βάζουμε ότι είναι απ το = και μετα... στην προκειμένη δηλαδή το Iwdn8ds0-uQinterad έγραψε:...
http://www.youtube.com/watch?v=Iwdn8ds0-uQ
έντιτ - (άλλαξε κάτι με τον τρόπο που βάζουμε βιντεάκια;;; )

[youtube]Iwdn8ds0-uQ[/youtube]
βάζουμε ότι είναι απ το = και μετα... στην προκειμένη δηλαδή το Iwdn8ds0-uQinterad έγραψε:...
http://www.youtube.com/watch?v=Iwdn8ds0-uQ
έντιτ - (άλλαξε κάτι με τον τρόπο που βάζουμε βιντεάκια;;; )
Συμφωνω.....Aureliano Buendia έγραψε:Να με συμπαθάς φίλε Sera αλλά δεν τη θεωρώ και τόσο σημαντική τη δήλωση του ΓΧ (ένας ακόμη που μας άφησε για κάποια εθνικήτι αφαίμαξη και αυτή ρε πούστη μου
)
Βαρετή, κοινότυπη, πλήρως αναμενόμενη δήλωση για έναν ποδοσφαιριστή του.
Δηλαδή σαν τι διαφορετικό να έλεγε??
Όσο διαφωνώ με το σταύρωμα οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή μας, άλλο τόσο διαφωνώ και με την αγωνιώδη μάχη εξεύρεσης επιχειρημάτων υπέρ του και ελαφρυντικών.
Κανένα γιουχάρισμα στο γήπεδο, αλλά και υπομονή σε λογικά πάντα πλαίσια, αυτή είναι η συνταγή.
Ο χρόνος θα δείξει.
δεν είναι όμως τιμωρόςinterad έγραψε:επειδή το έγραψαν κι άλλα παιδιά (αυτό για το κρίσιμο γκολ)
άντε να το απομυθοποιήσουμε ΚΑΙ αυτό...
κρίσιμο γκολ έβαλε και μάλιστα φέτος
στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-0
μπήκε αλλαγή στο 80 (σχεδόν)
και σκόραρε στο 90 (σχεδόν)
με όλους τους επιθετικούς μέσα...
(έστω και αν το γκολ ήταν κατά 5% δικό του και από τρελή σπόντα)
ΚΑΙ το πανηγύρισε
ΚΑΙ ξέσπασε
ΚΑΙ το σταυρό του έκανε
ΚΑΙ πωρώθηκε
ΚΑΙ λυτρωτής ήταν...
Το να ασπάζεσαι κύριε Maik4 τις απόψεις του Αλέφαντου είναι σαν να είσαι φανατικός Χριστιανός και να ακούς ...Λιακόπουλο!maik4 έγραψε:[youtube]hdD0QRVd6T4&feature=player_embedded[/youtube]
αυτο τα λεει ολα,κ μην πειτε πως δεν ειμαι παοκ η τπτ αλλο!!!οποιος θελει να τοθ δειξω το διαρκιας μου κ οκ φοραει το δικαιφαλο στο στηθος αλλα κ ι ομαδα δεν μπωρει να χανει λεφτα για τον παπαζογλου κ τον τσιριλο,ελεοςςςςςςςςς!!!
Το θεωρώ απίθανο. Το λέω ξεκάθαρα πλέον ότι έχω σοβαρότατες αμφιβολίες για την εξέλιξη του παίκτη. Ήδη μας έχει στοιχίσει πολύ ακριβά. Και δεν εννοώ με αυτά που παίρνει, αλλά με αυτά που χάνει κατ' εξακολούθηση...indian chief έγραψε:λετε να δουμε το θανασακη βασικο την πεμπτη??????τα σπορ γραφουν πως αποχωρησε ο μουσλι και ο δερμιτζακης δοκιμασε παπαζογλου...θα μας δικαιωσει το πουλεν...![]()
DimisK έγραψε:Το θεωρώ απίθανο. Το λέω ξεκάθαρα πλέον ότι έχω σοβαρότατες αμφιβολίες για την εξέλιξη του παίκτη. Ήδη μας έχει στοιχίσει πολύ ακριβά. Και δεν εννοώ με αυτά που παίρνει, αλλά με αυτά που χάνει κατ' εξακολούθηση...indian chief έγραψε:λετε να δουμε το θανασακη βασικο την πεμπτη??????τα σπορ γραφουν πως αποχωρησε ο μουσλι και ο δερμιτζακης δοκιμασε παπαζογλου...θα μας δικαιωσει το πουλεν...![]()
Χάνει γκολ, χάνει προκρίσεις....
Σε κάθε περίπτωση δηλώνω έτοιμος για κολοτούμπες, αλλά δεν το βλέπω...