Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Παντως σχετικα με τις μεταγραφες, εχω την αισθηση (μαλον τη σιγουρια) οτι στην ελλαδα, ακομη και την ενδεκαδα της Man United να φερναμε στον Παοκ, πρωταθλημα δεν παιρναμε με τιποτα. Και για champions league θα το παλευαμε πολυ ασχημα. Οποτε ας κοιταξουμε να φτιαξουμε μια καλη ομαδα που να χαιρομαστε να τη βλεπουμε και ισως στο μελλον, αν αλλαξουν τα πραγματα στο κοκκαλο-βαρδινογιαννισταν, να παρουμε και κανα τιτλο.
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

διαφωνω πιστευω αλλη μια μεταγραφη θα γινει ενος επιθετικου αφου φορ δεν πηραμε ακομα οι αλλοι 2 ειναι στο κεντρο ο ενας κυριως και αριστερα ο αλλος
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Και τον Ιμπραιμοβιτς αλλαγη ε?? :wink:
blackterror4

εμα αφου το παν κιολας ενα αριστερο χαφ και ενα φορ και ισως εναν αμυν χαφ τους 2 τους πηραμε τον ενα οχι ακομα
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Κολακευμένος από τα από το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, μιλώντας στον «Αθλητικό Metropolis». «Πριν από 2-3 χρόνια δεν το έβλεπα ως επιλογή, τώρα όμως αν υπάρχει κάτι καλό, δεν θα πω όχι», τόνισε ο 27χρονος τερματοφύλακας της Σουόνσι, στην οποία έχει δανεικός από την Κόβεντρι.

«Το κλίμα εδώ στην Αγγλία είναι καλό, η ομάδα πάει καλά. Βέβαια, οι καιρικές συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες, όπως στην Ελλάδα, αλλά τι να κάνεις; Είναι διαφορετικά τα πράγματα εδώ όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, υπάρχει καλή ποιότητα παικτών και συνάμα πολύ καλές εγκαταστάσεις. Είναι ότι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή να απολαμβάνει αυτή την κατάσταση.

Πριν από πέντε χρόνια, θα σας έλεγα ότι δεν πρόκειται να επιστρέψω. Είμαι ευχαριστημένος στην Κόβεντρι, αλλά πλέον θα το συζητούσα ανοικτά για να επιστρέψω στην Ελλάδα. Ακούω διάφορα μεταγραφικά σενάρια για τον ΠΑΟΚ, κάτι πήρε όντως το αυτί μου, αλλά δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα. Ίσως, ο μάνατζερ μου να ξέρει περισσότερα. Θα δούμε. Είναι κολακευτικό πάντως για μένα να υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ.

Πριν από 2-3 χρόνια δεν το έβλεπα ως επιλογή, τώρα όμως αν υπάρχει κάτι καλό, δεν θα πω όχι. Παρακολουθώ την πορεία του ΠΑΟΚ, είναι καλή, κάθε ενδιαφέρον, είναι σημαντικό. Ο φετινός ΠΑΟΚ έχει μεγάλη διαφορά με την περσινή ομάδα. Ξέρει να παίρνει αποτελέσματα, είναι δεμένη ομάδα», δήλωσε ο πρώην γκολκίπερ της Χαρτπουλ
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Λοιπον συμφωνα με εγκυρες πηγες εχει προταθει εδω και καιρο στον ΠΑΟΚ (αλλα κ στην αεκ) , ο πρωην παικτης του βαζελου Εκι Γκονζαλες.O παικτης αγωνιζεται στην Rosario Central φετος ομως θελει να επιστρεψει στην Ελλαδα.Οι ανθρωποι του ΠΑΟΚ αρχικα ειδαν με καλο ματι την περιπτωση αυτη ομως αργοτερα εκαναν πισω λογω των απαιτησεων του παικτη αλλα κ του ιστορικου τραυματισμων του.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Δεν θα ηταν και ασχημη λυση ο Γκονζαλες για τον Παοκ. Θα τον πλακωνε στα μπουνιδια στις προπονησεις ο Γκαρσια και θα ηρεμουσε για τα παιχνιδια.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Βλεπει ο αστερας τριπολης τον καουνο και η γρια τον γιακουμπου. Ξυπνατε ρε στην παε. Μας παιρνουν ολες τις παιχτουρες... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

DimisK έγραψε:Μην ακούω τέτοια για Γκονζάλες γιατί ανατριχιάζω! Μακριά από τον ΠΑΟΚ, το καλό που του θέλω...Μπουρδέλο μπορούμε να γίνουμε και μόνοι μας αν θέλουμε...

Συμφωνώ απόλυτα φιλε μου DimisK, μπορεί καθαρά αγωνιστικά να έχει ικανότητες, αλλα οι "τσαμπουκάδες" του δε συγκρίνονται με τον Garcia. Ο Garcia μπορεί να είναι οξύθυμος και πολύ παθιασμένος όταν παίζει, αλλα είναι ταυτόχρονα και πολύ ομαδικός. Όσοι έχουν μιλήσει με άτομα μέσα από την ομάδα γνωρίζουν ότι είναι πολύ αγαπητός στους συμπαίχτες του και συμβάλλει στο οικογενειακό κλίμα. Τα στραβά του τα έχει, αλλα αυτό είναι άλλη συζήτηση. Ο Gonzalez είναι ακριβώς το αντίθετο, εγωιστής με την κακή έννοια, θα προκαλούσε την αποσταθεροποίηση του εσωτερικού κλίματος.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Fantomas έγραψε:Παιδιά δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά τέλος οι

Τι να πω δεν πιστευω αλλη μια σεντερφοραρα πιστευω να φερουμε ...
Η ΑΜΚ θα παει καλα και μια παιχτουρα ακομα θα ρθει ...
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

WWE Intercontinental Champion "Mean Sotous Mpalafus"
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ο αδερφός adam04 μίλησε σε προηγούμενο ποστ για Κωνσταντόπουλο....

λοιπόν δέστε αυτό το βίντεο.... και είναι από αγγλία ε? όχι από ελλάδα...
εκεί οι παίκτες σουτάρουν τη μπάλα και βγάζουν σέντρες με πολύ περισσότερη δύναμη και τεχνική από ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα...

λοιπόν απολαύστε τον εδώ..
http://www.youtube.com/watch?v=IQGlpC6k_qg

σίγουρα από του χρόνου θα τον χρειαζόμαστε... καλή ηλικία, έλληνας, πείρα στην ΑΓΓΛΙΑ και σίγουρα προσθήκη σε θέση που θα πονέσουμε στο μέλλον..

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
staurostoumpa

Δημοσίευση από staurostoumpa »

νιχατ με ταξανε μα εσυ
με φερνεις το κουλιμπαλι
βρε θα μου πεσει το μαλλιιι :lol: :lol:

τους βλεπουμε ολους αυτους,γεροι να ναι(λεμε τωρα :lol: ),αλλα αμα θες να λες οτι πας για τιτλο απ'του χρονου θα συμφωνησω με τον ξεδοντιαρη,ΚΑΣΤΙΓΙΟ η κατι αναλογο.τουλαχιστον αποδεσμευεται καπως ο μπαλαφας απ'τον ρολο του κοφτη και θα μπορει να κανει παιχνιδι πιο ελευθερα...
blackterror4

εγινε κατι?
blackterror4

πο δλδ φανταζομαι το καλοκαιρι συζητηση που θα πεσει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”