Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Πέρυσι έβγαιναν 5 ομάδες στην Ευρώπη
Φέτος μόνο 4
Φέτος μόνο 4
Αν το παρουμε εμεις η ο βαζελος τοτε βγαινει ο 4ος ευρωπη
Ούτε η 1η φορά,ούτε η τελευταίαSpecial 4 έγραψε:Τσαμπα τα γραφεις μου φαινεται ΝτουμλορντDoomlord4 έγραψε:Το όλο θέμα είναι ΑΝ θα διακινδυνεύει ή όχι η ομάδα ΚΑΙ την ευρωπαϊκή της παρουσία ή οχιtolis14 έγραψε:Εγώ ξέρω ότι με τον αποκλεισμό της αεκ αυξήθηκαν οι πιθανότητες μου να πάρω το κύπελλο. Τώρα αν κάποιοι φοβούνται τη γειτονιά, τι να πω. Αν δν μπορούμε να κερδίσουμε τον αρη σε τελικό κυπέλλου, καλύτερα να μην κατεβαίναμε στη διοργάνωση
Και τι εξωαγωνιστικό θα κάνει ο γάβρος και όχι μόνο
Και με τον Οφη να πάει τελικό το ίδιο θα ισχύει
Επίσης αναρωτιέμαι αν θα αντάλλαζε κανείς "φόβο" και υπερσκύλισμα με αυτούς και συν 5 βαθμούς φέτος,ή ΠΟΙΟΣ αρούλης όπως τώρα και με 5 χαμένους βαθμούς.....
-
VfB v2
Για πρόπερσι έγραψα που είχαμε πάλι μόνο τέσσερα εισιτήρια και η κούλα είχε μείνει εκτός ήδη απο τα πλέι οφ ως 5η και παίζαμε τελικό με τον 4ο βάζελο.Doomlord4 έγραψε:Πέρυσι έβγαιναν 5 ομάδες στην Ευρώπη
Φέτος μόνο 4
Όταν βγαίνουν 4 ομάδες στην Ευρώπη,τα ευρωπαϊκά εισιτήρια ανήκουν στον
1ο
2ο
3ο
Κυπελλούχο
Ο 4ος δεν έχει ευρωπαϊκο εοαιτήριο δεδομένο
ΤΩΡΑ ΑΝ ο Κυπελλοϋχος έχει ήδη ευρωπαικό εοσιτήριο
Έχει τερματίσει δηλαδή 1ος 2ος ή 3ος
Το 4ο ευρωπαικό εισιτήριο πάει στον 4ο
Το 4ο ευρωπαϊκό εισιτήριο πάει επίσης στον 4ο...όταν ο 4ος είναι....ο Κυπελλούχος!!
1ο
2ο
3ο
Κυπελλούχο
Το 4ο ευρωπαϊκό εισιτήριο πάει επίσης στον 4ο...όταν ο 4ος είναι....ο Κυπελλούχος!!
Τωρα σοβαρα συζηταμε οτι μπορει να βγουμε τεταρτοι;
-
VfB v2
Και εγώ έτσι το ξέρω, ότι το ευρωπαικό εισιτήριο της 4ης θέσης δεν στερείται απο τον 4ο εαν η ομάδα που πάρει το κύπελλο έχει ήδη εξασφαλίσει εισιτήριο απο το πρωτάθλημα, έαν έχει τερματίσει δηλαδή στις θέσεις 1-3.Azrael έγραψε:Αν το παρουμε εμεις η ο βαζελος τοτε βγαινει ο 4ος ευρωπη
Αυτό που έγραψε ο Doomlord4 με μπέρδεψε.
Doomlord4 έγραψε: Ο Τελικός Κυπέλλου θα γίνει μετά το πρωτάθλημα
όποια ομάδα απο τις 4 να παει,αν το πάρει,θα στερήσει την Ευρώπη από τον 4ο του πρωταθλήματος
Ακριβως...Doomlord4 έγραψε:Όταν βγαίνουν 4 ομάδες στην Ευρώπη,τα ευρωπαϊκά εισιτήρια ανήκουν στον
1ο
2ο
3ο
Κυπελλούχο
Και εχεις ολα τα πουλια τους αρδ να μας εχουν ζαλισει απο το πρωι με αρθρα για τα νεα δεδομενα στα ευρωπαικα εισητηρια.
Γραφουν αρθρα τα οποια στηριζονται στην "υποθεση" οτι παντα καποιος απο τους πρωτους 4 θα παρει το κυπελλο.
Τώρα σοβαρά συνεχίσεις να το καταάβαίνεις μόνο έτσι;icue έγραψε:Τωρα σοβαρα συζηταμε οτι μπορει να βγουμε τεταρτοι;
-
VfB v2
οκ κομπλέ. Το ίδιο λέμε.Doomlord4 έγραψε:Όταν βγαίνουν 4 ομάδες στην Ευρώπη,τα ευρωπαϊκά εισιτήρια ανήκουν στον
1ο
2ο
3ο
Κυπελλούχο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Πέμ 18 Ιαν 2024, 14:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πάντως ο oάρης είναι πιο κοντά στην τεταρτη θέση από ότι εμείς 
2 νίκες και τουλάχιστον μία ισοπαλία - στην ισοβαθμία τους έχουμε.delos15 έγραψε:Η διαφορα απο την τεταρτη θεση ειναι 2 νικες.
Αν τους κερδίσουμε και στην Τούμπα, 3 νίκες και μία ισοπαλία.
Δεν κλείνει εύκολα τέτοια ψαλίδα.
Σε περιπτωση λιποθυμίας Κουγια στην Τουμπα ειμαστε δυσκολα . 
Πως αλλιως να το καταλαβω δηλαδη; Για εξηγησε μου. Πως αλλιως μπορουμε να χασουμε ευρωπαικη θεση. Ο νταλκας σου απο χθες ειναι οτι επειδη περασε ο αρης αν δεν παρουμε το κυπελλο και βγουμε τεταρτοι θα μεινουμε εκτος Ευρωπης.Doomlord4 έγραψε:Τώρα σοβαρά συνεχίσεις να το καταάβαίνεις μόνο έτσι;icue έγραψε:Τωρα σοβαρα συζηταμε οτι μπορει να βγουμε τεταρτοι;
Οποτε ξαναρωταω. Σοβαρα συζηταμε οτι θα μας περασουν τρεις ομαδες; Γιατι αν ειναι ετσι και εγω λεω οτι θα παρουμε το Κονφερενς οποτε δεν μας νοιαζει και πεμπτοι να βγουμε.