9.Lucas Pérez Martínez
- paokovios1974
- paokovios1974
Re: 10.Lucas Pérez Martínez
Που και να δειτε τον κασαμι που πηρε η ομαδα του ΒΜ τι γλυκες εκανε στην μυκονο με τους...φιλους του 

slidar έγραψε:δεν ειναι loui che gucci ειναι..
Ακομη πιο αδερφιστικη

Ρε ΠΑΟΚτσης με γκουτσι τσαντουλα ρε βαλτε τον σε ενα δωματιο με το μακη το μαναβη προ 30 ετων να καταλαβει τι ειναι ΠΑΟΚ

- Μπαρκαρούτσος
barlow4 έγραψε:υγ.στο επανιδειν καλε μου φιλε.κανε μας περηφανους εκει στην ισπανια.

Ρε ρομαν και εσυ ασε μου το τελευταιο ποστ απο ωρα σε ωρα υπογραφει και κλειδωνει και θελω να παω για υπνο
Θα ξενυχταω ρε πστη μου πανω απ το τοπικ του λουκα δεν το πιστευω

Θα ξενυχταω ρε πστη μου πανω απ το τοπικ του λουκα δεν το πιστευω

μην το λες .η τελευταια κολεξιον εχει πολυ μασκιουλιν γραμμες.ταιριαζει στο προφιλ του δυναμικου και ανεξαρτητου ανδρα που δε συμβιβαζεται που δεν υποκυπτει σε συμβολαια.che4 έγραψε:slidar έγραψε:δεν ειναι loui che gucci ειναι..
Ακομη πιο αδερφιστικη![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε ΠΑΟΚτσης με γκουτσι τσαντουλα ρε βαλτε τον σε ενα δωματιο με το μακη το μαναβη προ 30 ετων να καταλαβει τι ειναι ΠΑΟΚ
good choice λουκα.ντουζ πουαν.
υγ.το πρωτο γκολ να το αφιερωσεις στον υπεροχο λαο μας.ξερεις εσυ!διδαξε λιγο ΠΑΟΚ στην ισπανια!τρελανε μας παικταρα.
http://www.gucci.com/int/category/m/tra ... enger_bags
η σειρα με αντρικες τσαντες γκουτσι πιο αρενωπος πεθαινεις

η σειρα με αντρικες τσαντες γκουτσι πιο αρενωπος πεθαινεις

- Μπαρκαρούτσος
Η τελευταία λέξη της μόδας σε ΠΑΟΚτσήδικο άσπρο-μαύρο με στενή γραμμή για τον άνδρα που αθλείται (εδώ από αθλητή του NBA)

Και μια μελανή τσάντα για τις εκδρομ....εεεε για τους εκτός έδρας ΑΓΩΝΕΣ της ομάδας:

Και μια μελανή τσάντα για τις εκδρομ....εεεε για τους εκτός έδρας ΑΓΩΝΕΣ της ομάδας:

- john4serres
Ωραίο το fashion topic. Ωπ λάθος του Lucas Perez είναι.
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
barlow4 έγραψε:μην το λες .η τελευταια κολεξιον εχει πολυ μασκιουλιν γραμμες.ταιριαζει στο προφιλ του δυναμικου και ανεξαρτητου ανδρα που δε συμβιβαζεται που δεν υποκυπτει σε συμβολαια.che4 έγραψε:slidar έγραψε:δεν ειναι loui che gucci ειναι..
Ακομη πιο αδερφιστικη![]()
![]()
![]()
![]()
good choice λουκα.ντουζ πουαν.
υγ.το πρωτο γκολ να το αφιερωσεις στον υπεροχο λαο μας.ξερεις εσυ!διδαξε λιγο ΠΑΟΚ στην ισπανια!τρελανε μας παικταρα.

che4 έγραψε:http://www.gucci.com/int/category/m/travel_bags___luggage/messenger_bags
η σειρα με αντρικες τσαντες γκουτσι πιο αρενωπος πεθαινεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η γαλάζια-γκρι ταιριάζει και με την καινούργια φανέλα μας !

- aisiodoksos
ακομα και να γινει παιζει και να μη το μαθουμε και να υπαρχει κραξιμο για κανα χρονο.. εχω την εντυπωση οτι στην ΠΑΕ τους αρεσει ο μαζοχισμος! να τους βριζουν και να γουσταρουν!!! εκτος και αν επειδη δεν ειναι τελεσιδικο ακομα και με το που ανακοινωθει ο λουκας θα πουνε οτι του ανανεωσαμε το συμβολαιο και ας παει στην ευχη της παναγιας!