. Την ίδια ώρα όλο το πολιτικό σύστημα της Θεσσαλονίκης σύρεται ⁵στο πλευρό του Άρη. Το βλέπετε το έργο?
Ναι ρε μιλαμε για κανονικο μαφιοζικο σκηνικο. Και ολα αυτα για γλειψιμο στον πρεζεμπορα. Τα πλοκαμια τυλιγουν την πολη και ο ιος δεν βοηθαει. Θα πεθανουμε πολεμωντας, ελατε να τα παρετε βρε σιχαματα
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

abc_o_ karpouzas έγραψε:Το βρήκες....

Περιμένω με ανησυχία

Εσυ ποιο φαντάζεσαι οτι είναι το ημερήσιο πρόγραμμα του εξαφανισμενου υπεύθυνου επικοινωνίας ?

Εγω κρίνοντας από το πόσο συχνά διαβάζω ανακοινώσεις του, λεω οτι τα ξύνει μέχρι να ματωσουν.
Τα ψευτονταηλικια του στην τελευταία συνέντευξη τυπου τα ακούνε στο βοθροπολις και ακομα γελάνε...
Κατι μπαμ μπουμ ειχε υποσχεθεί τα οποία γίνανε στρακαστρουκες ...
Κυφηνας κανονικός
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

paok re niamou έγραψε:
abc_o_ karpouzas έγραψε:Το βρήκες....

Περιμένω με ανησυχία

Εσυ ποιο φαντάζεσαι οτι είναι το ημερήσιο πρόγραμμα του εξαφανισμενου υπεύθυνου επικοινωνίας ?

Εγω κρίνοντας από το πόσο συχνά διαβάζω ανακοινώσεις του, λεω οτι τα ξύνει μέχρι να ματωσουν.
Τα ψευτονταηλικια του στην τελευταία συνέντευξη τυπου τα ακούνε στο βοθροπολις και ακομα γελάνε...
Κατι μπαμ μπουμ ειχε υποσχεθεί τα οποία γίνανε στρακαστρουκες ...
Κυφηνας κανονικός
Το ενδεχομενο να πηρε εντολες να μη το προχωρησει περνάει από το μυάλο σου?
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Δεν γ@μ$ις, τζάμπα χαλιωμαστε.... Ο σημερινός κόσμος του ΠΑΟΚ σε θέματα πολιτικής δεν έχει προτεραιότητα τον ΠΑΟΚ στη συντριπτική πλειοψηφία του. Τα κόμματα που υποστηρίζει τα βάζει πιο πάνω. Παραδείγματα πολλά. Και μη μου πείτε για τον Ζαγορακη ή τον Βενιζέλο. Κόμμα ψήφιζαν κι εκεί πάνω από όλα και μια που ήταν στο ίδιο κόμμα κι ενας ΠΑΟΚτσης το ριχναν και σ' αυτόν. Όχι πάντα.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Αυτός και υπόλοιποι είναι που επηρεάζουν σίγουρα με τις όποιες εισηγήσεις τους τις αποφάσεις του Ιβαν.
Όπως πχ με το σίριαλ του Αντρέ.
Για μενα το συνολικό πρόσημο είναι αρνητικό οσον αφορά τα πρόσωπα στην ΠΑΕ.
Θα μπορουσαν αρκετά πράγματα να εχουν γίνει καλύτερα και αρκετά να εχουν αποφευχθεί.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”