Razvan Lucescu IV
- AlxNeapoli1
- hasio_john
Re: Razvan Lucescu IV
Παιδιά εδώ δεν κάνουμε διαγωνισμό ποιος την έχει ποιο ΠΑΟΚ μεγαλύτερη και να βαράμε παλαμάκια...
Όπως πληρώνομαι εγώ (και γ@μιέμαι στην δουλειά) και αξιολογούμε ΣΥΝΕΧΩΣ για το αν αποδίδω, ΈΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι και οι ποδοσφαιριστές με τον προπονητή που επιπλέον παίρνουν τα πολλαπλάσια από μένα.
Θα μιλήσω για μένα τουλάχιστον,όταν τους τα σούρω και τους βρίζω, ΔΕΝ σημαίνει πως θέλω να κλείσει ο οργανισμός ΠΑΟΚ, ούτε να φύγει ο προπονητής. Εννοείται σέβομαι το έργο του και όλη του την πορεία μέχρι σήμερα.
Όταν όμως στην πιο κρίσιμη στιγμή των τελικών μας στόχων βλέπω και σέρνονται οι παίχτες και παίζουν ΔΙΧΩΣ ψυχολογία και όρεξη, τότε ναι θα φωνάξω άτυπα με τον τρόπο μου μέσω του πληκτρολογίου, το ξέρω πως δεν θα με ακούσει κανείς , ούτε θ' αλλάξω την ιστορία. Μεταξύ μας τα λέμε, μεταξύ μας μένουν! Αλλά κάποιος ΦΤΑΕΙ όμως γι' αυτό που βλέπουμε στο χορτάρι ΚΑΘΕ φορά που πλησιάζουμε την πηγή και αυτός ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!
Το να κάτσω όμως να ρίχνω παλαμάκια την ίδια στιγμή που όλοι οι παίχτες και ο προπονητής σέρνονται και είναι ψυχολογικά ράκοι, εεεεεεε δεν θα το κάνω ! Θα φωνάξω, θα την πω, θα ξεθυμάνω, ... και ξαναλέω, όχι ότι θ' αλλάξει κάτι, ή ξαφνικά ο προπονητής μας θ' αλλάξει πλάνο, αλλά τουλάχιστον θα το βγάλω από μέσα μου.
ΑΝ όμως μερικοί έχετε έστω και την απειροελάχιστη λογική ότι είστε περισσότερο ΠΑΟΚ από τους άλλους που βράζουν και ξεφεύγουν στο πληκτρολόγιο ή στο φωναχτό , ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε, απλά ο καθένας εκφράζετε διαφορερικά!
Μπορείτε να κάνετε ένα ιδιωτικό φόρουμ (και δεν το λέω ειρωνικά) να μπαίνετε οι εκλεκτοί και να βαράτε παλαμάκια όλη μέρα.
Και καταλήγω προς τον Ρασβάναρο για το προσεχές ματσάκι (και των Πλει), να δώσει ΌΛΗ του την ενέργεια, μαγκιά, κ@ύλα, τόλμη, βουντού, πάθος κτλ και να την μεταφέρει στου παίχτες μιας αυτή την χρονική στιγμή οι παίχτες θέλουν ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ!
Υπάρχει χρόνος να το γυρίσουμε, να τους πατήσουμε, να τους πάρουμε τα βρακιά.
Θέλει μπαλάκια η συνέχεια...
Όπως πληρώνομαι εγώ (και γ@μιέμαι στην δουλειά) και αξιολογούμε ΣΥΝΕΧΩΣ για το αν αποδίδω, ΈΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι και οι ποδοσφαιριστές με τον προπονητή που επιπλέον παίρνουν τα πολλαπλάσια από μένα.
Θα μιλήσω για μένα τουλάχιστον,όταν τους τα σούρω και τους βρίζω, ΔΕΝ σημαίνει πως θέλω να κλείσει ο οργανισμός ΠΑΟΚ, ούτε να φύγει ο προπονητής. Εννοείται σέβομαι το έργο του και όλη του την πορεία μέχρι σήμερα.
Όταν όμως στην πιο κρίσιμη στιγμή των τελικών μας στόχων βλέπω και σέρνονται οι παίχτες και παίζουν ΔΙΧΩΣ ψυχολογία και όρεξη, τότε ναι θα φωνάξω άτυπα με τον τρόπο μου μέσω του πληκτρολογίου, το ξέρω πως δεν θα με ακούσει κανείς , ούτε θ' αλλάξω την ιστορία. Μεταξύ μας τα λέμε, μεταξύ μας μένουν! Αλλά κάποιος ΦΤΑΕΙ όμως γι' αυτό που βλέπουμε στο χορτάρι ΚΑΘΕ φορά που πλησιάζουμε την πηγή και αυτός ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!
Το να κάτσω όμως να ρίχνω παλαμάκια την ίδια στιγμή που όλοι οι παίχτες και ο προπονητής σέρνονται και είναι ψυχολογικά ράκοι, εεεεεεε δεν θα το κάνω ! Θα φωνάξω, θα την πω, θα ξεθυμάνω, ... και ξαναλέω, όχι ότι θ' αλλάξει κάτι, ή ξαφνικά ο προπονητής μας θ' αλλάξει πλάνο, αλλά τουλάχιστον θα το βγάλω από μέσα μου.
ΑΝ όμως μερικοί έχετε έστω και την απειροελάχιστη λογική ότι είστε περισσότερο ΠΑΟΚ από τους άλλους που βράζουν και ξεφεύγουν στο πληκτρολόγιο ή στο φωναχτό , ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε, απλά ο καθένας εκφράζετε διαφορερικά!
Μπορείτε να κάνετε ένα ιδιωτικό φόρουμ (και δεν το λέω ειρωνικά) να μπαίνετε οι εκλεκτοί και να βαράτε παλαμάκια όλη μέρα.
Και καταλήγω προς τον Ρασβάναρο για το προσεχές ματσάκι (και των Πλει), να δώσει ΌΛΗ του την ενέργεια, μαγκιά, κ@ύλα, τόλμη, βουντού, πάθος κτλ και να την μεταφέρει στου παίχτες μιας αυτή την χρονική στιγμή οι παίχτες θέλουν ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ!
Υπάρχει χρόνος να το γυρίσουμε, να τους πατήσουμε, να τους πάρουμε τα βρακιά.
Θέλει μπαλάκια η συνέχεια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Τρί 12 Μαρ 2024, 17:02, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
- AlxNeapoli1
Εγω θα ηθελα να ξερω τους στοχους π εχει θεσει η διοικηση στον προπονητη
Γιατι αυτη η αφηρημενη εννοια του πρωταθλητισμου οφειλει να καταληγει κ σε καποιους στοχους
Το να κανω πρωταθλητισμο μεχρι να ξεκινησουν τα ντερμπι των πλειοφ, εμενα δε μου αρκει, αν καταληξω τεταρτος για 2η συνεχομενη χρονια κ εντος ή εκτος Ευρωπης, γιατι δεν μπορει η ομαδα να ανταποκριθει σε συνεχομενα ντερμπι
Ειναι ικανοποιημενη η διοικηση ή ο προπονητης με αυτο?
Δεν ξερω
Θα πρεπει να ανατρεξω σε παλιες δηλωσεις του Ιβαν οτι δεν του αρκει η 2η θέση, αλλα για φετος δεν ξερω
Δεν θυμαμαι καποια δηλωση περι πρωταθληματος
Γιατι αυτη η αφηρημενη εννοια του πρωταθλητισμου οφειλει να καταληγει κ σε καποιους στοχους
Το να κανω πρωταθλητισμο μεχρι να ξεκινησουν τα ντερμπι των πλειοφ, εμενα δε μου αρκει, αν καταληξω τεταρτος για 2η συνεχομενη χρονια κ εντος ή εκτος Ευρωπης, γιατι δεν μπορει η ομαδα να ανταποκριθει σε συνεχομενα ντερμπι
Δεν ξερω
Θα πρεπει να ανατρεξω σε παλιες δηλωσεις του Ιβαν οτι δεν του αρκει η 2η θέση, αλλα για φετος δεν ξερω
Εγώ πιστεύω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό γκρίνιας ( τουλάχιστο εγώ για αυτό γκρινιάζω ) δεν οφείλεται ούτε στο μείον 2 ούτε στην ήττα αυτή καθαυτή από τον ρουλη. Οφείλεται αποκλειστικά στην εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα,μια εικόνα ομάδας που έχει αποδεχτεί την μοίρα της ότι δεν μπορεί για το κάτι παραπάνω.
Κανείς δεν θα γκρινιαζε ( σχεδόν κανείς) αν η ομάδα έπαιζε μπάλα,έχανε ευκαιρίες και απλά έχανε γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο.
Επίσης το γεγονός ότι έχουμε τους λιγότερους βαθμούς ( λιγότερους και από το σκουλήκι) συνολικά στα εννιά έως τώρα παιχνίδια με ομάδες τις πρώτης πεντάδας είναι ένα πολύ αρνητικό επίτευγμα...και όχι δεν φταίει η κούραση, τα συνεχόμενα παιχνίδια και ο ανάδρομος Ερμής.
Κανείς δεν θα γκρινιαζε ( σχεδόν κανείς) αν η ομάδα έπαιζε μπάλα,έχανε ευκαιρίες και απλά έχανε γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο.
Επίσης το γεγονός ότι έχουμε τους λιγότερους βαθμούς ( λιγότερους και από το σκουλήκι) συνολικά στα εννιά έως τώρα παιχνίδια με ομάδες τις πρώτης πεντάδας είναι ένα πολύ αρνητικό επίτευγμα...και όχι δεν φταίει η κούραση, τα συνεχόμενα παιχνίδια και ο ανάδρομος Ερμής.
Για μένα ισχύει αυτό που αναφέρει ο renegade. Ο λόγος της γκρίνιας είναι η εικόνα στα ντέρμπυ και η εικόνα αυτό το διάστημα
.
Το πραγματικό ερώτημα για μένα δεν είναι αυτό είναι το εξής. Εφόσον ως διοίκηση αποδέχεσαι πως το πρωτάθλημα ως κατάκτηση δεν είναι ο απόλυτος στόχος όπως είναι στους τρεις ανταγωνιστές σου (αυτό φάνηκε τον Ιανουάριο στις μεταγραφές) τότε γιατί δεν έχεις περάσει στον προπονητή μία γραμμή ανάδειξης νέων παικτών?
.
Νομίζω πως η ανανέωση του συμβολαίου του για 3 χρόνια απαντάει έμμεσα σε αυτό φίλε. Να είναι σχετικά κοντά στην κορυφή.Special 4 έγραψε:Εγω θα ηθελα να ξερω τους στοχους π εχει θεσει η διοικηση στον προπονητη
Δεν ξερω
Το πραγματικό ερώτημα για μένα δεν είναι αυτό είναι το εξής. Εφόσον ως διοίκηση αποδέχεσαι πως το πρωτάθλημα ως κατάκτηση δεν είναι ο απόλυτος στόχος όπως είναι στους τρεις ανταγωνιστές σου (αυτό φάνηκε τον Ιανουάριο στις μεταγραφές) τότε γιατί δεν έχεις περάσει στον προπονητή μία γραμμή ανάδειξης νέων παικτών?
Συνολικά η εικόνα δεν είναι αυτή που περιγράφεις.renegade έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό γκρίνιας ( τουλάχιστο εγώ για αυτό γκρινιάζω ) δεν οφείλεται ούτε στο μείον 2 ούτε στην ήττα αυτή καθαυτή από τον ρουλη. Οφείλεται αποκλειστικά στην εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα,μια εικόνα ομάδας που έχει αποδεχτεί την μοίρα της ότι δεν μπορεί για το κάτι παραπάνω.
Αυτό δεν είναι συμπέρασμα χρονιάς, είναι συμπέρασμα του τελευταίου μήνα.
Μια χαρά μπάλα έπαιξε η ομάδα. Οπότε, ενοχλεί η κοιλιά.
Επίσης το ροτεισον δημιούργησε προσδοκίες ότι δεν θα κλαταρει φέτος.
Η χρονιά δεν τελείωσε ακόμη. Μπορεί να κλαταρει, μπορεί να βρει τρεξίματα μετά από την διακοπή.
Το βασικότερο όλων είναι ότι κανένας οπαδός στον πλανήτη δεν είναι αισιόδοξος σε φάση ντεφορμαρισματος της ομάδας.
Ξεκάθαρα και ευθύνεται και ο προπονητής για αυτήν την εικόνα.
Δεν είναι ο μόνος αλλά δεν είναι όπως άλλες χρονιές πιο που στο βάθος των ευθυνών αλλά προσωπικά μιλώντας στο προσκήνιο αυτών και εξηγούμαι.
1. Έχεις την καλύτερη ακαδημία στη χώρα, έχεις κάποια ταλέντα. Πρέπει να παίζουν, πρέπει να ξεκινάς την εντεκάδα από αυτούς.πχ ο Λυρατζής ή ο Τσιγγάρας και ο Τζιμας. Δεν νοείται να θες 30 παίχτες όλους ξένους άνω των 28 από καλά πρωταθλήματα με τεχνική και και… Διάλεξε τις μάχες σου!
2. Παίξε κάτι άλλο αδερφέ πλιζ! Θες 4-3-3 holding με ένα κόφτη και δυο 8αρια όταν σε πιέζουν στα ντέρμπι. Θες ένα 3-5-2 αν δε σου βγαίνουν τα τσίκι τσικι. Θες 4–4-2 με τα λίμα. Ότι θες ρε φίλε δοκίμασε κάτι.
3. Άλλαξε και την φιλοσοφία όχι μόνο το σχήμα. Πιο direct με πιο λίγες μεταβιβάσεις. κουράζεις το σύμπαν με τις 200 μεταβιβάσεις.
4. Μίλα με πιο πολύ αυτοπεποίθηση σε παρακαλώ. Παραδέξου τα λάθη σου, έχεις μερίδιο και για την εικόνα Και για τις μετεγγραφές. Δεν μπορεί να μην έχεις φορ της προκοπής και μου ζητάς δεξί μπακ. Έχεις κολλήσει μετά άκρα. Ομάδα χωρίς φορ δε πάει πουθενά.
5. Φορμάρεις την ομάδα σε λάθος σημεία μονίμως!
Μετά εννοείται πως φταίμε όλοι. Ο κόσμος για την γκρίνια και οι παίχτες για αυτήν την εικόνα και η διοίκηση για την χλιαρή ενίσχυση, ίσως επαναπαύτηκαν στις 4αρες 5άρες με τα λίμα. Ένα καθαρό 9αρι ήθελε Κσι ένα στόπερ leader και επανένταξη Τσιγγάρα. Δεν είναι τόσο κακό το ρόστερ όσο το παρουσιάζεται guys.
Δεν είναι ο μόνος αλλά δεν είναι όπως άλλες χρονιές πιο που στο βάθος των ευθυνών αλλά προσωπικά μιλώντας στο προσκήνιο αυτών και εξηγούμαι.
1. Έχεις την καλύτερη ακαδημία στη χώρα, έχεις κάποια ταλέντα. Πρέπει να παίζουν, πρέπει να ξεκινάς την εντεκάδα από αυτούς.πχ ο Λυρατζής ή ο Τσιγγάρας και ο Τζιμας. Δεν νοείται να θες 30 παίχτες όλους ξένους άνω των 28 από καλά πρωταθλήματα με τεχνική και και… Διάλεξε τις μάχες σου!
2. Παίξε κάτι άλλο αδερφέ πλιζ! Θες 4-3-3 holding με ένα κόφτη και δυο 8αρια όταν σε πιέζουν στα ντέρμπι. Θες ένα 3-5-2 αν δε σου βγαίνουν τα τσίκι τσικι. Θες 4–4-2 με τα λίμα. Ότι θες ρε φίλε δοκίμασε κάτι.
3. Άλλαξε και την φιλοσοφία όχι μόνο το σχήμα. Πιο direct με πιο λίγες μεταβιβάσεις. κουράζεις το σύμπαν με τις 200 μεταβιβάσεις.
4. Μίλα με πιο πολύ αυτοπεποίθηση σε παρακαλώ. Παραδέξου τα λάθη σου, έχεις μερίδιο και για την εικόνα Και για τις μετεγγραφές. Δεν μπορεί να μην έχεις φορ της προκοπής και μου ζητάς δεξί μπακ. Έχεις κολλήσει μετά άκρα. Ομάδα χωρίς φορ δε πάει πουθενά.
5. Φορμάρεις την ομάδα σε λάθος σημεία μονίμως!
Μετά εννοείται πως φταίμε όλοι. Ο κόσμος για την γκρίνια και οι παίχτες για αυτήν την εικόνα και η διοίκηση για την χλιαρή ενίσχυση, ίσως επαναπαύτηκαν στις 4αρες 5άρες με τα λίμα. Ένα καθαρό 9αρι ήθελε Κσι ένα στόπερ leader και επανένταξη Τσιγγάρα. Δεν είναι τόσο κακό το ρόστερ όσο το παρουσιάζεται guys.
Απλά να αναφέρω πως ο ΠΑΟΚ έχει 1 αριστερό εξτρεμ στο ρόστερ που είναι 36 στα 37.
Στο 3 συμφωνώ 100%
Στο 3 συμφωνώ 100%
- AlxNeapoli1
Αυτο ισχυε και οσο πατουσαμε τις επαρχιες. Στα δυσκολα εμφανιστηκε το προβλημα. Και δεν ηταν το αριστερο εξτρεμ.
Για μένα ο λόγος για τη βαθμολογική συγκομιδή στα ντέρμπι είναι ξεκάθαρα ο φορ.
Γιατί στα ντέρμπι έχουν όλοι καλές ομάδες και καλά διαστήματα ανά 90λεπτο και τη διαφορά την κάνουν οι λεπτομέρειες, δηλαδή πολλές φορές η ατομική ποιότητα.
Μια λεπτομέρεια πχ στο τηγάνι είναι το πέναλτι χωρίς λόγο από το πουθενά που έκανε ο τράγος του γάβρου στον Τόμας και κλείδωσε το ματς, όταν ήταν 0-1 και όλα παίζονταν.
Μια λεπτομέρεια ποιοτική στην Τούμπα είναι το απίθανο γκολ του Ποντένσε. Γιατί το ματς για 1-4 δεν ήταν σε καμία περίπτωση.
Πάλι με αεκ , πολύ καλύτερος ο ΠΑΟΚ, μια φάση ο Λιβάι έδειξε την κλάση του. Δεν υπάρχει άλλος παίκτης στην Ελλάδα να πεταχτεί τόσο γρήγορα, να κάνει μέτρα, να γυρίσει την μπάλα τόσο ωραία με τέτοια ταχύτητα. Έκοψε το τρίποντο του ΠΑΟΚ σε μια φάση. Να ήταν εκεί πχ ο Σαμάτα, καλά κρασιά.
Και προχθές τα ίδια. Μια φορά πέρασε ο Άρης το κέντρο αλλά ήταν αρκετή. Γιατί μπορεί ο Μαρκαντώνης να μάρκαρε όπου να'ναι, αλλά πάλι δύσκολο είναι το γκολ του Μορόν, κάνει φοβερή εκτέλεση. Με πλάτη στην εστία να γυρνάει μέτωπο και κατευθείαν συρτό στην απέναντι γωνία χωρίς καν να σηκώσει βλέμμα. Φαντάζομαι τον Τόμας να επιχειρεί κάτι αντίστοιχο ακόμα και χωρίς αμυντικό πάνω του και με πιάνουν τα κλάματα.
Στην Κροατία το ίδιο. Άντε και έκαναν οι Κροάτες λάθος καρμπόν ίδιο με του Γιόνι. Ποιο φορ μας θα έπαιρνε την μπάλα και θα έκανε δέκα μέτρα ανάμεσα σε δύο αμυντικούς πριν εκτελέσει? Το Σαμάτα θα τον είχαν προλάβει στα τρία μέτρα και ο Τόμας θα είχε πέσει μόνος του στο 4ο βήμα.
Είμαστε η μόνη ομάδα που δεν έχει βάλει γκολ το φορ με σέντρα σε οργανωμένη άμυνα. Μόνο συρτό γύρισμα σε αντεπίθεση. Κλείνονται όλοι πίσω, λες γκολ δεν μπαίνει, βγάζει μια σέντρα ο Ελίασον πηδάει ο Πόνσε, 3 βαθμοί γεια σας. Όπως τα έβαζε κάποτε ο Πρίγιο.
Αυτά δεν ίσχύουν για το προχθεσινό βέβαια, κυριώς για το ΠΟΚ. Τον Άρη έπρεπε να μπορούμε να τον κερδίσουμε και χωρίς φορ. Καμία δικαιολογία για προχθές.
Γιατί στα ντέρμπι έχουν όλοι καλές ομάδες και καλά διαστήματα ανά 90λεπτο και τη διαφορά την κάνουν οι λεπτομέρειες, δηλαδή πολλές φορές η ατομική ποιότητα.
Μια λεπτομέρεια πχ στο τηγάνι είναι το πέναλτι χωρίς λόγο από το πουθενά που έκανε ο τράγος του γάβρου στον Τόμας και κλείδωσε το ματς, όταν ήταν 0-1 και όλα παίζονταν.
Μια λεπτομέρεια ποιοτική στην Τούμπα είναι το απίθανο γκολ του Ποντένσε. Γιατί το ματς για 1-4 δεν ήταν σε καμία περίπτωση.
Πάλι με αεκ , πολύ καλύτερος ο ΠΑΟΚ, μια φάση ο Λιβάι έδειξε την κλάση του. Δεν υπάρχει άλλος παίκτης στην Ελλάδα να πεταχτεί τόσο γρήγορα, να κάνει μέτρα, να γυρίσει την μπάλα τόσο ωραία με τέτοια ταχύτητα. Έκοψε το τρίποντο του ΠΑΟΚ σε μια φάση. Να ήταν εκεί πχ ο Σαμάτα, καλά κρασιά.
Και προχθές τα ίδια. Μια φορά πέρασε ο Άρης το κέντρο αλλά ήταν αρκετή. Γιατί μπορεί ο Μαρκαντώνης να μάρκαρε όπου να'ναι, αλλά πάλι δύσκολο είναι το γκολ του Μορόν, κάνει φοβερή εκτέλεση. Με πλάτη στην εστία να γυρνάει μέτωπο και κατευθείαν συρτό στην απέναντι γωνία χωρίς καν να σηκώσει βλέμμα. Φαντάζομαι τον Τόμας να επιχειρεί κάτι αντίστοιχο ακόμα και χωρίς αμυντικό πάνω του και με πιάνουν τα κλάματα.
Στην Κροατία το ίδιο. Άντε και έκαναν οι Κροάτες λάθος καρμπόν ίδιο με του Γιόνι. Ποιο φορ μας θα έπαιρνε την μπάλα και θα έκανε δέκα μέτρα ανάμεσα σε δύο αμυντικούς πριν εκτελέσει? Το Σαμάτα θα τον είχαν προλάβει στα τρία μέτρα και ο Τόμας θα είχε πέσει μόνος του στο 4ο βήμα.
Είμαστε η μόνη ομάδα που δεν έχει βάλει γκολ το φορ με σέντρα σε οργανωμένη άμυνα. Μόνο συρτό γύρισμα σε αντεπίθεση. Κλείνονται όλοι πίσω, λες γκολ δεν μπαίνει, βγάζει μια σέντρα ο Ελίασον πηδάει ο Πόνσε, 3 βαθμοί γεια σας. Όπως τα έβαζε κάποτε ο Πρίγιο.
Αυτά δεν ίσχύουν για το προχθεσινό βέβαια, κυριώς για το ΠΟΚ. Τον Άρη έπρεπε να μπορούμε να τον κερδίσουμε και χωρίς φορ. Καμία δικαιολογία για προχθές.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
JohnDag έγραψε:Επειδή θα τρελαθούμε με το τι έκανε και τι δεν έκανε η διοίκηση από το καλοκαίρι και μετά ας τα βάλουμε λίγο κάτω.
Το καλοκαίρι έφυγαν:
- Ινγκασον 1Μ συμβόλαιο 1.3Μ
- Αουγκουστο 1Μ
- Κουρτιτς 1Μ 1.2Μ
- Ναρει 400Κ 500Κ
- Ολιβέιρα 900Κ 1.1Μ
- Καντουρι 500Κ 700Κ
- Μπισεσβαρ 300Κ
Να τα λεμε ολα. Συνολο 6
8 7 παίκτες αποκτήθηκαν λίγο πάνω ή λίγο κάτω από το 1Μ τον χρόνο και ένας στα 700Κ Ο Κετζιορα θεωρειτε καλοκαιρινη προσθηκη;. Αν αυτό δείχνει σημάδια διοίκησης που δεν ενδιαφέρεται/ασχολείται και διοίκησης που έχει ριγμένο τον προπονητή ας το κρίνει ο καθένας Το μισθολόγιο αυξήθηκε κατα περίπου 1 χαρτί. Να πουμε 2;
Τώρα για το επίπεδο των επιλογών και ποιες μεταγραφές βγήκαν, αν δεν του έκαναν κάποιοι να μην τους ενέκρινε. Μονος του αγοράζει παικτες;
Δεν υπάρχει, πλέον, τεχνικός διευθυντής για να πάρει την ευθύνη πάνω του. Τον τελευταίο λόγο τον έχει ο προπονητής Μονος του αγοραζει παικτες.
JohnDag έγραψε:Φέτος το ισοζύγιο μπορεί να φαίνεται θετικό αλλά το καλύπτει η ξεκάθαρη αύξηση του μισθολογικού μπατζετ σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν. Ποιες σεζον; Το ισοζύγιο φετος έγραψε +7 χαρτιά. Είδες εσυ ανάλογη αύξηση μισθολογίου; 22/23 το ισοζύγιο ήταν 0 και 21/22 ήταν +22. Κοίτα εσύ το μισθολόγιο το 21/22, σύγκρινε το με το φετινό και πες μου για ποια άυξηση μιλάμε σε βαθος διετιας
Διοίκηση που επενδύει αυτά που βγάζει και ανεβάζει το μισθολογικό μπατζετ φέρνοντας παίκτες αξίας εγώ δεν μπορώ να την κατηγορήσω, σορρυ. Διοίκηση που έχει 4 σεζόν +5, +22, +0, +7 και ρίχνει διαρκώς το μπάτζετ με εξαίρεση την κατα 2 εκατομμύρια αύξηση φέτος, μπορώ να την κατηγορήσω; Ειδικά οταν 2 απο τους ανταγωνιστές εκτόξευσαν την επένδυση τους (τον 3ο δεν τον έφτανες ούτε πριν)
Τέλος, ο Λουτσεσκου έχει πολύ μεγαλύτερη επιρροή στις τελικές αποφάσεις όσον αφορά τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις απ’ όσο του αναγνωρίζεις. Πίστεψε με. Αν ξέρεις κάτι πες το μας
Εαν εσυ με ολα αυτα τα δεδομενα απαιτεις πρωταθλημα ειναι δικο σου προβλημα. Εσυ αν θελεις, βγες πες Λουτεσκου φυγε γιατι δεν μαρεσει η μπαλα που παιζεις η γιατι δεν θεωρω οτι εισαι ικανος προπονητης. Ειναι δικαιωμα σου. Οπως εγω πανω στα νευρα προχθες ειπα "λουσε φυγε γιατι δεν ανεχομαι να χανω απτον αρη"JohnDag έγραψε:Tolare, θα μου επιτρέψεις για φέτος και μόνο να διαφωνήσω. Στα δικά μου μάτια αυτό δεν είναι ρόστερ συντήρησης, αλλά ρόστερ πρωταθλητισμού. Οκ. Καπου εδω να σημειωσουμε οτι στα ~16 δικα μας η ζελα εχει ~23, ο γαυρος ~24 και η κουλα ~20. Χαρτια εννοω ετσι. Αλλα δεν παιζει μπαλα το μπατζετ
Όμως έγινε ξεκάθαρη προσπάθεια να ανεβεί το επίπεδο του ρόστερ από φέτος το καλοκαίρι και μετά και σε πλήρη αντίθεση με τα δυο προηγούμενα χρόνια. Τουλάχιστον στα δικά μου μάτια όπως ξεκαθάρισα και παραπάνω.
Βέβαια, ενισχυμένος είναι και ο ανταγωνισμός. Για να είμαστε δίκαιοι. Κανένας δεν είπε ότι είναι εύκολο.Μονος σου τα λες. Οτι υπηρξε προσπαθεια φετος και βελτιωθηκαμε ισχυει. Το οτι ξαφνικα φτασαμε η και ξεπερασαμε τους αλλους ΔΕΝ ισχυει.
Μην παρουσιαζεις ομως μια αλλη πραγματικοτητα Κουρασε ο Λουτσεσκου να το λεει ναι, και εγω βαρεθηκα να το ακουω, αλλα δεν ειναι λαθος το οτι εχουμε κανει overperform. Ξαναλεω εαν ειχαμε αλλους στοχους και δεν τους πετυχαιναμε δεν θα ανανεωναν τον προπονητη μεσουσης της σεζον
- Montrealiotis
Razvan Lucescu IV
Μου το έστειλε ένας φίλος. Η ανάλυση του Τσαρλυ του οποίου εκτιμώ τις ποδοσφαιρικές αναλύσεις κρατώντας πάντα μια πισινή, σαν και καλά αντικειμενικός αρδ. Δεν με αφήνει το site να κάνω copy το άρθρο, όποτε βάζω μόνο το λινκ.
Νομίζω ότι έχει απόλυτο δικιο σε αυτά που λέει και θα ήθελα να ακούσω έναν αντίλογο από πιο «εμπαλους» από εμένα.
https://www.betarades.gr/tsarli-analisi ... oytseskoy/
Νομίζω ότι έχει απόλυτο δικιο σε αυτά που λέει και θα ήθελα να ακούσω έναν αντίλογο από πιο «εμπαλους» από εμένα.
https://www.betarades.gr/tsarli-analisi ... oytseskoy/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Montrealiotis την Τρί 12 Μαρ 2024, 19:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αχταρμάς γραμμένος στο γόνατο με ο,τι θέλουν να ακούνε τα ποκεμον.
Αα ο Μαντζιος φίλος του είναι;
Αα ο Μαντζιος φίλος του είναι;