9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης
ειλικρινα περιμενω σε αυτη τη φαση αναλογα ποστ και για τον Κουτσιανικουλη,τον Παπαζογλου,τον Ιβιτσ...Δεν ξερω αν τα κανεις απλα επειδη για τον Σαλπι το λες συνεχεια...
Σθμφωνω οτι κ αυτος ανηκει στην κατηγορια του ποδοσφαιριστη που τους εκθετει η ομαδα..με ιδιο ζηλο περιμενω την αντιδραση σου και για τα αλλα παιδια..
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ,ΟΛΟΙ θα κριθουν αν η ομαδα παιξει κανονικο ποδοσφαιρο..μεχρι τοτε για κανεναν δεν ειμαι απολυτος..ουτε θετικα ,ουτε αρνητικα
Σθμφωνω οτι κ αυτος ανηκει στην κατηγορια του ποδοσφαιριστη που τους εκθετει η ομαδα..με ιδιο ζηλο περιμενω την αντιδραση σου και για τα αλλα παιδια..
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ,ΟΛΟΙ θα κριθουν αν η ομαδα παιξει κανονικο ποδοσφαιρο..μεχρι τοτε για κανεναν δεν ειμαι απολυτος..ουτε θετικα ,ουτε αρνητικα
-
Δεν καταλαβαίνεις ότι έτσι και κουράζεις, και προκαλείς περισσότερες αντιδράσεις?dj_timo έγραψε:http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9138-egklwvismenoi.html
Γαμωτο, κι εγω νομιζα την αλλη φορα ειχε λυθει το προβλημα αφου εφαγε μπινελικια αλλα ως δια μαγειας δεν πετουσε η ομαδα... μαλλον κι αλλα μπινελικια αξιζουν στον σαλπι
συμφωνω απολυτα....και στο λεω εγω που ειμαι καθαρα αντικειμενικος στο θεμα σαλπιγγιδη....δλδ ουτε κανας συνδεσμιτης ειμαι και τον θεωρω κοντο%$#%$%$ επαγγελματια προδοτη κλπ ουτε κανενας που τον θεωρω τρελη παιχτουρα οπως ειναι ο βιειρινια η ο γκαρσια η ο κοντρερας .....θα μας κανετε να τον αντιπαθησουμε μονο και μονο επειδη ειστε τοσο ευαισθητοι με αυτον.....και οχι με τους υπολοιπους.....
Νομίζω πως είναι εντελώς λάθος να επιβαρύνουμε μια κατάσταση που είναι ήδη επιβαρυμένη. Για μένα το σωστό ήταν να μείνει στον πάγκο και να έμπαινε εφόσον το απαιτούσαν οι συνθήκες.
yiannisPAOKitalia έγραψε:Δεν καταλαβαίνεις ότι έτσι και κουράζεις, και προκαλείς περισσότερες αντιδράσεις?dj_timo έγραψε:http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9138-egklwvismenoi.html
Γαμωτο, κι εγω νομιζα την αλλη φορα ειχε λυθει το προβλημα αφου εφαγε μπινελικια αλλα ως δια μαγειας δεν πετουσε η ομαδα... μαλλον κι αλλα μπινελικια αξιζουν στον σαλπι
Ρε φιλε θα ξεκολλησεις απο τα ποστ μου? Βριζω? Οχι! Προσβαλλω κανεναν? Οχι! Θα υπερασπιζομαι οποιον θεωρω οτι δεχεται αδικη κριτικη οσο θελω! Απο τη στιγμη που τηρω τους κανονες του φορουμ τι θες? Χουντα εντελως? Να λεω μονο οτι θελεις?
Οποιος δε θελει να μη διαβαζει τα ποστ μου! Δηλαδη κατσε ρε γιαννη, ολη η γαμωομαδα μας σερνεται προκλητικα και εχω εναν προπονητη που κοιμαται ορθιος, ο σαλπιγγιδης φταιει?
Βλεπεις κανα επιθετικο προσανατολισμο της ομαδας? Καμια δουλεμενη φαση? καναν αυτοματισμο? ΟΧΙ! Η μηπως τα 800 χιλιαρικα θα ειναι η επαναλαμβανομενα καραμελα? Ναι δεν ειναι αυτος που μπορει να ειναι αλλα ξερεις κατι? Δωστου δυο-τρεις καλες πασες μπροστα και αν τις χανει, καντου ΚΡΙΤΙΚΗ οπως και ολους.
Οπότε θα υπερασπιζομαι τους επιθετικους (γιατι δεν δικαιολογω τον Σαλπιγγιδη μονο) απο τη στιγμη που δεν εχουν ΜΙΑ γαμημενη σωστη πασα... μια ρε γαμω!! και με τρελαινει που κοντευουμε να τον βγαλουμε παλτο!! Τον Μουσλι απο "παιχταρα", διαβασα οτι δεν ειναι καν σεντερ φορ!!!! Κι αυτο μεσα σε μια μερα!!!!!!!!!!!
- nyxteridas
Καλά και σωστή πάσα να πάρει θα πρέπει πρώτα να μάθει να κάνει κοντρόλ...μήπως να τον γράψουμε στις ακαδημίες να μάθει τουλάχιστο τα βασικά;
-
DamoN έγραψε:συμφωνω απολυτα....και στο λεω εγω που ειμαι καθαρα αντικειμενικος στο θεμα σαλπιγγιδη....δλδ ουτε κανας συνδεσμιτης ειμαι και τον θεωρω κοντο%$#%$%$ επαγγελματια προδοτη κλπ ουτε κανενας που τον θεωρω τρελη παιχτουρα οπως ειναι ο βιειρινια η ο γκαρσια η ο κοντρερας .....θα μας κανετε να τον αντιπαθησουμε μονο και μονο επειδη ειστε τοσο ευαισθητοι με αυτον.....και οχι με τους υπολοιπους.....
- nyxteridas
Πω πω τι να πω ρε φιλε ενταξει ελεος. Συγνωμη κιολας, λεμε τη γνωμη μας, στηριζουμε καποιον-ους παικτες με επιχειρηματα παντα και σας επηρεαζουμε κιολας? γαμησε τα, αλλαξε πολυ το ΠΑΟΚμανια απο τοτε που πρωτογραφτηκα.
Χεστο φιλε, αμα εχουμε τοοοση επιρροη πανω σας ωστε να αντιπαθησετε καποιον παικτη ΜΑΣ τοτε γαμησε το δεν ξαναασχολουμαι.
Ξερεις ποια ειναι καλη ιδεα? Να περναει απο σταδιο εγκρισης το σχολιο μας πρωτα και αν δεν προκαλει, επηρρεαζει, εκνευριζει.... και λοιπα τοτε να ανεβαινει στο τοπικ.
Φτανει τοσο. Καλη ειναι και η αναγνωση απο το να λεμε τη γνωμη μας σε ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ.
"σαλπιγιδια?"???? καλα, καληνυχτα
Χεστο φιλε, αμα εχουμε τοοοση επιρροη πανω σας ωστε να αντιπαθησετε καποιον παικτη ΜΑΣ τοτε γαμησε το δεν ξαναασχολουμαι.
Ξερεις ποια ειναι καλη ιδεα? Να περναει απο σταδιο εγκρισης το σχολιο μας πρωτα και αν δεν προκαλει, επηρρεαζει, εκνευριζει.... και λοιπα τοτε να ανεβαινει στο τοπικ.
Φτανει τοσο. Καλη ειναι και η αναγνωση απο το να λεμε τη γνωμη μας σε ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ.
ρε φιλε μην τρελαινεσαι δεν το ειπε μονο για σενα....απλα εχουμε γεμισει υπερασπιστες του σαλπι....αμα δεις το εχω πει και παλιοτερα.....να εχει και ο ζλαταν εναν υπερασπιστη! και ο βιτολο εναν! στο ξαναλεω....αμα αρχιζει να παστελωνει τα γκολακια θα φωναζω σαλπι παιχταρα...τωρα ομως που πεταει αετο....μην τον υπερασπιζεστε χωρις λογο...γτ κατανταει κουραστικο και εκνευριστικο......
- emeissaspsirizoume4
O GARCIA περσυ εριξε το συμβολαιο του στο μισο απο μονος του,το ιδιο περιμενω και απο σενα δ.σ.
και επειδη εισαι και ΠΑΟΚτσης χιλιομετροφαγος απο μικρος θελω να το ριξεις κατω απο το μισο που εχεις τωρα
και επειδη εισαι και ΠΑΟΚτσης χιλιομετροφαγος απο μικρος θελω να το ριξεις κατω απο το μισο που εχεις τωρα
-
Ξάδερφε, άκου να δεις, γιατί κάπου το χάνεις το θέμα.dj_timo έγραψε:Πω πω τι να πω ρε φιλε ενταξει ελεος. Συγνωμη κιολας, λεμε τη γνωμη μας, στηριζουμε καποιον-ους παικτες με επιχειρηματα παντα και σας επηρεαζουμε κιολας? γαμησε τα, αλλαξε πολυ το ΠΑΟΚμανια απο τοτε που πρωτογραφτηκα.
Όταν πατάς το κουμπάκι "Υποβολή", δημοσιεύεται αυτό που έχεις γράψει, και ταυτόχρονα τίθεται υπό κρίση και κριτική. Το forum είναι μια διαδικτιακή συζήτηση, γραπτή. Είναι σα να συζητάς στο γήπεδο, στο καφενείο, στο δρόμο. Σε ένα forum, λοιπόν, ασκείται κριτική. Κριτική προς τις ιδέες και τις απόψεις των μελών, όχι προς τα μέλη αυτά καθ'εαυτά.
Έχεις την εντύπωση ότι για κάποιο οποιοδήποτε λόγο απαγορεύεται ή δε θα έπρεπε να γίνεται κριτική στις απόψεις σου?
Αν ναι, τότε κακώς συμμετέχεις.
Όσο, δε, αφορά στους κανόνες, εφόσον δε χρησιμοποιείς υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ, μπορείς να γράψεις ότι θες, αλλά μην έχεις την παραμικρή υποψία ότι θα περάσει απαρατήρητο ή ασχολίαστο.
Και για να μιλήσω και πιο συγκεκριμένα, όταν σου λέω ότι κουράζεις, εννοώ ότι στο τέλος από την υπερπροσπάθειά σου να δικαιολογήσεις κάτι που δε χρήζει δικαιολόγησης, θα χάσεις το δίκιο σου. Δε σου λέω ούτε να μη γράφεις, ούτε σου απαγορεύτηκε, ούτε σου διεγράφηκε κάτι. Είναι, λοιπόν, τουλάχιστον άστοχο να μιλάς για χούντα, για προσπάθεια επιρρεασμού και ότι άλλο έγραψες.
Και στην τελική, στο είπαν και οι άλλοι πιο πάνω, υπερασπίσου με τον ίδιο ζήλο και τον Παπάζογλου, και τον Μπαλάφα. Επιλλεκτική υπεράσπιση μόνο κακό κάνει.
Δεν ειπα να μη γινεται κριτικη. Αλλα το να ασχολεισαι συνεχως με δικα μου ποστ για τον Σαλπιγγιδη και να απαντας συνεχεια οταν μιλαω για αυτον δειχνει εμπαθεια. Αυτο ειπα μονο. Οταν λεω τα ιδια για Μουσλι ή και για Παπαζογλου (δες και στο τοπικ του τι εχω γραψει για σωστη τροφοδοτηση) γιατι δεν ασχολεισαι???
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
θα τα λουστούμε τώρα...
ακόμα ελπίζω ότι φταίει ο προπονητής παρόλο που πιστεύω ότι πληρώνεται πολύ πάνω από την αξία του...
περιμένουμε να δούμε...
υγ. μετά από τόσα λεφτά και double και ευρώπη, μήπως έχει χάσει και την όρεξή του ως επαγγελματίας;
ακόμα ελπίζω ότι φταίει ο προπονητής παρόλο που πιστεύω ότι πληρώνεται πολύ πάνω από την αξία του...
περιμένουμε να δούμε...
υγ. μετά από τόσα λεφτά και double και ευρώπη, μήπως έχει χάσει και την όρεξή του ως επαγγελματίας;
Γιατι ο Γκαρσια ειχε αλλη προταση απο ομαδα και δεν το ξεραμε ή για την ψυχη της μανας του ΕΜΕΙΝΕ με τα μισα..?emeissaspsirizoume4 έγραψε:O GARCIA περσυ εριξε το συμβολαιο του στο μισο απο μονος του,το ιδιο περιμενω και απο σενα δ.σ.
η γιατι μας αγαπησε τοσο.?