ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
- john4serres
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Κιλκίς νομίζω.
εδιτ:Καβάλα τελικα, ειχα διαβασει παντως και για εναν Δημητρη Κιλκις τις προηγουμενες μερες.
Καλο ταξίδι αδέρφια.
εδιτ:Καβάλα τελικα, ειχα διαβασει παντως και για εναν Δημητρη Κιλκις τις προηγουμενες μερες.
Καλο ταξίδι αδέρφια.
χασαμε περα απο εναν εξαιρετικο ανθρωπο, εναν απο τους τελευταιους μας ηγετες....
απο τη Νεαπολη μεχρι την Καβαλα ο τζιμης αφησε μια μεγαλη και βαρια κληρονομια....γαμημενο 2016 ολους νωρις τους πηρε
τζιμη ψυχαρα καλο παραδεισο αδερφε μου
απο τη Νεαπολη μεχρι την Καβαλα ο τζιμης αφησε μια μεγαλη και βαρια κληρονομια....γαμημενο 2016 ολους νωρις τους πηρε

- Μπαρκαρούτσος
- sourmenetes
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Το παλικάρι δε το ήξερα, παρά μόνο φυσιογνωμικά. Και είναι λογικό να μην το ήξερα γιατί αυτό ήταν στα πέταλα όλων των εκτός δίπλα στον ΠΑΟΚ , ενώ εγώ ούτε θυμάμαι πότε ήταν το τελευταίο εκτός μου. Εδράκιας "κατάντησα", δε γαμείς..
Αυτό που ήθελα να πω είναι γι αυτό το ρητό που λένε ότι από τα μάτια καταλαβαίνεις την ψυχή του άλλου. Βλέποντας τις φωτογραφίες και κοιτάζοντας τα μάτια του παιδιού αυτού καταλαβαίνεις το αγνό της ψυχής του. Και επειδή η ψυχή δε χάνεται (προσωπική γνώμη), καλό ταξίδι αδερφάκι στα μέρη τα καλά που θα βρεις κι άλλα πολλά ΠΑΟΚτσάκια για να μεγαλώσει κι άλλο η συντροφιά και να βλέπετε ΠΑΟΚΑΡΑ από κει ψηλά.
Αυτό που ήθελα να πω είναι γι αυτό το ρητό που λένε ότι από τα μάτια καταλαβαίνεις την ψυχή του άλλου. Βλέποντας τις φωτογραφίες και κοιτάζοντας τα μάτια του παιδιού αυτού καταλαβαίνεις το αγνό της ψυχής του. Και επειδή η ψυχή δε χάνεται (προσωπική γνώμη), καλό ταξίδι αδερφάκι στα μέρη τα καλά που θα βρεις κι άλλα πολλά ΠΑΟΚτσάκια για να μεγαλώσει κι άλλο η συντροφιά και να βλέπετε ΠΑΟΚΑΡΑ από κει ψηλά.
Ετσι..Sera4 έγραψε:χασαμε περα απο εναν εξαιρετικο ανθρωπο, εναν απο τους τελευταιους μας ηγετες....
απο τη Νεαπολη μεχρι την Καβαλα ο τζιμης αφησε μια μεγαλη και βαρια κληρονομια....γαμημενο 2016 ολους νωρις τους πηρε![]()
- Kostas_Peraia4
- painkiller4
Τους πήρε η αγάπη τους για σένα
Μα πάντα θα ναι ζωντανοί...
Αδέρφια ζείτε
SM-G935F
Μα πάντα θα ναι ζωντανοί...
Αδέρφια ζείτε
SM-G935F
- ΑποστόληςΑ