Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Re: TransferManiac

Δημοσίευση από pagotatzis »

κατι πρεπει να ξερετε εσεις!!!!
ετσι photis????????

αν ειναι πεστω.η λες να περιμενω τον μηνο ;;;;
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Στο facebook έγραψε πως βρέθηκε αριστερό μπάκ.

:?
Άβαταρ μέλους
Ioannis82

Δημοσίευση από Ioannis82 »

Στο Facebook πριν 1 ώρα έγραψε:Ο TransferManiac Paokmania Paidia Aristero back vreiii

Και πριν λίγο:Ο TransferManiac Paokmania Thes aristero alla kai deksi back... Anazitite! (nai, nai kai deksi!!)

Το πρωί είχε γράψει:Ο TransferManiac Paokmania Τρέχει κάτι με κεντρική Ευρώπη;;;

και ήθελα να βγω έξω γαμώτο αλλά ΠΑΟΚ είσαι.....οπότε............ΑΝΑΜΟΝΗ
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

"Τα νέα όμως είναι συνταρακτικά! Από τις αρχές της εβδομάδας οι πολιτικές ιδεολογίες του συγγκρούονται μέσα στο μυαλό του. Και έτσι αρχίζει πλέον και σκέφτεται και ΔΕΞΙΑ!"

Πλεον ειμαι πεπεισμενος οτι καμφθηκαν και οι τελευταιες αντιστασεις του Σαντος για τον Εστογιανοφ (περι αμυνας) και ερχεται.
25 years later

Δημοσίευση από 25 years later »

Dj Timo απο το στομα σου και στου Ζηση το αυτι αδερφε!!!Εαν παρουμε Εστογιανοφ θα εχουμε με διαφορα τα καλυτερα ακρα!Αν κι εγω νομιζω οτι ο τρανσφερ μιλαει για δεξι μπακ!Ευχομαι ομως να δικαιωθεις εσυ!!! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αν πάρουμε Εστογιανόφ πάμε για πρωτάθλημα, αν πάρουμε και Βιανά, πάμε για το νταμπλ, αν πάρουμε και τον Ρικέλμε, πάμε για ΟΥΕΦΑ και Σούπερ Καπ!!!!!
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Δυο εκδοχές έχω στο μυαλό μου.

Η πρώτη είναι ότι ο Santos , εκτος από αριστερό back που έψαχνε ψάχνει τώρα και για δεξί , μιας και ο Αραμπατζής μάλλον φεύγει και πάει μάλλον στον Αγροτικό Αστέρα (άλλους γειτονικούς πράσινους δεν έχω πρόχειρους , αλλα κι εδώ κρατάω επιφύλαξη γιατί λείπω και χρονια από την Ελλάδα και δεν θυμάμαι ακριβώς τα χρώματα του Αστέρα-πράσινα δεν είναι?)

Η δεύτερη μου σκέψη είναι μήπως ο Transfermaniac μας παραπέμπει σε πρώην αριστερές-κομμουνιστικές χώρες.

Και μήπως ο Santos δεν βρήκε αυτό που ήθελε από κει και τώρα πάει πιο δεξιά στον χάρτη(αυτή η εκδοχή βεβαια είναι μάλλον πολύ απίθανη)
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Dj_timo έγραψε:"Τα νέα όμως είναι συνταρακτικά! Από τις αρχές της εβδομάδας οι πολιτικές ιδεολογίες του συγγκρούονται μέσα στο μυαλό του. Και έτσι αρχίζει πλέον και σκέφτεται και ΔΕΞΙΑ!"

Πλεον ειμαι πεπεισμενος οτι καμφθηκαν και οι τελευταιες αντιστασεις του Σαντος για τον Εστογιανοφ (περι αμυνας) και ερχεται.
Τα νέα όμως είναι συνταρακτικά! Από τις αρχές της εβδομάδας οι πολιτικές ιδεολογίες του συγγκρούονται μέσα στο μυαλό του. Και έτσι αρχίζει πλέον και σκέφτεται και ΔΕΞΙΑ!

Είναι έτοιμος να ψηφίσει για πρώτη φορά στην ζωή του στις Ευρωεκλογές ΝΔ!!

Και αν νομίζεται ότι ο Πορτογάλος αλλάζει πολύ εύκολα πεποιθήσεις κάνετε λάθος. Γιατί για να αρχίζει να ασχολείτε ξανά με την ΔΕΞΙΑ χρειάστηκε να δώσει ένα από τα παιδιά του για χάρη της ακροαριστεράς των γειτονικών Πράσινων!!! (Ντόινγκ!)

Αυτο που λες για Εστογιανοφ στεκει αλλα μηπως λεει για δεξι μπακ γιατι αυτο που εχω με χρωμα εκει με παει !!
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δίκιο έχεις Steenage...Αλλα τώρα που το ξαναβλέπω με μπέρδεψε...Λέει ότι θυσιάζει παιδί του για το αριστερό άκρο άλλης ομάδας.Μπορεί ο Αραμπατζής να παίξει και στα αριστερά?
Άβαταρ μέλους
Steenage

Γιατί για να αρχίζει να ασχολείτε ξανά με την ΔΕΞΙΑ χρειάστηκε να δώσει ένα από τα παιδιά του για χάρη της ακροαριστεράς των γειτονικών Πράσινων!!! (Ντόινγκ!)

Λοιπον ο Σαντος ειναι Πορτογαλια μηπως εννοει ακροαριστερα και παιδι του τον Βιερινια στους γειτονικους πρασινους στην Σπορτιγκ Λισαβωνας
και ετσι παμε για Εστογιανοφ ? Οτι να ναι λεμε :)
25 years later

free4 έγραψε:Αν πάρουμε Εστογιανόφ πάμε για πρωτάθλημα, αν πάρουμε και Βιανά, πάμε για το νταμπλ, αν πάρουμε και τον Ρικέλμε, πάμε για ΟΥΕΦΑ και Σούπερ Καπ!!!!!
Αδερφε εγραψες!!! :) :) :) Παντως αν οντως μπορουσαν να γινουν αυτες οι μεταγραφες θα υπηρχαν πολλες πιθανοτητες να εχουμε αυτα τα αποτελεσματα τη νεα χρονια!!! :) :)
Άβαταρ μέλους
Steenage

Isaak the Greek έγραψε:Δίκιο έχεις Steenage...Αλλα τώρα που το ξαναβλέπω με μπέρδεψε...Λέει ότι θυσιάζει παιδί του για το αριστερό άκρο άλλης ομάδας.Μπορεί ο Αραμπατζής να παίξει και στα αριστερά?
Δεν παιζει ο Αραμπατζης αριστερα μονο δεξια και ο Αγροτικος Αστερας που ρωτουσες πριν φοραει πρασινα
25 years later

Steenage έγραψε:Γιατί για να αρχίζει να ασχολείτε ξανά με την ΔΕΞΙΑ χρειάστηκε να δώσει ένα από τα παιδιά του για χάρη της ακροαριστεράς των γειτονικών Πράσινων!!! (Ντόινγκ!)

Λοιπον ο Σαντος ειναι Πορτογαλια μηπως εννοει ακροαριστερα και παιδι του τον Βιερινια στους γειτονικους πρασινους στην Σπορτιγκ Λισαβωνας
και ετσι παμε για Εστογιανοφ ? Οτι να ναι λεμε :)
Steen αναβεις φωτιες λεμε...Κι αυτο μου ακουγεται σωστη εξηγηση για το μαμημενο τον γριφο!Α και βασικα αν μου εθεταν το διλημμα Βιερινια η Εστογιανοφ θα διαλεγα Εστογιανοφ!Να χαμε να λεγαμε δηλαδη αφου ολα αυτα ειναι υποθεσεις για τη λυση του κουιζ!!! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Πω πω...Πρώτη φορα μπαίνω σε αυτό το τριπάκι και θα μου πέσουν τα μαλλιά μου φαίνεται!!!Πάντως Steenage έχει βάση αυτό που λες , αν και όλα είναι πολύ σχετικά και γενικευμένα έτσι όπως τα δίνει ο Transfer.

Πάντως αν παίρναμε κάποιον από Sporting μακάρι να ήταν ο Miguel Βελόσο.Εκεί να δεις αμυντικό half.Τι "βιτολο" και τι Garcia?
Άβαταρ μέλους
Steenage

Πολυ δυσκολο κουιζ και αυτο με τον Κνολ παγιδα πρεπει να ναι ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”