Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Ζινολα:
Το θέμα ΔΕΝ είναι το άγχος, η ανασφάλεια, η δίκαιη κριτική ούτε οι υψηλές απαιτήσεις των οπαδών.
Το θέμα είναι η κακή προαίρεση, η αρρώστια, η έλλειψη μέτρου και για μένα πάνω απ' όλα είναι η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ πραγματικού ΠΑΟΚ μέσα σε όλα αυτά.
Μια αηδία. Δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό και πρέπει επιτέλους να χαμπαριασει ο κόσμος. Δεν είμαστε γαύρος να λέμε στον κόσμο τι να πει. Πρέπει μόνος του να ξυπνήσει.
Σε άλλα νέα, πιο ον τοπικ, εγώ πορευομαι ως αν οι μεταγραφές να έχουν ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
Τώρα άμα έρθει και άλλο ένα εξτρέμ, καλώς.
Το θέμα ΔΕΝ είναι το άγχος, η ανασφάλεια, η δίκαιη κριτική ούτε οι υψηλές απαιτήσεις των οπαδών.
Το θέμα είναι η κακή προαίρεση, η αρρώστια, η έλλειψη μέτρου και για μένα πάνω απ' όλα είναι η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ πραγματικού ΠΑΟΚ μέσα σε όλα αυτά.
Μια αηδία. Δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό και πρέπει επιτέλους να χαμπαριασει ο κόσμος. Δεν είμαστε γαύρος να λέμε στον κόσμο τι να πει. Πρέπει μόνος του να ξυπνήσει.
Σε άλλα νέα, πιο ον τοπικ, εγώ πορευομαι ως αν οι μεταγραφές να έχουν ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
- PAOKevolution
Για τον Σαμματα να επισημάνω το εξής. Με τέτοια ομάδα από πίσω του, θα γίνει τρίποδας κατοτακατο.
Υπομονή παλικάρια. Και χρόνο στον αρχιτέκτονα, να μας κάνει σούπερ.
Υπομονή παλικάρια. Και χρόνο στον αρχιτέκτονα, να μας κάνει σούπερ.
Τι σου είναι όμως μια μεταγραφαρα. Σίγησαν και οι φωνές όσων έλεγαν είμαστε καλά χωρίς προσθήκη και όσων έλεγαν θέλουμε οπωσδήποτε δύο εξτρέμ.
Τέτοια σύγκλιση άκρων σε τόσο λίγο χρόνο δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει
Τέτοια σύγκλιση άκρων σε τόσο λίγο χρόνο δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει
Σίγουρα. Αλλά λίγοι είναι αυτοί(τοξικοι) ρε μπρο.rainmaker έγραψε:Ζινολα:
Ον τοπικ ,εγώ πορευομαι ακόμα καλύτερα με ακόμα έναν αλλά οκ,το ακούω αυτό π λες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Κυρ 03 Σεπ 2023, 08:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- falconakis
Ουγκαγκαμπουμ μπουμ γκι ουγκαγκα γκουμ μπιρι γκαγκα!!!
Σ.Φ. ΠΑΟΚ Μορντορ
Sent from my 2201117SY using Tapatalk
Σ.Φ. ΠΑΟΚ Μορντορ
Sent from my 2201117SY using Tapatalk
-
MSc in Football
Πολλή πλάκα τα γαυράκια!
Βέβαια ,αυτά είναι τα έξυπνα γαυράκια ,αυτά που αμφισβητούν. Αυτά που δεν τρώνε αμάσητο το σανό της διοίκησης.
Η τεράστια πλάκα γίνεται μ'αυτούς ,τους λιγότερο έξυπνους ή πληρωμένους, που δικαιολογούν το παιδοβούβαλο σε όλα!
Βέβαια ,αυτά είναι τα έξυπνα γαυράκια ,αυτά που αμφισβητούν. Αυτά που δεν τρώνε αμάσητο το σανό της διοίκησης.
Η τεράστια πλάκα γίνεται μ'αυτούς ,τους λιγότερο έξυπνους ή πληρωμένους, που δικαιολογούν το παιδοβούβαλο σε όλα!
Ο Γιώργος Σαββίδης είχε πει μετά από τον τελικό ότι θα έρθουν 6 - 7 ποδοσφαιριστές, για να καλύψουν το ποιοτικό κενό του περσινού ρόστερ. Το κατάφεραν, στο χορτάρι τα υπόλοιπα.Sera4 έγραψε:Εγώ πάντως δεν βλέπω κάποια ενίσχυση.
Ο Έκονγκ ήρθε να καλύψει Τον Ίννγκασον
Ο Κεντζιόρα τον Κάργα
Ο Σαμάτα τον Ολιβέιρα
Ο Μάρκος Αντόνιο τον Ντάντας
Ο Οζντόεφ τον Κούρτιτς
Ο Μειτέ τον Ντόουγκλας
Ο Δεσπότης τον Νάρευ
Μόνο ο Μπάμπα θεωρείται ενίσχυση. Πού είναι ο Αντι-Μπίσε; Που είναι ο Αντι-Καντουρί;
Πού είναι οι 6-7 προσθήκες που μας τάξανε;
Ιβάν εμφανίσου και μίλα αλλιώς πούλα.
Λογική ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ Μεταγραφές 2023-24. Αυτά τα νήματα (μαζί με του Ιβάν και των Οικονομικών Θεμάτων) θα μείνουν στην ιστορία ως τα πιο άρρωστα από την εποχή ίδρυσης του site.
- paokmaniak
Παρα την τεραστια γκαυβλα μη ξεχνιομαστε. Ενα ακομα εξτρεμ πατερουλη για να ειμαστε καλα και αριθμητικα οπως ζητησε κ ο Ρουμανος
Πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω να κάνει μεταγραφή μια ομάδα και να μην υπάρχει έστω ένας οπαδός αντίπαλης ,που έστω από ζηλια-πικρα ,να μην λέει κάτι αρνητικό για τον παικτη.
Στα σχόλια γράφουν όλοι διθυράμβους...
Απίστευτο!
Στα σχόλια γράφουν όλοι διθυράμβους...
Απίστευτο!
Eγω παντως μπορει και να εκανα τη καρδια μου πετρα και αντι για εξτρεμ να εφερνα τον joshua brenet που γραφουν σημερα για την κουλα να δεσει το πακετο μετα τον γαυρο...
Σοβαρα τωρα ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ...Εφτασε στα ορια του φετος καποια στιγμη σχετικα με τη διαμορφωση του ροστερ και καταφερε να κρατησει την ομαδα συγκεντρωμενη.Ιδανικα και ο ιδιος φανταζομαι οτι θελει κατι ακομα.Ο Ντεσποτοφ εκτος των αλλων ειναι πολυ ισχυρη προσωπικοτητα και παρεα με Ντελια,ζιφκο,Ταισον ειναι κοκορια που θελουν χρονο και μπαλα.Δυσκολα μπορεις να φερεις και αλλον τετοιο,ακομα και οικονομικα αν και δυσκολα πλεον ψυχολογεις τον Ιβαν.Αρχιζει και μοιαζει ο Λημνιος που εγω δεν αντεχω μια καλη λυση η και το Σερβακι μιας και κλασσικο αριστερο εξτρεμ δεν εχουμε μετα τον Ταισον.Παικτες που λογικα δεν θα εχουν θεμα να καθησουν παγκο.
Σοβαρα τωρα ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ...Εφτασε στα ορια του φετος καποια στιγμη σχετικα με τη διαμορφωση του ροστερ και καταφερε να κρατησει την ομαδα συγκεντρωμενη.Ιδανικα και ο ιδιος φανταζομαι οτι θελει κατι ακομα.Ο Ντεσποτοφ εκτος των αλλων ειναι πολυ ισχυρη προσωπικοτητα και παρεα με Ντελια,ζιφκο,Ταισον ειναι κοκορια που θελουν χρονο και μπαλα.Δυσκολα μπορεις να φερεις και αλλον τετοιο,ακομα και οικονομικα αν και δυσκολα πλεον ψυχολογεις τον Ιβαν.Αρχιζει και μοιαζει ο Λημνιος που εγω δεν αντεχω μια καλη λυση η και το Σερβακι μιας και κλασσικο αριστερο εξτρεμ δεν εχουμε μετα τον Ταισον.Παικτες που λογικα δεν θα εχουν θεμα να καθησουν παγκο.
Με διαφορα η καλύτερη μεταγραφική περιοδος Καλοκαιριου που θυμάμαι . Απίστευτη αναβαθμιση του ροστερ με παίκτες που δεν κρύβονται στο γήπεδο
- black_star_ninja
Ρειν, δε νομίζω οτι είχαν κακή πρόθεση τα παιδιά. Το άγχος τους δεν μπορούσαν να ελέγξουν και την απογοήτευση τους. Και φυσικά μας έπρηξαν λέγοντας τα ίδια και ίδια. Ας τα αφήσουμε πίσω όμως αυτα. Ας γίνει αυτή η σεζόν αφετηρία για να δεχτούμε μερικά πράγματα.rainmaker έγραψε:Ζινολα:
1. Ο Ιβαν ειναι εδω και εχει διάθεση να βλέπει τον ΠΑΟΚ πρώτο.
2. Οι δημοσιογράφοι δεν ξερουν και δεν κάνουν σοβαρό ρεπορτάζ. Απλά μεταφέρουν τις φήμες αφιλτράριστες.
3. Οι νόμοι της αγοράς ισχύουν και για εμάς και για τις μεγάλες ομάδες (βλπ Μπαγιερν). Απλώς αλλάζουν οι στόχοι ανάλογα με το επίπεδο της ομάδας. Οποίος ήθελε να έρθουν όλοι αυτοί οι παίκτες τον Ιούνιο, θα απογοητευόταν απο τα εκατομμύρια που έπρεπε να δώσουμε (και απο τα θέματα φφπ μετά).
4. Η μεταγραφική περίοδος δε τελειώνει τον Ιούλιο.
5. Κάποιες φορές αξίζει να ρισκάρεις για να πετύχεις αυτο που θέλεις.
6. Δε βοηθαμε κανέναν με τη συνεχόμενη μιρλα και κριτική. Αντίθετα βοηθαμε και την ομάδα και τους συνοπαδους μας με την αυτοκριτική.
7. Το οτι ήρθαν όλοι αυτοί παίκτες, δε μας δίνει τους τίτλους. Όλα κρίνονται στο χορτάρι.
8. Εμεις πρεπει να κάνουμε αυτο που μπορούμε σαν οπαδοί. Να βγάζουμε ενέργεια. Θετική ενέργεια. Παντού. Και στο γήπεδο και στο δρόμο οταν βρίσκουμε τον Ραζβαν, τον Ντεσποτοφ και τον Κυρκυρ.
Με το καλο να μας έρθει και ο Μουλεκα τωρα να γίνουμε ακόμα περισσότερο. Ή ο λημνιος. Δε με χαλάει.
Τώρα θέλει και μια ανανέωση συμβολαίου της ρουμανικής αλεπούς και άστον να μοντάρει με τους παιχταράδες ομαδάρα όπως το 17.
Και ο Σανσονε πάντως κλασικό αριστερό εξτρέμ είναι που όμως μπορεί να παίξει πίσω από το φορ. Βέβαια θα μου πεις και άλλη προσωπικότητα;; Ξέρω εγώ; Και αν ο Ιβάν απασφαλισε;joshua έγραψε:Eγω παντως μπορει και να εκανα τη καρδια μου πετρα και αντι για εξτρεμ να εφερνα τον joshua brenet που γραφουν σημερα για την κουλα να δεσει το πακετο μετα τον γαυρο...
Αν και σε εμένα πλέον και με δεδομένο έναν ακόμα αποκλεισμό από αποστολή Λύρα και Σαστρε η λύση του δεξιού μπακ εεεεεε εξτρέμ εννοούσα
-
panpangr77
Η Μπεσίκτας κυνηγάει να πάρει έναν αμυντικό και έναν μέσο ,Isak Hien και Pereira ,ονειρευοντουσαν Κουτινιο αλλά υπέγραψε στο Κατάρ . Σήμερα θα λήξει μάλλον το θέμα . Θα ξέρουμε αν δανειστεί ο Muleka και αν όντως είμαστε ζεστοί εμείς να τον πάρουμε ...
Για τον μικρό της Παρτιζάν από που έχει βγει ,από εμάς εδώ μέσα μαλλον . Το γραφείο που τον έχει ,έχει παίκτες του γαύρου .
Να δούμε πόσο αληθινό ήταν το ενδιαφέρον για Sansone.
Για τον μικρό της Παρτιζάν από που έχει βγει ,από εμάς εδώ μέσα μαλλον . Το γραφείο που τον έχει ,έχει παίκτες του γαύρου .
Να δούμε πόσο αληθινό ήταν το ενδιαφέρον για Sansone.