paokfc.gr & PAOK FC Megastore

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Retzi

Re: paokfc.gr & PAOK FC Megastore

Δημοσίευση από Retzi »

Σημερα που μπηκα εχει διαθεσιμα νουμερα στο μπλουζακι των πρωταθλητων και προσθεσαν και καποια εξτρα οπως κασκολ, μπρελοκ, αναπτηρες κλπ. Ορματεεεε :opaokara:

Με τα διαρκειας τι θα γινει ρε παιδια? :yellowcard:
tsm

Δημοσίευση από tsm »

[quote="nikvasil"]Καλημέρα σε όλους!
[b]Παραγγελία από 08/06 [/b]για να κάνουμε μπόλικα ΠΑΟΚτσάκια εις τας Αθήνας και ακόμα δεν έχει φύγει η παραγγελία!
Χάσαμε τα γενέθλια τους, θα χάσουμε και το καλοκαίρι σε λίγο!
Αντί να φοράνε το καπελάκι του Πρωταθλητή Ελλάδος 2024 σε λίγο θα τους δώσουν οι μπαμπάδες τους τπτ κιτρινοπράσινα και θα μου τα κάνουν ποκιτάκια!
[b]
ΞΥΠΝΑΤΕ και στείλτε μας τα καπέλα πριν περάσει το καλοκαίρι![/b]

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:[/quote]

Η δικιά μου παραγγελία είναι από 23/05 και ακόμα τίποτα σε μειλ επιβεβαίωσης...
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Εγω παντως που παρηγγειλα χθες το μπλουζακι μου ηρθε απευθειας μειλ επιβεβαιωσης. Μαλλον τοτε ειχε φαει καποιο σκαλωμα το συστημα απο τις πολλες παραγγελιες και δεν εφυγαν ποτε τα μειλ.
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

tsm έγραψε:
nikvasil έγραψε:Καλημέρα σε όλους!
Παραγγελία από 08/06 για να κάνουμε μπόλικα ΠΑΟΚτσάκια εις τας Αθήνας και ακόμα δεν έχει φύγει η παραγγελία!
Αντί να φοράνε το καπελάκι του Πρωταθλητή Ελλάδος 2024 σε λίγο θα τους δώσουν οι μπαμπάδες τους τπτ κιτρινοπράσινα και θα μου τα κάνουν ποκιτάκια!

ΞΥΠΝΑΤΕ και στείλτε μας τα καπέλα πριν περάσει το καλοκαίρι!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Η δικιά μου παραγγελία είναι από 23/05 και ακόμα τίποτα σε μειλ επιβεβαίωσης...
Έχω λάβει email επιβεβαίωσης ! Το μΑιλ ότι απεστάλησαν δεν έχω λάβει και ουτε θα λάβω!

Μίλησα τηλεφωνικώς και μου είπαν ότι θα φύγουν σύντομα αλλά δεν θα έρθει εμαιλ να με ενημερώσει ότι έφυγαν!

Οποίος δεν έχει λάβει εμαιλ για την επιβεβαίωση της παραγγελίας είτε έχει πάει στα spam είτε δεν έχει γίνει η ολοκληρωθεί η πληρωμή :)

Πάντως tracking number μην περιμένετε !
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Καμμια ανιψιά δεν έχει η Γκοντσάρεβα να την βάλουμε υπεύθυνη εκεί μέσα να τους στρώσει; :D
tsm

Δημοσίευση από tsm »

[quote="nikvasil"][quote="tsm"][quote="nikvasil"]Καλημέρα σε όλους!
[b]Παραγγελία από 08/06 [/b]για να κάνουμε μπόλικα ΠΑΟΚτσάκια εις τας Αθήνας και ακόμα δεν έχει φύγει η παραγγελία!
[b]
ΞΥΠΝΑΤΕ και στείλτε μας τα καπέλα πριν περάσει το καλοκαίρι![/b]

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:[/quote]

Η δικιά μου παραγγελία είναι από 23/05 και ακόμα τίποτα σε μειλ επιβεβαίωσης...[/quote]

Έχω λάβει email επιβεβαίωσης ! Το μΑιλ ότι απεστάλησαν δεν έχω λάβει και ουτε θα λάβω!

Μίλησα τηλεφωνικώς και μου είπαν ότι θα φύγουν σύντομα αλλά δεν θα έρθει εμαιλ να με ενημερώσει ότι έφυγαν!

Οποίος δεν έχει λάβει εμαιλ για την επιβεβαίωση της παραγγελίας είτε έχει πάει στα spam είτε δεν έχει γίνει η ολοκληρωθεί η πληρωμή :)

Πάντως tracking number μην περιμένετε ![/quote]

Έχω λάβει το μειλ επιβεβαίωσης αλλά όχι το μειλ με αριθμό παρακολούθησης. Επίσης έχω βάλει σαν τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Ενας μηνας απο την ημερα που πηραμε το πρωταθλημα και ακομα αγνοουνται τα διαρκειας. Πραγματικα εκει στο μαρκετινγκ μεινατε μετεξεταστεοι.. Αμα δεν πουλησεις πανω στην κ@υλα ποτε θα το κανεις?! Ο γαυρος εβγαλε τα διαρκειας λιγες μερες πριν τον τελικο του μιλκο καπ και αυτη την στιγμη εχει πανω απο 20 χιλιαδες.

Ειλικρινα τι σκατα περιμενουν στην ΠΑΕ???

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Μήπως να αλλάξει η χρήση 1 Ιούλη; Πρέπει να το ξέρουμε κι αυτό δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πότε πουλήθηκαν διαρκείας τον Ιούνιο; Γιατί κράζουμε τώρα για το ίδιο πράγμα που κράζουμε το '23, το '20', το '19, το '15;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Retzi έγραψε:Ενας μηνας απο την ημερα που πηραμε το πρωταθλημα και ακομα αγνοουνται τα διαρκειας. Πραγματικα εκει στο μαρκετινγκ μεινατε μετεξεταστεοι.. Αμα δεν πουλησεις πανω στην κ@υλα ποτε θα το κανεις?! Ο γαυρος εβγαλε τα διαρκειας λιγες μερες πριν τον τελικο του μιλκο καπ και αυτη την στιγμη εχει πανω απο 20 χιλιαδες.

Ειλικρινα τι σκατα περιμενουν στην ΠΑΕ???

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :redcard: :redcard:
Κανουν μπαμ οι πανηγυρτζιδες

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Taseos έγραψε:Μήπως να αλλάξει η χρήση 1 Ιούλη; Πρέπει να το ξέρουμε κι αυτό δηλαδή;
Αυτο με την χρηση που το λες και το ξαναλες το εχεις διασταυρωσει ή απλα κανεις τον δικηγορο της ΠΑΕ?
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πότε πουλήθηκαν διαρκείας τον Ιούνιο; Γιατί κράζουμε τώρα για το ίδιο πράγμα που κράζουμε το '23, το '20', το '19, το '15;
Επι Ιβαν το 2014 , 2016 , 2018 και το 2019. Τι εννοεις ρε αδερφε οταν κατι ειναι παραλογο να μην το αναφερουμε?
pilotos έγραψε:Κανουν μπαμ οι πανηγυρτζιδες
«Τα λάθη πάντα συνεχίζονται στον ΠΑΟΚ! Τα διαρκείας έπρεπε να κυκλοφορήσουν την επόμενη μέρα αφότου πήρες το πρωτάθλημα. Στην καψούρα του επάνω θα αγοράσει διαρκείας. Αυτά είναι σοβαρά λάθη... Αλλά αυτή είναι η γνώμη μας, εμείς απλά την εκφράζουμε.»

Λογικα και ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ που εκανε την παραπανω δηλωση ειναι πανηγυρτζης φιλε.. Ευγε την ειπες την παπαρια σου. Δεν μπαινω καν στον κοπο να σου αναφερω ποσα χρονια σερι παιρνω διαρκειας.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ήρεμα ρε! Αμφότεροι!

Είχα την αίσθηση ότι πάντα πουλιούνται Ιούλιο τα διαρκείας. Φταίει που αρκετά καλοκαίρια έλειπα, αν κάνω λάθος σόρρη. Αλλά οκ, όποιος είναι καυλωμένος για διαρκείας το Μάιο, βάζει στην άκρη και κρατάει τα λεφτά να πάρει Ιούλιο..
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Παντε καντε καμια επικαιροποιηση τα στοιχεία στο ηλεκτρονικο λογαριασμο οπως ελεγε το mail που εστειλε η ΠΑΕ κ μετα το ιδιο στο ΕΜΕΠ του gov να μην εχετε ψιλοθεματακια με mail και τηλεφωνα
Ολα τα διαρκειας ψηφιακα θα ειναι
Άβαταρ μέλους
Taseos

paokfc.gr & PAOK FC Megastore

Δημοσίευση από Taseos »

Retzi έγραψε:
Taseos έγραψε:Μήπως να αλλάξει η χρήση 1 Ιούλη; Πρέπει να το ξέρουμε κι αυτό δηλαδή;
Αυτο με την χρηση που το λες και το ξαναλες το εχεις διασταυρωσει ή απλα κανεις τον δικηγορο της ΠΑΕ?
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πότε πουλήθηκαν διαρκείας τον Ιούνιο; Γιατί κράζουμε τώρα για το ίδιο πράγμα που κράζουμε το '23, το '20', το '19, το '15;
Επι Ιβαν το 2014 , 2016 , 2018 και το 2019. Τι εννοεις ρε αδερφε οταν κατι ειναι παραλογο να μην το αναφερουμε?
pilotos έγραψε:Κανουν μπαμ οι πανηγυρτζιδες
«Τα λάθη πάντα συνεχίζονται στον ΠΑΟΚ! Τα διαρκείας έπρεπε να κυκλοφορήσουν την επόμενη μέρα αφότου πήρες το πρωτάθλημα. Στην καψούρα του επάνω θα αγοράσει διαρκείας. Αυτά είναι σοβαρά λάθη... Αλλά αυτή είναι η γνώμη μας, εμείς απλά την εκφράζουμε.»

Λογικα και ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ που εκανε την παραπανω δηλωση ειναι πανηγυρτζης φιλε.. Ευγε την ειπες την παπαρια σου. Δεν μπαινω καν στον κοπο να σου αναφερω ποσα χρονια σερι παιρνω διαρκειας.
Δεν χρειάζεται να είμαι δικηγόρος της ΠΑΕ και δεν χρειάζεται να το ξαναλέω. Η ΠΑΕ 30/6 κλείνει χρήση . 1/7 ανοίγει φορολογικά νέο έτος. Όπως θέλει θα διαχειριστεί ότι θέλει. Εταιρία είναι. Δεν είναι ο Μητςοσπου δουλεύει μεροκάματ, ούτε είναι καμία εταιρία που πρώτη φορά θα βγάλει διαρκείας και δεν ξέρει αν ο ενθουσιασμός προσφέρει κάτι επιπλέον στις πωλήσεις της και αν η ημερομηνία παίζει κάποιον ρόλο.

Οι 11 χιλιάδες θα ανανεώσουν ούτως η άλλως. Οι υπόλοιποι 9000 να κάνουν υπομονή. Αν πάλι δεν τους βολεύει ο Ιούλιος ας μην πάρουν
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

Δυστυχώς μετά από τόσες ημέρες αναμονής παρέλαβα τα παρακάτω:

https://imageshack.com/i/pmpiAfC7j
https://imageshack.com/i/pnOOJQQOj

Προφανώς και δεν μπορώ να τα δώσω για δώρο. Το κασκόλ τουλάχιστον ήταν σε καλή κατάσταση!
Να δω τώρα με ποιον τρόπο θα γίνει η αντικατάσταση τους! Τηλεφωνικά πάντως δεν βγάζω γραμμή, στο email δεν έχουν απαντήσει :(
Εάν έχει κάποιος γνωστό στη boutique please help!
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”