Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
- PAOKevolution
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Εγώ βλέπω πως είπε πριν από όλους τον Τάισον και πέρσι είχε πει για Κανίς.
Από κει και πέρα δε ξέρω γιατί δε τα βγάζει και στη sportime. Μακάρι τουλάχιστον να πέσει μέσα και στο θέμα του φορ.
Από κει και πέρα δε ξέρω γιατί δε τα βγάζει και στη sportime. Μακάρι τουλάχιστον να πέσει μέσα και στο θέμα του φορ.
Ok thanks καλύφθηκαnunies4 έγραψε:Για αυτό πήραμε Κανίς....astral έγραψε:Πάμε για submission με κεφαλοκλείδωμαPatron έγραψε:Πώς ακριβώς το παλεύουμε;
Θα τον δαγκώσει από το μπατζακι και δεν θα τον αφήνει...
Ρεαλιστικό μάλλον ακούγεταιjoshua έγραψε:To σεναριο ,ξυπναει ενα πρωι την προηγουμενη εβδομαδα ο Σαββιδης και σκεφτεται θα παρω πρωταθλημα,φερτε μου παικτες και Σαββατο βραδυ μετα το παιχνιδι με τον ΟΦΗ,ξανασκεφτεται ασε μωρε γιατι να ξοδευομαστε τωρα,ποσο απιθανο ακουγεται?
Και που να έρθει κανένας άσος την Τετάρτη και διπλό την Κυριακή...
Πάμε και για ακραίο μπακ και για χαφ και για τα πάντα όλα....
Πάμε και για ακραίο μπακ και για χαφ και για τα πάντα όλα....
- constadine
Σήμερα έψαξα και βρήκα τη σελίδα του στο ίνστα , αυτά που έγραφε πριν δυο μέρες στο ίνστα τα έγραψε σήμερα (με την ίδια διατύπωση) στο sportime ο Μαγγίνας, .Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Μαγγίνας του sportime είναιPAOKevolution έγραψε:Αυτός ο ΠΑΟΚτσης στο ινστα ή ο Μποτο είναι, ή ο μικρός Σαββίδης. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Ο οποίος επιμένει ότι ο πρώτος στόχος και επικρατέστερος, είναι άλλος
Υ.Γ: Τώρα το είδα έχει και το όνομα του ,Μαγγίνας στη σελίδα paoktsis_ .
Μια εξήγηση είναι ότι ,ανώνυμα πιο εύκολα "βγάζεις κάτι" χωρίς επαρκή πληροφορίες.PAOKevolution έγραψε:Εγώ βλέπω πως είπε πριν από όλους τον Τάισον και πέρσι είχε πει για Κανίς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Τρί 17 Ιαν 2023, 00:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Με ποιο ακριβώς σκεπτικό μπορεί ο λαριν να είναι πάνω από λοκαντια στην λίστα?
- FreeWatcher
Εγώ πάλι απορώ τι βλέπει κανείς σε αυτή την αργοκούνα τον λοκαντια! Δεν τον ξέρω τον παίχτη βέβαια, απο τα βίντεο στο youtube...
με το σκεπτικο οτι μας το κάρφωσε όταν παίξαμε με την Μπεσίκτας!!renegade έγραψε:Με ποιο ακριβώς σκεπτικό μπορεί ο λαριν να είναι πάνω από λοκαντια στην λίστα?

Τα βιντεάκια του Λοκάντια ήταν όντως πολύ βαρετά.
Χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για την αξία του παίκτη.
Αλλά είναι γεγονός ότι μου θύμισαν αυτά του Τσόλακ.
Στο ερώτημα ποιος από τους 2 ή 3 ή 15 στόχους, που ντεμέκ υπάρχουν, θα πρέπει να αποκτηθεί, η απάντηση είναι μια :
Ο ταχύτερος.
Χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για την αξία του παίκτη.
Αλλά είναι γεγονός ότι μου θύμισαν αυτά του Τσόλακ.

Στο ερώτημα ποιος από τους 2 ή 3 ή 15 στόχους, που ντεμέκ υπάρχουν, θα πρέπει να αποκτηθεί, η απάντηση είναι μια :
Ο ταχύτερος.
ΚαλόFreeWatcher έγραψε:Εγώ πάλι απορώ τι βλέπει κανείς σε αυτή την αργοκούνα τον λοκαντια! Δεν τον ξέρω τον παίχτη βέβαια, απο τα βίντεο στο youtube...

ειδα ΠΑΟΚ μπεσικτας 3-1 για το γκολ του Λαριν.
2,5 χρονια μονο περασαν και ειχαμε επιθεση φωτια, με Τζολη, Ακπομ, Γιαννουλη (και Πελκα) με Αμπέλ στον πάγκο.
3-0 στο μισαωρο. Σε καποιους δεν άρεζε ο Αμπέλ...Τελικά ο εχθρός του ΠΑΟΚ ειναι από μεσα.
2,5 χρονια μονο περασαν και ειχαμε επιθεση φωτια, με Τζολη, Ακπομ, Γιαννουλη (και Πελκα) με Αμπέλ στον πάγκο.
3-0 στο μισαωρο. Σε καποιους δεν άρεζε ο Αμπέλ...Τελικά ο εχθρός του ΠΑΟΚ ειναι από μεσα.
Δες και το 4μπαλο στο σκουλικαου τώρα ομως.
Αααα μπορείς να δεις και πως λίγους μήνες μετά το αήττητο ισοφαριζες στην έδρα σου κάτι βαζελους και κάτι σκουλήκια στο τελευταίο δευτερόλεπτο
Αααα μπορείς να δεις και πως λίγους μήνες μετά το αήττητο ισοφαριζες στην έδρα σου κάτι βαζελους και κάτι σκουλήκια στο τελευταίο δευτερόλεπτο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 17 Ιαν 2023, 00:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Οφτοπικ. 1.5 χρονο εκατσε ο Αμπελ, παλι για εχθρους και καστρα ακουμε. Πρωταθλημα δεν πηρε, κυπελλο δεν πηρε, αποκλειστηκε απο Σλοβαν (1μηνα μονο στην ομαδα οποτε οκ) προκριθηκε στο Γιουροπα την αλλη χρονια (μαγκια του) εβγαλε παικτες, για αλλους ειναι θετικη η συγκομιδη για αλλους αρνητικη. Το να αναπαραγουμε θεωριες συνομωσίας που βοηθαει;
ΥΓ:προχτες εγραψες «καλη σταδιοδρομια» για τον Ματος; Ο Αμπελ τον εβγαλε εκτος ομαδος και κατεβηκες στο Κρασνονταρ με τον Κρεσπο δεξι μπακ
ΥΓ2: Δεν τον στηριξε η διοικηση και ο Ρεμπε τον υπονομευσε
ΥΓ:προχτες εγραψες «καλη σταδιοδρομια» για τον Ματος; Ο Αμπελ τον εβγαλε εκτος ομαδος και κατεβηκες στο Κρασνονταρ με τον Κρεσπο δεξι μπακ
ΥΓ2: Δεν τον στηριξε η διοικηση και ο Ρεμπε τον υπονομευσε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τρί 17 Ιαν 2023, 00:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- constadine
Τώρα το είδα έχει και το όνομα του ,Μαγγίνας στη σελίδα paoktsis_ .PAOKevolution έγραψε:Εγώ βλέπω πως είπε πριν από όλους τον Τάισον και πέρσι είχε πει για Κανίς.
Πιστεύω ότι δεν έχει επαρκή πληροφορίες για να το γράψει στο sportime, στο ινστα πιο εύκολα πετάς κάτι που έπιασε το αυτί του.
Αμ το άλλο, τον Μπισε που το εβαλε δεξι φουλ μπακ που το βαζεις;
Ο Λουτσος αν έκανε κάτι τέτοιο θα τον σταυρώναμε, εδώ ένα απλό φορ τον έβαλε και πέσαμε να τον φάμε.
Ο Λουτσος αν έκανε κάτι τέτοιο θα τον σταυρώναμε, εδώ ένα απλό φορ τον έβαλε και πέσαμε να τον φάμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τρί 17 Ιαν 2023, 00:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.