Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Rizla

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από Rizla »

cristiano4 έγραψε:http://paokrevolution.blogspot.com/2011/06/blog-post_9934.html

θέλει λεει να γυρισει ο μπάκα....το μονο που με προβληματιζει ειναι τα χρονια του και ο χαρακτηρας του.....ταιριαζει στην ομάδα πάντως,τον γουσταρουμε αρκετοι και τα παστελωνει με 150 για αλλαγη εγω θα τον επαιρνα :opaokara: σοβαρα τωρα δεν νομιζω να ασχοληθουμε
ΥΓ οποιοσδηποτε παίχτης που ειναι Ελλάδα και πέρασε απο γαλλικό πρωτάθλημα θα ακουστει για εμάς....
150 eura εννοεις ή 150.000 ευρα?
Γιατι αν εννοεις το δευτερο μαλλον μπερδεψες τον Μπακαγιοκο με τον Κανουτε...
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

εξαιρετικη τεχνικη ο ζαιρι,καλη ντριμπλα,σχετικα γρηγορος,αλλα μεχρι εκει.....πολυ φρου φρου κ αρωματα κ 1 παιζει κ βγαζει ματια κ 3 τον ψαχνεις με το κυαλι στο γηπεδο.......ειναι κ 29 χρονων(καλα ηλικια) αλλα δν μπορει να εχει αξια μεταπωλησης........αλλωστε ειπαμε,σταδιακη ανανεωση του ροστερ...... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Rizla έγραψε:
cristiano4 έγραψε:http://paokrevolution.blogspot.com/2011/06/blog-post_9934.html

θέλει λεει να γυρισει ο μπάκα....το μονο που με προβληματιζει ειναι τα χρονια του και ο χαρακτηρας του.....ταιριαζει στην ομάδα πάντως,τον γουσταρουμε αρκετοι και τα παστελωνει με 150 για αλλαγη εγω θα τον επαιρνα :opaokara: σοβαρα τωρα δεν νομιζω να ασχοληθουμε
ΥΓ οποιοσδηποτε παίχτης που ειναι Ελλάδα και πέρασε απο γαλλικό πρωτάθλημα θα ακουστει για εμάς....
150 eura εννοεις ή 150.000 ευρα?
Γιατι αν εννοεις το δευτερο μαλλον μπερδεψες τον Μπακαγιοκο με τον Κανουτε...
αν εδινες 400 σε φιλομενο και 650 σε μουσλι τα 150 χιλιαρικα για μπακα δεν ειναι τπτ...περισσοτερα απο οτι βάζουν και οι 2 βάζει και στα 34....
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Επειδη καναμε 2-3 μαλακιες δεν σημαινει οτι πρεπει να τις συνεχισουμε...
Το Μπολονι τον πηραμε,υποτιθεται για να δουλεψει με τους νεους.
Τωρα αν εννοουσαμε με τους νεους συνταξιουχους ζητω ταπεινα συγνωμη...
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

οτι και να λέμε εμεις αδερφε ο λαζλο θα αποφασισει,εννοειται αν έρθει ο μπακα (που δεν το πιστευω) για κανα χρονο και αλλαγη....δεν ειπα κάτι άλλο, πρεπει και θα δωθουν ευκαιριες σε νέους που θα μπορουν να παιξουν στον ΠΑΟΚ ειναι μονοδρομος αυτο πλεον,απλά αν υπαρχου στην ομάδα μερικοι έμπειροι δεν ειναι κακο
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Το έχω ξαναπεί χρηστικές καλές λύσεις για τον ΠΑΟΚ είναι η επιστροφη για 1 χρόνο του Μπακαγιόκο ως μπάκ άπ επιθετικού και ο Ζαιρί! Ο τελευταίας μάλιστα κάτω απο την επίβλεψη του πειθαρχημένου κέρβερου Μπολόνι θα αποδώσει αυτά που πραγματικά μπορεί! Καλές φτηνές έμπειρες και ποιοτικές λύσεις για τον ΠΑΟΚ μας, μαζι με προώθησει νέων παιχτών από τις ακαδημίες μας!
Shadow

Δημοσίευση από Shadow »

Ένα απο τα πραγματα που αφησε παρακαταθήκη ο Δον Φερναντο ήταν οτι θα πρέπει να βλέπουμε την ομάδα σαν ένα συνολο χαρακτηριστικών που θα μπορέσει να ανταποκριθει σε ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο...

Το θέμα δεν είναι αν ο Μπακαγιοκο είναι καλύτερος από π.χ. τον Παπάζογλου ή ο Σαβίνι π.χ. από τον Μητσάρα αλλά ποιος απο αυτους θα προσθέσει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στην ομάδα... Λίγοι απο σας το βλέπετε έτσι το θέμα κ αναλώνεστε τσάμπα σε κάθε παπά των μανατζερ.

π.χ. εκτος απροόπτου ο Μπόλονι θα παίξει με 4-2-3-1 άρα για τη θέση του σεντερ φορ θα έχουμε 3 αντε και κάνέναν φέρελπυ 20άρι (κάνα Μωυσιάδη, Τριανταφυλλάλο κ.α.).
Αυτη τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει Σαλπι, Αθανασιάδη, Παπάζογλου.
Άντε για χαριν κουβέντας να υποθέσουμε οτι ο Παπάζογλου είτε θα κουνήσει μαντήλι είτε θα τον "βαφτίσουμε" φέρελπυ 20άρι... Υπάρχει πιθανότητα ο ΠΑΟΚ να πάει του χρόνου με τριπλέτα Σάλπι, Αθανασιάδη, Μπακαγιοκο ???? καμία απολύτως.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Besuch έγραψε:Ναι....αλλα εμενα βγαλε με τωρα! :lol: Μου ηρθε η απαντηση χωρις καν να τη ζητησω...να ναι καλα ο "χριστιανος"!
E κάτι πήρε και εμένα τ'αυτί μου.

Ευχαριστώ τους 2 φιλους που με ενημέρωσαν.

Α ... ούτε κρύο ούτε ζέστη. Δε ξέρω καν που παίζει, πόσο μάλλον αν είναι σε καλή κατάσταση!
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

ετσι για να μου φυγει η περιεργεια δεν μου στελνει καποιος κανα πμ??? :cry:
SLANK

Δημοσίευση από SLANK »

Και σε μενα ρε παιδια..καποιος?????
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Χτυπαω το κεφαλι μου να μου ερθει καποιο ονομα...

Καποιος κανα που μου γιατι δεν αντεχει πολυ ο τοιχος...
Αχ ρε Μητσαρα...
Άβαταρ μέλους
dragan89

Δημοσίευση από dragan89 »

Αποστολόπουλος: «Θετικός ο Ζαϊρί για ΠΑΟΚ»

Ο μάνατζερ του Ζαουάντ Ζαϊρί, μίλησε στο metrosport.gr για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ στο πρόσωπο του Μαροκινού μεσοεπιθετικού.

Ο Αντώνης Αποστολόπουλος μιλώντας από το εξωτερικό τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι μας έγινε μία κρούση από τον ΠΑΟΚ περίπου πριν από 2 εβδομάδες. Ο Ζαουάντ δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και βλέπει με πολύ καλό μάτι την προοπτική του ΠΑΟΚ. Είναι «ζεστός» στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη. Η παρουσία του Μπόλονι παίζει επίσης σημαντικό ρόλο, αφού γνωρίζει καλά τον Ζαϊρί από τη θητεία του στη Γαλλία. Δεν έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ, ίσως αυτό συμβεί τις επόμενες ημέρες».

metrosport.gr
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

πολλα εξτρεμ.......αντε ρομπερ αναπληρωματικος αλλα ζαιρι..? καλος παικτης υψηλη τεχνικη αλλα πιο πολυ ζογκλερ παρα ουσια...
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

μακρια... πολυ ντουγανι ειναι ο ζαϊρι

σουπερ αμυαλος... ξερει μπαλα και δεν ξερει ποδοσφαιρο
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Εικόνα

Με κλειστά μάτια...
Κλειδωμένο