Με τα διαρκειας τι θα γινει ρε παιδια?

Έχω λάβει email επιβεβαίωσης ! Το μΑιλ ότι απεστάλησαν δεν έχω λάβει και ουτε θα λάβω!tsm έγραψε:Η δικιά μου παραγγελία είναι από 23/05 και ακόμα τίποτα σε μειλ επιβεβαίωσης...nikvasil έγραψε:Καλημέρα σε όλους!
Παραγγελία από 08/06 για να κάνουμε μπόλικα ΠΑΟΚτσάκια εις τας Αθήνας και ακόμα δεν έχει φύγει η παραγγελία!
Χάσαμε τα γενέθλια τους, θα χάσουμε και το καλοκαίρι σε λίγο!
Αντί να φοράνε το καπελάκι του Πρωταθλητή Ελλάδος 2024 σε λίγο θα τους δώσουν οι μπαμπάδες τους τπτ κιτρινοπράσινα και θα μου τα κάνουν ποκιτάκια!
ΞΥΠΝΑΤΕ και στείλτε μας τα καπέλα πριν περάσει το καλοκαίρι!
![]()
![]()
![]()
Κανουν μπαμ οι πανηγυρτζιδεςRetzi έγραψε:Ενας μηνας απο την ημερα που πηραμε το πρωταθλημα και ακομα αγνοουνται τα διαρκειας. Πραγματικα εκει στο μαρκετινγκ μεινατε μετεξεταστεοι.. Αμα δεν πουλησεις πανω στην κ@υλα ποτε θα το κανεις?! Ο γαυρος εβγαλε τα διαρκειας λιγες μερες πριν τον τελικο του μιλκο καπ και αυτη την στιγμη εχει πανω απο 20 χιλιαδες.
Ειλικρινα τι σκατα περιμενουν στην ΠΑΕ???
ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ![]()
Αυτο με την χρηση που το λες και το ξαναλες το εχεις διασταυρωσει ή απλα κανεις τον δικηγορο της ΠΑΕ?Taseos έγραψε:Μήπως να αλλάξει η χρήση 1 Ιούλη; Πρέπει να το ξέρουμε κι αυτό δηλαδή;
Επι Ιβαν το 2014 , 2016 , 2018 και το 2019. Τι εννοεις ρε αδερφε οταν κατι ειναι παραλογο να μην το αναφερουμε?Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πότε πουλήθηκαν διαρκείας τον Ιούνιο; Γιατί κράζουμε τώρα για το ίδιο πράγμα που κράζουμε το '23, το '20', το '19, το '15;
«Τα λάθη πάντα συνεχίζονται στον ΠΑΟΚ! Τα διαρκείας έπρεπε να κυκλοφορήσουν την επόμενη μέρα αφότου πήρες το πρωτάθλημα. Στην καψούρα του επάνω θα αγοράσει διαρκείας. Αυτά είναι σοβαρά λάθη... Αλλά αυτή είναι η γνώμη μας, εμείς απλά την εκφράζουμε.»pilotos έγραψε:Κανουν μπαμ οι πανηγυρτζιδες
Δεν χρειάζεται να είμαι δικηγόρος της ΠΑΕ και δεν χρειάζεται να το ξαναλέω. Η ΠΑΕ 30/6 κλείνει χρήση . 1/7 ανοίγει φορολογικά νέο έτος. Όπως θέλει θα διαχειριστεί ότι θέλει. Εταιρία είναι. Δεν είναι ο Μητςοσπου δουλεύει μεροκάματ, ούτε είναι καμία εταιρία που πρώτη φορά θα βγάλει διαρκείας και δεν ξέρει αν ο ενθουσιασμός προσφέρει κάτι επιπλέον στις πωλήσεις της και αν η ημερομηνία παίζει κάποιον ρόλο.Retzi έγραψε:Αυτο με την χρηση που το λες και το ξαναλες το εχεις διασταυρωσει ή απλα κανεις τον δικηγορο της ΠΑΕ?Taseos έγραψε:Μήπως να αλλάξει η χρήση 1 Ιούλη; Πρέπει να το ξέρουμε κι αυτό δηλαδή;
Επι Ιβαν το 2014 , 2016 , 2018 και το 2019. Τι εννοεις ρε αδερφε οταν κατι ειναι παραλογο να μην το αναφερουμε?Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πότε πουλήθηκαν διαρκείας τον Ιούνιο; Γιατί κράζουμε τώρα για το ίδιο πράγμα που κράζουμε το '23, το '20', το '19, το '15;
«Τα λάθη πάντα συνεχίζονται στον ΠΑΟΚ! Τα διαρκείας έπρεπε να κυκλοφορήσουν την επόμενη μέρα αφότου πήρες το πρωτάθλημα. Στην καψούρα του επάνω θα αγοράσει διαρκείας. Αυτά είναι σοβαρά λάθη... Αλλά αυτή είναι η γνώμη μας, εμείς απλά την εκφράζουμε.»pilotos έγραψε:Κανουν μπαμ οι πανηγυρτζιδες
Λογικα και ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ που εκανε την παραπανω δηλωση ειναι πανηγυρτζης φιλε.. Ευγε την ειπες την παπαρια σου. Δεν μπαινω καν στον κοπο να σου αναφερω ποσα χρονια σερι παιρνω διαρκειας.