Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
- Kabamaru11
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Συγνωμη αλλα την τελευταια ευθυνη εχει ο Μπακασετας,ας μην τον εβαζε ο προπονητης,προσωπικα εγω ουτε καν θα τον καλουσα στην εθνικη.Δεν ευθυνεται ο παικτης.
Αυτη την στιγμη εχεις 2 ΤΟΠ δεκαρια,Ντελιας κ Καρετσας κ παιζει βασικος ο Μπακασετας.....
Αυτη την στιγμη εχεις 2 ΤΟΠ δεκαρια,Ντελιας κ Καρετσας κ παιζει βασικος ο Μπακασετας.....
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- vasgias
- theodorsalonika
Ρε δεν ντρέπεται;
Εγώ άμα ήμουν ντελιας..θα του λεγα καληνύχτα..
Εγώ άμα ήμουν ντελιας..θα του λεγα καληνύχτα..
- These users thanked the author theodorsalonika for the post (total 3):
- curtis, bicii82, st4this
Ευτυχώς δεν παίζουν οι δικοί μας, πάει η κλωτσιά σύννεφο
Ψάχνουν να βρουν ένα σύστημα φτάνει να μη χωράει ο Ντελιας σε αυτό. Τι κομπλεξικοί παπ@ρες
- These users thanked the author vs40 for the post (total 3):
- Kabamaru11, curtis, Ally Samagoal
- ΑποστόληςΑ
Ρε παιδιά φιλικός αγώνας είναι και μάλιστο ο πρώτος από τους δύο. Θα δοκιμάσει κάποιους παίκτες σήμερα και κάποιους την Τρίτη.
Ακριβώς. Τι μας φταίει ο Μπακασετας; Μόνος του μπαίνει;Kabamaru11 έγραψε: Παρ 27 Μαρ 2026, 21:45 Συγνωμη αλλα την τελευταια ευθυνη εχει ο Μπακασετας,ας μην τον εβαζε ο προπονητης,προσωπικα εγω ουτε καν θα τον καλουσα στην εθνικη.Δεν ευθυνεται ο παικτης.
-
Dimitrisou
Το προβλημα που βλεπω εγω,γενικα οχι σημερα, ειναι οτι για πρωτη ισως φορα στην ιστορια η εθνικη εχει μεγαλυτερη ποιοτητα μπροστα απο πισω και αντι να παιζει επιθετικα παιζει με συστηματα πογιετ και ρεχαγκελ(εκεινοι βεβαια ηταν αναγκασμενοι να παιξουν ετσι)..
Με τετοιο στυλ παιχνιδιου απλα θα καψουμε μια τεραστια φουρνια..
Με τετοιο στυλ παιχνιδιου απλα θα καψουμε μια τεραστια φουρνια..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- Ally Samagoal
- navigator11
Χωρίς καν ίχνος αμφιταλάντευσης προτίμησα το "Το ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο" στην ετ1. Και μη φιλικό να ήταν, δε θα άλλαζε τίποτα.Kabamaru11 έγραψε: Παρ 27 Μαρ 2026, 21:02
Γενικα ο Καρβελας ειναι λιγος.Θα δω το ματς σαν κωμωδια,εξαλλου φιλικο ειναι.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- Kabamaru11
Πρώτον, ρε πλάκα κάνετε; ΠΟΤΕ να μη τους βάλει. Έχουμε και υποχρεώσεις δεν θα ασχολούμαστε με το κωλομπαρο
Δεύτερον, έτσι για την κουβέντα, τι υποτίθεται ότι δοκιμάζει με Κουρμπέλες και μπακασετες; Αν ήθελε να κάνει δοκιμές ας έπαιρνε Μύθου.
Τρίτον, επανέρχομαι στο πρώτο. Ποτέ κανένα δικό μας να μη βάλει. Το ότι είναι εθνική Αθηνών το ξέρουμε πενήντα χρόνια τώρα δεν θα το μάθουμε ξαφνικά.
Δεύτερον, έτσι για την κουβέντα, τι υποτίθεται ότι δοκιμάζει με Κουρμπέλες και μπακασετες; Αν ήθελε να κάνει δοκιμές ας έπαιρνε Μύθου.
Τρίτον, επανέρχομαι στο πρώτο. Ποτέ κανένα δικό μας να μη βάλει. Το ότι είναι εθνική Αθηνών το ξέρουμε πενήντα χρόνια τώρα δεν θα το μάθουμε ξαφνικά.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 5):
- navigator11, curtis, GEOL, Ally Samagoal, vasgias
και στα επισημα τα ιδια εκανε και μειναμε εκτος μουντιαλ μην τον δικαιολογουμε κιολαςΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 27 Μαρ 2026, 22:00 Ρε παιδιά φιλικός αγώνας είναι και μάλιστο ο πρώτος από τους δύο. Θα δοκιμάσει κάποιους παίκτες σήμερα και κάποιους την Τρίτη.
- These users thanked the author curtis for the post (total 2):
- Montrealiotis, GEOL
- Kabamaru11
Μπα οχι,προτιμω να βλεπω Μπακασετα παρα Βουγιουκλακηnavigator11 έγραψε: Παρ 27 Μαρ 2026, 22:04Χωρίς καν ίχνος αμφιταλάντευσης προτίμησα το "Το ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο" στην ετ1. Και μη φιλικό να ήταν, δε θα άλλαζε τίποτα.Kabamaru11 έγραψε: Παρ 27 Μαρ 2026, 21:02
Γενικα ο Καρβελας ειναι λιγος.Θα δω το ματς σαν κωμωδια,εξαλλου φιλικο ειναι.
- navigator11
Διαφωνώ.Montrealiotis έγραψε: Παρ 27 Μαρ 2026, 21:09Μόνο που αυτό το πρόβλημα γίνεται πολύ μεγαλύτερο γιατί αυτός έχει μια εθνική ομάδα…renegade έγραψε: Παρ 27 Μαρ 2026, 20:52 Το μεγάλο πρόβλημα του Γκάνταλφ είναι ακριβώς το ίδιο που έχει κ ο λουτσέσκου. Το συναισθηματικό δέσιμο που έχει με κάποιους παίκτες τους οποίους τους είχε στην ομάδα του και έχει ένα μεγαλύτερο δέσιμο με αυτούς, δεν τον επιτρέπει να βλέπει τα πράγματα πιο ουδέτερα.
Καταρχάς αν έπρεπε να διαλέξω ποια ομάδα να αποτύχει, φυσικά και θα διάλογα την εθνική.
Arau οποιοδήποτε λάθος μπορεί να κάνει ο προπονητής της ομάδας μου έχει πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα για μένα.
Έχει ένα από κει και πέρα θα πρέπει να γνωρίζουμε σημασία δύο πράγματα λέγα.
Πρώτον ότι σε ία ομάδα δεν παίζουνε πάντα οι καλύτεροι παίκτες. Αυτή τη στιγμή για παράδειγμα οι δύο καλύτερη χαφ της ελλάδας είναι ο ζαφείρης με τον μουζακύτη. Εκαμή ομάδα δεν θα ξεκινούσε παιχνίδι όπου ο ένας χάφ
είναι ένα 160 και ο άλλος 1,70
Άρα ο προπονητής υποχρεούται να βρει κάτι να βάλει δίπλα στα 1 από τους δύο.
Μελλοντικά θα είναι σίγουρα η σχεδόν σίγουρα ο κοντούρης.
Το δεύτερο είναι ότι τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων δεν είναι ίδια με αυτά των club. Αυτό σημαίνει ότι το συνδυαστικό δεν είναι τόσο δυνατό πολλές φορές όπως σε μία ομάδα. Κυστατικές φάσεις παίζουνε πάρα πολύ σημαντικό όρδολο. Προσωπικά και εγώ θα επέλεγα τον μπακασέτα σε πολλά παιχνίδια από τη στιγμή που έχω είδη 2 μέσω επιθετικούς με πολύ καλή προσωπική ενέργεια
Και Κουρμπέλη που είναι καλύτερος από ΖαφείρηKabamaru11 έγραψε: Παρ 27 Μαρ 2026, 22:09Μπα οχι,προτιμω να βλεπω Μπακασετα παρα Βουγιουκλακηnavigator11 έγραψε: Παρ 27 Μαρ 2026, 22:04Χωρίς καν ίχνος αμφιταλάντευσης προτίμησα το "Το ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο" στην ετ1. Και μη φιλικό να ήταν, δε θα άλλαζε τίποτα.Kabamaru11 έγραψε: Παρ 27 Μαρ 2026, 21:02
Γενικα ο Καρβελας ειναι λιγος.Θα δω το ματς σαν κωμωδια,εξαλλου φιλικο ειναι.![]()
- Kabamaru11
0-1.....Ε οκ οι Μπακασετας κ Κουρμπελης εχουν τελειωσει δραματικη σχολη με μεταπτυχιακο,ποια Βουγιουκλακη τωρα;
- navigator11
καραγκιοζη φυγε γιατι ο μακης δεν προκειτε να σε διωξει