Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Η ποιότητα της ομάδας και η πορεία της τα τελευταία χρόνια είναι ανοδική, σταθερή η πτωτική;
Ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί για τίτλο, διεκδικητής ή πάει για την καλύτερη δυνατή θέση στην τετράδα;
Να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε και μετά βλέπουμε αν τα 509 είναι πολλά ή λίγα.
Ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί για τίτλο, διεκδικητής ή πάει για την καλύτερη δυνατή θέση στην τετράδα;
Να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε και μετά βλέπουμε αν τα 509 είναι πολλά ή λίγα.
- Montrealiotis
Ο Σαββιδης όμως φταίει που μετά από τοσα χρόνια έχει τους ανίκανους εκει.
Τελείωσαν οι δικαιολογίες και οι τυφλοί είδαν…
Τελείωσαν οι δικαιολογίες και οι τυφλοί είδαν…
Προφανως και η πορεια ειναι πτωτικη,προφανως και εχει ευθυνες,αλλα τουλαχιστον να του καταλογιζουμε αυτες που του αναλογουν και για το σημερινο αυτες ανηκουν σε αλλον.
- Montrealiotis
Ισχύει ότι ευθύνη για τον Τομας εχουν άλλοι. Αλλά ο Ιβαν τους κρατάει εκει, και κάθε Ιούνιο στην ΓΣ βάζει κι αλλά χρήματα.
Ειλικρινα αυτη τη φορα τον δικαιολογω.Εφερε τον Μποτο,εναν γνωστο ποδοσφαιρανθρωπο και τα εκανε ψιλομανταρα και φτανουμε καλοκαιρι και εχει θετικη εισηγηση για τον Μπραντον και απο τον Μποτο και απο τον Λουτσεσκου.Βραχυκυκλωσε το skype...Τι να κανει σε αυτη την περιπτωση? Να τους διωξει και τους δυο η να τους γραψει στα @@ του και να παρει οποιον γουσταρει? Πες μου εσυ απαντηση...
Αξίζει η σειρά;renegade έγραψε:Έχω βαρεθεί πλέον να νιώθω σαν επιβάτης του snowpiercer
-
paokpantou
Κύριε Γιάννη Σαββίδη αυτούς τους ανίκανους στην ΠΑΕ ποτέ θα τους ξεπαστρεψετε!?
Μιληστε με τον κόσμο βγείτε και μιλήστε για να μάθει ο λαός του ΠΑΟΚ που βαδίζουμε και τι να περιμένουμε.
Μιληστε με τον κόσμο βγείτε και μιλήστε για να μάθει ο λαός του ΠΑΟΚ που βαδίζουμε και τι να περιμένουμε.
-
papwolf
Κανονικά αυτό έπρεπε να κάνει (να τους διώξει) κι όχι σήμερα αλλά την επόμενη του τελικού κυπέλλου.joshua έγραψε:Ειλικρινα αυτη τη φορα τον δικαιολογω.Εφερε τον Μποτο,εναν γνωστο ποδοσφαιρανθρωπο και τα εκανε ψιλομανταρα και φτανουμε καλοκαιρι και εχει θετικη εισηγηση για τον Μπραντον και απο τον Μποτο και απο τον Λουτσεσκου.Βραχυκυκλωσε το skype...Τι να κανει σε αυτη την περιπτωση? Να τους διωξει και τους δυο η να τους γραψει στα @@ του και να παρει οποιον γουσταρει? Πες μου εσυ απαντηση...
- Montrealiotis
Το ότι έχει θετική εισήγηση από τον Λουτσεσκου το στηρίζουμε στο οτι θέλει ομοιογένεια. Αυθαίρετα, αλλά μια λογική την έχει. Ότι υπαρχει θετική εισήγηση από τον Μποτο, που το στηρίζουμε; Επειδή αυτός τον έφερε αρχικά;
Εγώ βλέπω ότι εναλλακτική ήταν μόνο ο Κρμεντσικ, όχι από τα κανάλια του Μποτο. Επίσης καμία άλλη κίνηση δεν έχει κάνει ο Μποτο, έστω αναπληρωματικού, ενώ περσι είχε κλείσει πόσες περιπτώσεις. Καλές ή κακές. Του εχουνε φάει και 2 συνεργάτες, για χάριν του φοβερού σκαουτινγκ τεαμ που έχουμε ήδη.
Όποτε βλέπω τον Μποτο τελειωμένο, που απλά περιμένει την απόλυση του και το φόρτωμα των ευθυνών.
Και η ιστορία επαναλαμβάνεται
Εγώ βλέπω ότι εναλλακτική ήταν μόνο ο Κρμεντσικ, όχι από τα κανάλια του Μποτο. Επίσης καμία άλλη κίνηση δεν έχει κάνει ο Μποτο, έστω αναπληρωματικού, ενώ περσι είχε κλείσει πόσες περιπτώσεις. Καλές ή κακές. Του εχουνε φάει και 2 συνεργάτες, για χάριν του φοβερού σκαουτινγκ τεαμ που έχουμε ήδη.
Όποτε βλέπω τον Μποτο τελειωμένο, που απλά περιμένει την απόλυση του και το φόρτωμα των ευθυνών.
Και η ιστορία επαναλαμβάνεται
Μου αρεσει που καποιοι αμφισβητουν την εισηγηση Λουτσεσκου η και αυτη του Μποτο αλλα ειναι σιγουροι πως η μονη εναλλακτικη που υπηρξε ηταν του Κρμεντσικ...Δεν μπορειτε να το λετε σοβαρα αυτο.
Ρε ένα μήνα δε μπορούν να κλείσουν ένα παίκτη και θα τα ρίξουμε στο προπονητή. Έβλεπε το ΟΝ μια χρονιά και σε λέει αυτόν θέλω μη χάσω το κελεπούρι
Τα ίδια και το χειμώνα έτοιμους παίκτες είχαν και είπε ο Λουτσεσκου όχι μαλακες δε θα με χαλάσετε εσείς την ομάδα με ολιβειρα κ τομας το (με πάνε) τρενάκι θα μείνω
Τα ίδια και το χειμώνα έτοιμους παίκτες είχαν και είπε ο Λουτσεσκου όχι μαλακες δε θα με χαλάσετε εσείς την ομάδα με ολιβειρα κ τομας το (με πάνε) τρενάκι θα μείνω
2-3 επεισόδια έχω δει. δεν μου είχε αρέσειNapoli4 έγραψε:Αξίζει η σειρά;renegade έγραψε:Έχω βαρεθεί πλέον να νιώθω σαν επιβάτης του snowpiercer
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 12 Ιουν 2023, 21:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOK_Antarctica
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
Μην μου αρχίσετε για τα χρέη που πλήρωσε το 2012.
Είμαστε 2023 προς 2024.
Εσένα αν κάποιος σου σώσει την ζωή το 2012, το 2024 γραψ'τον στα @@ σου.
- PAOK_Antarctica
Η ταινία πολύ καλύτερη. Η σειρά νταξ, τίποτα τρελό αλλά σε κρατάει άμα θέλει.Napoli4 έγραψε:Αξίζει η σειρά;renegade έγραψε:Έχω βαρεθεί πλέον να νιώθω σαν επιβάτης του snowpiercer