11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

Δημοσίευση από Nigrita4 »

khaledfreepaok έγραψε: α και για την ιστορια τοτε που ακουγοτανε για βαζελο οντως κατεβηκε αθηνα αναμεσα στα παιχνιδια της βοσνιας και τον ειχανε δει στο ελ-βενιζελος.τι λετε να ηθελε?
Άιντε πάλι.....
Τι να πώ ρε πούστη μου, ΤΙ;;;;
Αλλά δεν φταίνε τα παιδιά...
Αυτά τα @ρχίδια οι δημοσιογραφίσκοι της πλάκας... Μαμώ την φύτρα σας παλιοτσόγλανοι...

Khaledfreepaok πουθενά δεν πήγε ο Ζλάταν... Άλλος ήταν στην φωτογραφία... ΑΛΛΟΣ... Πλάκα έκανε η αυτοgoalday..
Δεν θέλω να υπάρχει ούτε ένα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ που να έχει φάει αυτό τον ηλίθιο παπά που έγραψαν πρωταπριλιάτικα οι κάνγκουρες...
ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΖΛΑΤΑΝ, θα τον πάρουμε για ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ στο Μπάσκετ...
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΠΑΝΤΩΣ....
Αιντε γιατί παρακούρασε η Ιστορία...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ............
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Boreios4 έγραψε:
khaledfreepaok έγραψε:εχουμε κανα νεο απο το μετωπο για μουσλι?
εχω αγχος γ αυτο το θεμα γιατι θελουμε γρηγορα εξελιξεις......
ρε αδερφέ, δεν υπάρχει μέτωπο για μούσλι, μην αναπαράγεις κι εσύ το κουτόχορτο που που μας πετάνε συνεχώς από δεξιά κι αριστερά! Και μη συγκρίνεις εποχές γούμενου και κοντού με το παρoν.

Χαλάρωσε, ξεαγχώσου, απόλαυσε τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση, σούβλισε το κατσικάκι σου το Πάσχα και μάζεψε δυνάμεις για τα play off. Εκείνο μάλιστα, είναι μέτωπο, και μας χρειάζεται όλους ετοιμοπόλεμους!
Πεστα ρε αλανι ζωγραφιζεις !!
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς δε γνώριζε ότι είχε συγκεντρώσει τους περισσότερους ψήφους από κάθε άλλο παίκτη που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα για το σημερινό «All Star Game» το οποίο θα φιλοξενηθεί στη Λάρισα. Το «Μ» ενημέρωσε χτες το Βόσνιο επιθετικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος πάντως θα λήψει από τη γιορτή του ποδοσφαίρου, καθώς βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του από μία διάταση στους προσαγωγούς.
«Είναι τιμή και για μένα και για τον ΠΑΟΚ», τόνισε ο Μουσλίμοβιτς. «Αλλά ο πρώτος σε ψήφους θα λήψει από τη γιορτή! Δυστυχώς δε θα μπορέσω να δώσω το παρών μου στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τους κορυφαίους του ελληνικού πρωταθλήματος. Βρίσκομαι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας αλλά ακόμη δεν είμαι έτοιμος για να αγωνιστώ», πρόσθεσε.
Ο Βόσνιος έκανε και χτες ατομικό πρόγραμμα προπόνησης με μπάλα, μαζί με το Λεωνίδα Μπίλη. «Πλέον δεν έχω ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αλλά δε θα βιαστώ να μπω σε φουλ ρυθμούς προπόνησεων. Στο ματς με τον Πανσερραϊκό θα λήψω καθώς θα εκτίσω τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής μου. Στα πλέι-οφ θα είμαι πανέτοιμος…», τόνισε ο «Μούσλι» στο «Μ», εκφράζοντας την ανυπομονησία του να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Απο το Metrosport....
Όλα τα γαυροβαζελοχανούμια θα τον ήθελαν στην ομάδα τους..
Απο τότε που βγήκε αυτό για τον Ζλάταν, όπου κ να πάω, δεν υπάρχει αλλόθρησκος που να μην με έχει ρωτήσει τι έγινε με το αλάνι...
ΚΑΝ'ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΣΤΑ ΠΛΕΥ ΟΦΦ...
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Olorin έγραψε:φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ............
Έγραψες αδερφέ....
Τα είπες όλα... Συμφωνώ απόλυτα..
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

+1
αν και αδερφε οlirin νομιζω οτι εισουν παρα πολυ αναλητικος...μας κουρασες ρε αδερφε γραφεις γραφεις και δε τελειωνεις... :lol: :lol: :lol: :) :lol: :lol: 8)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Α!Ρε Νιγρίτα με πρόλαβες!

Ούτε Σκόκο ούτε Μόκο ούτε Ντιόγκο και η μαμά του ούτε Νταρμπισάιρ και Σαλπιγγίδης.
Η ψηφοφορία των οπαδών 5κάθαρα ανέδειξε τον κορυφαίο επιθετικό της χρονιάς (μάλιστα η προτροπή μου προς όλους τους ΠΑΟΚτσήδες ήταν να μην στείλουμε ούτε ένα παίχτη στην παπαριά της Σούπα Λίγδα).
Ευτηχώς δεν θα πάει για άλλους λόγους και ευκαιρία να ξεκουραστεί κιόλας γιατί έρχονται άλλες μάχες soon.
Αντί για 3 μύρια να τον πουλήσουμε τελικά 1 μύριο??
Πάλι κερδισμένοι θα ήμαστε.
Η Καισέρι σπορ απο την Καισαρεία που έρχετε σαν τον Άγιο Βασίλη με πολύ παραδάκι και φλερτάρει σαν τον υπαρκτό Άγιο Βαλεντίνο τι απέγινε??
Η Γαλατά Σεράι στον καιρό με τις παχιές και τρελές αγελάδες που πουλάει γάλατα απο άρμεγμα Ταύρου που είναι?
Ας κρατήσουν οι δημοσιογράφοι μας λίγο στο συρτάρι τα σενάρια τους για πιθανή μεταγραφή του Αλανιού και όταν σκονιστούν ας μας τα ξαναβγάλουν το καλοκαιράκι να τα ξαναπούμε.

Υ.Γ 3 μιλιούνια δίνει για Μάντζιο Ιταλική ομάδα.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Παραμένει πειραχτήρι

Μπορεί ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς να μη βρίσκεται στα καλύτερά του, όμως δεν χάνει το κέφι του. Οταν ο Βόσνιος επιθετικός επέστρεφε χθες στα αποδυτήρια είδε κάποια παιδιά που βρέθηκαν μαζί με τον πατέρα τους, προκειμένου να πάρουν αυτόγραφα, να περιμένουν τους παίκτες. Ο «Μούσλι» έφτασε διακριτικά και χωρίς να φαίνεται μέχρι την είσοδο των αποδυτηρίων και προσπάθησε να τους τρομάξει. Η προσπάθειά του δεν στέφθηκε από επιτυχία, καθώς οι μικροί φίλοι του ΠΑΟΚ τον κατάλαβαν.

:lol: :lol: :lol:

Απο γκολντει.
PAOK SYMI

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

MANIAKOS έγραψε:Ειδατε το παοκτσακι στο τουρνουα που τον ρωτησε με σοβαρο υφος: Γιατι δε βαζεις γκολ??
Αυτο το παιδακι εκολαπτομενο Μινο το κοβω... :) :)
Το αλλο το παιδακι ηταν τρομερο!
Τον επιασε απο το μπουφαν κ τον τραβολογουσε ρωτοντας τον θα πας στη τουρκια;;;;; κ ο Μουσλι απαντησε ολιγον σαστισμενος ΟΧΙ,ΟΧΙ!!!!
Γελασα με την ψυχη μου :) :) :)

θα συμφωνησω κ γω κ με τους 2 σας gash k Nigrita.+1000
Φαγανε ,φαγαμε τον παπα μερικοι με το πρωταπριλιατικο ηρθαν κ οι τουρκαλαδες δηθεν κ μεις τρεχουμε να πουλησουμε!Τρεχουμε να προλαβουμε τι;Να παρουμε τα 3μυρια να παρουμε καλυτερο παιχτη;Ειμαστε σιγουροι οτι θα ειναι καλυτερος;Μπορει ο Ζησης να βρισκει λαβρακια αλλα ποτε δεν πρεπει να ειμαστε σιγουροι!Ας κανουμε καλυτερα μια ακομη προσθηκη 1 παιχτη δυνατου κ γρηγορου διπλα του κ βλεπουμε.Τι βιασυνη να πουληθει ο Μουσλι ρε παιδι μου!
Δεν φευγει απο τον ΠΑΟΚ ο Μουσλι!Κ γιατι να θελει να φυγει!θα παιξει κ αλλου CL ;;;
Αυτα τα δηθεν για τα γαλατα κ τα κασερια οπως ειπε κ ο gash ειναι απο καποιους δημοσιογραφισκους που μετρουν αντιδρασεις(θα πω εγω).Που αρκετοι απο αυτους θα ηθελαν ο Μουσλι να παιζει σε αλλη ομαδα κ οχι στην δικη μας!
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Μερικοί τρώνε τόσο κουτόχορτο και τόσο παπά,που αν πάρω μία περούκα και βαφτώ μαύρος,θα με πουν Ροναλντίνιο...Μπροστά τους να ξεβαφτώ και βγάλω την περούκα,πάλι θα με λεν,όχι...είσαι ο Ροναλντίνιο...Οπως κάποιος ποιο πάνω που ακόμα και τώρα πιστεύει ότι πήγε ο Ζλάταν στον βάζελο....ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ο Ζλάταν το δήλωσε το αλάνι...Δεν πάει πουθενά.Και να πληρωθεί η ρήτρα δεν θα πει ναι στην μετακίνησή του...Δεν καταλαβαίνετε?Για πάντα στον ΠΑΟΚ θα μείνει...
Αιντε ρε αλάνι,γάμα τους την μάνα στα play off...
ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΑΝΙ ΓΑΜΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΗΤΗ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Υ.Γ.Για μερικούς άμπαλους που τρώνε ότι παπά του σερβίρεις....Τους πούλησαν παπά ένα δύο ονόματα,και τρελάθηκαν αυτοί,και τώρα έλα μωρέ,και ποιος Ζλάταν,και σιγά τον παίχτη και ετσ κι αλλιώς και δεν ξερω γω.ξερω γω ντάξει,και ποιος είναι ο Ζλάταν,και που έπαιζε πριν τον ΠΑΟΚ....
ΑΙΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ....Που θα πείτε και ποιος Ζλάταν....
Φορ στην Ελλάδα δεν υπάρχει σαν τον Ζλάταν...Και σταματήστε να τον κράζετε επιτέλους.Ο σέντερ φορ θέλει και λίγο τύχη.Ο Ζλάταν είναι άτυχος.Δεν το κατσε μία δύο ευκαίριες,μετά αγχόνεται που δεν σκοράρει.Ενα να μπει να του σπάσει λίγο η γκίνια και μετά θα σας πω εγώ..Εδώ ολόκληρος Ρούνει έκανε να σκοράρει 10-15 ματς.Και τόσα και τόσα μεγάλα φορ...Για να ηρεμήσουμε λίγο και να αφήσουμε στην ησυχία του το αλάνι...
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Πάντως ότι δε θα φύγει ποτε δε θα το έλεγα,είναι επαγγελματίας και άμα τυχόν του έρθει σοβαρή πρόταση,όχι από κασέρια και γαλατα φυσικά,θα φύγει.
Μέχρι τότε πάντως μπορούμε να τον απολαμβάνουμε στην ομάδα μας.
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

αυτο πιστευω κ εγω.και απορω πως καποιοι ειναι τοσο σιγουροι οτι θα δεν θα φυγει και μιλανε για κουτοχορτα και το παιζουνε φωστηρες
PAOK SYMI

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

Εγω προσωπικα δεν ειπα κ ουτε προκειται ποτε να πω οτι 1 παιχτης δεν θα φυγει ποτε η οτιδηποτε αλλο.Το θεμα ειναι οτι μερικοι απο εμας ξεπροβωδησαμε τον παιχτη χωρις να ειμαστε σιγουροι για τιποτα.Αν ειναι να φυγει επειδη το θελει η επειδη η διοικηση το αποφασισε καλως θα γινει.Οχι ομως επειδη καποιος εγραψε κατι για παο η τις υπολοιπες ομαδες που ακουστηκαν κ δεν ξερουμε καν αν αληθευει.εμεις τον διωξαμε κιολας πριν καν τελειωσει η χρονια,του βγαλαμε εισητηρια κ παμε για αλλα.Θεωρω οτι πρεπει να ειμαστε λιγο πιο προσεκτικοι κ να μην ακουμε για λεφτα κ τρελαινομαστε.
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

exedra έγραψε:Ζλάταν: «Δεν πάω πουθενά»

Αν και δεν έχει καταφέρει να πιάσει το peak της απόδοσής του, ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς έχει τραβήξει τα βλέμματα. Το ενδιαφέρον από Γαλατασαράι και Καϊσέρισπορ είναι υπαρκτό, όμως ο ίδιος δε θέλει να πάει πουθενά. Ο Βόσνιος επιθετικός δεν επιθυμεί καν να συζητήσει το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την Θεσσαλονίκη και τον Δικέφαλο και έχει κάνει σαφές ότι «δεν πάω πουθενά». Παρά τη δυστοκία που αντιμετωπίζει στο σκοράρισμα στο δεύτερο μισό της σεζόν, θέλει να αράξει σε μια ομάδα, κάτι το οποίο δεν έχει κάνει ποτέ στην μέχρι τώρα καριέρα του. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή του έχει παίξει ο κόσμος του ΠΑΟΚ που έχει αναγνωρίσει από την πρώτη στιγμή του ταλέντο και το ένστικτο που διαθέτει.
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Παιδιά για τον μουσλίμοβιτς ήθελα να γράψω εδω και καιρό αλλα για κάποιο λόγο δεν μπόρουσα.

Προσωπικά δεν ξέρω γιατι παθιάζεται τοσος κόσμος για τον μουσλίμοβιτς. Έχω δει σχεδον όλα τα ματς και αποψή μου είναι πως ναι μεν είναι καλός στο να τραβάει τους αντιπάλους και να τρώει ξύλο αλλα μονίμως τον βλέπω να κάνει βιαστικές, λάθος πασσες. Επίσης πολλές φορές χάνει την μπάλα επειδή έχει μετριότατο κοντρόλ.

Πιστεύω αν έρθει μια καλή προσφορά καλό θα ήτανε να την πάρουμε και να επενδύσουμε σε καλύτερο αν μπορούμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”