Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Giannispaokathens4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από Giannispaokathens4 »

Γεια σας μάγκες μου από τη βροχερή σήμερα Αθήνα.

Για το θέμα Cedric Soares θεωρώ δεν υφίσταται καν ζήτημα καθώς ο παίχτης δεν έχει συμμετοχές φέτος ( αν θυμάμαι καλά μόνο 1) είναι 32 χρ και δεν θεωρώ ότι ψάχνει κάτι τέτοιο εκεί ο ΠΑΟΚ, να τον κάνεις τι έναν παίχτη χώρος Ρυθμό και αγώνες; ΓΙΑ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ θεωρώ ότι δεν θα γίνει κίνηση τον Γενάρη και νομίζω και ο Λουτσεσκου το ξεκαθάρισε με παραμονή Λυρατζη οπότε μην ψάχνουμε άδικα από δω και κει παίχτες πιθανούς μεταγραφικούς στόχους σε αυτή τη θέση για Γενάρη..

Αν γίνουν κινήσεις που όλοι ευχόμαστε θεωρώ ότι θα είναι maximum 3 και περιλαμβάνουν τη μπόμπα ΜΑΞΙΜΟΒΙΤΣ τέλη Γενάρη, ΔΕΞΙ ΣΤΟΠΕΡ ( με αποχώρηση Νασμπεργκ) και μεσοεπιθετικο που να παίζει και ΦΟΡ. Εγω αυτή την αίσθηση έχω πάντως θα δούμε τελικά πως θα πάει το πράγμα..

Όλη η ουσία είναι η 4αδα αγώνων που ακολουθεί μετά το μάτς με Γιάννενα ( τούμπα) , Βόλο ( εκτός). Παίζουμε κατά σειρά με Παναθηναικό ( μέσα) , Ατρόμητο ( έξω) αεκ- Ολυμπιακό ( μέσα) ...Σε αυτά τα παιχνίδια θα φανεί που πάει η ομάδα.. ανάλογα τι βαθμούς θα μαζέψουμε και σε τι θέση θα είμαστε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό..Αν σας πω ότι αν θα χάσουμε βαθμούς μπορεί να είναι μόνο στο Περιστέρι; δεν θα μου κάνει εντύπωση πάντα ζοριζομαστε εκεί ακόμα και στη χρονιά του double φέραμε Χ και πετυχαίνουμε τον Ατρόμητο στη καλύτερη του φαση φέτος όντας αήττητος εδώ και καιρό και με καλά αποτελέσματα σε μεγάλους στο Περιστέρι...Εν τέλει πχ 3 στα 3 στα ντέρμπι και ένα Χ στο Περιστέρι 10 βαθμοι δεν νομίζω να χάλαγαν κανέναν. Το απόλυτο είναι το ιδανικό φυσικά δεν το συζητάμε

Θεωρώ ότι τη Κυριακή θα είμαστε τυπικά πρώτοι βλέπω ένα σβηστό 0-0 στο ντέρμπι στην opap arena άλλωστε υπάρχουν και οι σημαντικές ρεβάνς κυπέλλου την επόμενη Τετάρτη που κρίνουν στόχο και εμάς με νίκη από 3 γκολ και πάνω να έχουμε την ισοβαθμία με Παναθηναϊκό πχ. Νομίζω μας συμφέρει καλύτερα να έχουμε από κάτω μας την Αεκ. Ένα 4-0 το βλέπω τη Κυριακή πάντως στην Τούμπα για να επανέλθουν πάλι οι 4αρες αν ο ΠΑΟΚ παρουσιαστεί αυτός που μπορεί..

Έχω θετικό mood για τη φετινή χρονιά κάτι καλό θα συμβεί είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη.. Νομίζω είναι χρονιά που θα πανηγυρίσουμε τίτλο ή τίτλους. Βήμα βήμα και όλα θα γίνουν..Ας βοηθήσει και λίγο παραπάνω την ομάδα ο Ιβάν τον Γενάρη και θα είμαστε πολύ καλά τον Μάιο..( Βασικά και μόνο ο Μαξίμοβιτς να ερχόταν έστω και 31 Γενάρη θα ήμασταν άψογα)
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Θέλει πολύ υπομονή η μεταγραφική περίοδο.

Έτσι όπως έχει γίνει το πράγμα, σε παίκτες που έχουν ζήτηση, δεν είναι εύκολο να τους κλείσεις.
Όλοι οι παίκτες περιμένουν μέχρι 29 Ιανουαριου για να επιλέξουν.
Όλα είναι οι φιλίες, οι γνωριμίες που παίζουν μπάλα.
Ειδικά για να έρθουν διεθνής παίκτες θέλει πάρα πολύ πίεση.
Περιμένουμε βέβαια.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Σιγά μήν έρθει προς το παρόν. Φυσικά την τελευταία μέρα μπορεί να το πάρει απόφαση!

Εκεί στο Κεντάκι δεν βιάζεται κανείς ...
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Αν θελουμε να διεκδικησουμε με αξιωσεις το πρωταθλημα πρεπει να ερθει δεξι μπακ αμεσα. Αν θελεις να το κτυπησεις με λυσσα οπως καναμε τη χρονια του νταπλ θελεις και φορ και δεξι στοπερ ενδεκαδατους.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Το ρωταω εδω γιατι δεν ξερω που αλλου.Διαβασα οτι ο Μελιοπουλος πηγε στον Απολλωνα.Ακομα δεν εχω καταλαβει τι ειχε παιξει με αυτον.Εφαγε τα ψυχολογικα του κ χαλασε η μεταγραφη? Δλδ δεν τα δωσαμε τα 800? Η εγινε η μτγρφ βαρεσε τα ψυχολογικα του, δωσαμε 800 στο φουφουτο κ τωρα ειναι παικτης του Απολλωνα?
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Κανονικά είχε γίνει η μεταγραφή. Τα λεφτά δόθηκαν, ο παίκτης ήθελε να παρατήσει το άθλημα απογοητευμένος από συμπεριφορές παραγόντων. Το έκανε προς στιγμήν και έπειτα επέστρεψε για τη Θύελλα Κατσικά. Πλέον αντι για Βέροια που ειχε συμφωνήσει, πάει στον Απόλλωνα.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Εσύ άστα αυτά Εβρίτη. Άνοιξέ μας τα μάτια για τα δικά μας.....
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Δώσε κάνα στίγμα Εβριτη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Φέρτε τον Maksimovic.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

PAOKevolution έγραψε:Εσύ άστα αυτά Εβρίτη. Άνοιξέ μας τα μάτια για τα δικά μας.....
Επειδή δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό από πλευράς εξελίξεων, ας προτιμήσουμε την αναμονή από το να λέμε απλά για να λέμε. Αυτό το κάνουν με μεγάλη επιτυχία άλλοι.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Aboubakar kamara που φέτος δεν παίζει καθόλου στην Αραβία, θα σας έψηνε έστω για ένα εξάμηνο;
Άβαταρ μέλους
Мир

Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από Мир »

Ετσι πως παει το πραγμα και βγαινει τιποτα πιστευω παμε απο καμια εως μια μεταγραφή και αυτη στο τελος Γεναρη.

Εκτος αν σκασει κατι απο Ρωσια μερια με ενήμερο μόνο τον προπονητή.

Αλλιως ολο και κάποιος μανατζερ ή ρεπορτερ απο άλλη Ευρωπαικη χώρα θα εβγαζε κάτι, συν οτι θα το παζάρευε και το Μαρακι για 5-10 μερες.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Mitsospaoki4 έγραψε:Aboubakar kamara που φέτος δεν παίζει καθόλου στην Αραβία, θα σας έψηνε έστω για ένα εξάμηνο;

Αν πάρουμε κάποιον, δεν θα πάρουμε κάποιον χωρίς ρυθμό, έτσι πιστεύω. Είναι μέσα Γενάρη, τον θέλουμε να μπορεί να μπει Φλεβάρη, όχι Απρίλη. Εμπιστεύεσαι βασικό παίκτη σε τελικό Conference κάποιον που είναι χωρίς ρυθμό από την άνοιξη του '23;
Άβαταρ μέλους
giaxxo

Δημοσίευση από giaxxo »

Φερτε τον Μαξιμοβιτς χθες.Και δεξι μπακ σημερα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χωρίς ρυθμό είναι και ο Cedrik Soares.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”